Lønningspils med jobben

Denne novellen er vist 7240 ganger.

Det er midt i august måned, sommerferien over og et nytt arbeidsår går igang. Det var snart høsten nå, mørkere kvelder og kjøligere i luften. Men endelig var det fredags kveld og lønningspils. Første lønningspilsen med jobben etter ferien.

Jeg drakk meg aldri spesielt full når vi var ute, men ble alltid i godt humør for å si det sånn. Er generelt glad i å flørte, liker godt å komplimenters for mitt utseende og klesstilen. Så jeg ser som regel alltid bra ut. På jobben min jobber det mange unge, det vil si folk på alderen min, i starten av 30 åra. I år var det en del nyansatte, vi var en god blanding den kvelden.

Litt utover kvelden fant jeg tonen med en av de nye mannfolka fra jobben, Malick. Han var født og opvokset i Norge, men hans foreldre var fra Gambia. Malick er en høy mørk muskuløs mann. Kunne godt se han likte å holde seg i form ja. Etter å ha snakket sammen en stund bestemte jeg meg for å ta han med hjem. Trengte litt action, hadde vært slutt med eksen noen måneder, så litt kos var absolutt på sin plass nå.

Når vi kom hjem til meg tok Malick seg en dusj mens jeg varmet en pizza og og gjorde klar senga. La merke til at PC’n min var på, stusset litt over det. Men så kom jeg på hvorfor. Jeg hadde chattet med eksen min på Skype før jeg dro på jobb. Men tydeligvis glemt å logge ut og skru av webcam, men det ga jeg faen i nå.

Det her var jo det han hadde mast om nesten hele forholdet vårt. At jeg skulle bli knullet av en fremmed mann samtidig som han så på. Spesielt afrikanske menn kunne han fantaserer om av en eller annen grunn. Tror det var pga størrelsen på utstyret deres, er jo snakkis blant folk flest at afrikanske menn har stor pikk.

Ja nå fikk han iallefall se på hvis han var hjemme. Jeg sendte han et blunk, sånn at han skulle høre varselet og få det med seg hvis han var der. Og der var han ja, bare sekunder etter blunket satt han der forran skjermen.

Jeg snudde ryggen til PC’n. Kunne merke hvordan blikket hans festet seg i nakken min. Jeg dro de sorte buksene mine godt oppi rompa og svaiet litt med ryggen. Før jeg begynte å vrikke lekent på hoftene i det jeg langsomt dro av meg buksene. Dro de bare litt ned, slik at kun min rumpe syntes. Holdt buksa der å presset rumpa ut mens jeg forsatte å vrikke på den. Den silkehvite stringtrusa spredde de store rumpeballene mine. Tok et godt tak med begge hendene å spredde skinka helt, slik at de oppsvulmede kjønnsleppene mine tittet frem på hver side av stringen og litt av rumpehullet kom til syne.

Jeg krabbet opp i senga og stelte meg på alle fire med rompa mot PC’n. Dro stringen til siden sånn at han kunne se hele meg. Jeg var som vanlig nybarbert og klissvåt. Tror ikke eksen skjønte at jeg faktisk ventet på noen. Lekte litt med rumpehullet mitt mens jeg stod der, eksen var glad i det, han knullet meg ofte i rompa mot slutten av forholdet vårt. Jeg små fingret analen og dro to fingre lett igjennom fitta mi. Det var deilig å beføle meg selv mens jeg tenkte på hva som snart skulle skje.

Så var han der, Malick kom inn i rommet. Han var helt naken. For en kropp altså. Mørk, nesten helt sort, muskuløs og kjekk fyr. Han ble stående i døråpningen å bare nøt synet av meg, mens han små runket en stor og deilig brun pikk. Så deilig det skulle bli å kjenne den inni seg. Det rant av meg nå. Eksen må jo ha sett han der han stod. En stor brun afrikansk pikk, bare til meg. Ble sykt kåt av at han bare stod der å så på meg. Kunne se hvor mye han hadde lyst på meg. For den pikken hans var jammen stiv blitt. Og så stor og deilig da.

Jeg fortsette å leke med meg selv mens jeg små stønnet i kåthet. Tok ikke lange tiden før Malick ikke klarte å holde seg unna.

Han kom å stelte seg bak meg og strøk sine hender forsiktig nedover ryggen min. Begynte å klå på rompa mi og og dro et par fingre lett igjennom fitteleppene mine. Før han dyttet meg fremover i sengen, gikk ned på kne å sniffet meg godt i fitta. Elsker når menn virkelig nyter lukten av meg, og det var intet unntak med Malick. Han likte å snuse meg i mellom benene før han begynte å slikke. Det var så deilig. Han slikket rundt fitta mi og litt i rumpehullet med en stor varm og deilig tunge. Så tok han et godt tak i begge rompeballene mine, spredde de så mye som mulig, slik at han kom lengre inn i fitta med tungen sin.

Jeg presset hele meg og rumpa mi mot han, han støtet imot, dyttet meg fremover igjen med fjeset sitt. Knullet meg bakfra med tungen sin. Jeg måtte bare ha ham nå. Var så sinnsykt kåt, kriblet i hele kroppen. Klarte ikke vente lenger, måtte ha pikken hans inni i meg.

«Knull meg» sa jeg, «du må knulle meg nå Malick». «Vil kjenne den store sjokoladepikken din inni fitta mi». Ble litt flau egentlig, for jeg sa det ganske høyt, men bare fordi jeg ville eksen skulle høre det. Malick stelte seg over meg i sengen, holdt et godt tak i rumpa mi i det han stakk den store mørke pikken sin inn i den trange våte fitta mi. Den gled selvfølgelig rett inn i meg så våt som jeg var. Det var så deilig å kjenne hvordan han utvidet meg i det han trengte seg helt inn i fitta mi. Så sykt deilig. Den store pikken passet perfekt i fitta mi.

Det var ingen vits i å starte rolig så våt som jeg var. Han knullet på med en gang. Hardt hardere, raskere og raskere. Jeg stønnet helt villt. Han spyttet meg i rompa og presset tommelen sin så vidt inn i anus, jeg likte det. Jeg tittet over skulderen bort på PC’n. Kunne se eksen sitte der å ronke den deilige pikken sin mens han så på det som skjedde. Det her var drøye greier. Kunne nesten ikke tro det var sant. Jeg nøt det virkelig, for en kinky følelse. Bli knullet av en helt ny fyr mens eksen så på. Også en mørk en da, det hadde jeg jo aldri gjort før.

Jeg ble så jævlig kåt, ville bare ha mer og mer. Så etter å ha knullet fitta mi bakfra en stund ba jeg Malick om ta meg i rumpa. Jeg likte jo det. Likte følelsen av å ha en pikk i rumpa. Kjenne hvordan det strammet til å gjorde fitta mi trangere og orgasmene villere.
Også ville jeg at eksen skulle nyte dette her like mye som meg, hvis ikke mer. Malick nølte selvfølgelig ikke. Han fikk raskt pikken ut av fitta og styrte den mot rumpehullet mitt. Spyttet meg litt mer i rumpehullet, før han la pikkhode sitt inntil åpningen og presset forsiktig på. Det var så vidt han fikk den store pikken inn i analen min. Men den gikk inn, full av fittesaft og spytt gled den langsomt innover. Så deilig, det kriblet i hele meg. Nå knullet han rumpehullet mitt mens eksen så på.

Det var så utrolig deilig å bli knullet i rumpa igjen, fikk alltid mye sterkere orgasmer av det. Og det var intet unntak nå. Å som jeg kom, ble helt vill i kroppen. Alt strammet seg. Kjente alle hullene mine ble trangere, og det likte Malick. Kunne kjenne han også var der snart. Merket det var like før nå ja. Så jeg lot han gli ut av meg. Satte meg ned på gulvet forran han. Klemte de store puppene mine sammen, slikket meg rundt munnen mens jeg så han dypt inn i øynene. Så sprutet Malick. Det kom mye, han sprutet ned hele ansiktet mitt. Jeg bare fortsatte å smile mens spermen rant nedover haka og over brystene mine og helt ned til fitta. Det føltes ut som om hele meg var dekket av sæd.

Jeg kikket lurt bort på PC’n å kunne se eksen komme samtidig som jeg ble dekket av sæd. For en pervers og deilig følelse