Lippgloss med mer

Denne novellen er vist 5754 ganger.

Vi har kysset hverandre lenge og heftig. Lipglossen din nærmest flyter utover. Kyssene har gjort leppene våre store og røde. Du ser på meg med et av disse deilige, bedende, kåte blikkene dine og som forteller meg at du vil elskes, knulles, begjæres. Når du ser på meg sånn, vet jeg at du er iferd med å nesten miste fatningen, du blir så deilig hemningsløs, du vil la deg løfte opp på en bølge av sanseløs kåthet.

Blusen din er kneppet opp og henger krøllete rundt deg. BH’en er dyttet opp og avdekker to fristende bryster. Brystvortene har reist seg og blitt stive av kåthet og kyss. Jeg har gitt meg selv god tid til å nyte deg, bryster, mage og hals er røde av kyss fra mine lippgloss-smittede lepper.

Jeg trekker av deg den trange buksen din, du legger deg bakover på den store sengen. Du er kåt, vanvittig kåt, og kan ikke vente med å flytte hånden din ned under trusekanten, som finner seg straks til rette og gnir fitta di som bare du kan det. Jeg river av mine egne klær, kaster dem på gulvet og trekker utålmodig av deg truse, bluse og BH.
– Fortsett, sier jeg Ta på deg selv! Du liker min oppfordring, nyter at jeg ser på deg. –

– Åh, jeg er så kåååt, sier du og masturberer stadig heftigere. Du har trukket bena oppover og vil vise deg frem for meg, vise hvordan du gjør det på egenhånd når du er som kåtest. Du har tre fingre i fitta nå, jeg ser hvordan de sklir inn og ut, ser hvordan du masserer knoppen din. Jeg legger meg mellom dine opptrukne ben, bare noen få cm fra den deilige fitta di. Jeg vil se på deg, lukte på deg, smake.

Dine fingre er glinsende fuktige der de knuller fitta di. En finger til sier jeg. Du presser inn fire og beveger hoftene dine opp og ned, som om det var meg du hadde inni deg. Slikk dem, sier du bestemt og fører hånden opp mot munnen min. Jeg tar en og en finger, slikker og suger dem og nyter disse kåte smakene som du tilbyr meg.

Jeg får en ide. Jeg vil pynte den deilige fitta di til fest. Lippglossen din ligger på nattbordet og jeg åpner den og legger meg igjen godt til rette mellom bena dine. Smører lippgloss på fitta, over det hele som om det var en stor munn. Tar meg god tid og fryder meg over å se hvor innbydende og glinsende den blir. Ser hvordan du nyter behandlingen og hvordan fitta åpner seg og klitorisen stikker frem fra sitt skjulested. Kåtheten tar overtaket over det kreative og jeg kysser fitta di sultent og dypt. Knuller deg med tungen min, lar den piske over klitten din, lepjer over det hele; fra rumpa di og opp til det friserte venusberget. Gjør det vått og deilig og blir fuktig i ansiktet. Du elsker min behandling og er i ferd med å komme når jeg tar knoppen din i munnen og suger og smatter på den. Veeeent stønner du, jeg vil at det skal vare…

Jeg legger meg ved siden av deg og kysser deg på hals og munn – Ta frem vibratoren, jenta mi, sier jeg. Jeg vil se hvordan du gjør det når du er alene! Du smiler, ser frekt på meg, tar den frem fra nattbordsskuffen og legger deg på sengen. Plasserer en svær pute under rumpa og en under hodet. Vibratoren er rimelig avansert, med roterende greier og en liten sak som skal kile klitten din. Du slår den på og jeg ser med beundring på hvordan du tilsynelatende rutinert leker med den og lar den gli inn i deg.

Still deg over meg her, hvisker du til meg, og peker på brystene dine. – Jeg vil suge deg mens jeg leker med meg selv!
Jeg stiller meg på kne over deg, benytter anledningen til å la den skli noen ganger mellom de herlige puppene dine for deretter å peke den inn mot munnen din. Pikken er stadig fuktig av dine safter, lippgloss og min egen kåthet. Det tenner deg bare mer – du vil være vill og kinky. Du slikker meg på undersiden av skaftet og legger leppene mot den, kysser den med et vått, fuktig jentekyss og suger den deretter dypt… knuller meg med munnen din mens du holder vibratoren dypt inne i deg og nyter kilingen på klitten din.

Dette ble for vilt…jeg er i ferd med å komme, reiser meg opp, presser to fingre rundt roten av pikken der jeg balanser på randen av ekstase. Jeg greier å holde igjen orgasmen, men det var bare på nippet og det renner en liten porsjon sæd nedover skaftet. Du føler en dyrisk kåthet og kaster deg over den og kjenner smaken av meg.

Jeg ber deg om å sette deg på kjøkkenbenken. Jeg vil ta deg der. Knulle deg hardt og rått. Du spriker med bena, med føttene godt plantet mot kjøkkenbenken. Lippgloss-fitta di lyser åpen og våt mot meg. Jeg gir den et dypt og grådig kyss før jeg legger pikken min mot den og nærmest suges inn i deg. Vi finner en vill rytme og du legger hendene mot den smale rumpa mi, presser meg mot deg for hvert tak. Brystene dine er fantastisk fristende, vortene strutter i begeistring og jeg kysser dem overalt så de blir røde og heftige, suger brystvortene dine som om de var små bringebær.

Du kommer først, som en bølge herjer orgasmen med deg, du hikster ut din rå kåthet og jeg holder deg fast mens pikken min støter hardt og raskt inn i deg. Og mens jeg kysser halsgropen din og du bukter deg mot meg, kommer jeg kraftig, spruter de første støtene i fitta di før jeg trekker meg ut og dekker den lille maven din med sperm. Den renner nedover mot fitta di og du smiler mot meg, mens orgasme er i ferd med å ebbe ut i oss begge. Kinnene dine er hektiske og søte, håret ditt ligger fuktig av svette mot halsen, og du er søt og sexy som aldri før. Du fører hånden ned mot venusberget ditt, smører sæd på pekefingeren og fører den mot munnen, slikker den ren og ser på meg med store uskyldige øyne. Trekker meg mot deg og legger munnen din mot min. Kysser meg kokett, dypt og frekt og serverer meg en smaksprøve av lippgloss og sæd.

Legg igjen en kommentar