Louisa, en kåt kvinne

Denne novellen er vist 6979 ganger.

Jeg hadde kjent Louisa heile livet nesten. I ungdomsårene var hun vill av seg, festet og var sammen med bad boys. Noe skjedde for hun ble plutselig kristen å forandret på livet. Noe som er positivt.
Jeg hadde hørt av en venn att hun likte å vise seg frem i boblebad med han. Men det ble aldri noe sex ut av det for hun vil vente til hun finner den rette.
Hun bodde heime i garasjen til foreldrene for der var en leilighet.
Jeg møtte henne en sommerdag hun kom heim fra bedehuset.
Vi pratet en stund så jeg spurte om hun vil gå en tur. Det takket hun ja til. Vi vandret bak fjellet der en liten vik med sand og berg som jeg foreslo vi kunne sette oss.

Vi satt på berget rett ved siden av sanden og pratet. Når vi hadde vært der en time så sa jeg att det er varmt fortsatt, har du lyst å bade?
Louisa sa hun burde hatt på seg bikini da.
Jeg sa vi har jo undertøy som vi kan bade i.
Hun spelte skeptisk men ble med når jeg sa jeg snur meg vekk til vi er i vannet.
Hun kledde av seg alt utenom undertøyet og jeg gjorde det samme. Jeg sto i bokser.
Jeg vet jeg ser bra ut. Tynn, trent og fin fyr.
Jeg kikket på Louisa i sidesynet når hun var på vei ut i sjøen. For en kropp. Og hvitt undertøy. Det likte jeg.
Vi badet lenge å koste oss i sjøen. Sprøytet litt vann på hverandre litt flørtende. Jeg merket jeg ble stivere og stivere i bokseren å da sa Louisa skal vi gå opp på land?
Jeg er ikke beskjeden men dro på svaret. Jeg sa til slutt ja.
Louisa sa snu deg vekk da, jeg går først så du. Hun hadde vått hvit undertøy og jeg såg det meste. Kuken ble hard. Jeg vet kuken min er godt over gjennomsnittet med sine 25 cm.
Jeg tenkte att jeg får late som ingenting men sa det eneste rette er om du ikke ser på meg.
Jeg gikk opp å når jeg hadde vatn opp til knærne så kikket Louisa.
Det var jo umulig å ikke se. For kuken får ikke plass i bokseren når den er stiv.
Jeg prøvde å skjule den, å da sa Louisa blotter du deg?
Jeg beklaget meg å sa att jeg ble så kåt når jeg såg deg, det er en naturlig reaksjon att den blir stiv da. Å nei jeg blotter meg ikke. Den blir for stor for bokseren. Det var ikke meningen å vise deg kuken min sa jeg. Det var derfor jeg ville du ikke skulle se.

Kuken fortsatte å stå å Louisa forstod jeg ikke mente å få ståkuk. Jeg sa til Louisa att vi har på oss klærne så ser du ikke så mye.
Louisa sitt svar overrasket meg, hun sa hun ble utrulig kåt av den store kuken så hun måtte få den ut av hodet, å forslaget hennes var att jeg skulle ta av meg bokseren så hun fikk den ut av hodet med å se den.
Jeg tenkte att nå er jo den halvveis ute så kanskje det hjelper. Jeg stilte meg foran Louisa å sa att det er greit. Jeg snudde meg vekk å dro bokseren ned, hev den fra meg å snudde meg.
Louisa fikk hakeslepp å jeg kunne se hvor kåt hun ble.
Hun kikket å kikket før hun sa att den er jo like stor som en underarm.
Jeg sa jeg vet den er stor for det sier alle damer. Noen sier også den er like stor som gjennomsnittet i slapp tilstand.
Jeg spurte Louisa om jeg kunne klæ på meg. Hun spurte om hun kunne ta på den først. Jeg sa du gjør som du vil.
En kåtskap lyste ut av øynene når jeg sa det.
Louisa la en hånd på den men hun trengte begge hender for å nå rundt den.
Hun dro litt i den. Prøvde seg på noen runke tak før hun sa. Jeg må få ta ett bilde av den. Greit sa jeg. Hun la hodet inn til låret mitt å strakte hender ut å tok bilde av kuken foran ansiktet. Så tok hun tak i kuken å holdt den mot munnen å gapte opp. Hun tok bilde igjen. Jeg skjøt hoften frem litt å kukhodet for litt inni munnen hennes, akkurat når hun tok bilde.
Hun la fra seg mobilen å slikket på hodet.
Jeg sa til Louisa att dette var ikke avtalen. Hun tar hånden min og kjører den nedi trusen sin og sier kjenn, dette var ikke avtalen heller. Hun var barbert å det rant av henne.
Louisa sugde nå på hodet å jeg sa enten stopper du eller så må dine klær av også.
Louisa trakk kuken ut å sa ta de av meg du, så sugde hun videre.
Bh’n var lett å få av trusen ikke så lett. Jeg slet den av. Jeg strekte meg å fant min mobil, jeg tok bilde av Louisa suge meg.
Jeg la den fra meg å sa nå blir det 69 for det blir ikke rett uten. Jeg la meg ned å sa legg deg over meg. Louisa var raskt på plass.
Jeg begynte å slikke henne å hun sugde på meg. Jeg fingret henne samtidig. Det var utrulig deilig å kjenne smaken av henne. Jeg traff tydeligvis rett plass for snart stønnet bare Louisa, hun sugde ikke lenger. I det jeg flyttet henne frem noen cm og lot tungen gli fra klitoris til anus så kom hun. Hun hoppet opp å satt seg nez på kuken. Det vil si prøvde. Når kukhodet var innenfor så gikk alt lettere.
Nå bare senket hun seg å hevet seg litt til den var i bunn. Når hun var på vei opp så løftet jeg underlivet så jeg bunnet henne. Vi stønnet høgt begge. Jeg sa om jeg får deg til å komme på 30 sekund så blir du med heim til meg blir der til i morgentidlig.
Greit sa Louisa. Jeg sa still deg på alle fire. Jeg stilte meg bak henne å sa når jeg er inne så kan du ta tiden. Louisa letet frem mobilen og stoppeklokke. Jeg gled sakte inn. Når jeg var inne så startet hun klokken. Jeg startet ett ritt som var veldig heftig. Av erfaring har jeg lært att damer kommer veldig raskt å krafig når jeg tar de i den stillingen. Louisa stønnet veldig. Jeg hadde telt til 22 i hodet mitt så kom hun. Det rant av henne. Jeg fortsatte og hun kom igjen. Hun knakk sammen og jeg la meg ned over henne og knullet henne hardt. Jeg kjørte det jeg klarte å knullet henne . Etter 2 minutter så kom hun for tredje gang å da squirtet hun veldig.
Nå ble hun brydd og sa det var ikke meiningen. Hun trudde hun tisset men jeg forklarte henne hva som skjedde.
Jeg sa att avtalen var du blir med meg heim om du kom på 30 sekund. Nå kom du på 22 og tre ganger totalt på 2 minutter. Så du blir med meg heim. Vi kledde på oss og gikk heim til meg. Vi vandret heim til meg. Jeg sa nå dusjer vi så går vi til sengs. Vi gikk i dusjen å jeg ble stiv igjen. Når vi var rene så gikk vi til sengen men først hentet jeg to halvliter bokser med energidrikk. Louisa spurte om hun kunne få ta ett nakenbilde av hele meg.
Jeg sa greit om du aldri bruker det til noe annet enn for dine øyne. Hold boksene ved siden av kuken sa hun. Hun tok bilde å smilte.
Vi åpnet hver vår boks å drakk litt før vi la oss ned. Louisa sa hun hadde aldri sett en så stor kuk, å att når hun såg den stikke ut av bokseren etter badet kjente hun hvordan det banket i kjønnet å hvor våt hun ble.
Etter en prat om det sa jeg att jeg alltid har tent på deg. Du har alltid vært veldig søt, sexy å deilig. Men etter du ble kristen så har du hatt en selvsikkerhet som er opphissende.
Men nå skal jeg nyte deg, gi deg orgasmer å prøve å forføre deg for andre dager.

Jeg la Louisa ned på rygg. Jeg klinet med henne før jeg kysset henne på halsen, så nedover kroppen. Sugde på brystvortene. Kysset henne over magen nedover låret å helt ned. Sugde på tærne å slikket mellom de å da stønnet hun mer. Jeg kysset meg oppover igjen. Lekte med halsen hennes, så hennes bryst før jeg kysset meg samme vei som før bare att nå var det andre foten. Jeg knullet henne mellom tærne med tungen. Sugde på stor tåen mens tungen slikket rundt den. Jeg elsker å høre damer kåte men Louisa sine stønn var så mye mer. Jeg kysset meg oppover å stoppet ved fitta hennes. Jeg tok føtene hennes å brettet de over hodet. Jeg begynte å slikke henne forsiktig. Men ikke røre klitoris var regelen min. Jeg stakk tungen inni fitta å nøt smaken av kåt kvinne. Jeg terget henne sånn en liten stund før jeg begynte å slikke på klitoris. Helt forsiktig. Louisa stønnet å vred seg.
Jeg økte sakte tempoet. Jeg begynte å la tungen begynne øverst i sprekken, på tur i hennes kløft. Jeg slikket og traff klitoris. Så stakk jeg tungen inni fitta. Inn og ut.
Før jeg slikket meg bak til analen. I det tungen traff analen så kom det mest ærlige stønnet jeg har hørt. Dette likte hun. Jeg begynte å fingre henne med trykk på gpunktet. Litt slikking over klitoris for å så slikke meg forbi fingre å ned til anus. Jeg begynte å stikke tungen inni analen å samtig brukte jeg andre handen på klitoris samtidig som jeg fingret henne.
Tungen sirklet rundt analen før jeg trykte den oppi analen.
Louisa var nå veldig nærme forsto jeg. Jeg økte tempoet å knullet nå analen med tungen. Der bikket Louisa over og kom i en orgasme som varte og varte. Hun vred seg å stønnet. For ett deilig syn. Jeg puttet kuken mot fitta å sa nå skal jeg knulle deg til du spruter igjen.
Louisa rødmet men jeg såg hvor kåt hun var. Jeg gled sakte inn. Det å kjenne hvordan hun strammet rundt kuken var utrulig deilig. Jeg sa onaner mens jeg knuller deg.
Jeg begynte sakte. Jeg passet på og legge press oppover slik gpunktet ble massert også. Begge stønnet i nytelse. Jeg tok ut kuken å fant frem gpunkt vibratoren. Jeg puttet den inn og skrudde den på. Louisa stønnet å vred på seg. Jeg stopper og spør henne om hun liker analsex. Noe hun hadde prøvd som ung å sa en gang var det godt resten av gangene var det vondt. Jeg spurte om hun vil prøve med meg og om det var vondt skal jeg stoppe. Noe hun ville.
Jeg letet frem glidekrem og smurte runpe og kuk godt. Jeg skrur på gpunkt vibratoren igjen og sier mastruber for meg. Louisa gjer som ber. Jeg begynner og leke med en finger i analåpningen. Da stønner hun høgt å sier ja ta meg i rumpen.
Jeg tar hintet og putter kuken mot rumpen. Jeg sier hun skal prøve å slappe av så det blir godt. Jeg trykker kuken 1 cm inn og 0,5 cm ut. Slik jobber jeg meg sakte innover til jeg er halveis inne da Louisa stønner og roper knull meg i rumpen. Jeg kjører siste halvpart inn i ett jokk. Jeg passer hele tiden og holde vibratoren på plass og skrur opp tempoet. Jeg drar kuken litt ut og hardt inn. Louisa stønner og roper ja knull meg hardt. Gud kor deilig. Jeg sier mastruber, kom for meg.
Kuken går inn og ut i høyt tempo. Jeg elsker og kjenne hvordan musklene hennes jobber. Hun stønner høyere og høyere der hun ligger med lukket øyne.
Jeg elsker og være i kontroll over hennes orgasme så jeg spør om jeg skal stoppe.
Louisa ser på meg å sier du skal faen meg knulle meg til jeg kommer, for jeg trenger det. Jeg skifter rytme på gpunkt vibratoren og tar andre handen opp å kniper henne i brystvorten. Hun begynner og ule nesten, det er isåfall verdens lengste stønn. Hun begynner og riste kraftig å så squirter hun. En sprut, to sprut å tre sprut. Jeg stopper ikke for det. Jeg knuller henne for å fylle rumpen hennes. Hun kommer igjen. Jeg nærmer meg men det mangler 30 sekund så hun må ta imot litt til. Jeg sier jeg gleder meg til å knulle deg resten av livet. Å da squirter hun igjen. Jeg sier jeg kommer og spruter rumpen full i sæd. Louisa kommer som perler på en snor. Jeg stopper og trekker meg ut. Sæden renner ut av henne. For ett syn. Jeg lurer på hvor mange orgasmer hun har fått nå. Jeg skrur av vibratoren og trekker den ut. Jeg legger meg ned å kysser henne på kroppen, puppene. Hun stopper og riste kraftig 2 minutt etter jeg kom.
Hun kikker på meg å sier att hun har hatt verdens beste dag. Jeg sier den er ikke ferdig.
Jeg legger meg til rette og kliner med Louisa. Gud hun er vill med tungen. Jeg fører hånden over kroppen med lett berøring. Jeg elsker og kjenne att damen er kåt og tent.
Jeg kikker henne i de blå øynene å sier att nå vil jeg elske med henne. Det er lett og se hun liker tanken. Louisa sier hun må sove siden hun skal på jobb i morgen tidlig. Om 3,5 timer. Så hun sier hun kommer tilbake i morgen etter jobb. Vi avtaler hun kommer klokken 15:30 å så tar vi det derifra.
Jeg spør om jeg skal kjøre henne hjem selvom det er bare 5 minutt og gå. Hun kysser meg å sier vi sees ì morgen.

Fortsettelse følger.