Lettjente penger, del 1

Denne novellen er vist 15747 ganger.

Vet du hvordan man gjør det da?

Jeg så på Nadia som satt i motsatt ende av sofaen. Vi hadde snakket om hva man kunne gjøre for å tjene penger. Nadia var 20 år gammel, og pleide å av og til komme innom for å ta en kopp kaffe med meg. Vi frakk noen kopper kaffe, røykte, og hadde det faktisk veldig hyggelig sammen der vi pratet om alt mellom himmel og jord.

Nadia var en flott jente, og jeg hadde selvfølgelig ikke noe i mot å få en deilig jente som henne på besøk. Når vi i tillegg til dette snakket så bra sammen, så var disse besøkene faktisk noe jeg så fram til skulle skje. Nå hadde samtalen vår dreid inn på sex, og Nadia og jeg diskuterte hvor mye man kunne tjene på å selge sex. Jeg hadde sagt til henne at jeg visste hvordan dette kunne gjennomføres.

Jeg hadde faktisk hatt en finger med i spillet i to tidligere tilfeller, og så vidt jeg hadde fått vite i ettertid så hadde alt sammen fungert bra, og slik som jeg den gangen dette var aktuelt, hadde skissert overfor disse to jentene.

Nadia var slank, og hadde en sexy figur. Hun var sjarmerendes med sitt noe uskyldige vesen. Men hun var langt i fra uskyldig, til det kjente vi hverandre for godt til å tro at Nadia var uskyldigheten selv. Men hun var en vennlig sjel, og det fantes ikke noe vondt i henne.

Brystene hennes var perfekte. To faste, og akkurat passe store bryster med hver sin lille rosa knopp som alltid presset på uansett hva hun bar på overkroppen av skjorter, bluser eller topper. En deilig liten rumpe fulgte etter, og jeg kunne bare forestille meg hvordan hun så ut naken.

– Det er ikke noe problem å gjennomføre dette rent praktisk, det er det letteste av alt sammen. Det er mer sider ved deg selv, eller hos den som skal selge sex, som spiller en stor rolle for om dette kan fungere eller ikke. Dessuten så skal du ikke ta noe skade av dette her. Da er det viktig å vite om man er i stand til å gjøre dette, og at det går bra liksom.

Nadia spurte meg om hva jeg mente? Jeg ba henne hente mer kaffe til oss, og ba henne om å tenne en sigarett til hver av oss, før jeg skulle forklare for henne hva jeg snakket om.

– Jeg mener bare det at du ikke må gjøre noe med mindre alt er godt nok gjennomtenkt, og ikke noe før du er hundre og ti prosent sikker på at dette er noe du vil, og sikker på at du kan fikse dette her, og jeg er ikke helt trygg på at du er laget av det rette kaliberet for å si det slik.

Nadia tittet nysgjerrig på meg, og om jeg ikke tok helt feil så var det et utfordrende blikk jeg fikk tilbake da jeg tittet over på Nadia. Å si at hun ikke var i stand til noe fikk alltid Nadia i kampmodus, og kjente jeg henne godt nok så ville hun nå si at hun ville fikse dette lett som bare det.

– Du skjønner det at jeg er litt usikker på om du har det som trengs. Selv om vi kun snakker om at du skal ha sex med menn som du selv liker, og det er du som bestemmer, så er det likevel et bytte av et produkt og penger vi snakker om her. Du selger kroppen din for at andre skal få knulle deg ikke sant! Og jeg bare lurer på om du har den egenskapen med å slå av følelsene dine, og på den måten ta dette for hva det er?

Jeg fortsatte å snakke.

– Jeg kan alltid hjelpe deg, sette deg i gang, og vise deg hvordan du skal gjøre det, men ikke før jeg vet at du er rett for dette her. Det er ikke bare å sette i gang skjønner du. Går du ned denne veien her, så må du vite hva du går til, hva du risikerer, og hvis du vet dette på forhånd så kan du beskytte deg for farer om du skjønner hva jeg mener? Vi snakker om at du skal runke, suge og ha sex med «fremmede» menn, og hvor flink er du egentlig? Er du god i senga for å spørre slik?

Nadia smilte forsiktig til meg, og svarte like forsiktig at hun trodde nå det da. Jeg sa at det ikke var godt nok å bare ligge der, dette her var en kunst, og var hun flink nok liksom? Jeg spurte henne om hun hadde noen kommentarer eller noen tanker hun ville dele med meg, og Nadia satte seg opp før hun svarte meg.

– Jeg har jo ikke noe mer erfaring enn det jeg har, men jeg nå aldri fått noen klager, alle sier jeg er deilig i sengen. Men jeg er jo av og til litt usikker, og jeg vet jo ikke helt sikkert om jeg er bra eller ikke da.

Jeg spurte henne om hun sugde pikk, og at hun måtte jo vite at skulle hun suge en kunde så måtte dette bli med kondom på?

Nadia svarte at hun sugde, men ikke alle. Det var litt kinkig det der, men hun hadde nå gjort det med de siste kjærestene sine i det minste! Hun elsket det ikke, men hun kunne gjøre det for typen sin liksom. Hun hadde jo runket noen gutter, men om det var bra visste hun ikke. Ellers fortalte hun at hun kanskje var litt rolig i sengen, og heller lot gutten få styre opplegget. Hun var med på det meste, og snudde seg som han befalte, men sjelden var det hun som var sjefen i sengen.

– Du vet dette her er nesten som en livsstil. Jeg mener bare det at dette er ikke noe du skal gjøre fordi dette virker lettvint osv. Du må nesten være slik som menneske, at dette nesten er en seksuell legning eller en side hos deg, som gjør at du innerst inne også får noe ut av dette selv. Du må være en kåting, som elsker å gjøre frekke ulovlige ting. Du må være en som ikke alltid bryr deg om regler som ellers gjelder. Alt i den gode og spennende seksuelle nytelsen man får ut av det. Du må nesten tenne seksuelt på tanken å la andre få knulle deg for penger, samtidig som du har feste i virkeligheten og vet hva du driver på med. Skjønner du?

Nadia nikket til meg mens hun tenkte igjennom det siste jeg hadde sagt. Det eneste var at hun var litt flau og usikker, og det var på grunn av dette at hun ikke gjorde noe mer liksom. Rett og slett fordi hun var usikker og redd for å gjøre noe feil. Hadde hun en som rettledet og bestemte litt, så ble alt så mye lettere for henne.

– Du må lære å slappe av med andre ord, er det det du mener, men at du ellers er med på så å si hva som helst? At du er en ekte tøs, slik vi tidligere har snakket om, om det å være en tøs?

Nadia begynte å le, og sa at jeg hadde forstått henne rett. Jeg smilte tilbake, og tenkte på hvor lik hun var på meg selv da jeg var på hennes alder. Jeg var 16 år eldre enn henne, så litt mer erfaring fra livet hadde jeg nå. Og det var det som var så bra med Nadia. Nadia var nemlig en slik en som slukte alt jeg sa, for så å tenke og analysere, og så til slutt forstå hva jeg snakket om. Slik ble hun stadig mer reflektert over livet, og slik ble hun mer bevisst over sine egne handlinger, og hva dette ofte kunne føre til på godt og vondt.

– Jeg regner med at du som alle er opptatt av å følge alle mulige regler om hva som er lov og ikke lov? At man ikke skal være utro og slikt har vi jo snakket om, og der har du selv sagt at du har selv vært utro. Så på det området er du i det minste ikke prippen for å bruke et slikt ord. Du må kanskje nesten trene i å bli «brukt», du skal jo bli eller på en måte være en vare nå, kroppen din altså. Jeg lurer på hvor løsaktig du egentlig er, får jeg forresten ta på deg?

Nadia sa først nei, men da jeg spurte en gang til sa hun at det var greit. Jeg svarte henne med å si at når hun sa ja nå så var dette først og fremst bare en liten test. Jeg sa at jeg heller ville gjøre det slik at når hun var her hos meg så kunne jeg få kjenne litt på henne. Hvis hun gikk forbi meg, eller hvis hun for eksempel sto foran kjøleskapet, at jeg kunne komme opp bak henne, bare for å kjenne litt på hva hun hadde å by på? Så fikk jeg se hvor seksuell hun egentlig var?

Nadia bare nikket til meg, og sa det var en avtale. Nadia hadde på seg en gul topp i froté som satt stramt over brystene sine. De korte og brune shortsene hennes var i samme fabrikat, og de slanke lårene hennes lyste mot meg. Jeg anbefalte henne å få litt sol på kroppen enten hun tok solarium, eller om hun benyttet solen nå om sommeren.

Hun reiste seg opp fra sofaen da jeg spurte om hun orket å sette på mer kaffe? I det hun strøk forbi sofaen spratt jeg selv kjapt opp fra sofaen, og da hun rundet hjørnet og forsvant inn på kjøkkenet, gikk jeg etter henne.

Hun sto og helte vann opp i trakteren i det jeg kom inn på kjøkkenet. Hun skvatt litt da hun fikk øye på meg, men hun verken sa eller gjorde noe. Jeg gikk bak henne, og stilte meg opp like bak den deilige kroppen hennes.

Hun hadde helt oppi alt vannet, men flyttet ikke på seg. Jeg tok det som et bra tegn, og la forsiktig den ene hånden min over de yppige brystene hennes. Nadia sto helt stille da jeg også la den andre hånden min over brystene hennes, slik at jeg nå sto bak henne og masserte forsiktig brystene hennes.

Jeg hørte at pusten hennes ble tyngre da jeg begynte å massere brystvortene hennes, og da jeg fjernet høyre hånden min og heller la denne bak på hennes høyre rumpeballe, kom et lite stønn fra henne. Jeg konsentrerte meg om rumpen hennes, og stakk hånden ned i shortsene hennes. Jeg ba henne om å stå noen cm ut fra kjøkkenbenken, og ba henne om spre beina sine litt mer fra hverandre. Jeg sa at jeg ikke hadde tenkt å pule henne, men at jeg bare ville kjenne og ta litt på henne.

Etter at hun hadde flyttet på seg, gled hånden min på nytt ned i shortsene hennes, og den tynne trusen i bomull strøk over fingrene mine. Hånden min gled inn mellom lårene hennes før jeg førte hånden opp og foran av henne. Jeg klemte forsiktig over kjønnet hennes, og da jeg klemte litt hardere rundt henne, presset hun underlivet sitt bakover og presset seg mot hånden min.

Jeg brukte to fingre til å løfte opp trusestrikken som lå under hånden min, og jeg møtte bar hud. Hun var glattbarbert mellom lårene sine, og jeg hilste dette velkommen. Det var greit om man hadde en liten dusk eller en stripe av hår, men da skulle det være skikkelig gjort. Nadia var enda bedre, helt glattbarbert, og jeg nøt den heftige følelsen det var da fingrene mine fant sprekken hennes.

Nadia stønnet stille for seg selv der jeg prøvde å presse fingrene inn mellom kjønnsleppene hennes. En våt glipe fant fingrene mine, og jeg kjente hvordan fingrene mine ble sleipe av saftene som kom fra underlivet hennes. Jeg presset forsiktig en finger mot det våte hullet hennes, og videre så vidt inn i henne, da hun nærmest tredde seg selv på fingeren min. Det var tydelig at hun ville ha den inn i seg, så fingeren min gled forsiktig så langt inn i henne som den klarte å komme.

Jeg begynte å forsiktig knulle henne med fingeren min. Nadia stønnet mer og mer, men hele tiden stille for seg selv. Jeg holdt på et par minutter rolig inn og ut av henne, men stoppet til slutt, og trakk ut fingeren min.

– Det er kjekt å se at du er en kåting, du er deilig og trang Nadia. Jeg vil ha deg inn i sofaen, og se om du kan runke meg, er du med?
Nadia snudde seg mot meg, og sa eplekjekt at det var helt greit. Vi returnerte til stuen hvor jeg tok av meg klærne nedentil, og så satte meg ned i sofaen. Jeg satte meg på kanten, og ba henne om å sette seg på knærne foran meg. Nadia gjorde som jeg ba henne om, og da hun hadde satt seg ned ba jeg henne om å ta på meg. Den stive kuken min sto rett til værs, og jeg har sjelden vært så kåt som jeg var i denne hete stund. Jeg så på Nadia som smilte tilbake, og jeg var sikker på at alt gikk bra med henne.

Nadia grep rundt kuken min, og trakk forhuden min forsiktig over det svulmende kukhodet mitt. Hun dro meg helt ned til roten, og den store kuken min kom fram i all sin prakt. Nadia studerte meg nysgjerrig før hun førte hånden sin rolig oppover igjen. Hun økte takten, og like etter sprutet jeg alt jeg kunne. Jeg var blitt så kåt nå at jeg ikke klarte å holde noe som helst tilbake, og mens Nadia fortsatte å runke meg sprutet jeg ut siste rest.

Hun gliste og spurte om det var godt? Men før jeg fikk gitt henne et svar, hadde hun forlatt stuen og gått på badet for å vaske seg. Jeg fulgte like etter henne, og da hun var ferdig med sitt, tok jeg også og vasket meg litt før jeg returnerte til stuen.

Jeg så henne sitte i sofaen mens hun tente en sigarett, og jeg sa at jeg trodde hun var klar for et opplegg slik vi tidligere på dagen hadde snakket om.

– Men vi skal fremdeles «øve» litt, så når du kommer på besøk skal du vite at du er til min disposisjon. Det betyr at når du er her hos meg, så kan jeg snike meg til å ta litt på deg når sjansen byr seg. Du må bli vant til slikt som dette om du skal fikse resten av opplegget, og jeg synes det kan være lurt å trene slik, på denne måten? Så blir du på en måte litt vant til hvordan det er og føles å være til for en annen mann som du ikke er forelsket i eller har noen spesiell følelser for, men som samtidig ikke er stygg eller slem mot deg. Øver vi to sammen i det skjulte er det jo sammen med en mann jeg håper du stoler på, og med en mann som er seriøs opp i alt dette her. Hva sier du? Jeg kan kanskje også gi deg noen hete tips som du kanskje ville bli glad for å få fra en som kanskje har litt mer erfaring enn deg?

Jeg sa også at jeg bare ville henne vel, og hjelpe henne på alle måter. Det var ikke til å komme utenom at jeg hadde knullet en god del flere kvinner, enn hva mine venner for eksempel har fortalt meg at de har gjort. Derfor var det nesten som om jeg tilbød henne meg som en sexlærer for henne. Og hun visste at jeg klarte å skille mellom de ulike rollene ved alt dette her.

Hun visste også at selv om jeg selvfølgelig ble kåt, og nøt dette her som en hvilken som helst mann, så var det likevel ikke helt det samme som det kanskje hadde vært med en annen mann? Jeg var oppriktig glad i henne, og det ville ikke være første gangen jeg hadde gjort noe som dette. Jeg hadde hatt flere jenter i «stallen» min som alle hadde kommet til meg, og fått hjelp til et bedre sexliv. Og ikke bare et bedre sexliv hadde de fått, men også en mye bedre selvtillit, og en større tro på seg selv og tro på sine egne ferdigheter.

Jeg sa at selv om jeg ville ha nytt å ha sex med henne, ville det likevel hele tiden vært første prioritet at dette skulle gjøre Nadia godt. Nadia hadde jo tidligere fortalt meg at hun ikke akkurat hadde så mange venner å snakke med om saker som handlet for eksempel om sex. Og selv om hun hadde en venninne som hun kunne si nesten alt til, så hadde hun likevel ikke noe mannlig venn på denne måten. Og hun hadde i hvert fall aldri hatt en mannlig sexlærer.

Hun svarte at hun måtte tenke på dette her siste vi snakket om. Det første med at jeg kunne få knipe litt på henne når hun var på besøk var greit. Men å ha meg som en lærer, det måtte hun bare tenke litt på. Jeg svarte at det var selvfølgelig helt greit for meg. Jeg ville ikke presse henne til noe, men forsikret henne om at hvis hun sa ja så ville alt som skjedde mellom oss to forbli mellom oss to. Dette var noe vi måtte ta med oss i graven.

Nadia var helt enig, hun ville ikke at noen skulle få vite noe slikt. Nadia måtte gå, så hun reiste seg og jeg fulgte henne til døren. Så var det bare å vente på svaret hennes.

Legg igjen en kommentar