Lengsel

Denne novellen er vist 34061 ganger.

 

Jeg satt ved baren og hold rundt glasset mitt samtidig som jeg rørte isbitene mine rundt og rundt. Tenkte over kurset jeg akkurat hadde vært på. Kurs om å finne seg selv, selvrealisering og gjøre drømmer om til realitet. Vell, jeg hadde ikke tro på dette. Jeg gjorde det for at min venninne roste kurset opp i skyene og jeg tenkte at hvorfor ikke, gi det en sjanse. Jeg tenkte mest på at det blir en helg på hotell, med alle måltider og jeg kan bare late meg. Jeg måtte gjøre dette alene, ingen fikk være med. Min venninne ble litt snurt, men når hun dro alene, så var det min tur nå. Jeg satt i min egen lille «verden», og la ikke merke til menneskene rundt meg. Jeg skvatt til. Plutselig kjente jeg en berøring mot handa mi der jeg rørte rundt i drinken. Jeg kikket opp og møtte ingens blikk eller fjes. Neida, men det satt en mann ved siden av meg. Han så rett frem. Kunne det vært han. Jeg kikket nærmere på hans hender. De var senete, lange, brune, velstelte, med pene negler, ikke for lange etter min smak. Jeg observerte noen arr her og der. Live setter spor hvor som helst. Han virket sterk. Jeg følte lengsel. Jeg tok og førte blikket mitt oppover armen hans. Han hadde skjorte på i fargen lysblå med dressjakke over, den var sort. Håndleddet skimtet jeg i et lite øyeblikk siden han flyttet på den vakre handa si. Handleddet var smalt og brunt. Han ble nok veldig solbrun om sommeren, og brunfargen holdt seg godt virket det som. Kanskje han tok solarium, tenkte jeg. Jeg fulgte jakkeermet med øynene opp til skuldrene. De virket brede og sterke fra min vinkel. Jeg prøvde å kikke så godt jeg kunne, men uten å snu på hodet for meget og virke nysgjerrig. Jeg så at håret hans lå ned til kragen på jakka. Det var nøttebrunt og fyldig. Med litt småbølger i.

 

Han kremtet og jeg kunne se at adamseple gikk fort opp og ned. Jeg snudde hodet vekk, så en annen vei. Jeg følte meg «skyldig». Skyldig i hva? Det er da lov å se på andre. Jeg følte lengsel. Jeg er hverken i forhold eller har noen forpliktelser, så hvorfor denne følelsen. Kanskje det var fordi jeg smugtittet på han. Jeg tok handa mi opp og støttet haken, og så mot venstre. Til den andre siden av hvor han satt. Jeg kjente meg plutselig så rar. Hva skjedde, tenkte jeg. Jeg følte meg ør og litt uvel. Jeg hadde bare tatt denne ene drinken. Det plinget inn en sms fra venninnen min. Hun var veldig nysgjerrig på hvordan jeg hadde det. Jeg visste ikke om jeg ville svare, hadde lyst til å glemme tid og sted og ikke noen forstyrrelser. «Skal du ikke svare», hørte jeg. Så klumsete som jeg er skvatt jeg til igjen og mista telefonen i gulvet. «Unnskyld meg», sa jeg og prøvde å gå så sensuelt av barstolen som mulig og ned på gulvet. Det slår jo aldri feil, jeg dro med meg stolen i fallet og deiset i gulvet. Fy søren hvor sexy jeg er, tenkte jeg og følte meg flau. Kunne bare bargulvet åpne seg, og jeg falle ned.

 

Jeg fomlet til meg telefonen og kjente en hand ta tak i min. Jeg møtte hans nøttebrune øyne og kjente et sug langt ned i mageregionen. Tror det gikk lengre ned enn det. For en følelse der nede begynte å pirre. Han hjalp meg opp og jeg rettet fort på kjolen. Smilte litt unnskyldende og kjente den flaue følelsen brant i kinnene. «Det var litt av en presentasjon du», sa han. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si fordi dette vare pinlig. Her satt jeg med en kjekk mann med de nydeligste øyne jeg noen gang hadde sett og klarte å være så klumsete. «Ehh, jeg skvatt sånn da jeg hørte ord fra deg», sa jeg. Hva var det jeg akkurat sa, tenkte jeg. Kunne jeg ikke finne på noe mer sofistikert å si. Jeg hørte han smilte og jeg klarte ikke å slippe blikket hans. Han holdt blikket mitt med det vidunderligste smilet hun hadde sett. Klarte bare å tenke på hvordan han ville høres ut når han lo. «Du kan fint ha vært med i markedsføring for tannkrem med de tennene», sa hun. Han svarte «ikke akkurat, men jeg har vært med i markedsføring av ulike produkter, sa han. Jeg ble veldig nysgjerrig på hva og spurte om dette. Dermed ble vi sittende og snakke sammen ut i de små timer.

 

Han var her i samme ærend som meg. Helt alene og noe han måtte gjøre selv uten støtte fra noen. Jeg tenkte at det er da ikke mulig at en slik mann med stor «M» må være her, men lot tanken fare. Jeg hadde ikke noe med det. Eller, jeg ble litt nysgjerrig. Altså, jeg som var ei jente fra byen, vant til å leve urbant og være ute nesten hver helg. Satse på karriere og ikke kjæreste eller i hvert fall ikke en mann. Å gifte meg å få barn og sånn. Nei, det var ikke noe for meg. Jeg ville leve livet fullt ut alene. Med en liten leilighet som passet akkurat meg, innredet fra de beste designerne i byen, og uten dyr. Han, ja hvem var han. Han var pent kledd i farger som kledde han. I farger som fikk frem både glimtet i øynene og som hevet frem brunfargen og kroppen hans. Når han stod oppreist kunne hun ane konturene av smale ben, en snerten rompe og en trent overkropp. Jakken strammet seg rundt overarmene når han lente seg fremover og skjulte noen vakre muskler der. Jeg følte lengsel.

 

De snakket og hygget seg. Hun kjente seg «levende». Han gav henne komplimenter og kom stadig tilbake til denne seansen da hun falt av barkrakken. Hun kunne le av det nå. Av og til kom de borti hverandre og hun kjente det sitret i kroppen og hjerte gjorde et hopp. Hun var vant til mennesker rundt seg både i jobbsammenheng og sosialt, men hadde aldri følt på denne måten. Hun var reservert og forsiktig. Hun gikk ikke til sengs med hvem som helst. Ikke noen impulsiv «one night stand» var noe for henne. Nei, det skal være ømhet og følelser med personen hun skal kle seg naken for. Hun var trygg på seg selv med klær. Uten klær ble hun et kapittel for seg selv. Det var noe hun ikke var så komfortabel med. Det overrasket mange.

 

Det begynte å bli sent, så hun ønsket å trekke seg tilbake og få litt søvn før neste dag tok til igjen. Han skjønte dette godt og han kom til å gjøre det samme. Han takket veldig hyggelig for kvelden og en god prat. Gav henne en klem og et kjapt, men et ømt kyss på kinnet. Hun smilte, hevet litt på skuldrene og holdt seg fast i han. Hun trodde hun skulle falle, igjen. Han holdt henne varsomt inntil seg og spurte om det gikk bra. Hun lo og takket for seg. Snudde ryggen til og gikk. Han ble stående ved baren å se etter henne. Hun kunne føle «blikket» hans i ryggen. Hun turte ikke å snu seg. Hun tenkte der hun tok heisen opp til rommet sitt. Hun hadde hatt det så utrolig koselig i kveld. Mannen med stor «M» hadde virkelig vært hyggelig. Ikke hadde han forventet noe mer eller vært ufin eller på gående. Hun tenkte på hva hun visste om han til nå. Ingenting. Hva hadde de egentlig snakket om. Jo, hun hadde blitt trygg etter en viss episode og skravlet som aldri før. Stakkar tenkte hun, kom han i det hele tatt til ordet? Hun tenkte at hun sikkert hadde skremt han og så han aldri igjen. Selv om det var en kurs dag til.

 

Hun ble irritert på seg selv. Her får hun «gullfuglen» ved siden av seg og hun benytter ikke sjansen. Hva var det med henne? Hun fikk mye å tenke på. Hun kjente noe i kroppen som hun ikke visste hva var. Hun kjente en følelse hun ikke hadde kjent før. Det skremte henne litt. Hun var jo tross alt en sterk og modig kvinne som skulle opp og frem livet. Hun ville ikke kjenne på denne følelsen. Hun kledde av seg og tenkte at en kald dusj kunne hjelpe henne til å tenke rasjonelt igjen. Hun lot den smaragdgrønne kjolen gli nedover kroppen sin. Hun trente nesten hver dag. Hadde en kropp som tilsa dette. Hun var slank med en akkurat passe stram rompe og midje, uten for mye muskler som syntes. Hun var ikke noe Fitness jente. Hun var ikke brun, men helt vanlig blek som venninnen hennes beskrev henne. Hun hadde langt hår med et fargespill av bronse, rød og blond som hun nå slapp ned fra hestehalen hun hadde hatt i kveld. Hun tokk ut spenner som holdt håret hennes oppe. Det var godt å riste løs nå. Gikk inn på badet og skulle skru på vannet da hun hørte det banket på døra. Hun slang morgenkåpen rundt kroppen sin og ventet et lite øyeblikk. Hun lyttet, pustet litt engstelig, men tenkte at det er sikkert noen som har gått feil. Det banket igjen.

 

Hun lukket forsiktig opp døren og der stod mannen med stor «M» med en rose i munnen og sa «hei, jeg har gått feil» og så lo han. For en rungende og herlig vakker latter han har tenkte jeg. «Du ser ut som du har falt ned fra barkrakken igjen nå», sa han og blåste bort håret som var i veien for øyne sine. Øyne hans glitret fra lyset i gangen. Jeg «forsvant» inn i øyne hans og ble der. «Jeg tenkte bare jeg skulle gi denne vakre rosen til den vakreste jenta jeg noensinne har sett jeg», sa han. Jeg begynte å hoste og trodde ikke det var sant. Han tok rundt meg og strøyk meg på ryggen. «Går det bra eller?», sa han. Jeg så opp på han og smilte. Jeg sa «alt er bra, nå». Plutselig gikk det opp for meg at vi stod i gangen og jeg sa han måtte komme inn. Forfjamset som jeg var ryddet jeg fort vekk klærne som lå på gulvet. Jeg fikk ikke med meg at jeg mistet trusen min. Jeg hørte «og dette er den lille svarte som alle damer snakker om?» Jeg snudde meg og han stod der med trusa mi på den ene pekefingeren sin og så på den. Jeg kjente jeg ville krype sammen og ble flau igjen. Heldigvis for dunkelt lys på rommet. Jeg nappet trusa til meg og mumlet noe om at det kunne være det, eller ikke. Jeg tilbydde han et glass med noe som sprudlet, men han takket nei. Sa han fikk komme seg på rommet sitt. «Haster det?», sa jeg. Han mente at det gjorde jo ikke det, men han ville at jeg skulle få skjønnhetssøvnen min og være opplagt til i morgen. Jeg tenkte at det var i grunn allerede ødelagt fordi jeg hadde så mye å tenke på nå. Det var så mange følelser som rullet rundt som et godstog inni meg. Jeg hadde han her på mitt rom, alene. Kanskje jeg skulle holde på han litt til. Nei, jeg må la han gå til rommet sitt. Jeg gikk nærmere han. Han tok tak bak i nakken min og tredde fingrene opp i håret mitt. Tok og dro hodet mitt forsiktig bakover og fortalte meg hvor vakker jeg var. Jeg slet med å få puste fordi hans nærvær gjorde noe med meg. Jeg følte en lengsel i min kropp etter hans. Hans øyne som studerte meg, hans hender så utrolig vakre som tok på meg og hans kropp som jeg kjente jeg begynte å begjære. Jeg kjente lysten på sex gripe tak i meg og min sunne fornuft begynte å forsvinne. Han så på meg og sa «vi sees i morgen antar jeg». Han satte benet sitt enda nærmere meg og jeg kjente at morgenkåpen falt til begge sider av benet mitt og det betydde at kjønnet mitt var i midten og kanskje synlig. Han gav meg en klem jeg aldri har følt maken til og kysset meg lett i halsgropen på høyre side. Jeg gispet og jeg hørte han skalv i pusten. Så tok han og slapp meg og gikk mot døren. «Du må ha en god natt da og sove godt». Jeg stod fortumlet igjen og sa «takk, det samme». Jeg ville så gjerne be han bli med meg i natt. Være hos meg. Gi meg varme og nærhet. Ha sex uten forpliktelser. Føle pikken inni min grotte. Knulle han. Jeg har så lyst til å løpe etter, men tar meg i det. Jeg kan ikke virke desperat. Han smilte og blunket til meg og sa «jeg vet hva jeg skal drømme om i natt, kanskje akkurat denne drømmen blir sann?».

 

Jeg stod igjen med lengsel i hele min kropp. Den skrek etter å få kjenne hans kropp mot min. Jeg var kjempe kåt. Jeg gikk inn i dusjen og brukte lengre tid enn jeg tenkte. Lot dusjstrålen kile meg litt ekstra mellom kjønnsleppene mine. Jeg brukte to fingre mot klitten min og det tok ikke lang tid før orgasmen var et faktum og det gikk for meg. Jeg hadde aldri fått orgasme så kjapt før. Hva var det med denne mannen som får meg så villig og våt? Hva var det med meg? Jeg pleide ikke å ha det på denne måten.

 

Han hadde ruslet til rommet sitt. Tenkte på denne jenta som virkelig hadde lyst opp kvelden hans. Hun virket så glad, omgjengelig, sterk, naturlig og sensuell. Grønne øyne og tydelige kinnben. Hun var lett å prate med og ikke pågående i det hele tatt. Han var dessverre plaget av innpåslitne damer. De ville ha han fordi alle sa han var den peneste de visste om, og han hadde bra jobb og penger var ikke noe problem. Han var lei slike opptredener og han var da ikke noe penere enn andre. Alle trodde han hadde en selvtillit og selvfølelse mange kunne misunne han. Han hadde ikke det. Han var faktisk både usikker og gikk litt i «blinde» noen ganger. Flink med damer var han heller ikke. Ryktene påstod det, men han skjønner ikke hvor det kommer fra. Ikke hadde han hatt sex med mange heller. Alle trodde det også, men sånn var det ikke. Selv om han kjente et begjær til henne fra baren så ble det med følelsen. Han var ikke noen kar som ønsket et «engangs ligg», men med henne måtte han kjempe imot. Han visste at han var usikker når det kom til sex, og hun virket så sikker. Han turte rett og slett ikke å følge følelsen og hjerte sitt denne kvelden. Han visste han hadde «gullfuglen» ved siden av seg, men for redd til å gjøre noe med det. Han ble litt irritert på seg selv.

 

Han kledde av seg alle klærne før han krøyp under dyna. Kjente at buksa var litt våt øverst på kneet. Hennes kjønn, hadde vært vått, tenkte han. Han kjente seg så godt selv at en liten runk hadde gjort seg nå. Han var kåt. Han dristet seg til å tenke at han fikk ha sex med henne i morgen. Så det var greit å tømme junior litt før dette. Det fordi han tenkte han holder ut lenger med henne. Hva var det han lå her og tenkte. Han kjente seg ikke helt igjen. Han pleide alltid å ville bli litt kjent med damen før han hadde sex. Hun tok helt av i tankene hans. Noe han ikke prøvde å styre heller, det var umulig. Han trakk dyna til side og lukket øyne der han befølte seg selv. Han fikk seg en runk som ikke hadde vært som alle andre. Dette var spesielt. Det var nok hennes skyld. Tankene vandret og han så henne for seg uten kjole. Han så pupper som var akkurat passe til henne og en kropp som hun stelte pent med. En svaiet rygg som tungen hans lekte seg over og ned til den spreke rompa. Han tok tak i hoftene hennes og snudde henne på rygg og kilte kjønnsleppene hennes opp med tungen sin. Her slikket han henne til orgasme. Dette så han for seg ide han sprutet den hvite sæden utover og slapp ikke staken sin før han måtte bite seg i leppene for det var så godt og han fikk lyst til å rope høyt. Han sovnet godt.

 

Hun våknet av alarmens sin og strekte seg så lang hun var i senga og smilte fornøyd med seg selv. Hun følte seg meget opplagt og klar for en ny dag. En følelse av «å ha kilinger» i kroppen var der i dag også. Ville de ikke bli borte de da, tenkte hun. Hun puttet føttene ned på gulvet og begynte å kvitre som en Nattergal der hun beveget seg bestemt mot badet. En dusj måtte hun bevilge seg for å føle seg frisk og kvikk. Hun var meget i et humør som var lystbetont og tenkte at dette vil bli en spennende dag. Hun hadde bestemt seg før hun sovnet i går kveld, at hun skulle slappe av, nyte og gi slipp på noen av sine hindringer i dag. Dette ene og alene for en mann med stor «M» hun «falt» for i går. Ja, nå skulle hun ikke tulle med ordet «falt» fordi hun tror hun fint ville bli forelska i denne mannen. Han hadde fortalt at han var singel, det husket hun fra i går. Hun så på rosen han ga henne og hun luktet på den og smilte for seg selv. Lengselen verket i kroppen hennes.

 

Hun visste hun var kåt, det følte hun i hele kroppen sin. Hun var mer enn kåt, hun følte noe mer som hun ikke hadde følt før. Et begjær som måtte tilfredsstilles snart. Hun ønsket veldig å ta på seg selv, kjenne kjønnet sitt og fingre seg selv. Hun stod i dusjen og tenkte på han. Hun bestemte seg for å trosse behovet for nytelse og tilfredsstillelse her og nå, og heller håpe på at han ville gjøre det senere i dag. Hun ble litt overasket over seg selv, over at hun tenkte på denne måten. Etter å ha smurt inn kroppen sin etter de lange linjene sine med krem og gjort unna vanlig morgenstell, kledde hun på seg. En lett allværs jakke og bukse var tingen.

 

Hun beveget seg med raske skritt ned til fellesrommet der oppmøtet var og kikket etter mannen med stor «M». Hun så han ingen steder, og hun klarte nok ikke å skjule skuffelsen. Hun fikk mest lyst til å gå på rommet og gråte. Idet hun skulle snu seg kjente hun to sterke armer rundt seg og fikk en klem med «takk for i går, det er lenge siden jeg har hatt det så koselig». Hun jublet inni seg og smilte fra øre til øre og så glemte hun tid og sted. Det virket som han gjorde også fordi kurslederen ropte på dem. Dagen ble fylt med ulike aktiviteter og annet moro. Hun tillot seg noen stjålne blikk mot han, og blikket deres møttes flere ganger. Det pirret i henne, og hun ville ha han her og nå.

 

 

Kurset var ferdig og ferden gikk tilbake til rommene for å slappe av litt, skifte til kveldens middag eller hva du nå ønsket å fylle litt «fritid» med. Hun visste godt hva hun ville og bestemte seg for å «ta det». Hun tok hånden hans og de gikk til rommet hennes. Han ble med inn og de tok seg litt å drikke. Han merket hun var bestemt i dag og han kunne ikke noe for det, men kulen i buksa begynte å stramme nå. De satt på senge kanten og skålte for en fin dag, men for en bedre kveld. Dermed så satte hun leppene mot hans lepper og kysset han. De la seg bakover og klinte. Med tungene langt inni munnen til hverandre sugepulte hun tunga hans. Hun la seg oppå han og hun kunne ikke unngå å kjenne at det bula nedentil hos han. Hun tenkte at han virket godt utrustet og det dunket nede hos henne også. De så hverandre dypt inn i øynene. Han fortalte hvor nydelige de var og meget sjeldne i fargen. Hun ba han holde kjeft og så dro hun av seg genseren. Hun kledde av han på overkroppen, Hun fomlet litt med å få av han buksa. Han ble litt ør i hodet og tenkte at dette var feil, men måtte ha henne. Hun, hadde bestemt seg for å «la det stå til». Lengselen skulle brennes ut nå.

 

Nakne lå de der. Han med penis rett bakover som hoppet og spratt og ville ha mer. Hun litt blyg og følte hun ikke mestret å være «helt klar» selv om kroppen ville. Hun gjemte hodet i armhulen hans og han strøk henne over håret. «det er greit jenta mi» sa han. Hun bet seg i leppa og bannet seg selv opp og ned. Visste jo at hun var klar, men klarte ikke å frigjøre seg helt og holdent allikevel. Lenge lå de sånn og småsnakket om at hun virket så trygg på seg selv og egen seksualitet. Han med dårlig selvtillit og selvfølelse og ikke noe tro på seg selv i senga. Hun ble så glad. Hun hoppet opp fra senga så puppene spratt og hun slå ut med armene og sa «det er perfekt». «Vi er perfekt». Han stusset og la forsiktig dyna over seg fordi nå var jo ikke junior noe å skryte av lenger. Hun humret for seg selv. Han sa «hvordan perfekt?» «Jo altså, du og jeg, alle tror «noe» om oss, men det er ikke sånn vi er». «Jeg er så glad for det, for jeg fikk plutselig litt prestasjonsangst». Han tenkte at dette var som musikk i hans ører. Hun gikk mot badet og sa hun skulle dusje. Han ble med.

 

 

Dusjen tok litt lenger tid enn vanlig fordi de såpet inn hverandre og følte på hverandres kropper. Hun lukket øyne og sanset. Han lukket også øynene og lot seg rive med i hva som falt han inn. Penis ble stiv igjen og hun vasket den omhyggelig. Hun lot hånden sin gli lett frem og tilbake på staken hans. Han befølte brystene henne på en sensuell måte som hun nøyt høyt. Der stod de i dusjen og hun runka han mens han sugde og befølte hennes bryster. Han tok to fingre inn i henne og hun jokket seg frem og tilbake på hans fingre. Han klarte ikke å stå rolig, men danset med de rytmiske runkebevegelsene hennes. Hun sugde han. Han måtte dytte henne vekk og fortalte at han måtte la det gå om hun fortsatte. Hun la seg ned i dusjen. Han fortsatte og stå. «La det gå» sa hun. «Sprut utover brystene mine», la hun til. Mens han så på henne med de fineste øyne hun visste og følte hun «druknet» i dem. Så hun at han nøyt der hun tok tak i staken hans og runka sæden ans utover brystene sine. Hun gnudde sæden utover og han falt sammen sakte, men sikkert mot henne og kysset henne lidenskapelig på munnen. Tredde fingrene inn i henne og fingerpulte de til hun skrek av nytelse og kroppen stod i helspenn og hun jokket hoftene opp og ned. Hun kom. Han kjente den varme saften rundt fingrene. Han så på henne med kåthet i blikket og visste at dette ble en fin kveld. Han puttet fingrene i munnen og slikket saften av fingrene sine.

 

 

Det ble den beste kvelden både hun og han hadde hatt på evig lenge. Middagen føltes som en evighet. De satt sammen og snakket, befølte hverandre og så hverandre dypt inn i øynene. Hun kjente på lengselen i kroppen etter å få tre seg ned på penisen hans. Han kjente på lengselen etter å putte staken inn i hennes dype gråtte der saftene renner. De raste av gårde mot rommet hennes og der bar han henne over terskelen og la henne varsomt ned på sengen. Han kledde av henne med munnen. Plagg for plagg nappet og bet han av henne.

Kysset hennes bare hud som åpnet seg mer og mer opp foran han. Han kilte henne nedover beina. Han kysset henne på ryggen, akkurat som hun hadde drømt om. Han kledde av henne alt, og hun vred seg av lengsel etter å få rive av han klærne. Han reiste seg fra sengen og buksa falt i gulvet. Hun hoppet frem som en panter og tok skjorten over hodet hans. Boxeren tok hun og kledde av han med munnen. Hun pirret litt med tungen opp og ned bena hans. Han hadde ingen hår. Det virket som han var glattbarbert.

Han luktet godt. Han tok tak i rumpeballene hennes og løftet henne opp. De klinte der de stod ved siden av sengen. Hun heiste seg opp i armene hans og han kjente med fingrene om hun var klar. Dråper på fittehårene sa henne at hun var klar for å ta han imot. Han kjente kjønnet hennes og en liten dusk som kilte handa si. Han syntes han kjente dråper av saften henge på hårene hennes. Hun var klar. Han sank ned på sengekanten med henne i fanget. Han reiste seg opp igjen og tok tak i hoftene hennes og dro rompa inn til seg.

Han åpnet opp rumpeballene og så rett inn i den hellige musa hennes. Han førte penis opp og ned før den spratt inn i grotten. Sakte, sakte kjente han henne omkranse penis. Han forgudet denne kvinnen. Hun klemte rundt staken hans, og frem og til bake i en rytme som begge fant fort ut av. Han kjente han vill snart sprute. Han tenkte på noe annet, men det hjalp lite. Hun visste hvordan hun skulle knulle. Han trakk seg ut, et par sæd dråper piplet.

Hun snudde seg og han la seg ned på sengen. Hun besteg pikken som en rytter til hest. Hun kjente han langt oppi seg og hun beveget seg opp og ned. Han hjalp litt til med å holde henne bestemt fast i hoftene hennes. Han skjønte hun nærmet seg. Hun begynte å bevege hoftepartiet som i en het salsa og han kjente hun sprutet nedover staken. Det rant varmt nedover penis og ballene hans. Hun falt sammen og la seg på ryggen. Han tok den ene armen varsom under hodet hennes. Slikket brystene hennes og penis fant frem til hennes fitte. Han stønnet og reiste seg opp på kne og det rosa penishodet skilte fitteleppene hennes. Han støtet langt inn i henne, sterke muskler klemte rundt pikken og han pulte til han sprutet utover magen hennes.

Begge lå de slitne på senga og koste med hverandre. Lengselen var sluknet, men hun kunne kjenne den lå og vibrerte der inni i fitta hennes et sted.

 

Neste dag satt de ved baren og så hverandre dypt inn i øynene. De lo om hvordan de hadde treftes og pustet tungt når de mintes nattens lyster. De befølte hverandres hender og han tok tak i håret hennes og dro henne bakover. De kysset. Hun følte han i ansiktet og nedover brystkassen. Hun la merke til at han kastet hodet bakover og øynene lukket seg. Det oste av lengsel hos de begge to.