Leketøyet

Denne novellen er vist 5502 ganger.

Arbeidsdagen var bare så vidt begynt da mobilen ga fra seg et dempet pip i vesken, meldingen viste seg og være fra mannen min. ”Kom hjem så fort du kan etter jobb, vi har fått pakke i posten i dag, og barnevakt er ordnet. Elsker deg, koz ;)”
Jeg fikk en varm følelse inni meg for jeg elsker mannen min, og vårt forhold har blitt bare bedre og bedre med årene, ikke minst det seksuelle. Vi har blitt trygge på hverandre, og gir oss helt over til hverandres lyster og behov. Vi kjenner hver millimeter av hverandres kropper, en liten strykning på det rette stedet tenner flammen som bare han kan slukke.
Vi har etter hvert fått en liten samling med sexleketøy og hjelpemidler, noen som har blitt favoritter og noen som har blitt prøvet og funnet for dårlige til og bli med på ”leken”. En pakke i posten betyr et nytt leketøy, jeg blir veldig nysgjerrig på hva det er og sender en melding tilbake ”Hva er det som venter meg når jeg kommer hjem” Det er som regel mannen min som bestiller fra Erotikknetts webshop, og han sier aldri når eller hva han bestiller, så jeg har fått mange overraskelser gjennom årene.
Svaret kommer umiddelbart ”Du får smøre deg med tålmodighet vennen min, imens kan du få et lite hint: tilbake til barndommen”
Tilbake til barndommen???? Jeg må nok ha sett undrende ut, for plutselig kommer sjefen min og lurer på om jeg har problemer med prosjektet som jeg arbeider med. Nei, stotrer jeg og rødmer og håper at han går videre. Sjefen min er en kjekk mann på alder med meg, han har en kropp som enhver helsestudiofreak vil misunne, og utseendemessig kan han minne om Richard Gere. Han er en snill mann med masse humor og er et offer for mine fantasier.
Jeg elsker mannen min, men har noen fantasier som jeg aldri kommer til og leve ut, men som allikevel tenner meg.
Idet han går videre, kan jeg ikke la være og se på den stramme rumpa og de brede skuldrene, og jeg glir inn i fantasiens verden.

Bjørn, sjefen min trenger hjelp med et hasteprosjekt, og siden det er mitt spesialfelt det gjelder, er det naturlig at det er jeg som må arbeide overtid. Kontorene tømmes fort etter fire, alle vil hjem til middag og familie. Bjørn kommer inn på kontoret mitt og setter et par papirposer på skrivebordet mitt ”jeg har kjøpt noe kina mat til oss, vi kan jo ikke jobbe på tomme mager”
Mens vi spiser har vi en lett tone og latteren sitter løst. Han søler litt saus på haken og jeg bøyer meg fram for og ta det vekk, idet jeg tar fingeren på haken er det som noe skjer, akkurat som det slår gnistrer, og jeg trekker hånden fort til meg. Han ser på meg og ler ”Vi har visst en gnist mellom oss, prøv en gang til” Sakte tar jeg hånden mot kinnet hans og kjenner varmen han utstråler, samtidig tar han hånden sin på kinnet mitt og ser meg inn i øynene. Som magnetiske motpoler møtes leppene i et mykt kyss, og begge gir fra seg et lite stønn.
Jeg kjenner pusten plutselig blir tyngre, og øynene blir på en måte litt slørete. Igjen kjenner jeg leppene hans mot mine, tungen hans sprer leppene mine og finner min lengtende tunge, sammen slynger de seg rundt hverandre, mykt og sakte. Han småbiter lett i underleppen min før han lar tungen lage små sirkler mot siden av halsen, det kiler så deilig og jeg kjenner nakkehårene reiser seg.
Små lette kyss i halsgropen og ut på kravebenet får meg til å skjelve. Han ser opp på meg, og ser tydeligvis en kåt kvinne, for han smiler fornøyd og fortsetter oppdagelsesturen på kroppen min.
Han tar tak i genseren min og drar den over hodet mitt, brystene mine er store og brystvortene mine strutter som solmodne bringebær under den tynne silke-bh’en. Med to fingrer får han løsnet hempen og brystene peker mot ham og nærmest skriker etter litt oppmerksomhet. Mine tause bønner blir hørt, deilige myke hender knar lett før tungen er der igjen. Da kan jeg ikke la være og gi fra meg et stønn og bare for og samle meg litt griper jeg tak i håret hans og trykker han mot meg. Den intense murringen i underlivet har gått over til en nesten uutholdelig kribling og jeg kjenner at jeg blir våt.
Med to sterke hender løfter han meg opp og setter meg på skrivebordet, skjørtet mitt bretter han sakte oppover mens kan kysser meg på innsiden av leggene og lårene, helt opp til han treffer den lille silke stringen som passer til bh’en. Jeg løfter opp rumpen så han få tatt av det lille plagget, som så vidt skjuler den nå dryppende våte musa. Leppene mine har åpnet seg for han, og det lille knoppen øverst strutter ut. Han lar en finger gli sakte mellom leppene, opp mot knoppen, nedover igjen for og hente litt fuktighet og bakover til den trange rosen. ”Du er jo så deilig og våt, legg deg bakover og nyt, sexy!”
Tungen treffer akkurat der den skal, og han vet hva han gjør for dette er noe av det beste jeg har opplevd. En finger lirker seg inn i den svulmende varme musa og finner punkter jeg ikke visste jeg hadde engang, samtidig finner en finger veien til et annet hull som er vått av saftene som har rent bakover. Sakte ut og inn, mens tungen pleier knoppen min, jeg kjenner det bygger seg opp mot en enorm orgasme og med et skrik kommer jeg. Jeg kommer som jeg aldri har kommet før, det spruter safter ut av meg og jeg er i en krampetilstand en god krampe vel og merke. Et klissvått ansikt ser på meg og smiler fornøyd, han bøyer seg ned og kysser meg, det smaker meg – litt salt og litt søtt.
Jeg reiser meg opp og ser den tydelige bulen på buksen hans, og smiler for meg selv, for nå skal det bli hans tur til og nyte. Jeg setter meg på kne foran han og begynner og ta av han buksen og blir litt overrasket da den sklir nedover og avduker et lem som står som et spett og uten undertøy på. Hodet er blå-lilla og selve skaftet er grovt med tydelige blodårer. Jeg lar tungen gli sakte opp langs skaftet, stopper opp får å gi den lille strengen under hodet litt ekstra oppmerksomhet, tungekysser hodet, lar tungen skli sakte rundt for så og la tungen lage små sirkler nedover skaftet igjen. De barberte ballene er deilige og slikke på, tar begge i munnen og lar tungen lage åttetall, han stønner og skjelver i bena. Jeg lar en bred tunge gli sakte opp, for så gape over lemmet helt til roten. Sakte opp og ned, helt til bunns. Jeg ser opp på han, hodet er lett bakovervendt, men jeg kan se den åpne munnen og øynene som viser bare det hvite.
Nå stønner han høyt og trekker seg ut av munnen min, det er nære, jeg vil ikke komme ennå.
I ren Hollywood stil feier han ned alle mapper, papirer og kontormateriell som er på skrivebordet mitt og løfter meg opp og legger meg ned. Det store stive lemmet finner veien nesten på instinkt ,jeg er nå så våt at det surkler idet han trenger seg inn, han fyller meg opp og vi stønner i kor. Vi finner rytmen som passer, han tar tak i anklene mine og holder de ut som en v , det bygger seg opp nok en gang, og den deilige forløselsen slipper seg løs og melker lemmet som pumper hardt inn og ut. Idet de siste krampetrekningene mine kommer, er det han nesten hulker og hele kroppen rister ”jeg kommer, og herregud jeg kommer” Jeg kjenner den gode følelsen av varm sperm som blir pumpet ut inni meg, og jeg smiler idet han legger overkroppen over meg og puster ut.

”Stella, Stella Hva er det med deg? Er du syk? Du ser så varm ut!” Arbeidskollegaen min ser bekymret på meg idet jeg rister meg ut av dagdrømmen og mumler noe om at jeg føler meg litt uvel og tror jeg må dra hjem til sengen. Jeg har aldri skulket jobben før, men nå kjenner jeg at kroppen trenger en utløsning og det blir ikke noe bedre av å sitte og lure på hva mannen min har for en overraskelse.
Jeg pakker sammen sakene mine og får lykkeønsker om god bedring av kollegaer idet jeg går ut døren.
Jeg sender en melding til mannen min om at jeg kommer og at jeg er sprengkåt. Heldigvis er det lite trafikk og etter 15 laaaange minutter kjører jeg inn i garasjen hjemme.
Jeg løper inn i huset og blir møtt i gangen av mannen min som formelig river av meg klærne, og synker ned på kne foran meg. Den ene hånden begynner og kjærtegne brystene mine, mens den andre hånden finner veien ned til min varme, glatte, våte og lengtende mus. Med en finger kjenner han på fuktigheten, og nikker fornøyd. ”Ja du er klar for det meste nå tenker jeg” Jeg nikker og kurrer som en katt ”Gjør hva du vil med meg, bare jeg får gjort noe med dette overveldende begjæret som har kommet over meg”
Han ser ut som en liten gutt i godtebutikken når han kysser meg på venusberget og tungen finner den oppsvulmede klitten. Jeg løfter benet så han kommer bedre til. Klitten er følsom og det tar ikke lang tid før orgasmen ruller i hele underlivet og jeg får problemer med å stå. Han fanger meg opp i armene og bærer meg inn på soverommet og legger meg på sengen. Ømt stryker han meg over håret og kysser meg på munnen med myke, varme lepper. ”Du kan ligge her og samle deg litt, imens jeg gjør noe klart til deg, du kom jo hjem litt tidligere enn ventet” Det er nå at nysgjerrigheten blir vekket til live igjen og prøver og finne en løsning på hva det kan være, tilbake til barndommen var det eneste hintet jeg hadde fått, og det hjalp meg ikke noe. Jeg ser nedover på meg selv og ser at brystvortene strutter ut i luften, store og stive som de er, den gode murringen i underlivet er der fremdeles, men ikke så intens og uutholdelig som før. Mannen min kommer inn igjen og ser på meg der jeg ligger ”du er så deilig der du ligger, og jeg elsker deg, du vet det? Jeg føler meg elsket bare ved å se på blikket hans så jeg nikker og sier at jeg elsker han også.
”Kom med meg så skal du få svar på gåten”, han tar hånden min og leier meg ned til kjellerstua, der ser jeg han har hengt opp noe i den kraftige bjelken som går tvers over taket. Jeg tror smilet mitt hadde gått rundt hadde det ikke vært for at ørene var der. For nå så jeg hva det var, det var en Love swing, en huske til og bruke i sexakten. Da skjønte jeg hintet, tilbake til barndommen, en huske…
Jeg har ofte sett denne husken på Erotikknett og tent på tanken om og bruke den, og nå henger den der rett foran meg og bare skriker etter og bli brukt. Mannen min hjelper meg på plass, det er litt fomlete med en gang, men jeg kommer meg opp i den tilslutt. Han justerer den i riktig høyde, så jeg har det halvstive lemmet rett foran meg. Jeg gaper opp og sluker han i meg, jeg kjenner at han vokser og blir stiv inni munnen min, jeg elsker og suge og nyter at han vokser inni munnen min, og kjenner smaken av mann og blir kåt av det. Han puster tyngre og små jukker mot meg. Jeg tar den helt inn så jeg kan knipe leppene om roten og hodet stanger mot halsen. Han stønner lavt ”Du er så deilig ååååå, så deilig” Han trekker seg ut og justerer husken igjen så den kommer høyere I denne høyden kommer han lett til min dryppende våte mus. Hodet er stort og grovt og han lirker det forsiktig inn, sakte sklir han inn i den glatte kanalen min og jeg nyter hver eneste cm som fyller meg opp” ååååhh ja, ta meg, ta meg hardt”
Husken får meg til og føle meg vektløs og når han skyver meg litt bort og slipper taket, så bunner han meg uten og lee på hoftene, støt etter støt trenger han seg inn i meg og hele situasjonen er så sensuell ladet at orgasmen som kommer er kraftig, så kraftig at musklene i skjeden presser han ut av meg . Jeg kjenner det dunker i musa og pulsen drønner i ørene. Forsiktig presser han seg noen cm inn og blir stående og småjukke på g-punktet, den intense stimuleringen kaster meg ut i en ny orgasme og en stråle treffer den velfriserte trekanten hans, dette tenner han ekstra på, for tempoet øker og han bunner meg helt, han tar meg hardt. ”Nå kommer jeg, og herregud som jeg kommer” Den første varme strålen treffer magen min, den neste treffer brystet og den siste bøyer jeg meg fram og fanger med munnen. Jeg tar et godt tak rundt staken hans og slikker han ren. ”Ja dette leketøyet vil nok bli en favoritt” sier jeg i det han hjelper meg ned i fra husken, og han kan ikke annet enn samtykke. ”Ennå er det mange muligheter og prøve ut, så vi har mye og glede oss til denne helgen, det er jo bare Fredag ettermiddag” sier han og smiler.
Og det ble en helt utrolig helg, men det kan jeg fortelle om en annen gang……

Legg igjen en kommentar