Lørdagsunderholdning

Denne novellen er vist 15463 ganger.

Det var i stua, en lørdagskveld. Vi var to fra kollektivet som valgte en rolig kveld foran TV’en, uavhengig av hverandre. Det var hun og meg, og dårlig lørdagsunderholdning. Etter å ha tynet batterikapasiteten på fjernkontrollen maksimalt, sukker hun og kommenterer kjedsomheten. Jeg svarer rolig at det kunne gjerne ha hendt noe spennende. Hun ser opp og smiler flørtende. Jeg spør: Lyst på noe spesielt?

 

Hun setter seg skrevs over meg, og vi begynner å kysse heftig. Tungene møtes, nysgjerrige og undersøkende. Vi famler begge litt, men etter hvert faller det ene plagget etter det andre. Jeg fører hånden min rolig på innsiden av låret, stryker forsiktig over trusa, hun er våt. Jeg gnir lett på utsiden, før jeg lurer et par fingre på innsiden. De vil undersøke alt, klitten, leppene, og videre bakover. Jeg erter henne ved å la fingrene sirkle rundt omkring i sonene. Hun går ned på kne, hun vil også være med på leken.

 

Hun trekker av jeansen, og stryker hendene på innsiden av låret mitt, så på oversiden, videre nedover, før de finner tilbake. Kukken reiser seg kjapt og presser hardt mot boxeren, den vil ut å møte medspilleren. Hun lar tunga fortsette jobben, lar den erte meg på utsiden, lar den skissere omrisset av penisen, før hun sikter seg mot ballene. Hun legger munnen mot dem og blåser herlig, varm luft, noe som får meg til å stønne og gripe tak i nærmeste sofapute. Plagget forsvinner, og min herlige stolthet stiger opp i all sin prakt. Hun lukker sine fyldige lepper rundt lemmet, og begynner en myk, men samtidig bestemt, avsugning. Hun suger, lar tungen gå i sirkler, trenger kuken dypere og dypere. Jeg puster tungt, hun runker kraftig. Her skal det gjengjeldes!

 

Jeg legger henne til rette i sofaen, og gir henne små, delikate kyss i skrittet. Jeg biter meg fast i trusa og drar den sakte, men sikkert av henne. Jeg lar tunga gli tilbake, for så å leke seg. Konsentrerer meg om klitten, lager mønster med tunga, staver navnet hennes, alt til vellystende stønning. Videre sender jeg en kraftig tungetornado midt i smørøyet, og stønnene blir kraftigere, og sammentrekningene kommer oftere, hun er på vei. Tungetornadoen trenger dypere, og hun kommer i særdeles høy fart. Ja, roper hun, ja. Jeg smiler mot henne, og hvisker at dette var smaksprøven.

 

Pikken min vil inn. NÅ! Jeg lar den gli sakte inn i den våte, klargjorte fitta. Mens jeg løfter lårene, øker jeg tempoet. Her er det jeg som er sjefen for lørdagsunderholdningen, og som en god sjef, gjør jeg alt: Gir, tar, og tilfredsstiller.

   Jeg snur henne på magen, glir inn i fitta, og kjører finalenummeret. Hun stønner kraftig, roper at hun vil ha kukken min hardt, og at jeg skal stønne med. Jeg følger oppfordringen, og kjører på som aldri før, vi gir blaffen om naboene i etasjen over hører oss. Hun skriker høyt, hun kommer, hun kommer, hun spruter, aaaaah. Jeg klarer ikke holde lenger, jeg skriker høyt, jeg kommer, jeg kommer, jeg spruter. Fylte henne til randen.

 

Det var i stua, en lørdagskveld.

Legg igjen en kommentar