Læreren

Denne novellen er vist 14451 ganger.

Jeg hadde lenge fantasert om denne deilige, muskuløse læreren. Alle jentene var helt forelsket av ham, og i timene, da guttene bråket, var ikke jentene sen om å klage. Han var den mest populære av alle lærerne, og elevene, og den dagen han kom bort til pulten min, og rødmen blåste seg opp i ansiktet mitt, og fortalte at foreldrene mine hadde bedt ham om å ha privatundervisning med meg etter skolen, var jeg i den syvende himmel.

Etter skoletid gikk jeg opp på kontoret, hvor jeg fant ham i de lekreste disel-buksene jeg hadde sett, og han dyttet meg bortover mot bilen sin.
-Det er et stykke til leiligheten min, men jeg kan kjøre deg hjem etter på, sa han da han tråkket på gassen og kjørte vekk fra skolen.
Jeg sa ikke et ord under bilturen, og det gjorde ikke han heller, helt til vi nærmet oss leiligheten.
-Foreldrene dine er visst ikke særlig fornøgde med karakterene dine, og det er heller ikke jeg, det må vi gjøre noe med, sa han.
Jeg bare nikket og rødmet i hele fjeset.
-Nå er vi framme, sa han.
Vi gikk inn i bygget, opp tre trapper, og til slutt åpnet han tre låser i døren til leiligheten hans.
-Det er ikke stort, men vi får nøye oss med den plassen vi har.
Vi satt oss med salongbordet hans, og jeg tok opp bøkene mine, men han sa jeg ikke trengte dem, vi skulle bruke en annen metode for å få meg til å lære. Jeg ble usikker.

-Kom her, sa han, og jeg gikk bort til ham.
Plutselig tok han opp et par håndjern med rosa kosestoff utenpå.
Han tok dem på den ene armen, men da jeg gikk i mot, beroliget han meg om at dette gikk så fint, så, og så tvinnet han dem i den ene sengekanta hans, og festet den andre siden av håndjernet på armen min. Nå satt jeg fast.
Så satt han på litt hevy musikk, eller knullemusikk, som de kalte det på skolen, og tok av meg buksa. Jeg gjorde motstand, men nå ble han sint og sa at jeg hadde å ligge stille, ellers ble det verst for meg, med en litt fløtepusende stemme.
Til slutt fikk han av meg den rosa tangaen min, med sløyfe på, og stirret på kjønnet mitt. Jeg tok beina nærmere hverandre, og så begynnte han å dra ned glidelåsen på treningsgenseren min som var så \’\’in\’\’, og \’\’uheldigvis\’\’ hadde jeg glemt å ta på meg t-shorte, så han dro av meg det siste jeg hadde på kroppen, b-h-en.
Han dro ut skuffen på nattbordet, hvor han fant enda et par håndjern, med rosa kosestoff. Han tok den ene på ankelen min, tvinnet den rundt sengekanten og festet dem rundt den andre ankelen min. Nå satt jeg som en slags V med beina, og var blitt litt kåt.
Men nå skjedde det noe jeg ikke hadde ventet, han hentet en slags pisk. Så sa han;
-Nå skal vi gjennomgå gårsdagens lekse. For hver gang du svarer galt, får du et rapp på skinken. Jeg ble litt redd, men også litt kåt av tanken om å være så sårbar, jeg kunne så vidt bevege meg.
Så sa han;
-Hva er et demokrati?
-eh.. et land der man kan velge hvem som skal……
-Hva da?
-Vet ikke…
Et sviende slag traff bakenden og lårene, og jeg hylte ut.
Han smilite. Og ble alvorlig igjen.
-Hvem var og hva mente Karl Marx?
Jeg var på gråten..
-Vet ikke..
SMACK, der fikk jeg enda et..
Slik holdt det på en stund, og etter ti sviende rapp og ti spørsmål, la han fra seg pisken;
-Nå er vi ferdig med leksene, du er en slem jente som ikke har gjort dem, vet du det?

Så begynnte han å kle av seg, og den muskuløse kroppen og den store kuken kom til syne. Han kom bort til fjeset mitt, stillte seg på kne over det, og så;
-Sug, hore.
-Neei, sa jeg.
Han tok pisken faretruende mot meg..
Jeg tok lemmet i munnen og søg så godt jeg kunne. Smaken var ubeskrivelig deilig, og jeg ble våtere og våtere. Han nøt det til det ytterste, og begynnte å stønne, og til slutt etter at jeg hadde knadd ballene hans og sugd i noen minutter, kom han, hylene som en gris og kåt som en jævel, tok han ut lemmet og spylte utover brystene mine.
Etter et par minuttetr sa han;
-Nå skal du få skikkelig orgasme!
Så begynnte han å kysse meg på halsen, nedover mot magen , og til slutt nedver klitten og lårene. Jeg begynnte å bevege meg, \’\’stille\’\’ sa han, og fortsatte å utforske kroppen min.. Så begynnte han å massere klitoris og slikke hullet, ååååh så deilig det var..
Jeg kjente at lårene begynnte å bevege seg, og kroppen begynnte å riste
-Ikke enda, sa han.
Men jeg kom og det fort og deilig. Etterpå var jeg veldig sliten.
-Jeg sa du ikke fikk komme enda.. Sa han surt.
-Unnskyld, men det var så deilig….
-Deilig eller ikke, du følger reglene mine.
Jeg var stille..
-Har du fått ris av foreldrene dine før?
-Nei aldri, det ville de ikke gjort mot meg, sa jeg forskrekket.
-Vel det skal du få nå, god gammeldags ris, som en unge på en fars fang etter å ha stjelt en kjærlighet på butikken.
Han løsnet håndjernene, førte meg til en stol, satte seg på den, og løftet meg oppå knærene sine..
-Du var ulydig, og får som fortjent.
Jeg prøvde å komme meg vekk, men han var sterk, og satte meg på plass.
-Du skal få tyve, for orgasmen din, og et ekstra hver gang du skriker, sa han…
Han satte foten sin oppå ryggen min, og jeg kom meg ingen vei.
*Klask*, jeg kvapp..
*Klask*, *klask*, *klask*, bar det og jeg spendte meg, og prøvde å komme unna…
Han fortsatte og da vi kom til ti, tok han en pause, lot meg ligge mellom beina hans, kjente lemmet inntil magen min, mens han sa;
– Sprik med beina, og det gjorde jeg, og så bemærket han:
-Du er våt, din vesle hore, dette er ikke nytelse!
Så bar det ikjen:
*KLASK*, KLASK*, *KLASK*, KLASK*, *KLASK*, og til slutt var vi ved tyve, og jeg var så kåt at jeg vridde meg..
Så festet han meg i sengen igjen, på akkurat samme måte som før.

Så slikket han meg, og stimulerte klitoris, og ikke etter lang tid, da han kjente meg begynne å komme, satte han inn nådestøtet med å pule meg, hardt og deiligt, og jeg ristet og han ristet og hylte og skrek, og vi var begge godt inn i orgasmen, og han kom lenger inn og fortere, og til slutt var vi så utkjørte begge to at han lå seg i den andre siden av senga…

Klokken seks, tre timer etter skoleslutt, var jeg hjemme igjen, og foreldrene mine ba læreren min på te. De spurte om jeg hadde lært noe, ja, sa jeg, med et lite smil, og han sa at jeg måtte lære mer, og trengte nok enda flere ekstratimer, og foreldrene minme var enig, så gikk han med et lite \’\’god natt\’\’…..

Legg igjen en kommentar