Å lese om sex

Denne novellen er vist 9529 ganger.

Det var spennende i dag. Litt annerledes på en måte. Vi sa ikke mye. Snakket nesten ikke. Bare nøt å være nær hverandre. Merket hvor glade vi er i hverandre. Jeg merket hvor godt det var å ligge inntil han. Se inn i øynene hans, kjenne det kåte blikket hvile på meg. Merke hånden hans gli over kroppen min. Merke hvor kåt han var. Han var kåtere enn meg i dag. Og allikevel er det den beste sexen jeg har hatt noen gang. Merkelig det der. Hvordan han klarte å tenne meg nesten uten at jeg merket det. Var ikke spesielt kåt. Var vel egentlig ikke i humør til å ha sex i det hele tatt, men det var bare så deilig nå han begynte å ta på meg. Når han kom bort til senga til meg og bare så på meg. Sa ingen ting. Bare så på meg…

Jeg satt på pc-en og leste om sex. Typisk det. Å lese om sex er jeg alltid i humør til. Husker ikke hva jeg leste, men det var på nettet et sted. Og så bare kommer han bort og ser på meg. Ser på meg med det mørke, kåte blikket sitt. Jeg bare lukker igjen pc-en og legger den vekk. Ser på han. Smiler. Han kommer mot meg. Legger seg oppå meg. Jeg kjenner tyngden av han. Og jeg elsker det. Han ligger stille litt. Ligger og koser med meg. Jeg tror han nyter og ligge slik han og. Ligge med hodet hvilende på brystene mine, bare kjenne lukten av meg. Av kvinnen han elsker.

Han lar armene gli nedover sidene mine. Sakte. Jeg kan føle hva kroppen hans vil. Jeg kan lese det av hele kroppen hans. Han ser opp på meg. Kysser meg. Jeg merker det ennå mer da. Hvor kåt han er. Jeg merker også hvor deilig det er å kysse han igjen. Det er lenge siden sist nå. Lenge siden vi har kysset på den kåte, lidenskapelige måten. Jeg merker at jeg har forandret meg. Jeg er ikke like kåt lenger. Ikke hele tiden. Er ikke lenger like kravstor. Må ikke henge på han hele tiden. Må bare nyte den tiden vi er sammen. Når han tar initiativet. Når det er han som vil og ikke jeg som maser. Når han gjør det fordi han er kåt, ikke fordi han er lei av at jeg maser sånn, og bare vil gjøre meg fornøyd.

Det var lenge siden vi hadde hatt sex nå. Det var vel 2 uker siden eller noe. Han sier hele tiden at jeg ikke hadde holdt ut i en uke uten å ha sex, men det gjør jeg med letthet. Det er jo han som får mest. Han fikk jo forrige uke også. Når jeg sugde han. Jeg liker det. Jeg liker å merke hvordan han tenner på det. Jeg elsker å høre hvordan pusten hans bare går raskere med en gang. Elsker følelsen av at jeg har kontrollen. Elsker det at han ikke kan styre om han kommer eller ikke. At han ikke kan gjøre noe annet enn bare å ligge der fordi det er så deilig. Elsker å høre hvordan han puster fortere når det nærmer seg. Når det er like før han kommer. Normalt så høres det ikke så godt. Når han kommer. Men når jeg suger han vet jeg alltid hvor lenge det er til. Fordi jeg hører det på pusten hans, hører at han stønner. Kjenner at han presser underlivet sitt mot seg. Og når han kommer… Det er herlig det og. Selv om det ikke smaker så godt. Men det er ok. Jeg har ikke noe problemer med det egentlig. Det er få ting jeg ikke klarer smaken av. Det meste går greit, selv om det ikke er spesielt godt. Men jeg liker det allikevel når han kommer. Liker faktisk å kjenne at han spruter inn i munnen min. Liker kanskje følelsen av at jeg er flink til det. At jeg er så flink til det at han kommer av at jeg suger han.

Han setter seg opp litt. Bare ser på meg. Lener seg mot meg og kysser meg. Legger seg ned ved siden av meg. Jeg merker hånden hans vandrer over kroppen min. Merker hvordan hånden hans kiler meg på magen. Forsiktig. Målet er ikke å kile meg, men å gjøre meg kåt. Kanskje klarer han det. Jeg er ikke i stand til å beregne det ennå. Hånden hans fortsetter oppover. Legger seg rundt ett av brystene mine. Det er det høyre. Han knar det forsiktig. Og jeg svarer stille. Merker ikke at jeg blir kåt. Bare presser kroppen min mot hånden hans. Bare merker hvor glad jeg er i han, og hvor lenge jeg har savnet han. Savnet nærheten hans.

Han ser på meg igjen. Med det mørke, kåte blikket sitt. Jeg stønner stille. Presser hele meg mot han. Kjenner at han lar hånden sin flytte seg. Han lar den gli over meg. Over rumpa mi. Den stopper der litt. Legger seg med et fast grep rundt den. Drar meg nærmere han. Så vandrer hånden videre. Hviler et sekund på kanten av joggebuksa mi. Før den smetter innenfor. Kjenner at den stryker over meg. Kjenner at den tenner meg så forsiktig at jeg egentlig ikke merker det. Kjenner at den stryker fjærlett over klitoris. Jeg kjenner at jeg er våt.

Jeg legger hånden min på brystet hans. Lener meg litt fra han. Bare ser på han. Ser lidenskapen lyse av han. Forsiktig kysser jeg han. Han tar meg imot. Er mer utålmodig. Mer kåt. Han blir mer krevende. Vi kysser lengre. Fastere. Fortere. Forsiktig stikker jeg tungen inn i munnen hans. Han svarer meg.

Hånden hans finner veien nedover igjen. Den styrer seg selv nå. Den vet hvor den skal. Den vet hva den må gjøre. Den vet hvordan den skal få meg kåt. Jeg kjenner fingrene hans stryke over skrittet mitt. Kjenner at de leker ved åpningen. Kjenner hvordan de beveger seg sakte før de finner veien inn. Inn i den dype grotte.

Plutselig skyller følelsen over meg. Kåtskapen river i kroppen min. Jeg presser meg mot han. Presser meg mot fingrene hans som bare glir lenger inn. Så langt inn som de kommer. Kjenner grøsset gjennom hele kroppen. Har ikke lenger kontroll på meg selv. Har ikke styringa. Bare hiver hodet tilbake og spenner kroppen. Trekker pusten fort. Han hører det og smiler. Men jeg legger ikke merke til det. For nå har han klart det igjen. Klart å få meg kåt.

Vi har enda ikke sagt et ord. Det er ikke nødvendig. Kroppene våre taler sitt eget språk. Sitt eget språk som begge forstår. Ord ville bare vært forstyrrende i dag. Ord ville bare ødelagt stemningen. Stemningen av hemmelighetsfull stillhet.

Han vet han har gjort meg kåt. Han vet at jeg er klar. Han smiler, ser på meg. Tar sakte av meg joggebuksa. Tar av seg sin egen bukse og. Før han kommer tilbake til meg. Han legger seg oppå meg igjen. Hviler litt. Jeg merker at jeg egentlig er litt for trøtt, men at det er for deilig til at vi kan stoppe. Men jeg tror han merker det. Eller at kroppen hans merker det. Vi tar det rolig i dag.

Han setter seg litt opp. Kysser meg. Sakte denne gangen. Men fortsatt like lidenskapelig. Jeg kjenner hendene hans legge seg om brystene mine. massere dem forsiktig. Før de glir videre. Nedover. Fingeren som finner veien. masserer klitoris forsiktig. Glir over meg. Jeg merker at jeg kommer til å komme lett i dag. Jeg presser meg litt mot han. Han tar hintet. Stikker pikken inn i meg. Fortsatt sakte. For det er det vi er i humør til i dag. Jeg merker det godt når han glir inn i meg. Langt inn i meg. Jeg spenner meg, merker ikke at det egentlig er slitsomt. Merker ikke lenger at jeg egentlig ikke orker. Er ikke i denne verden lenger. Er ikke her. Alle mine sanser er rettet mot ett sted. Rettet mot følelsen av å ha en gutt man elsker inne i seg. Rettet mot følelsen av at han langsom glir ut og inn. Rettet mot det faktum at jeg ikke kommer til å holde lenge.

Det er som jeg ser meg selv fra utsiden, samtidig som jeg merker hvor deilig det er. Jeg ser meg selv stå spent i en bue, med han langt inne i meg. Ser meg selv lukke øynene og bare nyte det. Ser at han også nyter det. Ser at han heller ikke kommer til å holde lenge. Akkurat som meg. Jeg ser at vi er et par.

Det er en stille dag. Vi er i vår egen verden. Vi er beskyttet inne i denne stille atmosfæren. Jeg kan ikke høre meg selv puste. Puster ikke så tungt som jeg pleier. Men dette er ikke en dag da ting er som det pleier. Dette er en spesiell dag. En dag for bare meg og Eirik.

Jeg er tilbake i meg selv igjen. Jeg merker hånden hans har blitt flinkere. Jeg merker at den plutselig treffer riktig sted. Jeg merker at jeg ikke klarer å holde igjen. Og jeg merker at jeg kommer. Jeg merker at jeg kommer langsomt. Ikke voldsomt eller plutselig, som normalt eller når jeg onanerer, men langsomt. Nesten så langsomt at jeg ikke merker det. Men bare nesten. Jeg vet ikke hvor jeg er lenger. Vet bare at det er så utrolig deilig. At jeg ikke har ord til å beskrive det. Jeg merker heller ikke at han kommer. Jeg vet det, men jeg merker det ikke. Han var rask i dag, holdt ikke lenge. Men for første gang kom jeg før han. Det var en deilig følelse.

Jeg merker nesten ikke at han forsvinner. Merker nesten ikke at han legger dyna over meg. Jeg ligger og slapper av. Sovner nesten. Sliten i dag. Sliten fra før, men enda mer sliten av sexen. Langsomt og rolig, ja, men en større utladning enn noen gang. Det har alltid vært noe jeg savnet, og nå vet jeg hva det er

Legg igjen en kommentar