Lengsel

Denne novellen er vist 4713 ganger.

Det snører seg i brystkassen når jeg tenker på deg. Skulle så gjerne snakket med deg, men om jeg hadde møtt deg og gått bort til deg for å forsøke å prate, vet jeg at ordene ville sette seg fast og jeg ville høres tafatt og dum ut. Det ønsker jeg ikke. Da er det bedre å sitte stille her og drømme, kjenne lengselens sødmefylte smerte spre seg i kroppen og vite at jeg tross alt har lengselen om jeg ikke har deg.

Du er sikkert kjempegod til å kysse. Er sikkert ikke en slik fyr som bare renner rett på puppene og grafser, og sikler mens du kysser og som gir blaffen i ømhet og kjæling når du varmer opp. Enkelte er sånn, skjønner du. Forventer at dama er ferdig oppvarma, rede til at de kan stappe inn pikken og gyve løs. Er ikke dama kåt nok, gidder ikke de å arbeide særlig hardt for å få henne så våt at hun brenner av lyst. Egoister.

Nei, sånn er ikke du. Ikke du.

Du er en sånn fyr som varsomt tar ansiktet mitt i hendene dine og kysser meg dvelende, først med myke, lette lepper som får det til å sitre i mine lepper fordi det kiler og jeg lengter etter mer. Deretter litt mer krevende, og så glir leppene automatisk fra hverandre og en tunge stikker forsiktig ut, møter min, glir litt rundt, litt over, litt under, smaker på meg mens begjæret stiger i kroppen og du fremdeles holder ansiktet mitt mellom hendene dine.

Det er sånt som får ei jente til å brenne av begjær og ønske å bli hardt tatt, skjønner du. Ja, du skjønner det, det som så mange andre menn har glemt. At forspill ikke er en myte, men noe deilig, deilig, og ikke bare et nødvendig onde for at menn skal få oss dit de vil.

Lengselen etter å kjenne dine hender gli nedover halsen min mens du kysser meg, får det til å brenne innvendig, og det banker mellom lårene ved tanken. Kribler i magen, i brystene, innunder huden kribler det og tanken får meg til å skjelve av lidenskap. Mens du kysser meg stadig mer krevende, glir hendene dine hardt nedover ryggen min og snor seg rundt korsryggen, klemmer meg hardt inntil din egen kropp så jeg virkelig skal få kjenne begjæret du føler for meg. Når kysset avbrytes, ser du på meg med glitrende øyne og tungt blikk. Du har sånn lyst på meg! Kan nesten ikke vente.

Med et tungt sukk brer lengselen seg utover i kroppen min for n’te gang. Jeg brenner etter å bli berørt av deg, bli tent av deg. En liten flamme flakker forsiktig i meg og venter på at du skal legge mer ved til bålet av begjær. I dine kyndige hender våkner jeg til evig liv og nakenheten som trer fram mens du fjerner mine tekstiler er en befrielse. Som et speil av dine bevegelser tar jeg av dine klær samtidig. Stryker hendene over glatt, muskuløs brystkasse og skjelver over dette mandige som du utstråler før du kysser meg igjen. Du puster tungt, dypt, åndedrettet avslører hvor lysten du er.

Jeg brenner av lengsel etter å kjenne dine krevende hender gli hardt over kroppen, lage merker i huden, som om du ikke klarer å styre deg av grådig begjær og likevel så vidt klarer å holde deg i skinnet uten å bare ta meg. Du synker ned på knær og lar leppene dine gli nedover mellom brystene mine, ned magen, inntil du blir sittende på gulvet like foran meg med skrevende knær og nesa begravd i kjønnshårene mine hvor du snuser dypt inn, og stønner av kåthet. Lukten gjør deg ør av lyst. Jeg skjelver i bena, skiller dem svakt så tunga di får bedre spillerom når du stikker den mellom kjønnsleppene og får meg til å jamre hjelpeløst av lyst. Hendene dine glir varsomt over rumpa, tar av og til tak i skinkene og knar dem før du behersker deg og blir myk i bevegelsene igjen.

Jeg lengter etter å kjenne tunga di mellom bena. Kjenne en finger eller to kile skamleppene bakfra mens du står på knær foran meg og nyter smaken av mitt dampende kjønn. Men inni glir ikke fingrene, dette gjør du bare for å erte opp kroppen min, få meg kåt, dirrende av lengsel etter å bli tatt av deg.

Nei. Du er ikke en sånn fyr som tar. Du gir og du elsker ømt og forsiktig, eller hardt og krevende. Men aldri tar du uten å gi igjen. Og tanken på dette gir meg et ekstra hardt og verkende sug av lengsel i mellomgulvet. Det er da jeg lengter etter å synke ned på gulvet og møte deg i et vått kyss, kjenne smaken av meg selv og lukke hendene varsomt rundt den harde, virile staven din. Stryke den, kjærtegne den mens vi kysser hverandre med små klynk og stønn av kåthet. Til vi dirrer innvendig, utvendig, klarer ikke å vente lenger. Dine sterke hender lukkes rundt baken min, løfter meg opp så knærne skrever på hver side av deg der du sitter. Jeg styrer deg selv på plass og jamrer høyt når veggene åpner seg våte idet du trenger inn og mitt kjønn omslutter deg.

En lang, deilig stund blir vi sittende slik. Jeg spiddet av deg, ditt blikk fengslet i mitt, armene rundt hverandre. Slik vi sitter er det lett å bruke hoftene, og snart tar kroppene våre selv over og styrer oss i begjærets bevegelser. Hendene dine under baken min hjelper også til. Styrer hoftene mine mens du beveger dine egne hofter fram og tilbake, glir ut og inn av meg mens jeg ser nytelsen i ansiktet ditt. Du nyter meg! Meg!!! Har øynene åpne mens du elsker med meg, har ingen andre i tankene. Det er bare du og jeg, her og nå, og lidenskapen som binder oss sammen til en stadig nærmere utløsning. Og når den kommer, er det nesten som både en befrielse og skuffelse på samme tid. For det betyr at det er over. Men det betyr også at vi innen en liten stund kan gjøre det igjen.

For slik er du. Rede når jeg er det. Det er jeg sikker på. Derfor lengter jeg så inderlig, desperat etter deg.

Hvor du enn er.

Legg igjen en kommentar