Trekant med Charlotte og Birgitte

Denne novellen er vist 8171 ganger.

Jeg hadde invitert mine to pulevenninner på trekant. Birgitte som har vært min pulevenn i mer enn åtte år og Charlotte – en nydelig kollega på jobben, som jeg nylig hadde blitt kjent med. Birgitte er en 33 år gammel jente med mørkt hår og brune øyne. Slank og veltrent med deilige faste B cup pupper. Hun har norsk mor, mens faren er fra Nord-Afrika. Noe som har gitt henne en fin lys gyldenbrun hud. Vi har hatt deilig sex så ofte at vi for lengst har mistet tellingen. Charlotte er en 29 år gammel lys blond babe med helt vanvittig store fine blå øyne. Slank og med deilige store faste pupper i størrelse D. Jeg har siklet etter henne i lang tid. Og etter at jeg ble kjent med henne på jobb, havnet vi i bingen sammen på et seminar for kort tid tilbake. Det er imidlertid en annen historie…

Jeg kjører og henter Charlotte. Hun kommer trippende ut av leiligheten og setter seg i bilen. Hun smiler idet hun gir meg et kyss og sier «jeg er utrolig spent på hvordan Birgitte ser ut og om vi liker hverandre». Jeg smiler tilbake og svarer «ingen fare! Dere kommer til å være en praktfull match». «Åhh, jeg håper det for jeg har aldri prøvd jentesex før». Jeg kjenner forventningen stige i meg med tanke på den digge kvelden som ligger foran meg. Tenk, de to deiligste jentene jeg kjenner sammen med meg en hel kveld. Kuken reiser seg i buksen av tanken på å se de to ha sex sammen og vite at jeg kommer til å bli rundpult av to deilige kåte jenter.

Deretter er det å plukke opp Birgitte. Hun bor noen få kilometer fra meg. Hun er som vanlig litt sein, men omsider kommer hun ut og går mot bilen min. Charlotte gjør store øyne når hun ser henne komme mot bilen. «Herregud, så pen hun er», sier Charlotte. «Jeg sa jo det», svarer jeg. «Åh, jeg gleder meg til å se henne naken», kommer det fra Charlotte med et smil om munnen. Birgitte åpner døren og setter seg bak. «Hei, jeg er Birgitte» sier hun til Charlotte og smiler og rekker frem hånden. «Hei, jeg er Charlotte», svarer hun, smiler bredt tilbake og hilser tilbake. «Du er dritpen» sier de begge i kor mens de rødmer lett begge to. «Dere er de to fineste jentene i Bergen» kommenterer jeg. Begge to ser på meg, og sier «takk, og du er en deilig sjarmerende mann». Jeg smiler forventningsfullt tilbake mens jeg kjører begge hjem til meg og tenker på hva som venter meg om noen små minutter.

Jeg parkerer bilen rett utenfor leiligheten. Åpner døren og slipper jentene inn. Tar av jakken på de begge og sier med et smil «velkommen». De går inn i leiligheten og jeg byr de på noe å drikke. «Vann, juice eller hvitvin» spør jeg. «Jeg tror jeg trenger et glass deilig hvitvin» svarer Charlotte mens hun smiler bredt. Jeg skjenker et glass til de begge og bare en liten slant til meg selv. «Skål» sier jeg i det jeg byr de glassene og holder rundt Charlotte med ene armen og glasset i den andre. «Skål, for en lang deilig kveld» svarer Birgitte og gir Charlotte en klem. Charlotte ser på henne og kysser henne mykt på munnen. Birgitte møter kysset med en leken munn og lar tungen tirre leppene på Charlotte.

Jeg setter fra meg glasset og holder rundt de begge. Begge nipper til glasset før de på nytt klemmer og kysser hverandre og ser hverandre inn i øynene. Jeg kjenner Birgitte så godt at jeg vet hva som er i ferd med å skje med henne. Neseborene vibrerer svakt og jeg skjønner at hun allerede er kåt. Charlotte tar en ny sup av vinen før hun igjen snur seg mot Birgitte og klemmer rundt henne mens hun kysser henne. Brått åpner de begge munnen og lar tungen leke med hverandre mens de ser hverandre i øynene. «Du er bare helt nydelig», sier Birgitte til Charlotte mens øynene hennes glinser av lyst. «Du og», svarer Charlotte og kysser henne intenst på munnen. Herregud for noen jenter, tenker jeg og drikker opp vinskvetten min. Begge to tømmer glasset sitt og setter det på bordet idet de sier, «La oss gå i dusjen sammen alle tre».

Dusjen min er heldigvis stor nok til oss alle tre, så jeg åpner døren til badet, finner frem tre håndklær og sier værsågod. Birgitte hopper ut av klærne på sin vante måte. Bare vrenger av seg buksen på vrangen, kaster av seg toppen og sokker og står med ett i sitt sexy rosa undertøy. Charlotte bare måper når hun ser den gyldne kroppen foran seg og sier med kåt stemme «Du er sjukt fin»! Birgitte bare gliser og begynner å ta av Charlotte. Åpner bukseknappen og vrenger av henne buksene. Fortsetter med toppen før Charlotte bøyer seg ned, tar av seg sokkene og reiser seg opp og viser frem en Gudekropp som bare delvis er skjult av en sexy hvit blonde-BH og ditto truse. «Vi tar av oss samtidig!» sier Birgitte mens hun åpner BH-stroppen sin og ser sultent på de store puppene til Charlotte som nå velter ut fra blondene. «Det er de fineste puppene, jeg noen gang har sett» utbryter Birgitte. «Mmmm, dine og» kommer det fra Charlotte og lar fingrene stryke over begge puppene til Birgitte.

Så tar Charlotte og bøyer seg ned og trekker trusa av Birgitte idet hun roper «Gud, for en fin fitte» du har. Og det har hun rett i. Birgittes fitte er den vakreste jeg vet om. Nå er hun nybarbert så du kan se de deilige blodfylte fitteleppene. Charlotte blir stående og se på henne, så jeg benytter anledningen til å trekke ned trusa på henne. Jeg lar hånden stryke over den yppige rompa før jeg lar en finger gli langs lysken. Kjenner varmen fra henne og hører henne stønne lett. Så tar de begge armene rundt hverandre og kliner og koser masse med hverandre mens jeg ser på. Digg å se at de begge er så lystne på å bli kjent med hverandre. Det lyser kåthet av øynene på de begge. Så stiger vi inn i dusjen. Jeg åpner vannet og sjekker at temperaturen er passe. I mens står Birgitte og Charlotte og kliner. Jeg blir stående og nyte synet av de. Vannet sildrer nå over oss alle tre. Alle er vi allerede nydusjet så noe behov for vask har vi ikke. Å starte med en god og varm dusj er likevel noe jeg har planlagt lenge.

Etter hvert tar Birgitte hånden sin ned til Charlottes fitte og masserer henne lett og kjenner hvor dryppende våt hun er. Charlotte glinser av lyst og kjenner på Birgittes fitte. Begge smiler og sier til hverandre «din kåting!» mens de smiler til hverandre. Birgitte lar to av de lange deilige fingrene sine skli inn og ut av Charlotte mens hun ser på Charlotte med et blikk som lyser av kåthet. Charlotte blir helt gal av lyst og stønner og peser høyt «jaa, masser den våte og kåte fitta mi». Birgitte fortsetter å massere henne i fitta og lar den andre hånden massere den ene rumpeballen mens hun kliner med henne. Charlotte ynker seg og må innimellom åpne munnen og slippe ut høye stønn og trekke pusten for hun er nær ved å komme. «Jaaaa, fortsett sånn» sier hun mens Birgitte stikker to fingre inn og ut av henne. Fortere og fortere går fingrene inn og ut. Charlotte stønner høyere og høyere.

«Puuuul meg, med de deilige fingrene dine» stønner hun mens hun trykker fitta mot hånden og begynner å pese høyt. «Herregud, puul meg, puul meg» roper hun i det hun begynner å skjelve og riste foran meg. Birgitte bare fortsetter og ser sultent på henne og lar tommelen kile klitoristappen på Charlotte mens hun fingerpuler henne. Brått kaster Charlotte på hodet og skriker høyt «jeg kommer. Jeg kommer. Åhh herlighet så jeg kommer. Åhhhh. Jaaa. Jaaaa. Jeg eksploderer». Birgitte holder rundt henne og lar andre hånden trykke lett over fitta til Charlotte mens orgasmen rir gjennom henne. Jeg står med verdens stiveste kuk og bare nyter det jeg nettopp har vært vitne til.

Charlotte ser på meg med slørete øyne og sier «herregud, for en jente du har skaffet meg»! Så ser hun ned, ser kuken min stå og vippe, slikker seg om munnen, og sier «og den kuken din, Roy skal få kjørt seg i kveld». «Hva med meg da», sier Birgitte som selvsagt er blitt sinnsykt kåt av å se den deilige kroppen til Charlotte bukte seg i en kraftig orgasme. «Du skal jeg slikke til du roper så høyt at naboene til Roy, begynner å lure» svarer Charlotte. Så leier hun Birgitte ut av dusjen. Tar frem håndkleet og begynner å tørke henne. Jeg slenger et håndkle over meg selv og tørker samtidig Charlotte. Det tar ikke lang tid før vi alle tre er klar for sengen. Oppredd med nye friske sengeklær. Charlotte tar hånden til Birgitte og leder henne inn til sengen mens hun sier «nå skal jeg slikke den nydelige fitta di». «Jaaaa, slikk den kåte fitta mi mykt og lenge»svarer Birgitte.

Birgitte legger seg ned på sengen med sprikende bein og den innbydende fitta rett foran Charlotte. Hun lener seg frem. Nyter synet. Erter Birgitte med bare å blåse lett på fitta. Birgitte stønner «slikk me, vær så snill slikk me. Jeg er sykt kåt!» og løfter fitta opp mot Charlotte, som senker hodet og lar tungen gli opp og ned på utsiden av fitteleppene. Birgitte sukker og stønner høyt «jaaaa, slikk me»! Charlotte fortsetter med å la tungen leke med Birgittes fitte. Opp og ned langs leppene. Så lar hun tungespissen gli sakte inn i den lett rosa fitteåpningen. Birgitte sukker og nærmest ynker seg og innimellom stønner hun «åhhh, jaaa, åhhh, jaaa, så deilig». Magemusklene spenner seg og så løfter hun beina litt opp så Charlotte kommer enda bedre til. Charlotte nyter å se den kåte, lekre jenta foran seg fryde seg over den lekne tungen. Jeg lar to fingre gli over fitta til Charlotte. Hun drypper av kåthet og sier «jaaa, fortsett, kjenn hvor kåt jeg er»! Jeg fortsetter å bruke fingrene på Charlotte. Lar en finger gli inn i henne. Lar den gli inn og ut av den våte, trange fitta hennes mens hun setter rumpa mot meg og jukker imot.

Nå ser jeg at Birgitte er i ferd med å komme. Øynene glinser. Munnen beveger seg ukontrollert og magemusklene rykker i ett sett. Brått rykker hun til og roper høyt «jeg kooommmer. Jeg kooommmmmer» mens hun løfter underlivet opp. Kaster hodet frem og tilbake og lager så mange deilige lyder at både Charlotte og meg bare må nyte det fantastiske synet av hennes orgasme. Jeg har vært knallstiv lenge av å se på så jeg legger meg ved siden av de sånn at jeg kan delta i leken. Birgitte er fortsatt litt utslått etter den kraftige orgasmen så Charlotte setter seg opp på meg og trer den trange, våte fitta si ned på kuken min. «ååhhh, oihhh» sier hun i det hun begynner å rugge frem og tilbake. Akkurat sånn som jeg har lært henne. Da holder jeg meg nemlig lengst mulig. Puppene danser over meg mens hun rugger og stønner hvor godt det er å kjenne kuken inni seg.

Snart reiser Birgitte seg og begynner å kline med Charlotte mens Charlotte knuller meg. Utrolig sexy. Jeg støter i mot og Charlotte øker tempoet. Jeg ser at hun snart er i ferd med å komme. Birgitte masserer begge puppene og veksler mellom å kline med henne og knipe henne på brystvortene med munnen. Så tar hun venstrehånden ned og massere Charlotte på klitten. Charlotte himler med øynene og er nå gått over til å rugge og ri i ett kjør. Jeg kjenner at jeg selv er i ferd med å komme og sier at jeg spruter snart. «Jeg kommer og» stønner Charlotte og øker tempoet enda et hakk. Så kjenner jeg fitta til Charlotte trekker seg sammen mens kuken min pulserer inni henne. «Jeg koooommmmer» sier Charlotte og stønner høyt «åhhhhhh. Jeg koooommmer. Åhhh Gud så deilig å kjenne kuken din pulsere inni meg». Så velter hun seg av meg og legger seg ved siden. Nå har jeg en deilig jente på hver side av meg mens jeg nyter etterdønningene av orgasmen.

Charlotte våkner først til og lener seg over meg og mot Birgitte. Puppene henger ned. Store faste deilige D cups. Jeg kniper lett i brystvortene og bruker andre hånden til å disse med puppene hennes. Charlotte stønner igjen «ååååhhhh, ååååhhhh» og beveger overkroppen sånn at puppene disser skikkelig over meg. Jeg kjenner kuken er i ferd med å reise seg igjen. Birgitte blir helt vill av å se på oss så hun begynner å fingre henne mens hun snakker frekt til Charlotte. «Er du kåt Charlotte? Har du lyst på deilig jentekos?» Charlotte bare mumler «jaaaaa. Ta meg begge to». Dermed blir jeg med i leken og masserer rumpa til Charlotte med en liten vibrator. Birgitte fortsetter å fingre og slikke Charlotte mens jeg lar Charlotte få kjenne vibratoren vibrere både analen og fitta. Birgitte fingrer og slikker Charlotte til hun kommer i en voldsom orgasme mens jeg kysser Birgitte og masserer Charlottes anal.

Hun dytter så Birgitte på rygg og begynner å slikke og fingerknulle henne heftig. Dette kan åpenbart Charlotte for Birgitte nyter tungen og fingrene hennes høylytt. Charlotte blir helt vill av å se Birgitte bli så kåt så hun fingrer ivrig videre mens begge stønner høyt. Birgitte er plask våt og bukter seg under fingrene til Charlotte. Charlotte nyter å se Birgitte så deilig kåt. Og det gjør jeg og. «Jeg trenger kuken din Roy» stønner hun. «Jeg vil knulles sanseløs. Bakfra». Jeg elsker å se den jenta sprike med beina og rope på kuk. Birgitte snur seg rundt på alle fire og sier «knull meg så hardt du klarer, Roy». Charlotte står på kne ved siden av og masserer puppene og rumpa til Birgitte mens jeg stiller meg bak henne og kjører kuken hardt inn i henne. «Ååååh, ja, gi me kuk. Gi me kuk. Knull me Roy. Knull vettet av me. Gi me deilig hard kuk» trygler hun meg.

Jeg vet ikke om jeg noen gang har sett Birgitte så kåt før. Jeg trekker kuken ut og kjører den hardt inn igjen i den våte, kåte fitta hennes mens Birgitte hele tiden stønner «jaaaa, gi me kuk» og Charlotte masserer henne. Det er så sinnsykt sexy. Fortere og fortere knuller jeg henne. Hun er på bristepunktet og stønner enda høyere «jaaaa, gi me kuk. Knull me hardere. Enda hardere!». Jeg støter kuken inn i den klissvåte og trange fitta så hardt jeg klarer. Birgitte er helt fra seg og stønner og peser kontinuerlig «gi me kuk, gi me kuk, gi me kuk!» Svetten driver av meg og musklene står i spenn. Jeg kjenner spruten er i ferd med å komme og kjører kuken hardt inni Birgitte som også er i ferd med å komme. «Jaaaaaaaaaa, jeg kommer, jeg kommer» roper Birgitte! Jeg kjenner den deilige fitta hennes trekke seg sammen i rytmiske knipetak og formelig skviser kuken min. «Herregud, jeg spruter» brøler jeg idet kuken rykker til flere ganger og spruter inni Birgittes kåte fitte. Kuken masseres lenge av den pulserende fitta til Birgitte så jeg lar kuken være inni henne helt til den mykner. Jeg er helt utslått. Det må være den diggeste orgasmen jeg har hatt. «Herlighet for et knull» sier Birgitte med slørete kåte og tilfredse øyne.

Nærme seg orgasme og jeg koser med rumpa til Birgitte med vibratoren. Charlotte øker tempoet og masserer henne helt til Birgitte stønner at det går for henne.

Vi hviler litt alle tre. Charlotte ble imidlertid så kåt av å se på oss at hun spør om vi kan bruke en massasjestav på henne. Vi er ikke tung å be så jeg finner frem en blank stav og gir den til Birgitte. Birgitte begynner straks å massere Charlottes kåte fitte med vibratoren. Charlotte begynner å stønne høyt med en gang og bukter seg under hendene til Birgitte. Så knuller jeg Birgitte bakfra mens hun masserer klitten til Charlotte. Digg å se hvor kåt Birgitte blir av å bli knullet samtidig som hun masserer Charlotte. Sykt deilig å knulle Birgitte mens de begge stønner og peser av kåthet. Plutselig roper Charlotte «herregud, herregud jeg kommer jeg kommer ååååhhh så deilig».
«Ååååååååhhhhh, jeg kommer, jeg kommer, jeg og», utbryter Birgitte». Birgitte trekker fitta sammen helt ukontrollert så kukhodet mitt blir massert. Det er selvsagt umulig for meg å holde igjen etter de deilige sammentrekningene, så jeg kommer igjen, trekker ut kuken og spruter ut over ryggen og rumpen hennes.

Herregud for en fantastisk kveld!