«Heksehyl» i julens konditori

Denne novellen er vist 27649 ganger.

Han kikket på henne i smug der han satt og drakk kaffen sin på sitt lokale konditori. Han likte å sitte her på fridagene sine og bare slappe av. Nå var det pyntet til jul og lukten av julens kaffe kilte han i nesa. Han var betatt av henne han kalte for «heksa». Dette var fordi han var sikker på at hun hadde blitt brent på bålet om hun hadde levd flere hundre år tilbake.

Hun har langt mørkt hår som virket av og til Ravn svart, men noen ganger et levende spill av ulike bronse og røde nyanser. Det bølget seg nedover ryggen hennes der hun hadde satt det opp med et skaut så ikke håret skulle falle fremover. Øyne som gnistret av villmark fordi de var grønne og et vakkert smil som fikk han til å rødme. Med melkehvit hud og røde fyldige lepper var hun en kvinne han kunne forelske seg i. Hun var kledd i hvitt med et skilt der det stod navnet hennes og tittel. Hun måtte være landets mest sexy konditor tenkte han. Under de hvite klærne kunne han forestille seg puppene hennes, rompa og hoftene som beveget seg rytmisk når hun gikk. Hun hadde slanke former og velstelte hender.

Han drømte seg bort i hvordan hun stod nede i kjelleren og bakte boller og andre kaker. Hvordan hun knadde deigen og hvordan hun varsom pyntet kakene med lett hånd. Han ønsket å bli tatt på av henne. Føle hennes fingre danse over sin brystkasse. Føle hennes lepper kysse seg nedover til hans lem. Føle hennes tunge slikke på han, slikke og suge på hans penis.

Han bråvåknet av at han hørte en stemme si «mere kaffe?». Stemmen var som en engels harpe, myk og vakker. Han kremtet og sa «ja takk». «Den er på huset», sa hun og blunket til han. Han klarte ikke å kontrollere seg og veltet kaffekoppen utover bordet og han kjente han ble het fra topp til tå og det syntes nok i ansiktet hans der han prøvde å tørke opp med en serviett. Hun smatt fort ut på bakrommet og kom tilbake med en klut. Det var slik de kom i snakk og hun hadde bedt han komme ned i kjelleren til henne.

Han svelget hardt, kunne ikke tro det, men slo tanken vekk om en erotisk opplevelse med henne. Hva skulle hun med en helt vanlig arbeidskar som han. Møkkete hender på grunn av sitt arbeid og to dagers skjegg. Han tok mot til seg og fant trappen og ruslet ned. Trappen var pyntet med granbar og lys og han lot tanken om «julens magi» ta fart i hodet sitt.

Han bøyde seg litt forover mens han gikk og der så han henne. Hun stod og formet ulike marsipanfigurer i pastellfarger. Han valgte å observere henne litt. Følte seg som en «kikker», men han brydde seg ikke. Han kjente varmen bre seg fra topp til tå og nøyt synet av henne. Han skjønte plutselig at han ble kåt og ville ha henne. Legge henne over bakebordet og trenge det dunkende lemmet sitt inn i henne. Begjære henne som bare hun fortjente denne vakre lidenskapelige og sensuelle kvinnen foran han. Alt hun gjorde av bevegelser var som en het dans. Han gikk ned og bort til henne. Han tenkte fortsatt skitne tanker om henne, og la det skje. Slipp min «villhest» frem, tenkte han.

Hun smilte til han og lot han prøve å lage en figur av marsipan. Han la merke til med en gang at hun flørtet, og det vilt. Han ble med på det, og ikke lenge etterpå spiste han marsipan ut av munnen hennes. Hun hadde plukket av han klærne og fortalte han hvor mye hun måtte ha han. Hun hadde dyttet han ned på gulvet og endelig slapp hun pikken hans ut. Den strammet seg og stod klar til å omfavne henne. Hun slikket og sugde han. Han nøt hvert eneste munngrep hun hadde om staken hans. Hun klasket kuken mot tungen sin og knurret mot han. Hun kledde av seg og satte seg over skrevs på lårene hans. Hva var det han så? Det hang noe ut fra hennes hellige grotte. Det lignet på vagina kuler. Han kjente han stirret på henne. Hun smilte og blunket til han. Hun tok handen hans og førte den ned til kjønnet og sammen dro de ut Fifty Shades Tighten and Tense. «For pirrende, økt nytelse og bedre kontroll under akten» sa hun. Han ble ikke mindre kåt av dette.

Han kunne kjenne kjønnet hennes var vått og saftig. Hun støttet seg med den ene hånden bak seg mens hun skilte kjønnsleppene sine med to fingre og viste frem musa si til han. Han runket mens hun fingret klitoris. Han måtte få ta henne. Han måtte få kjenne pikken inni henne. Hun ble raskere i bevegelsene sine. Hun ynket seg og han måtte stoppe litt med å runke så han ikke sprutet. Hun tok tak i pikken hans, det gjorde litt vondt så han tok handa hennes. Hun var sterk og han holdt henne opp og holdt balansen. Hun hadde faste pupper som spratt opp og ned. Hoftene hennes jokket frem og tilbake og fingrene knadde klitoris med faste bevegelser. Han skjønte hun kom nå. Han hadde mer enn nok med å holde henne, og han tok ikke øyne fra fitta hennes. Hun sprutet. Han så fittesafta pumpe ut og gjorde han bløt nedover lårene. Han var så kåt og visste at nå skulle han få knulle henne.

Hun satte seg oppå pikken hans og jokket den som ingen aldri hadde gjort før henne. Han kjente hver muskel i kroppen hennes strammet seg for hver gang hun reiste seg opp og sank ned i igjen på staken hans. Det var så himmelsk godt. Han fylte henne akkurat opp. Han klarte ikke å følge hennes rytmer, men lot seg forføre av henne. Ville ta henne bakfra og hun lot han gjøre det. Den vakreste rompa stod mot han og han tok tak i hoftene hennes og tredde henne inn på staken sin. Han klasket henne lett på den ene rumpeballen og det kom et halvkvalt hikst fra henne.

Han pulte henne, og hadde den ene handa på klitorisen hennes. Det gjorde for godt for henne så han måtte slutte. Han knadde puppene hennes i stedet. Hun lagde lyd og han kjente hun strammet ekstra rundt staken sin. Hun kom igjen, med et «heksehyl» han ikke hadde hørt fra en kvinne før. Han skjønte hvilken nytelse som skyllet gjennom henne nå, og lot henne sno seg rundt lemmet hans. Han kjente den varme fittesafta rundt pikken og han kjente han måtte sprute snart. Hun skjønte det og snudde seg. Tok tak i pikken og med et par runke bevegelser sprutet han henne over puppene og nedover magen. Orgasmen rei over han så han måtte legge seg ned. Så kåt, så godt og for en kvinne. Hun stod på knærne og smurte seg inn med den hvite sæden hans.

Hun var svett, han tørket pannen hennes og dro vekk håret hennes fra ansiktet. Han kalte henne for «heksa» si, og hun smilte der hun dro han i det rufsete håret og kysset de myke leppene hans. Han sluttet ikke å la seg undre over «julens magi». De kledde på seg. Han hadde fri i mange dager. Hun var ferdig på jobb i julens konditori, og det var flere timer til hun skulle dit igjen. De tok hverandres hender og gikk.