Å lære å leve

Denne novellen er vist 3177 ganger.

Han kom mot meg med raske skritt. Jeg visste han var kåt. Jeg hadde tross alt latt han bli det. Jeg hadde jo latt han vente i spenning, litt med vilje og litt fordi jeg rett og slett ikke rakk toget. Han var et par år eldre enn meg og flott var det, det var jo en type som han jeg var på jakt etter. Noen med erfaring.

Samvittigheten min var ikke akkurat på topp i det eg smilte mitt søteste og gikk sammen med han ut fra stasjonen. Jeg visste jo godt at dette var helt feil og at eg kom til å angre, mene g kunne ikke vente lengre på Han med stor H. Eg ville lære nå, hadde tenkt på det lenge og bestemt meg. Kunne ikke snu. Han var stor og sterk og litt av en bad boy-type. Var faktisk livredd fra det øyeblikk eg såg han for første gang.

Han tok meg med på et hotell, betalte villig for et par timer der oppe. Han ville ikke si hvor han fikk pengene fra, bare betalte raskt og fikk meg til å følge han. Helt siden jeg kom ut av toget på stasjonen hadde vi omtrent ikke hatt noen form for kommunikasjon.

Det første vi gjorde når vi kom opp på rommet var å se oss rundt. Det var et fint rom. Har ikke vert på mange hotellrom før, men kunne se at dette var godt over gjennomsnittet.

”Du fortjener en sjokolade” sa han og smilte. Jeg tok lettet i mot sjokoladen. Vi låg oss på sengen og slappet litt av.

Han såg opp i taket. Jeg satt og såg på han. Han hadde lyst hår, med gele i. Glattbarbert og blå øyner som konsentrert prøvde å roe ned både det ene og det andre.

Kroppen hans var relativt fantastisk. Han var ganske stor, muskuløs og velbygd. Genseren hadde han tatt av seg og nå hadde han en stram t-skjorte uten ermer. Han snudde ansiktet brått mot meg og jeg kvapp litt. Nå visste han at jeg hadde sett på han.

”Er du redd søta?” spurte han og jeg kunne kjenne at han nesten lo av meg. Lille meg som hadde vert så tøff når vi chattet på internett og over sms var nå ikke fullt så tøff i trynet.

”Hah neihei!” løy jeg. Tror det løsnet ting litt opp for vi visste jo begge at jeg var nervøs som faen. Han lo og dro meg inntil seg. Under dyna var det varmt men befriende. Det var som om alt ble sensurert under der følte jeg. De stirrende øynene hans møtte mine. Jeg trakk meg litt til bake. Med ett ble alt mye mer skremmende. Han ville ikke vente mer og trykket de myke leppene sine mot mine. Han lå med ett opp meg og overtok alt. Jeg stresset med å holde følge med den ville tunga hans som raste rundt inni munnen min. Kjente sjeggstubber på kinnet mitt og haken når han beveget seg. Helt uvandt.

Det tok ikke lange tiden før jeg begynte å bli helt vill inni meg. Vi fant rytmen sammen og jeg følte at jeg bare ikke kunne komme tett nok innpå han. Toppen min sklei relativt lett av og han ville ikke vente på at jeg skulle få fiklet skjorten hans av heller så den rev han av selv. Han var tydlig erfaren for har spratt jo både BH og bukseknapper opp fortere enn jeg kunne forestille meg.

Hele tiden kysset han meg som aldri før men plutselig stoppet han. Så på meg. Flau som jeg er prøvde jeg å gjemme meg. Det dømmende blikket for opp og ned på kroppen min. Et smil kruste seg over munnen hans og med glede skjønte jeg at jeg var bra nok for ham. I ettertid har jeg nok tenkt at han hadde nok tatt hva som helst men akkurat da gav det smilet hans meg hakket bedre selvtillit. Jeg målte han på samme måte. Han hadde fortsatt boxeren på og jeg hadde stringen. Det var mer enn jeg hadde forventet å se på. Musklene bulte ut. Magen hans var brun, deilig og som en magnet. Jeg måtte ta på. Jeg strakk hånden ut og han lå der og lot meg føle meg frem. Opp over de stramme brystmusklene og nedover gjevne bølger av muskler på magen.

Han tar tak i hånden min og fører den sakte nedover mot boxeren. Legger den rett innenfor strikken og lar meg avgjøre. Jeg kjenner kukhodet med en gang. Han er stor. Enten det eller så er alle andre jeg har hatt veldig små. Jeg tar et forsiktig grep og kjenner meg fram. Drar huden opp og ned uten å tørre å se på han. Fortere og fortere. Det rykker litt og han tar tak i meg og dytter meg inntil seg. Lepper, mot lepper. Han slipper meg.

”Det var ikke dette du kom for å gjøre, var det?” Han gliser.

Nå slår nervøsiteten inn for fullt. Men han hadde rett. Hele grunnen for at jeg møtte ham var fordi jeg ville lære. Avtalen var at han skulle vise meg. Fortelle meg hvordan. Jeg så på han med store øyner. Turte ikke si et ord.

Han satte seg opp i sengen og jeg satte meg foran han. Jeg var under hans kommando. Han hadde all makten.

Han trykket hodet mitt ned mot kuken. Stoppet når jeg var ca 3 cm unna. Jeg rakte ut tungen og var forsiktig borti. Rørte den rundt hodet. Kysset tuppen med innsiden av leppene. Suttet forsiktig og så opp på han. Han smilte. Jeg snudde meg ned igjen og suttet videre. Mer og mer av den store kuken hans forsvant inn i meg, men nå begynte han å bli utolmodig.

Han skrek om at eg måtte suge, han ville inn! Han trykket seg inn så langt jeg ville la han gå. Og ut igjen. Jeg sugde alt jeg orket og han begynte raskt å stønne. Desto mer fornøyd han virket, desto kåtere og villere ble jeg og desto bedre selvtillit fikk jeg. Ååh åh for det gjennom han. Jeg elsket hvert sekund. Like før det gikk for han sluttet jeg brått. Han så på meg, med blanding av fortvilelse og skuffelse og ikke minst sinne. Jeg gliste og satte meg oppå ham. Han skjønte at nå ville jeg også få noe og dyttet kuken inn i den våte fitta mi. Det banket i hele meg. Det gjorde vondt med det første og jeg skrek litt men prøvde å holde masken. Ville ikke virke for uerfaren heller. Jeg hadde aldri opplevd noe lignende. Han trykket i meg noe dyrisk. Jeg kjente at nå kom jeg. Han var så varm og god og jeg kjente følelsen jage fra innerst inne i meg til ytterst ute i tær og fingre. Den deilige dirrende følelsen hang igjen lenge og i det eg åpnet øynene så jeg rett inn i hans og han gliste.

Så fornøyd med seg sjøl. Men så var jeg jo ganske fornøyd selv også da.

Legg igjen en kommentar