Lærer(venn)inne leksjon 1

Denne novellen er vist 15072 ganger.

Det er over et halvt år siden jeg flyttet fra samboeren min gjennom 8 år, etter å ha oppdaget at han hadde en på si. Og det var ikke den første. I mangel av noe annet sted å bo, havnet jeg tilbake på pikerommet hos mine foreldre. Endelig dukket drømmeleiligheten opp, og for ikke så mange ukene siden flyttet jeg inn. Er kjempefornøyd. Har fått det slik som JEG vil ha det. Nesten alle møblene er nye, i tillegg til mye av det andre inventaret. Jeg koser meg med min nyvunne frihet. Går ofte på byn. Treffer folk. Har one night stands med både menn og damer. Og har ingen planer om å inngå noe fast forhold på lang tid. Må innrømme at sex står høyt oppe på listen over aktiviteter jeg har lyst å fylle fritiden min meg. Det blir vel gjerne slik etter å ha vært «sulteforet» i flere år.

Kveldene hjemme tilbringer gjerne fremfor PC\’en og catter i stede for fremfor fjernsynet. Så også denne kvelden, godt drapert i sofaen med laptoppen på fanget og småprater på en erotisk chat, under aliaset Birthe30. Ja jeg er 30, er vel kanskje en av de få som ikke lyger om alderen. Det har ikke blitt noen interessant samtaler denne kvelden, og jeg vurderer om jeg skal logge av for helle å tilbringe en lengre periode i badekaret.

Med et plinger det en privat melding fra Line17 «Hei, prate litt?».
«Tja hvorfor ikke» svarer jeg.
«Hva søker du her?» spør Line17
Jeg svarer som sant er «En koselig prat», men legger til «og kanskje finne en jeg kan møte» selv om det strengt tatt ikke er riktig, for jeg har ingen planer eller behov for å treffe noen gjennom chatten. Men jeg har funnet ut at det er lettere å få prate med folk om dett er med.
«OK» kommer det fra Line
«Har du noe i mot å prate med meg selv om jeg bare er 17?» spør hun.
Jeg grubler litt på det, er det noen ugler i mosen her? men jeg velger å svare «Nei, bare koselig det».
«Bra… for jeg har lyst til å prate med en som er litt voksen» svarer Line.
Praten forsetter ganske lett om alt mulig utenom sex. Hun virker både hyggelig og reflektert.

Et blir et lite opphold i praten før det med ett kommer et nytt spørsmål fra henne «Har du noen gang hatt sex med en annen jente?»
Jeg svarer som sant er «Ja, flere ganger» og regner med at hun nå vil at jeg skal for telle om dette i det vide å breie. Eller kanskje Line17 er Ole15 som kommer til å tømme en hel bøtte sperm utover tastaturet, for så å forsvinne fra chatten, i det jeg forteller om første gang jeg puttet en fing i en annen jentes fitte. Jeg blir derfor litt overrasket når svaret fra Line kommer «Jeg har ikke forsøkt, men har veldig lyst å prøve.»

«Det er vel bare å få med en venninne» svarer jeg litt flåsete.
«Det er ingen av dem jeg har lyst til å ha sex med… » svarer Line
og etter et lite opphold «… og dessuten har jeg lyst til at første gang skal være med en jente som har litt erfaring.»

Ok tenker jeg, hvor vil du henne. Strengt tatt så vet jeg svaret. Men er fryktelig usikker på om jeg bare skal takke for meg og heller ta det utsatte badet. Men jeg kjenner en kribling i mellomgulvet og er litt nysgjerrig.

«er du der fremdeles» kommer opp på skjermen
«ja» svarer jeg
«kunne du tenke deg å ha sex med meg?» kommer det fra Line.
Usikkerheten min river og sliter i meg, men svarer «tja kanskje det».
«Kanskje vi kan møtes i morgen kveld? spør hun.
«Ja det kan vi sikkert gjøre, i så fall kunne det vært greit å vite hvordan du ser ut» svarer jeg.
Jeg mottar et bilde og åpner det i spenning. På bildet ser jeg en ung søt jente, som sitter på en stol. Fult påkledd. Hun har langt tykt brunt hår med lyse striper. Hun ser nokså slank ut, som de fleste jenter på den alderen. Hun har en trang bukse, og en løs topp. Litt av magen kan skimtes.
Brystene hennes ser ut til å være fyldige.
«Takk for bildet, du er skikkelig søt. Vent litt så skal jeg sende deg et bilde også» svarer jeg henne.

Jeg finner et av de siste bildene jeg har av meg selv, hvor jeg har på meg en lett lårkort sommerkjole. En kjole jeg føler meg VELDIG sexy i. Den fremhever formene ganske så godt. For ordens skyld kan jeg kanskje nevne at jeg har halvlangt mørkt glatt hår, brune øyne. Middels store faste bryster og litt brede hofter….. og har ingen problemer med å tiltrekke meg blikk når jeg er på byn.
«Takk, du er utrolig søt og deilig du også» svarer Line. Jeg føler meg smigret.
Vi avtaler å møtes på en kafé kvelden etter.

Dagen etter, lurer jeg på om jeg bare skal droppe hele greien, fornuften min sier i hvert fall det. Men nysgjerrigheten min vinner. Jeg reiser til byn, finner kafeen. Jeg er litt tidlig, og Line er ikke kommet. Jeg sitter meg ved et vindu. Ser en jente parkere en moped like utenfor. Hun tar av seg hjelmen. Det er henne. Første tanken som slår meg er «vel vel så er hun i hvert fall 16». Hun ser meg og smiler. Hun har tydeligvis kjent meg igjen også.

Hun kommer inn og setter seg på andre siden av bordet Jeg har bestemt meg for å være veldig forsiktig, og la henne ta eventuelle initiativ. Vi hilser på hverandre. Hun tar meg i hånden og sier «Jeg er Linda….. ææhh egentlig heter jeg Beate».
«Jeg er Birthe … og jeg heter faktisk Birthe» sier jeg og ler litt.
Praten går ikke så lett som den gjorde på nettet. Det er stort sett jeg som snakker og spør henne spørsmål. Hun svarer smilende og hyggelig, men hun virker veldig nervøs.. naturlig nok. Jeg styrer unna alt som har med hvorfor vi faktisk sitter her.

Tiden går og siden jeg også har andre planer denne kvelden, må jeg komme meg videre.
Hun tar med et mot til seg og ser på meg med skikkelige dådyrøyne og sier «Du…? Kan vi treffes igjen?» Hun ser ned som om hun skammer seg over spørsmålet. Jeg kjenner på nytt en kribling i mellomgulvet og svarer «Klart det». «Hvor da.. her?». Forsetter jeg.

«Kan jeg…. komme …. hjem til deg tror du?» spør hun forsiktig. «Klart du kan det» svarer jeg beroligende. Jeg gir henne adressen og mobilnummeret mitt sammen med en liten veibeskrivelse. Og avtaler at hun skal komme i morgen kveld kl 19.

Resten av kvelden klarer jeg ikke å få henne ut av hodet. Jeg lurer virkelig på hvor dette kommer til å ende. Tanken på å ha sex med denne søte unge jenten, være «lærerinnen» hennes, er på ingen måte avstøtende. Tvert imot. Det kribler både her og der. Og etter jeg har krøpet under dynen finner den ene hånden min en plask våt fitte, som nokså voldsomt blir stimulert akkompagnert av bilder av henne på netthinnen.

Beate ringte på døren min nøyaktig kl 19. Hun hadde på seg en trang dongeribukse, og under jakken, som hun hengte fra seg på en knagg, hadde hun en kort tettsittende topp som viste det meste av magen hennes samt fremhevet brystene hennes. Selv om hun også hadde bh på seg hadde jeg ingen problemer å se at brystvortene hennes hadde reagert på en nokså kjølig mopedtur. Selv hadde jeg tatt på meg en kole lignende til den som jeg hadde på meg på bildet hun fikk av meg. Jeg hadde unnlatt å ta på meg bh, og hadde for sikkerhetsskyld valgt en minimal string truse.

Praten gikk litt lettere i denne kvelden, men fremdeles virket hun litt nervøs. Jeg tenkte jeg ville utordre henne litt mer denne kvelden, så etter hver spurte jeg henne «Har du noe erfaring… med sex mener jeg?» Hun så tydelig brydd ut. «Du behøver ikke svare… det er helt greit om du ikke vil». la jeg til, for å gi henne en utvei.
«Det går fint.» svarte hun. Hun var ganske så rød i kinnen. «Jeg har litt erfaring, men ikke med jenter» forsatte hun.
«Hvor mange har du hatt sex med?» spurte jeg videre.
«To» svarte hun kjapt.
«..på din egen alder?» nærmest konstaterte jeg.
Hun nikke sammen med et «mm».
«Likte du det… hadde dere det fint?» forsatte jeg.
«Sånn passe» svarte hun
«ikke helt som du forventet da altså» repliserte jeg.
Hun ristet på hodet.

«Masturberer du ofte?» forsatte jeg.
Hun kvapp tydelig over spørsmålet, så jeg la kjapt til «..det er helt greit. Jeg gjør det ofte… de fleste jenter gjør det».
«Ja …. nesten hver kveld» svarte hun svakt.
«Det er jo kjempefint … deilig ikke sant?» sa jeg beroligende til henne.

Jeg kjente et sug i magen. Jeg kunne virkelig godt tenke meg å være flue på veggen når denne søte jenten fingret seg selv… se henne vri seg i orgasme.

«Har du masturbert sammen med andre?» spurte jeg.
«Nei» kom det kjapt fra henne samtidig som hun ristet på hodet.

«Kanskje vi kan gjøre det sammen her…. du og jeg» forsatte jeg. Hun så på meg. Jeg forsatte «Det er helt greit hvis du ikke vil. Du kan jo se på meg men jeg gjør det, så kan du gjøre som du føler at du vil». Saken er jo at jeg elsker å finger meg selv foran andre, jeg blir vanvittig opphisset av det. Jeg satte meg bedre tilrette i sofaen, med begge beina oppi. Jeg sprikte lett med dem, og kolen gled opp slik at Beate nå hadde nydelig utsikt til string trusen som nå hadde gravd seg inn mellom leppene mine.
Det var tydelig at hun ble litt flau av å se på meg, for blikket hennes flakket hit og dit.
Jeg lettet på baken og dro trusen kjapt av. Hun hadde nå ingen problemer med å se at jeg var plask våt. Jeg lot en hånd gli ned og begynte å massere klitoris med pekefingen. Jeg la merke til at det flakkende blikket hennes hele tiden fant tilbake på kjønnet mitt. Jeg likte det.

Jeg sa til henne «Kanskje du kunne ta av deg toppen og BHen din».
Litt nølende dro hun, uten et ord, toppen over hodet. Hun forsatte med å løsne BHen.. fomlet litt med låsen. Trakk den av armene, og la den ene armen litt blygt over brystene som for å skjul dem. Jeg sa ikke noe mer til henne der og da. Bare nøt synet av de deilige, faste, store ungjente brystene som hun helt tydelig hadde.

Etter hvert lot hun armen gli ned. Brystene hennes beholdt nesten samme formen som da de var sperret inne bak BHen. Hånden hennes hvilte nå på magen. For å «belønne» henne litt trakk jeg kolen over hodet slik at jeg ble sittende naken foran henne.
Blikket hennes var langt fra så flakkende lengre. Det flyttet seg mellom brystene mine, som jeg knadde med den frie hånden, og kjønnet mitt, som jeg omhyggelig hadde frisert tidligere på dagen og som nå glinsende vått av safter som var smurt utover av ivrige fingre.

Jeg så at hånden hennes nå smøg seg ned i buksen. Jeg kjente et nytt sug i magen, og så på i spenning i håp om at hun skulle trekke buksen av. Hun åpnet knappen og trakk glidelåsen rolig ned, men kun for å komme bedre til. Buksene ble værende på. Litt skuffet var jeg nok, men følte også en enorm opphisselse. For det var helt tydelig at hun nå hadde sluppet seg mer fri, og kjælte litt med seg selv.

Jeg kjente de begynte å stramme seg i underlivet. En orgasme var uten tvil på vei. Jeg roet tempoet noe ned, og kjente at orgasmen kom smygende. Med en enorm selvbeherskelse klarte jeg å unngå en kjempe orgasme, men lot meg selv komme på en rolig, behersket og deilig måte. Jeg kan til tider komme nokså kraftig, men syns ikke det passet i denne anledningen. Jeg lukket øynene og kjente de deilige etterdønningene.

Når jeg åpnet dem igjen, hadde Beate fått på seg BH og topp. Og buksen var lukket.
«Jeg tror jeg å gå nå» sa hun.
Hun gikk ut i gangen. Jeg dro på meg kjolen, og gikk etter. Hun var kjapt på med jakken og sa «Hadde… vi snakkes.»
Før jeg fikk summet meg var hun ute av døren.
«Det er nok det siste jeg ser eller hører fra henne» tenkte jeg, og følte meg egentlig ganske så flau.

Jeg tok meg en rask tur i dusjen, og hoppet rett under dynen. Det var like greit å ta en tidlig kveld for en gangs skyld. Selv om jeg syns jeg hadde oppført meg ganske så dumt denne kvelden, hadde opphisselsen ikke helt sluppet taket. Synet av den bare overkroppen til Beate svirret forsatt rundt i hodet mitt. Hånden min snek seg ned mot skrittet, og begynte å massere klitoris, da mobiltelefonen varslet en ny melding. Jeg vurderte å overhøre det, men nysgjerrig som jeg er strakte jeg hånden ut etter telefonen.

Meldingen var fra Beate. Jeg ble veldig overrasket.
«Lei meg for at jeg forsvant så fort i dag. Likte godt det du gjorde» lød meldingen.
Jeg tastet tilbake «Fint. Trodde jeg hadde skremt deg»
«Litt kanskje, men det var utrolig deilig å se på deg» lød svaret som kom tilbake.
«Takk» jeg forsatte «Hvor er du nå da?»
«Hjemme i sengen min» svarte hun.
«Jeg har også lagt meg. Tenkte det kunne være greit å få litt ekstra søvn» svarte jeg, det var jo rett at jeg lå i sengen, men sove ble nok en stund til jeg kom til å gjøre.

«Har ikke tenkt å sove enda …» lød svaret jeg fikk.
«Nei vel… ? Hva tenker du å gjøre da?» sendte jeg avgåre
Det gikk en liten stund før mobilen gav lyd fra seg. Grunnen var at det denne gangen kom et bilde.
Selv om det ganske så uklart kunne jeg lett se Beate ligg naken på en seng med ene begravd i skrittet.
Jeg kjente det på nyt kriblet mellom beina, jeg presset to fingre så langt inn i den dryppende våte grotten min, som jeg overhode klarte, og lot mobilen dokumentere dette på nært hold. For så å sende bildet til Beate.
En liten stund etter plinget det på nytt i mobilen.
«Kan jeg få komme til deg i morgen … PLEASE??»
Nå hadde jeg vel å merke en avtale neste dag, men avtaler er til for å brytes … ikke sant? Så jeg svarte «Klart du kan. Gleder meg til du kommer»

Jeg gikk tidlig hjem fra jobben dagen etter. Fikk ikke gjort noe uansett. Brukte god tid på badet. Lot høvelen fjerne alle uønskede hårstubber på kroppen. Lot, som jeg pleier, kun en liten smal stripe av hår være igjen musa. Jeg hadde fremdeles kun morgenkåpe på når Beate ringte på døra, litt før jeg hadde forventet.

«Hei» sa hun med et søtt smil når jeg åpen døren «Jeg tok bussen i dag, derfor er jeg litt tidlig».
«Kom inn, jeg må bare få på meg noen klær. Sett deg i stuen så kommer jeg». Jeg tenkte at det egentlig var bortkastet å ta klær på seg, forhåpentligvis skulle de jo av igjen så fort så mulig. Men jeg syns jeg måtte ta på meg noe … noe sexy. For Beate hadde helt tydelig gjort seg veldig flid…. og hun var rålekker. Kanskje nesten litt horete, men RÅLEKKER. Hun hadde på seg et minimalt skjørt, og sko med litt høy hel. Når hun tok av seg jakken avslørte hun en sort gjennomsiktig topp og en BH som fremhevet mer en den skjulte. Det fyldige håret hadde hun satt opp med en stor klemme bak, som gjorde at det flommet ned mot skuldrene.

Jeg gikk til soverommet for å kle på meg, men lot døra stå på gløtt. Dermed kunne jeg kikke ut på Beate som satt i sofaen delvis med ryggen til. Jeg la merke til at hun satt ganske så utrolig. Til stadighet så jeg hånden hennes hånden hennes smyge seg opp under skjørtet.
Jeg gjorde så gått jeg kunne for å matche påkledningen hennes. Før jeg dro på meg string trusen lot jeg en finger snike seg prøvende inn mellom kjønnsleppene. Den møtte liten motstand på veien inn. Men når den skulle ut igjen derimot, strittet hele kroppen imot

Jeg gjorde meg ferdig med klærne og gikk ut. Jeg gikk mot kjøkkenkroken samtidig som jeg spurte om hun ville ha noe å drikke. Hun takket ja.
«Cola?» spurte jeg.
«Ja takk.» svarte hun, i det hun reiste seg og kom mot meg.
Jeg fant frem to glass, la et par isbiter i hver av dem og fylte opp med cola.
Jeg gav henne glasset. Hun snudde seg og gikk mot sofaen igjen. Øynene mine ble trukket mot baken og lårene hennes.
Hjertet mitt slo mist et par ekstra slag av det jeg oppdaget. For på innsiden av det ene låret hennes var det helt tydelige stripe av fuktighet.

Hun satte seg, med beina tekkelig sammen, og nippet litt av glasset. Jeg satte meg ned ved siden av henne, bog ikke helt inntil. Det ble stille, nesten litt pinlig stille. Som om begge ventet på at den andre skulle ta initiativ til noe. Jeg flyttet meg helt inntil henne. Det var tross alt jeg som hadde erfaringen og hun ville lære, så ansvaret var slik som jeg så det mitt. Jeg la en hånd på låret hennes.
Jeg kjente en iling gikk gjennom kroppen hennes. Jeg lot hånden stryke over låret hennes noen ganger, stadig nærmere skjørtekanten. Jeg lot hånden gli mot innsiden, og hun gav meg plass. Jeg fant igjen den fuktige stripen, men unnlot å følgen den til kilden.

Med ett rettet hun seg opp og sa «Vent litt!»
Jeg kjente det stakk i magen min.
Hun forsatte «Sett deg der» og pekte på andre enden av sofaen.
Jeg gjorde som hun sa.
Hun trakk beina samlet opp i sofaen, og la en hånd på hvert lår. Hun så på meg med et intenst blikk.

Hun lot hendene gli opp mot skjørtekanten og ned mellom lårene, samtidig som hun trakk knærne opp mot seg.
Hun skilte beina, og jeg så direkte på hennes aller helligste. Det ble tydelig for meg hvorfor en stripe av fuktighet hadde vært synlig, for hun hadde ingenting på som kunne stoppe det. Hun seg litt lengre ned i sofaen samtidig som hun lot en finger gli langs de lett svulmende kjønnsleppene sine. Lepper som var prydet med et tynt mørkt hår, som vokste i en fin smal stripe oppover venusberget.
Jeg var virkelig glad for at hun ikke hadde valgt barbere seg, for hun hadde en mus som kunne gjøre enhver dame misunnelig.. i hvert fall meg.

Hun flyttet beina lengre fra hverandre slik at leppene skilte seg og avslørte nydelige kronblad og en liten, men klart definert klitoris.
Hun lot pekefingen gli inn i det våte hullet sitt før hun trakk den ut igjen til fordel for klitoris.
Øynene hennes var lukket nå. Med rolige bevegelser masserte hun klitten. Jeg hørte at pusten hennes allerede var blitt tyngre.

Jeg smøg meg ut av sofaen og satte meg på kne ved siden av henne. Hun tok ikke notis av det. Hun var helt tydelig i sin egen lille verden nå. Massasjen var økt i intensitet. Underlivet hennes var også begynt å jobbe mot hånden og fingeren. Pusten hennes var nå enda tyngre, og et lite sukk kom fra henne hver gang hun pustet ut. Jeg la en hånd på magen hennes og førte den bestemt inn under hennes hånd. Lot to fingre gli på hver side av koseknappen hennes og nesten motstandløst inn i henne. Hun slapp fra seg et kraftig stønn.

Med tommelen på klitoris og to fingre inne i henne, masserte jeg mykt men bestemt. Etter få sekunder stivnet hun til. Jeg kjente det strammet rundt fingrene. Et langt «AAAAHHHH» før underlivet hennes begynte å raske rytmiske bevegelser mot hånden min. Jeg fjernet tommelen fra klitten og roet ned bevegelsene inne i henne. Hun seg sammen på sofaen, og ble liggende helt slapp og rolig med øynene igjen. Jeg flyttet hånden vekk fra kjønnet hennes og lot den heller kjærtegne alle steder hvor jeg fant bar hud.

Jeg tok av henne skjørtet og forsatte å kose med henne. Lot hånden gli fra magen, over kjønnet hennes og nedover lårene for så å la den gli tilbake. Når hånden passert kjønnet, smøg jeg pekefingen inn mellom leppene og over klitoris. Et støt for gjennom henne.
Hånden gled videre over magen og skjøv toppen hennes oppover. Med den andre hånden løsnet jeg BHen. Med litt hjelp fra henne ble de resterende plaggene fjernet.

Hun er nydelig der hun ligger. Jeg kjærtegner brystene hennes. Hun er helt avslappet. Jeg kysser henne på munnen og sier «Kom så går vi til sengen». Jeg tar hånden hennes og fører henne med meg, og skyver henne ned på sengen.
Hun studerer meg når jeg tar av meg mine egne klær. Jeg lar hendene mine gli over kroppen min. Knar brystene mine lett. Lar en finger kjenne på min egen fuktighet, før jeg legger meg ned ved siden av henne og forsetter der jeg slapp før vi gikk fra stuen. Hun nyter behandlingen.

Jeg tar tak i hånden hennes og legger den over brystet mitt. Kjenner at brystvorten stivner under håndflaten. Fremdeles med min hånd over hennes begynner jeg å massere brystet mitt. Hun følger villig med bevegelsene mine. Jeg tar litt bedre tak i hånden hennes og fører den nedover magen min. Idet fingrene hennes møter det lille håret jeg har latt være igjen, stritter hun litt imot. Jeg skyver hånden hennes videre. Langfingen hennes glir hardt over min egen klitoris. Det er deilig.

Jeg presser pekefingen hennes inn i meg og løsner grepet rundt hånden hennes. Hun ser på meg med et usikker spørrende blikk.
«Bare gjør det samme som du ville gjort med deg selv» sier jeg beroligende.
Hun fører hånden sin søkende over kjønnet mitt. Innimellom kjønnsleppene. Finner fuktighet og begynner å massere klitten min.
Den usikre prøvende behandlingen, hun gir meg, gjør meg ekstra opphisset. Jeg gir fra meg noen lyder i velbehag, og merker at selvtilliten hennes øker.

Hun fokuserer behandlingen av kjønnet mitt på klitoris. Hun masserer den mye kraftigere en jeg selv pleier å gjøre. Jeg vet med meg selv at dette er en behandling jeg ikke tåler mye av. Ikke får det at jeg syns det er vondt, snarer tvert imot, det er så deilig at jeg kjenner det kommer till å gå for meg om kort tid.

Orgasmen kommer fossende innover meg. I det kroppen min bukter seg ukontrollert i nytelse, ser jeg på henne og registrerer gleden i øynene hennes. Jeg slenger en arm rundt henne og gir henne et dypt tungekyss i ren takknemmelighet. Hun er et naturtalent.

Vi blir liggende en stund å kjæle med hverandre. Hendene våre utforsker hverandres kropper. Hånden min finner tilbake til det varme kjønnet hennes. Hun gir meg bedre plass. Jeg følger mitt eget råd og behandler kjønnet hennes som om det var mitt eget. Henter fuktighet inne i henne, smører den utover hele kjønnet. Masserer klitoris og området rundt med rolige bevegelser, før jeg henter mer fuktighet, gjerne med to eller tre fingre.

Jeg legger meg litt over henne og begynner å kysse og smake på brystene hennes. Suger lett på vortene, som knoper seg. Før meg forsetter kyssingen og smakingen nedover magen. Hele tiden mens jeg tilfredstiller henne. Hun legger hendene på hodet mitt og holder meg igjen når jeg passerer navlen med munnen min. Jeg ser opp på henne. Hun smiler litt og rister på hodet. Hun har nok skjønt hva jeg vil, men er tydeligvis ikke klar for det.

«Da går jo du glipp av det beste» sier jeg rolig.
Hun svarer ikke, men blikket hennes sier det meste.
Så jeg aksepterer det… for nå, og forsetter å behandle henne med hånden. Tar meg god tid. Veksler mellom å massere klitoris og presse to fingre inn og ut av henne. Behandling begynner å gjøre sin virkning. Jeg merker på nytt at hun puster tungt. Hun legger en hånd på hodet mitt og tar godt tak i håret. Jeg kjenner kroppen hennes spenne seg. Det er nok like før hun kommer. Jeg trekker fingrene ut av henne, og kjærtegner heller kjønnslepene og området rundt. Skuffede klynk kommer fra henne. Jeg stryker henne lett over kjønnsleppene og venusberget en litenstund, for så å la fingrene på nytt gli over klitoris og inni henne. Hun slipper fra seg et fornøyd sukk. Det tar ikke lange tiden før hun på nytt nærmer seg toppen. Jeg presser to å fingre langt inn i henne, for så å trekke dem helt ut igjen. Nok en gang gir jeg meg.
«IKKE STOPP!!! » klynker hun «væææær sååå sniiiil».

Jeg ser opp på henne. Får øyekontakt. Demonstrativt suger jeg på de to fingrene som nettopp har vært inni henne. Jeg strekker ut armen og knar de faste brystene hennes lett, før jeg lar hånden gli nedover magen. Kroppen hennes sitrer i forventning. Veldig forsiktig lar jeg fingrene gli over koseknappen hennes. Hun møter hånden min med underlivet og begynner en roterende bevegelse. Jeg vil styre dette, og lar henne ikke få noe respons på dette. Jeg er veldig forsiktig og forsøker å holde henne på kanten en stund. Hun virker frustrert nå.

Jeg ser på henne og sier «Vil du at et skal gå for deg?»
Hun klynker «ååå jaaa».
«Da gjør vi det på min måte» forsetter jeg
Hun svarer med et fortvilet «mmmmmmm».
«Vil du det?» spør jeg
«jaaa» svarer hun svakt.

Jeg har oppnådd det jeg vil, men kan ikke sette i gang i den tilstanden hun er nå. Da får hun ikke tid til å nyte tungen min før det går for henne. Jeg tar hånden min vekk fra kjønnet hennes, og legger meg og henne. Presser brystene mine mot hennes. Gir henne et langt dypt tungekyss. Begynner rolig å lytte meg nedover henne mens jeg maler henne med tungen. Hun smaker godt.

Jeg skyver knærne hennes opp og fra hverandre. Hun er litt motvillig, men lar meg komme til. Jeg nyter synet av det vid åpne kjønnet hennes. Jeg bøyer med ned og lar tungen gli helt fra mellomkjøttet, over skamleppene til klitoris. Lar tungen sirkulere noen ganger rundt klitten. Kroppen hennes er i helspenn. Jeg lar tungen spille litt på klitten hennes før jeg suger den lett inn i munnen. Dette har en voldsom virkning på henne, og hun nærmer seg faretruende toppen igjen. Presser tungen inn mellom skamleppene hennes. Lepjer i meg saften hennes.

Jeg holder henne nok en gang helt på kanten, men denne gangen skal hun få komme. Jeg legger leppene mine rundt klitten hennes og suger lett. Plutselig bryter stormen ut i henne. Hun pressen hodet mitt mod seg. Lårene klasker hardt mot ørene mine. Hele jenten rister, og jeg er nesten takknemmelig for at hun holder meg fast, selv om jeg har problemer med å puste. Jeg lar tungen forsette behandlingen av hull og klitoris så godt som jeg klarer. Hver gang tungen berører klitten er det som støt blir sendt gjennom kroppen hennes.

Hun slipper taket på hodet mitt. Jeg kysser henne lett på kjønnsleppene for så å flytte meg oppover i sengen igjen. Jeg legger meg tett inntil henne. Jeg stryker henne med hånden. Hun holder på å sovne.

Hun snur seg etter hvert mot meg og sier «takk» på en stille men oppriktig måte.

«Du er flink …. og god» svarer jeg.
Hun smiler.

«Nå har du vært igjennom grunnkurset» forsetter jeg «men du må nok ha flere leksjoner før du er utlært».
Hun kysser meg.

Legg igjen en kommentar