Liv viser seg frem igjen

Denne novellen er vist 20601 ganger.

Etter kvelden med Svein diskuterte Liv og jeg hva vi skulle gjøre nå. Vi kom frem til at å ha mer sex sammen med Svein ville føre til problemer i familien etter hvert ikke minst med Lise, søsteren til Liv.
Liv var ganske øm de første dagene i uken men mot slutten av uken hadde vi god sex der vi begge hisset hverandre opp med hva vi hadde gjort sist helg.

Jeg spurte også om mer informasjon om hvordan hun hadde hatt det med Jan på treningsleiren. Liv fortalte og jeg kjente at dette ble jeg veldig kåt av å høre da hun sa at Jan hadde en pikk like stor som de beste ( hennes utrykk) vi hadde sett på pornofilmene våre. Hun sa at det å bli fylt mer opp en hun var vant med hadde gjort at hun ble mer oppslukt. Jeg har en normal pikk og skammer meg ikke over den, samtidig som jeg ble klar over at Liv fremdeles ble kåt ved tanke på Jan’s pikk. Hun sa ellers at hun ikke likte ham noe særlig og derfor hadde avslått hans forespørsel om videre kontakt.

Første uka i skoleferien skulle ungene være med besteforeldrene på hytta ved sjøen. Uken før de skulle dra sa jeg til Liv at da fikk vi benytte anledningen å gjøre noen sprell på egen hand, nå hadde hun jo bevist at hu kunne oppføre seg som en tøyte sa jeg. Du da sa Liv , du er jo rene halliken slik du har behandlet meg. Først lar du meg posere for fremmede, før du oppfordrer til at jeg skal smake fremmed pikk, og ikke nok med det. Du tar med deg Svogeren vår og gir meg en behandling jeg fremdeles blir kliss våt av bare ved tanken på.
Derimot er du ingen fotograf, du skjelver på handa slik at videofilmen er helt klart et amatørprodukt.

Er du klar for noe nytt på denne fronten da spurt jeg. Liv bekreftet at det var hun hvis jeg taklet det. Vi søkte litt på nettet etter en evt. tredjemann eller par, men fant ingen vi torde satse på så vi slo det fra oss.
Ungene reiste lørdag morgen , været var varmt og jeg sa til Liv at vi fikk ta en tur ut i naturen.
Noen mil fra der vi bor er det et flott turområde med enkelte koller med veldig god utsikt og et vann like nedenfor. Ta på deg treningstøyet ditt så går vi en tur sa jeg til Liv. Vi tok med oss en sekk med et pledd, litt mat og så dro vi av sted.
Liv sa hun allerede var kåt med tanke på at hun skulle ut å gå tur i en den avslørende shortsen ute i et område der vi ville treffe mange andre.

På stien gikk jeg rett bak Liv med fin utsikt. Jeg tenkte at her var det ikke mye som var overlatt til fantasien. Fitta hennes synes tydelig gjennom den flortynne shortsen, og hun var fremdeles glattbarbert. Pikken min holdt seg middels stiv hele tiden, der jeg fantaserte om hva som kunne hende. Oppe på utsikttoppen spiste vi, Liv la seg ned og jeg så at andre i nærheten stadig kastet lange blikk på henne, hun var jo kledd for å vise seg frem.

Vi var klare til å gå ned til vannet for å ta oss en dukkert da Geir kom sammen med bikkja si. Geir er en perifer bekjent av oss, han er arbeidskamerat med Svein, den tidligere omtalte svogeren vår og vi har truffet han noen ganger i selskaper. Han kom bort til oss og satt seg ned, først da oppdaget han Liv’s påkledning og ble tydelig brydd og viste ikke helt hvor han skulle feste blikket.
V pratet om løst og fast og etter en stund spurte vi om vi heller skulle gå ned til vannet, det trakk litt mye oppe på toppen. Geir hang seg med oss, jeg tenkte at med Liv slik hun var kledd ville han ikke forsvinne hvis han ikke måtte.
Geir hadde nå en tydelig bul i buksa, noe jeg så at Liv festet seg med. Da vi kom ned til vannet satt det flere folk der lett spred langs kanten. Geir sa at det var en fin vik like bortenfor, der var det mindre folk så han kunne la bikkja løpe fritt litt.

Vi rundet odden og der var det en liten fin vik med strand og ingen folk. Liv så spørrende på meg og gjorde noen kåte bevegelser. Jeg skjønte hva hun mente, ble ganske kåt av tanken og nikket lett. Vi satt oss ned på pleddet og etter en kort stund sa Liv at hun gjerne ville ta en dukkert, hun var blitt svett på veien opp og nå var hun varm. Dessverre hadde vi ikke med badetøy så det fikk være sa hun.
Geir sa ganske nongalant at han kunne se en annen vei og det var jo ingen andre der. Hvis det er OK for deg sa Liv , så tar jeg en dukkert. Du kan bare fortsette med å kikke, det ser jeg jo at du allerede har gjort sa hun med et lite smil om munnen. Geir så ned på bulen i buksa si og skjønte at det ikke var noe poeng i å nekte.

Liv dro av seg klærne og vasset ut. Vannet var kaldt så hun kom raskt opp igjen. Hun hutret, brystene hennes er ganske små med kraftige vorter. Nå sto de rett ut, store og stive av det kalde vannet men også fordi hun var tydelig kåt. Hun la seg på magen ned på teppet. Geir satt der men en kraftig ståpikk som presset shortsen hans opp. Liv lå urolig på teppet, spredte bena lett fra hverandre før hun strøk seg selv lett nedover baken og mot den nå lett hovne fitta si. Geir satt der og lurte tydeligvis på hva han kunne gjøre i forhold til min reaksjon.

Jeg gikk litt vekk og satt med på en stein der jeg kunne se langs stien vi var kommet. Du får kjenne etter om hun er våt i fitta sa jeg til Geir, så skal jeg passe på om det kommer noen.
Liv var nå tydelig opphisset av igjen å vise seg frem for en annen mann, hun la seg på magen og begynte å masturbere mens Geir så på. Ta en finger i meg mens jeg holder på sa hun. Geir var ikke sen om å følge oppfordringen hennes. Jeg så Liv presse seg mot handa til Geir og gni seg i skrittet samtidig.

Liv tok handa ned i shortsen til Geir og dro forsiktig i pikken hans. Etter en stund dro hun shortsen litt ned slik at pikken til Geir sto ut i friluft. Den var lang og skjev, men ganske tynn. Liv tok den i munnen og smakte forsiktig på saften som sev ut av pikken hans. Liv var nå nære orgasmen og hun gned seg febrilsk i fitta. Etter en stund så jeg hun spente seg opp før det gikk flere trekninger gjennom henne. Geir satt og nøt, jeg vet hvor godt det er å kjenne krampene hennes rundt fingeren som er inne i henne.

Nå ville Liv mer, og spurte om det var greit at Geir tok henne. Jeg satt der med en sprengende pikk og tenkte at nå kunne hun også jammen få gå og være kåt en stund. Nei sa jeg, det kan komme folk og du har allerede oppført deg som en hore. Du får heller runke Geir så er han i det minste fornøyd sa jeg. Liv så skuffet ut, men begynte å dra i pikken til Geir. Stadig vekk bøyde hun seg over ham og sugde en periode. Plutselig kom Geir og sprutet i munnen hennes. Sæden rant ut av munnvikene hennes, og hun så bare mellomfornøyd ut.
Vi får komme oss hjem sa jeg etter en stund, Liv var brydd over det som hadde skjedd, tok på seg klærne og sa nesten ingenting på vei hjemmover. Jeg merket at hun fremdeles var kåt , men også ganske sur på meg.

Geir trodde nok at han hadde gått over streken og at jeg var forbannet på både han og Liv. Da vi kom ned til parkeringsplassen gikk Geir rett til bilen sin.
Jeg tenkte på hvordan det var med Svein og at Liv da var helt vill, så jeg sa til Geir at han fikk ta en tur over til oss etterpå til kaffe avec. Liv strålte opp og ble straks i bedre humør.
Når vi kom hjem gikk vi begge i dusjen, etterpå oljet jeg Liv inn med velduftende olje etter en nøye barbering av fitta. Du får gå naken i kveld sa jeg, du liker jo at vi ser på deg.
Ved syv tiden kom Geir, du får åpne sa jeg og Liv gikk ut splitter naken og fulgte ham inn. Vi satt oss i stuen og jeg fant frem filmen med oss og Svein. Liv så spørrende på meg og ristet på hodet, men jeg sa at vi hadde en film der Liv satt pris på behandlingen hun fikk og lurte på om det var greit at vi filmet nå også for eget bruk.

Geir var så kåt at han ikke hadde noen motforestillinger. Jeg satt på filmen og Geir satt med store øyne foran TV’en og så hvordan Liv ble pult i alle hull av Svein og meg. Liv tok av Geir buksa og satt seg resolutt over pikken hans som gled rett inn i den nå plaskvåte fitta hennes.
Jeg hadde funnet frem kameraet igjen og filmet det som skjedde. Jeg bøyde meg frem og slikket øvre del av Liv’s fitte mens Geir dunket ut og inn i henne.
Liv hulket til og sprutet slik hun hadde gjort når hun onanerte foran Svein og meg. Orgasmen bølget gjennom henne og hun skrek ut at vi ikke skulle stoppe. Hun var helt vill.
Geir hadde ikke kommet ennå da jeg sa at nå var det min tur, skulle han mer fikk han ta til takke med baken til Liv.

Liv som hadde blitt ganske øm sist fant frem litt glidemiddel og smurte i anus, det glinset av hele kjønnet hennes. Geir satt fremdeles i sofaen med pikken stiv og bøyd oppover. Liv satt seg på huk over han og tredde seg forsiktig ned på pikken. Den gled sakte inn i rumpa til Liv mens hun stønnet. Jeg forsatte å slikke henne i fitta , men stakk nå tunga så langt inn jeg kunne. Liv så på meg med vidåpne øyne – Hun sa at hun ville ha mer pikk. Kom inn i den ferdigpulte fitta mi sa hun og åpnet seg opp som best hun kunne. Jeg førte pikken min som nå var på bristepunktet rett inn i Liv. Hun kom nesten direkte og jeg varte kun noen få tak. De rytmiske bevegelsene hennes melket pikken min som ble helt øm og ganske slapp. Da kom Geir. Han brølte ut og tømte seg helt i rumpa til Liv. Hun hulket og vred seg. Nei, nei, nei sa hun jeg vil mer, mye mer.

Vi gled begge ut av henne og satt der med hver vår slappe pikk. Showtime sa Liv før hun la seg ned på gulvet og tok seg selv med fritt innsyn for oss. Etter kort tid var vi begge parat igjen og vi byttet på å ta Liv bakfra mens hun sugde den andre.
Vi var begge to ganske tømt nå så vi holdt lenge, Liv ble mer og mer utslitt ettersom hun fikk regelmessige orgasmer. Til slutt runket vi over henne og tømte dt lille som var igjen i oss. Liv smilte fornøyd og sa at etter denne behandlingen var hun blitt bortskjemt og godt vant. Her blir det mye gøy fremover sa hun til meg, og jeg følte ett stikk av usikkerhet.
Ville Liv nå stadig vekk ha flere menn, hva om dette ble kjent i den lille byen vår? Ungene som var tenåringer måtte ikke få greie på våre utfoldelser.

Samtidig så jeg at Liv blomstret opp, hun var jevnt kåt og mye mer åpen for forslag fra meg som hun tideligere hadde avist som unormale. Jeg oppdaget jo at jeg ikke var sjalu, men selv nøt at vi var flere om å behandle Liv. Vi fikk finne en løsning som var diskré nok uten at vi avsto fra slike eventyr i fremtiden.

Legg igjen en kommentar