Like lovers do… del 1

Denne novellen er vist 5454 ganger.

Har du noen ganger lurt på hvorfor du reiste akkurat dit du reiste, hvorfor du bestilte rom på akkurat det hotellet, hvorfor du spiste på akkurat den restauranten, hvorfor du gikk og satte deg i akkurat den baren? Det har jeg…………en gang………og det var etter møtet mitt med deg………….for hadde jeg ikke akkurat reist dit jeg gjorde, bestilt rom på det hotell jeg gjorde, spist der jeg gjorde så hadde jeg jo heller aldri møtt deg. Noen ganger skulle jeg ønske jeg ikke hadde det heller….Ikke misforstå, det har vært mest gleder, men noen ganger har det vært vondt å ikke kunne få seg deg når jeg hadde lyst, ikke få elske med deg. Skjebnen kalles det, men noen ganger er skjebnen lunefull, slem, vanskelig, sær, frekk, dum og en sann djevel. Slik som den gangen jeg nå skal fortelle om.

Det hele startet for noen år siden. Jeg hadde bestemt meg for å reise bort noen dager alene, men det at jeg valgte selve nyttårshelgen falt nok tungt for mine kjære, men denne gangen valgte jeg å kun tenke på meg selv. Det hadde vært mye jobbing og jeg var sliten. Valget stod mellom varme, sol og strand eller fjell, snø og hvite vidder. Jeg valgte det siste. Mest fordi jeg regnet med at sjansen for å møte noen var mindre på et hotell langt oppe i fjellheimen enn den var på en overfylt strand i syden, dessuten søkte jeg ro og fred og det var det jeg håpet jeg ville finne dersom jeg dro til fjells. Så feil skulle jeg altså ta….

Det spiller ingen rolle hvor jeg drog, eller hva hotellet heter, det kan være det samme, men stedet er en perle og det mangler ikke noen ting. Her finnes alt fra luksussuiter til vanlige hotellrom, store flotte hytter til små koselige koier. Jeg hadde valgt luksus, ingen ting var spart på i denne suiten jeg ble vist inn i. Den bestod av en stor gang med skifer på gulvet, til venstre lå et enormt soverom med en stor dobbeltseng som bare ropte etter å bli sovet i, til høyre var badet, med boblebad, steamdusj og fliser i marmor. Stuen var stor og romslig, men samtidig lun og koselig. Store tremøbler fylte rommet, og i hjørnet stod en enorm stor peis hvor flammene brant lystig. Rundt omkring var det tent levende lys som gav stuen et helt spesielt mykt skjær. Kjøkkenet var lekkert med alt tenkelig utstyr man behøvde for å lage seg god mat. Ikke det at jeg hadde tenkt til det, nei damen skulle spise i hotellets vakre spisesal og bli skikkelig skjemt bort.

Jeg pakket raskt ut og imens fylte jeg badekaret med varmt vann og masse deilig badeolje. Den deilige duften svøpte seg rundt meg og jeg sank trett og sliten ned i det varme vannet. Lukket øynene og lente hodet bakover. Jeg kjente stresset forlot meg, jeg trakk pusten dypt og kjente at jo da, dette hadde vært en god ting å gjøre. Tankene gikk til de to små jeg har hjemme, men visste de hadde det fint der de var. Nå var det min tur å hvile, slappe av, kose meg. Uten at jeg nesten merket det begynte hendene mine å vandre over kroppen min. Jeg er ikke tynn, ikke tjukk heller. Jeg begynner å bli en moden dame etter hvert så noen kropp som en 18-åring har jeg ikke lenger, men jeg trener mye og forsøker å holde meg i form, så stort sett er jeg fornøyd med meg selv. Brystene mine duvet lett i vannskorpen og vortene knoppet seg når jeg strøk forsiktig over dem. Det sitret i underlivet mitt, det var lenge siden jeg hadde hatt sex og kroppen min lengtet etter kjærtegn, etter varme mannshender…..

Jeg steg opp av det varme vannet, tørket kroppen til den var rød og varm. Smurte meg inn med velduftende lotion og fant frem antrekk for kvelden. Jeg valgte et kort, sort skjørt, en stram hvit topp som nesten viste mer enn den skjulte, en sort dressjakke, stay-up strømper og sorte sko med høye heler. Det korte håret mitt ville som vanlig ikke ligge slik jeg ønsket så jeg lot det være slik, viltert og rufsete, slik som jeg selv følte meg.

Nede ved resepsjonen var det tegn til heftig diskusjon. Du stod med ryggen mot meg og virket tydelig oppgitt og sint. Jeg hørte bruddstykker som ”jeg bestilte jo suiten for flere måneder siden å nå sier du den er opptatt?”…. Hva resepsjonisten svarte fikk jeg ikke med meg, men av kroppsspråket ditt forstod jeg fort at du ikke var særlig fornøyd med svaret….”jeg forlanger å få et tilsvarende rom” hørte jeg deg si og smalt håndflatene i disken. Brått snudde du deg mot meg og hjertet mitt hoppet over flere hakk. Herregud så kjekk du var. Det blonde håret ditt var klippet helt perfekt, kinnskjegget var akkurat såpass langt som jeg liker og finner så utrolig sexy, og munnen din var formet helt perfekt til å bli kysset. Du dultet borti meg idet du i fullt sinne raste forbi meg, jeg måtte gripe fatt i armen din for ikke å falle. Du stanset og øynene dine møtte mine et kort sekund, men det var nok til at jeg var solgt. ”Unnskyld”, sa du ”gikk det greit?” stemmen din var faktisk full av bekymring og jeg nikket og svarte at ”jo da, det gikk bra”… Jeg rakk ikke si mer før du var borte for meg, det eneste som var igjen var den deilige, pirrende duften av mann.

Jeg fant bordet mitt, bestilte mat og deilig vin og forsøkte å slappe av, men hele tiden danset et par gnistrende blå øyne på netthinnen min. Plutselig var det som om noen strøk meg forsiktig over kinnet, forvirret så jeg meg rundt og der………to bord bortenfor meg satt du alene å så på meg. Blikket ditt var ertent der det smøg rundt på kroppen min, det stanset ved brystene mine og jeg forbannet meg selv for at vortene knoppet seg. Et smil lekte om munnen din og du hevet glasset og skålte mot meg. Jeg skålte tilbake og trakk pusten. Dette var ikke med i mine planer, her satt jeg på et hotell mange mil hjemmefra og skålte med en vilt fremmed mann som var så kjekk at han var nesten til å spise opp, dessuten var du ung………..veldig ung……..altfor ung også…………eller var du det?

Jeg vinket til kelneren og ba om å få regningen, men før jeg rakk å snakke ferdig var du der. ”Regningen tar jeg meg av, om det er greit for damen”? Du så spørrende på meg, jeg nikket ”tusen takk, men da får du ta en drink med meg i baren som takk”. Du nikket, jeg reiste meg og du la hånden din forsiktig i korsryggen min når vi forlot restauranten. Hånden din kunne like godt vært laget av ild slik brant den, jeg ville bare den skulle vandre videre nedover……..tankene mine begynte å spinne og jeg så meg selv naken i armene dine………..”en tier for tankene dine” du så smilende på meg og jeg kikket meg litt forvirret omkring, vi var kommet frem til bardisken uten at jeg hadde merket det engang. Rødmen steg opp i ansiktet mitt og jeg snudde meg bort, ”herregud for et fjols jeg er” tenkte jeg, ”gå rundt her å bli kåt på en mann jeg knapt nok har hilst på, ta deg sammen!” Jeg snakket strengt til meg selv, renset halsen og spurte hva du ville ha å drikke. Vi bestilte hver vår Irish Coffee og jeg som var så het fra før ble ikke mindre het av drinken.

”Vil du danse?” Du strakk hånden ut mot meg og jeg nølte ikke, men nikket ja og smøg meg inntil deg. Musikken var rolig og vi beveget oss perfekt i takt på dansegulvet. Plutselig kjente jeg en pekefinger gli sakte over utringningen min, fingeren etterlot seg en brennende stripe på huden min og på øynene dine forstod jeg at du ville ha meg. Leppene dine berørte kinnet mitt og du klemte meg mykt, men bestemt inntil deg. Jeg kjente du ble hard mot magen min og jeg presset meg inntil deg, gned meg forsiktig mot deg og du stønnet svakt mot øret mitt. ”Gud du er bare deilig, kjenner du at jeg har lyst på deg?” Jeg nikket og du svarte med å la hånden din gli forsiktig over rumpa mi mens du presset meg inntil deg. Fingrene mine kjærtegnet nakken din, det sitret i underlivet mitt og jeg kjente jeg begynte å bli ganske så våt. Du luktet så godt, du var deilig å være inntil så når du løftet hodet mitt for å kysse meg var jeg ikke vanskelig å be. Leppene dine vare så myke mot mine, pusten din gikk tungt og jeg smøg meg tettere og tettere inntil deg, jeg ville kjenne huden din mot fingrene mine, aldri hadde jeg blitt så tent på en fremmed før, men der å da gav jeg fullstendig blaffen. Jeg ville ha deg, og jeg stønnet mot munnen din at du måtte bli med meg.
”Kall meg billig, kall meg svak, jeg bryr meg ikke, jeg vil bare ha deg!” Du så på meg med de mørke øynene dine og jeg stønnet, du var like kåt som meg, så om jeg var billig, var du det også…… ”Aldri om jeg ville kalt deg det, du er sexy, du er deilig å du får meg så hard, jeg vil ha deg like mye som du vil ha meg”……….Jeg klarte ikke å slippe taket i deg, jeg var redd du var en drøm, en svak såpeboble som ville sprekke så fort jeg snudde meg, så jeg grep hånden din og slapp den ikke, ikke før vi kom inn i heisen. Du snudde meg rundt slik at jeg ble stående med ryggen mot deg, du bøyde hodet mitt fremover, blottla nakken min og lot tungespissen leke med huden. Jeg grøsset og presset rumpa mi mot deg, gned meg forsiktig inntil den stadig voksende bulen i buksen din. Du bet meg forsiktig i nakken og hendene dine gled rundt livet mitt, smøg seg oppover og fanget brystene mine. Du presset deg mot rumpa mi og fingrene dine fant mine stive brystvorter………

Heisdøren gikk opp og jeg tok bare tak i deg, drog deg med bortover gangen og frem til døren til suiten min. Du stanset……”hva faen… er det du som har fått suiten jeg har bestilt?”…….jeg kikket på deg og sa du måtte gjerne flytte tingene dine over hit til meg, det var da plass nok for oss begge to….

Jeg kan ikke huske om du rakk å svare før jeg var over deg. Munnen din smeltet mot min og ivrige tunger lekte en vilter og pirrende lek. Dressjakken din forsvant før du rakk å tenke og slipset ditt var vekk i det jeg trakk deg inn på soverommet, det var først når jeg skulle kneppe opp skjorten din at jeg ble for ivrig. Jeg ville se på deg, ville ta på deg, men den øverste knappen satt fast, så jeg gav f.. og tok tak i skjorten og røsket til så knappene føyk vegg i mellom. Ingen av oss enset det, jeg skjøv deg litt unna meg og hjertet mitt dunket hardt i brystet mitt. ”Gud du er bare deilig” jeg lot øynene gli over deg. ”Du er som en gresk gud, vet du det? Jeg så på deg, du smilte og øynene dine avslørte at du likte å høre meg si det. Fingrene mine strøk over den myke huden din, jeg bøyde meg frem og lot tungespissen leke med en brystvorte, den takket meg ved å stivne og jeg sugde den forsiktig i munnen.

Restene av skjorten din falt til gulvet og hendene mine strøk over ryggen din, nedover rumpa di, presset deg inntil meg, du stønnet under behandlingen min og jeg ble ivrigere, måtte smake, ville se deg naken, ville nyte synet av deg.
Men du hadde andre planer. Du kysset meg igjen, denne gangen mykt og pirrende mens du tok tak i toppen min og skjøv stroppene nedover skuldrene mine. Jeg grøsset og pusten min gikk tungt. Jeg var våt, jeg var kåtere enn jeg noen gang før hadde vært og det eneste jeg ville var å ha deg inni meg, men jeg visste jeg måtte være tålmodig, visste jeg måtte vente, å gudene skal vite at du var vel verdt å vente på……

Brystene mine duvet imot deg, du strøk forsiktig over dem med tomlene dine, vortene ble store og stive og du sugde og slikket dem som om de skulle være de deiligste jordbær. Munnen din beveget seg nedover magen min, etterlot seg brennende kyss på huden min og jeg var mer enn villig når du skjøv meg forsiktig ned på sengen. ”Snu deg over på magen” sa du og jeg adlød. Jeg hørte du forlot rommet og at du lette etter noe på badet, men straks var du hos meg igjen. Du satt på kne ved siden av meg og jeg vred utålmodig på meg, men så var hendene dine der, myke, sterke, varme hender fulle av aromatisk olje. Du startet med skuldrene mine og verden rundt meg bare forsvant. Det var kun du og jeg som betydde noe og de deilige hendene dine som sakte masserte kroppen min. Når du lot hendene gli nedover ryggen min og når de lukket seg om rumpa mi holdt jeg på å komme der å da. Du masserte rumpeballene mine lenge, jeg løftet på rumpa for å få deg til å bruke fingrene dine på meg, lengtet etter å kjenne de mot musa mi, men du lot meg lide. Hendene dine gled på innsiden av lårene mine, nedover til leggene og opp igjen. Tomlene dine berørte kjønnsleppene mine så vidt det var og ved hver berøring stønnet jeg høyt. ” Ta på meg, la meg kjenne fingrene dine inni meg, vær så snill!” Jeg var nærmest som desperat detter å kjenne deg, men du var nådeløs i din behandling.
Den ene hånden forsvant og du hvisket ”løft opp rumpa di, la meg se på deg”. Jeg gjorde som du sa, uten blygsel stilte jeg meg på alle fire, jeg kjente leppene mine åpne seg og jeg kjente dråper med mine safter dryppet ut av meg. Plutselig kjente jeg det dryppet mot rumpa mi, du åpnet meg opp, lot dråper med olje dryppe ned mot rumpehullet mitt, den blandet seg med saftene mine og stønnene dine fortalte meg tydelig at nå var du kåt, jeg visste det bare var spørsmål om tid før jeg ville få det jeg ville ha, nemlig pikken din.

”Musa di er noe av det deiligste jeg har sett, jeg får ikke sett nok på deg”. Du flyttet på deg og plutselig forstod jeg at du hadde synket ned på kne, rett bak meg, jeg kjente pusten din mot lårene mine, og endelig var du der. Tungen din gled uendelig sakte over musa mi, jeg skrek ut når jeg kjente tungespissen mot hullet mitt, da fikk jeg nok av ventingen og ertingen. Jeg la meg ned mot munnen din, presset musa mi mot leppene dine og skrek at du måtte slikke meg. Saftene rant av meg og musa mi var hoven og rød. ”Slikk meg, knull meg, fyll meg opp, herregud jeg er så kåt, la meg kjenne deg knulle meg hardt” Jeg stønnet og bar meg, gned meg mot ansiktet ditt, lot saftene mine renne ned i munnen din, du drakk begjærlig av meg, tok tak rundt rumpa mi og holdt meg fast mot munnen din, redd for at jeg skulle flytte meg, men det hadde jeg ingen tanker om, ikke i det hele tatt. Jeg kjente jeg nærmet meg, viste jeg ville komme voldsomt og sa det til deg. ”Jeg kommer nå, herregud som jeg kommer nå” Verden eksploderte rundt meg og alle sanser var samlet mellom mine ben, det kjente ut som om jeg brant opp, følelsen av nytelse skjøt opp gjennom ryggen min og til hjernen og alt var himmelsk. Du sugde deg fast til musa mi, stakk tungen dypt inn i meg og gned deg mot meg, jeg visste du var våt i ansiktet, men brydde meg ikke, jeg ristet og skalv og en liten elv av safter rant ut av meg og fylte munnen din. Du drakk som om jeg smakte den søteste vin og du slikket musa mi helt til orgasmen sakte ebbet ut av meg, først da slapp du meg og lot meg falle ned mot sengen igjen.

Du la deg over meg å jeg kjente den stive kuken din mot rumpa mi, du gned deg mot meg og hvisket i øret mitt at du ville ha meg. ”La meg elske med deg, la meg spidde deg på kuken min, la meg kjenne hvor varm å våt og deilig trang du er”………jeg hadde ikke tenkt å nekte deg, men løftet på rumpa mi slik at jeg igjen ble stående på alle fire. Du lot en finger glid over musa mi, fanget opp fuktighet og strøk over rumpehullet mitt. Jeg skalv, selv om jeg hadde fått orgasme var jeg like kåt så når jeg kjente pikkhodet mot åpningen min var jeg enn klar for deg. Du tok et godt tak i hoftene mine og lot kuken din presse forsiktig mot musa mi. Sakte gled du deilig på innsiden av meg. Du stoppet opp, jeg klemte rundt hodet med musklene mine og du gled dypere og dypere inn i min våte grotte. ”Gud så varm, våt og deilig trang du er”….. jeg svarte med å rotere svakt med hoftene mine, brukte musklene og nesten sugde deg innover i meg. Du startet med å knulle meg med lange, seige tak. Lot kuken gli nesten helt ut, før du spiddet meg igjen, sakte, mykt, deilig og vanvittig ertende elsket du meg meg, slik elskere gjør. Aldri hadde noen knullet meg slik, aldri hadde noen fått meg til å føle meg så deilig som det du gjorde da. En finger begynte å leke med rumpa mi og du spurte om det var greit. Jeg bare stønnet ja til svar, og lot deg få leke videre. Fingeren gled inn i meg i samme takt som du knullet meg, jeg kunne dødd der å da, det hadde ikke spilt noen rolle fordi jeg var allerede i himmelen.

Følelsen av din deilig pikk som glir sakte ut og inn er himmelsk, men pinefullt fordi det gjør meg gal. Gal fordi du knuller meg akkurat så sakte at jeg ønsker at det skal knulles fortere, knulles hardere, gal fordi jeg ikke ønsker det skal slutte, gal fordi det er så lenge siden. Jeg sier det til deg, stønner ned mot dynen at jeg elsker å kjenne deg inni meg. Ingen har noen gang elsket med meg som du, gitt meg slik nytelse som du og ennå, når jeg er alene om kveldene og lukker øynene, kan jeg kjenne den deilige følelsen av pikken din inni meg.

Plutselig øker du takten, du griper meg hardt om hoftene og knuller meg hardere og fortere mens fingeren i rumpehullet mitt gjør ting med meg jeg ikke trodde var mulig. Du treffer punker jeg ikke visste jeg hadde og jeg blir om mulig enda mer kåt, enda mer våt.

Du ber meg om å snu meg, jeg legger meg på ryggen og legger deg ned mellom bena mine. Du styrer pikken din på plass og jeg legger bena om ryggen din. Blikket ditt møter mitt og jeg ser kåtskapen i øynene dine. Du smiler forsiktig mens du glir inn i meg. Jeg stønner, biter meg i underleppene og lar hendene stryke over brystene mine. Jeg kniper rundt pikken din, møter deg i samme takt og vi stønner i kor av deilig kåtskap. Blikket ditt er intenst og det var da jeg kjente at du ville bli noe helt spesielt for meg. ”Du er bare deilig, herregud fitta di er bare nydelig, du er så vanvittig våt, men så himmelsk trang, herregud jeg kunnet elsket med deg i timesvis” Du bøyer deg ned og kysser meg, tungene våre leker og jeg kjenner jeg kommer igjen. Jeg stønner mot munnen din og du forstår hva som skjer, du øker takten og jeg masserer klitorisen min og jeg kommer voldsomt over pikken din, saftene mine renner og du knuller meg villere og hardere. Roper at du kommer du også og jeg sier jeg vil kjenne smaken av deg. Du glir ut av meg og jeg overtar, griper rundt pikken din og lar deg komme langt ned i munnen min, jeg rekker ikke å suge deg mer enn et par-tre tak så spruter du. Varm og deilig sæd slynges ut av deg og langt ned i halsen min.

Du stønner høyt, pumper sæden din i munnen min og jeg svelger hver dråpe du gir meg. Den siste ladningen lar jeg komme over brystene og ansiktet mitt…. Jeg slikker meg om munnen og du smaker bare deilig! Jeg slutter ikke å runke eller suge deg før du er helt tom og pikken din blir slapp, først da synker du ned ved siden av meg, sliten, svett men tilfreds. ”Herregud ingen har sugd meg slik før og latt meg komme i munnen sin, du er jo helt rå jente”! Jeg smiler mot deg, smyger meg inntil deg, vil kjenne varmen din, og vil kose litt på armen. Orker ikke tanken på at du skal bli borte for meg, vil ha deg her hos meg en lang stund til………….

Legg igjen en kommentar