Liv slår seg løs

Denne novellen er vist 50673 ganger.

For to år siden fikk vi en ny giv i forholdet vårt. Liv og jeg har holdt sammen mange år og hadde etter hvert stivnet ganske mye i vårt sex liv samtidig som barna setter visse begrensninger. Vi er begge i 40 årene og etter hvert trygge på hverandre og oss selv.
Det er ikke slik at det er kjedelig, men mesteparten av vår aktivitet er på soverommet, dog med enkelte oppfriskende runder ute i naturen.
Liv liker å kle seg utfordrende noen ganger, og etter en tur på byen med venner kan hun være ganske kåt etter diverse tilnærminger.

I fjor vår var hun to uker på treningsleir for å trene seg fysisk opp etter en hard periode på jobben. Hun kjøpte nye treningsklær som satt godt etter på kroppen hennes som fremdeles er slik at hun kan få lange blikk.

Når hun var hjemme i helgen etter første uken fortalte hun at hun ble veldig opphisset av å se at spesielt to av deltakerne på hennes treningsgruppe oftest la seg slik at de hadde sikt opp langs hennes ben når de hadde gymnastikk.
Jeg spurte lett sjalu om hun hadde gått videre med noen av dem. Jeg kan bli kåt av at andre ser på kona mi, men vi har en avtale om at der går grensen.
Hun sa lett oppbrakt at det ikke var på tale, men at Jan som han ene het hadde en stor pikk, det hadde hun sett i shortsen hans.
Når hun sa det kjente jeg at jeg både ble irritert, men også ganske kåt. Liv så min tilstand og lo litt, før hun gned meg lett på buksen og sa at hun uansett skulle ta seg av meg også.

Vi var en tur på byen lørdag og da vi gikk forbi en sportsbutikk sa Liv at hun trang en treningsbukse til fordi hun ble så svett under treningen Jeg et ikke hva som gikk av meg, men jeg fant frem en svært tynn sort shorts som var nummeret for liten til Liv. Hun ville først ikke ha den, men da jeg sa at da fikk hennes treningskamerater bedre inspirasjon godtok hun den under tvil.

Da vi kom hjem ba jeg Liv prøve shortsen slik at jeg i det minste fikk se henne først i den ny habitten. Hun gikk på badet og kom ut igjen med en shorts som ikke overlot for mye av konturene til fantasien. På sommeren er hun ofte barbert langs bikinikanten, men ikke mer.
Jeg sa at hun burde barbere seg slik at plagget satt bedre på og at treningskameratene fikk bedre oversikt. Hun så litt rat på meg, men gikk på badet igjen og kom ut helt glatt barbert.
Denne natten var hun ganske heit og det var tydelig at hun var spent på uken som kom.

Da Liv skulle reise sa jeg at hun kunne gjøre som hun ville, men kun på betingelse av at jeg fikk hele historien. Hun protesterte og sa at den risikoen tok hun ikke.

Uken som gikk var med kvaler og fantasier for meg. Jeg så henne for meg liggende på rygg i en stor gruppe med en gjennomsiktig shorts og øvelser der hun spredde benene som best hun kunne. Det var en merkelig uke, jeg varierte mellom sjalusi og kåthet, litt overasket over at jeg tente så på å tenke på at kona mi kunne elske med en annen.

Torsdag ringte hun meg. Hun var veldig sprudlende og sa att oppholdet hadde vært bra og
hun følte seg i mye bedre form og gledet seg til å komme hjem igjen. Vi snakket om løst og
fast og etter en stund fikk jeg manet meg opp til å spørre om shortsen hadde gitt virkning.
Hun lo lett brydd i telefonen og sa at jo da, full pakke, men du får høre til helgen.
Så la hun på røret.
Der satt jeg og viste ikke ut eller inn. Jeg ble veldig kåt og samtidig var det mange tanker om hva nå? Ville hun synes jeg var bra nok i senga og andre rare spekulasjoner.

Liv skulle komme hjem på lørdag.
Fredag kom Svein og Lise på besøk med barna. Lise er søsteren til Liv og Svein hennes mann. Svein og jeg har et veldig godt forhold til menn å være og snakker om alt relativt åpent. Ungene så på film på loftet mens Lise sa at hun kunne lage til pizza siden jeg var gressenkemann, hun lo litt da hun sa det og vrikket lett på baken da hun gikk ut på kjøkkenet.
Svein ropte etter henne at hun måtte være forsiktig, jeg hadde jo vært uten dame en stund…

Mens Lise var på kjøkkenet spurte Svein hva det var. Han merket på meg at det var noe fra de kom.
Hele historien om Liv og hennes opphold og min usikkerhet rant ut av meg.
Svein så på meg med et rart blikk og sa at han skulle ønske det var han som hadde vært på trening med Liv, han hadde alltid vært tent på henne, men det hadde han aldri tort å si til meg fordi vi var så gode venner.
Jeg lo litt, både Liv og jeg hadde merket det ved måten han kom borti Liv, særlig om sommeren når hun ofte gikk med lett gjennomsiktige bluser uten BH.
Jeg hadde sagt til Liv at hvis jeg var lenge vekk med jobben fikk hun bruke Svein, så ble det i det minste i familien. Liv sa at det kunne være OK for henne men at Lise var sjalu og så lo hun det hele vekk.

Lise skulle på korpstur fra lørdag til søndag sammen med alle ungene som spiller i korpset. Jeg sa til Svein at han fikk komme over så kunne vi begge få høre historien til Liv.

Lørdag ettermiddag kom Liv hjem. Vi kysset lett, men ingen av oss fikk oss til å snakke om uken som hadde gått og Liv ryddet febrilsk i huset og vasket klær. Jeg sa at Svein ville komme over en tur siden Lise var på tur med ungene. Like etter kom han og vi spiste kveldsmat før vi satt oss foran TV’ en.
Når Liv tok av bordet så Svein på meg og sa: Nå, hva sa hun ?
Jeg sa som sant var at vi ikke hadde fått snakket sammen om ukens hendelser i de hele tatt.

Da Liv kom inn igjen smilte Svein før han sa: Liv, nå er vi begge spent på hva du har gjort siste uke, mannen din lurer veldig og jeg er sjokkert over hva jeg har hørt.

Liv skvatt til så på meg og rødmet. Kom igjen sa jeg, Svein og jeg snakker om det meste har ingen hemmeligheter for hverandre og blunket til henne.

Liv begynte stotrende å fortelle forhistorien som dere kjenner. Da hun kom opp til trening igjen tenkte hun på hvordan de andre ville reagere når hun nærmest kom til å posere naken.
Tirsdag tenkte hun skitt au, her kjenner jeg ingen, la det stå til. Jan la seg som vanlig rett foran henne med innsyn opp langs bena. Hun så han kikket mer enn en gang og da de skulle ta sittups byttet de på å holde bena nede til naboen.
Jan prøvde forgjeves å skule tilstanden sin men pikken sto som en påle opp av shortsen hans da Liv satt seg over bena hans.
Liv hadde smilt til ham og sagt at denne best kunne skules i henne, før hun spredde bena godt ut der hun satt. Hun sa a hun nesten hadde følt seg som en hore, men at hun var vanvittig kåt.

Svein satt fjetret og hørte på, så sa han, Liv vis oss hvordan du så ut så vi skjønner hva du snakker om.
Nei vet du hva sa Liv, før jeg sa at hadde Jan sett dette, så matte da vi i familien få se. Liv så rart på meg, før hun gikk inn på vaskerommet..
Like etterpå kom hun ut, iført den sorte shortsen og en flortynn topp.
Hun satt seg ned på bordet rett foran oss og sa at slik så vi bedre det Jan hadde sett. Hun forsatte fortellingen sin.
Jan hadde sagt til Liv at han gjerne ville forsette treningen på rommet etter middag. Liv skjønte godt hva han mente, men tenkte på det jeg hadde sagt og var selv veldig kåt.
Når hun kom så langt oppdaget jeg at hun satt og gned seg i skrittet og at Svein hadde oppdaget det før meg.
Hun fortalte at om kvelden gikk hun opp til Jan. Han var ganske brydd når hun kom og viste ikke helt hva han skulle gjøre. Liv sa at han fikk ta på seg trenings tøyet så skulle hun gjøre seg klar. Jan gikk på badet og kom ut i treningstøy. Liv hadde sagt at han fikk legge seg ned så fikk de starte med situps. Da får du ta på deg treningstøy også hadde Jan sagt med et flir.
Da sa jeg at mitt var på vask, men at jeg kunne jo ikke svette ut dagligklærne heller sa Liv.
Hva gjorde du sa Svein, han hadde en tydelig bul på buksen Sånn gjorde jeg sa Liv, før hun tok av seg klærne, jeg måpte og Svein glodde.

Liv var tydelig veldig kåt nå for hun masturberte lett med åpne ben rett foran oss. Hun gned seg i fitta og den var langt fra tørr.
Og så, sa Svein.
Da bøyde Liv seg frem og åpnet buksa til Svein. Hun tok frem pikken hans og sugde lett på den.
Jeg klarer ikke mer sa hun, sånn gjorde jeg og jeg blir råkåt når jeg tenker på det. At hun var kåt skjønte vi godt, det hadde vi sett. Det som forbauset meg var at det var jeg også.
Vis med Svein hva som skjedde sa jeg, dette vil jeg filme.

Liv så på meg med oppspilte øyne, men hun var for kåt til å nekte. Jeg blir så flau, sa hun. Nå sto jeg der også med ståpikk, så hun skjønte at det var OK. Det får bli i familien sa hun så.

Jeg fant frem videokameraet, og da det var på plass var både Svein og Liv helt nakne. Liv satt seg ned over pikken til Svein og begynte å ri mens jeg filmet. Hun var et herlig syn, fra seg av kåthet og fremdeles glattbarbert. Gror det ikke ut igjen spurte jeg, jo da svarte hun, men Jan barberte meg i går igjen.
Herregud, er du blitt en hore sa jeg.
Kom med pikken din , film men jeg rir Svein og har deg i munnen sa Liv.

Nåååååå, ropte Svein. Han kom langt inne i Liv. Hun åpnet øynene, ble helt rød i brystet, vortene hennes sto rett ut som fyrtårn. Så sank hun sammen, pikken min glapp ut av munnen hennes og hun satt oppe på Svein mens orgasmen rullet gjennom henne.
Liv hulket, mer sa hun, jeg vil ha mer, dere er så deilig.

Nå var det min tur, jeg var så kåt at etter kort tid sprutet jeg inne i Liv. Hun kom igjen.
Hun knep rundt pikken min med fitta, melket den og jeg kjente trekningene hennes som varte.
Svein satt utslitt i sofaen, med en stor slapp pikk å så på. Han smilte og sa, Liv du er bedre i virkeligheten enn i mine fantasier.

Liv så på Svein, ned på den slappe pikken hans og sa: Er dine fantasier slik, blir du kåt igjen da ?
Så la Liv seg på salongbordet, med bena godt spredt og med fritt innsyn for oss. Hun begynte å ta seg selv. Vi så de hovne fitteleppene hennes og hun tok flere fingre inn i fitta si, ut og inn i raskt tempo. Hun hovnet kraftig opp, før hun skalv i hele kroppen og det sprutet ut av fitta hennes. Dette hadde jeg aldri sett før.

Nå satt både Svein og jeg med stive pikker igjen. Liv så på oss og sa: Nå vil jeg ha dere begge på en gang, det har vi sett på pornofilm og det har jeg alltid lurt på om er godt.

Jeg har tatt Liv noen få ganger i baken etter at vi har sett pornofilm. Da er hun veldig kåt og snakker om at hun har ledig plass til flere, og så kommer hun gjerne.
Nå skulle vi altså oppleve det. Da må det filmes sa jeg, helt rød i toppen, det har jeg sett på filmen etterpå.
Vi stilte opp kameraet før Liv satt seg forsiktig ned over meg. Hun klarte nesten ikke å sitte stille på fanget mitt så kåt var hun. Hun spredte bena godt og sa til Svein at nå måtte han komme forsiktig inn i henne. Svein bøyde seg ned og kysset henne lett på fitta. Det renner sæd av deg sa han, du er kliss våt. Jeg vil ha mer sa hun, slik har jeg aldri sett Liv, men jeg nøt dette like mye som henne. Svein støtte rett inn i henne, hun begynte å bevege seg rytmisk med to pikker godt inne i seg. Jeg kjente at Svein støtte ut og inn av henne like ved pikken min som var langt inne i rumpa til Liv, han ble kortpustet og sa at dette ville ikke vare, han var steinkåt.
Herregud, dere er gærne skrek Liv. Hun kom. Det rullet gjennom henne og ville ikke ta slutt. Svein brølte ut igjen og trakk seg ut av Liv. Jeg vil suge pikken din tom sa hun til Svein og tok den i munnen.
Etter dette orket ingen av oss mer. Liv var helt sår i skrittet, hun sa at så mye hadde hun ikke pult siden de første årene vi var sammen. For første gang siden jeg ble gift har jeg både vært utro og fått oppleve at to menn tar seg av meg på en gang sa Liv. Alt i løpet av en uke.

Svein dusjet og kledde på seg, han sa det var best han kom seg hjem i tilfelle Lise ringte fra korpsturen. Du har litt av hvert å lære søsteren din sa Svein til Liv, hun er ikke så aktiv lengre.
Du får ta med deg Kjell og videoen en kveld og lære henne opp sa Liv med et fornøyd smil rundt munnen og så sovnet hun.
Er du gæren sa Svein, men jeg hadde lyst til å gjøre som Liv foreslo.

Siden den kvelden har Liv og jeg hatt flere opplevelser som spriter opp sexlivet vårt.

Om det ble noe opplæring av Lise får komme senere

Legg igjen en kommentar