Lærer(venn)inne – leksjon 2

Denne novellen er vist 9888 ganger.

Jeg kjørte Beate hjem den kvelden. Det ble ikke for mye prat i bilen, men det var ikke noe form for pinlig stillhet.
«Jeg har veldig lyst til å komme til deg flere ganger» sa Beate, med lav stemme, i det vi nærmet oss huse hvor hun bodde.
«Klart du kan det» svarte jeg uten å nøle.
Hun forsatte «Kanskje jeg kan få være hos deg en helg?»
«Det hadde vært veldig koselig.» svarte jeg, og kjente at jeg ble veldig glad for at hun spurte. Selv om aldersforskjellen mellom oss er stor, var kjemien mellom oss blitt veldig god. For å si det rett ut, jeg var allerede blitt utrolig glad i jenten…. rett og slett forelsket. Vi avtalte å snakkes om en mulig helg. Hun gikk ut av bilen og sa «Hade».

Jeg var akkurat kommet på jobb dagen etter da det pep i mobilen.
En melding fra Beate. «Takk for i går, det var deilig»
«Det syns jeg også. Gleder meg til neste gang vi treffes» svarte jeg.
«Tenker på deg nå. Tenker VELDIG på deg» kom det fra henne.
Jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle tolke dette men svarte «Så fint :)»

Det kom ikke flere meldinger fra Bate den dagen, ikke før om kvelden. Jeg var på vei i seng da mobilen pep. Jeg hentet den og tok den med til sengen.
«Hei. Tenker på deg» lød meldingen.
«Så koselig. Er på vei i seng» svarte jeg.
«:) så bra. Gjett hva?» kom det fra Beate
«Aner ikke» svarte jeg
«Tenker på deg… og fingrer meg selv nå» lød neste melding fra henne.

Jeg kjente et deilig sug i magen. Hadde lyst å ha henne her hos meg nå. Jeg forsto med et også hva hun hadde holt på med forrige gang hun sendte meg melding. Jeg la meg godt til rette i sengen. Med mobilen i høyre hånd, og venstre hånd i skrittet. Det var begynt å bli varmt der.
Jeg skrev til henne «Nå \’tenker\’ jeg på deg også ;)»

Det tok en liten stund før svaret kom. «SÅ HERLIG. Jeg nærmer meg nå»
«Kan jeg ringe deg? Jeg vil høre når du kommer» svarte jeg henne.
Bare få sekunder etter meldingen var sendt ringte mobilen min. Beat sto det i displayet.
«Hei pus» svarte jeg.
«Heeii» svarte Beate med svak stemme, nesten viskende.
Jeg hørte den tunge pusten hennes. Den smøg seg inn i øret mitt, krøp rundt i kroppen min, og samlet seg i et punkt under venstrehånden min hvor den kriblet og gjorde alt mer følsomt og fuktig.

«Har du det godt nå?» spurte jeg henne.
Hun pustet tungt noen ganger. Hver gang hun pustet ut slapp det fra henne et svakt «aaaaahhhh». Før hun endelig, og egentlig helt unødvendig, svarte «jaaaahhh».
Jeg hørte at hun nærmet seg stupet. Jeg ville komme sammen med henne. «Vent litt på meg, kan du det?»
«mmmmmmm» hørte jeg henne med fortvilet stemme «tro ikke jeg klarer det».
Jeg hørte fremdeles den tunge pusten og sukkene hennes. «vær sterk, vær forsiktig» formante jeg henne.
Jeg fikk ikke svar. Selv om lyden av henne langt på vei var nok til å drive meg over kanten, hjalp jeg til det beste jeg klarte med fingrene. Jeg kjente den deilige følelsen av en orgasme bygge seg opp. Det kriblet i hele kroppen. Jeg skulle akkurat til å gi henne «klarsignal» da jeg hørte et halvkvalt «MMMMMMMMM AAAAAAAHHHHHH», som om både ansiktet hennes og mobilen var begravd i puten.

Det flommet over for meg. Hele kroppen spente seg. Fingrene ble holdt hardt fast inne i meg. Jeg sendte avgåre en nydelig orgasme, direkte inn i øret hennes, og fikk tilbake «åååå sååå deilig du er» som svar.
Vi sa god natt til hverandre og la på.

Dette ble etter hvert fast ritual hver kveld.
Det hendte også på dag tid at det kom melding fra Beate «Tenker på deg :)» noe som var veldig pirrende.
Noen dager kom det flere slike meldinger, med den virkning at jeg gikk rundt og var voldsomt kåt resten av dagen. Kunne knapt komme meg fort nok hjem, hive av meg klærne for å få lettet på trykket, og ikke minst sende «Tenker på deg :)» til Beate.
Slik holdt vi hver andre varme frem til hun skulle være hos meg en hel helg, halvannen uke etter.

Jeg så virkelig frem til helgen. Jeg gledet meg fantastisk mye til å få sendt henne til 7. himmel, og brukte mye tid og energi på å fundere ut hvordan jeg skulle gå frem. Jeg forsøkte å fiske litt hos henne om hun hadde noen «leketøy», og fant ganske så fort ut at noe slikt ikke fantes i nattbordskuffen hennes. Bestemte meg derfor å «overøse» henne med noen gaver.

Selv har jeg gått til anskaffelse av noe nødvendigheter, men da alltid via en nettbutikk. Skulle jeg klare å ha gavene klar til helgen var det ikke tid til å gjøre det på den måten. Jeg måtte i så fall innom en egnet butikk. Flere ganger tidligere har jeg vært innom dørene i butikken, men har alltid «syke ut» før jeg har klart å komme meg bort til avdelingen med de interessante artiklene.

Denne gangen var annerledes. I en form for sex rus strente jeg bort til de riktige hyllene. Jeg kjente det kriblet i hele kroppen. Jeg var nærmest utenfor meg selv. Mens jeg sto der og studerte varene kom en av de ansatte, en hyggelig og søt dame på min egen alder, bort til og spurte om jeg trengte hjelp. Hadde jeg vært meg selv, så hadde jeg nok på dette tidspunktet løpt ut av butikken med et plommerødt ansikt. Nå derimot kjente jeg det kriblet både her å der. Jeg forklarte damen at jeg var på jakt etter gave til en jente som skulle få sitt første leketøy.

Damen plukket ned en liten vibrator, sikkert ikke mer en 15cm lang med en liten bue på tuppen.
«Her er hva du leter etter. Denne er helt fantastisk, kan varmt anbefale denne.» sa hun veldig entusiastisk og smilte.
Hun gav med vibratoren. Den var trukket i et mykt rosa materiale.
«Prøv vibreringen» sa damen.
Jeg vridde litt på enden av staven. Den begynte å vibrere veldig svakt.
Jeg vridde mer, og den våknet virkelig til liv. Jeg kvapp slik at jeg nesten mistet den.
Damen lo litt «Som sagt kan virkelig anbefales. En slik burde vært på nattbordet til alle damer»

Jeg bestemte meg for å kjøpe denne. I det jeg skulle gå mot kassen falt øynene mine på en utrolig naturtro dildo, som faktisk var på tilbud. Jeg klarte ikke å dy meg, og plukket en med.

Lørdagen kom endelig. Jeg hadde fått melding fra Beate om at hun var på vei. Jeg så ut vinduet og tenkte at det kom til å være en ypperlig helg å tilbringe inne…. regnet var begynt å plaske ned.

Det ringte på døren. Det var Beate. Hun var gjennomvåt og kald. Hun hadde valgt å kjøre med mopeden, og var blitt overrasket av det voldsomme regnværet. Jeg hjalp henne av med den dryppende våte jakken og hengte den opp.
«Her er det bare en ting å gjøre, du må få tatt deg et varmt bad. Kom.» Jeg tok henne i hånden og fulgte henne til badet.
«Kle av deg. » kommanderte jeg som om jeg skulle være moren hennes.

Jeg begynte å tappe vann i badekaret, som jeg var ganske så stolt av. Jeg hadde gravd dypt i lommeboken for å få det karet jeg ville ha, men så er badekaret et av minne favorittsteder. Jeg helte noen dråper av en deilig oljeblanding, som selgeren hadde påstått skulle være erotisk stimulerende. Om den virker er jeg usikker på, men den lukter godt av blant annet kanel og appelsin.
Jeg skottet stadig vekk bort på Beate. Hun hadde nå fått av seg buksen og toppen. Kun trusen og BHen gjenstod.

Jeg gikk bak henne og løsnet hekten på BHen, løftet stroppene av skuldrene hennes og tok den av. Jeg la hendene på skuldrene hennes og lot dem gli nedover mot brystene. Hun var iskald. Brystvortene hennes var stive og kalde som to små istapper. Jeg førte hendene videre nedover mot hoftene hennes og trakk av henne trusen. Jeg ble stående bak henne en liten stund og beundret speilbildet hennes, før jeg ba henne gå oppi badekaret. Hun la seg ned i det varme vannet. Jeg dempet belysningen litt og gikk ut av badet, men lot det være en liten sprekk på døren slik at jeg kunne «spionere» litt på henne.

Jeg lot henne ligge og varme seg en stund før jeg gikk inn for å høre hvordan hun hadde det.
Hun kvapp til «ÅÅ! jeg holdt vist på å sovne».
Jeg satte meg ned på kne ved siden av henne og lot fingrene gli gjennom håret hennes.
«Skal jeg vaske deg litt på ryggen» spurte jeg henne litt småbarnslig måte.
Hun smilte «Det kan du godt».
Hun lene seg litt forrover. Jeg skjøv håret hennes over skulderen, før jeg fylte hånden med såpe og lot den gli utover skuldrene hennes.

Hver cm av ryggen hennes ble såpet nøye inn. Helt fra nakken og ned til rumpen. Jeg delvis strøk og masserte ryggen hennes. Nå og da lot jeg hånden gli fremover mot siden av brystene. Hun satt med lukkede øyne og nøt helt tydelig vaskingen.
Jeg forsatte med armene henne. Først den ene, fra skulder til fingerspiss, så den andre.
Jeg kjente at jeg begynte å bli varm… på flere forskjellige måter. Jeg dro t-skjorten min over hodet. Hun strakk frem en hånd og lot den gli fra halsgropen min, ned over BHen, over magen og helt ned til bukselinningen. Hånden etterlot seg en våt stripe.

Jeg hektet av BHen. Hun smilte, og lot den våte hånden hvile på det ene brystet mitt. Jeg reiste meg opp og dro bukse og truse av i en og samme bevegelsen. Forsiktig gikk jeg opp i badekaret, på baksiden av henne, og lot meg gli ned slik at hun ble sittende mellom beina mine. Jeg lente meg bakover og dro henne mot meg. Hun la seg bakover og hvilte hodet mot skulderen min. Nå hadde jeg hele forsiden av henne innefor rekkevidde.

På nytt fylte jeg hendene med såpe og la dem på fremsiden av skuldrene hennes. Millimeter for millimeter fordelte jeg såpen utover og nedovermot brystene. Hun krummet ryggen litt og skjøt brystene frem som en oppfordring til meg om å vaske dem. Jeg lot hendene gli over dem. Med rolige sirkulære bevegelser masserte jeg såpen utover brystene. Vortene knopet seg igjen. Denne gangen på grunn av min behandling og ikke på grunn av kulde. Jeg lot dem få ekstra mye oppmerksomhet. Beate lå med lukkede øyne og malte som en katt.

Etter nøye behandling av brystene, førte jeg hendene nedover magen. Nå sant skal sies fikk ikke magen samme nøye behandlingen som resten av henne. Hendene mine var nå mer målrettet. Hendene møttes ved hårkanten på venusberget. Jeg lot dem gli inn mellom lårene med pekefingrene mot leppene. Hun kvitterte med «aaaaahhhhh». Hun førte beina fra hverandre slik at jeg skulle komme godt til. Jeg strøk henne på innsiden av lårene med sirkel bevegelser. Hver gang pekefingrene strøk over kjønnsleppene økte jeg presset, inntil jeg lot den ene fingeren gli inn mellom leppene og over klitoris. Hun gav fra seg «AAAAAAHHHH!» som om mye opparbeidet forventning slapp tak i henne. Jeg forsatte å stryke henne. Men nå lot jeg pekefingeren alltid gli mellom leppene og over klitten, med tydelig reaksjon hos henne.

Jeg la den ene hånden over kjønnet hennes og lot den gli over gjentatte ganger. Krummet pekefingen og lot den gli over skamleppene, av og til litt inn i henne, og over klitoris. Jeg hørte den tunge pusten hennes. Den som jeg hadde blitt så glad i. Den smøg seg inn i øret mitt, og denne gangen var det ikke via telefon.

Jeg forsatte behandlingen av kjønnet hennes med rolig og forsiktige bevegelser. Ville trekke dette ut lengst mulig, men kroppen til Beate var nok ikke enig med uthalingen. Jeg kjente det sitret i henne. Pusten ble enda dypere og tyngre. Hun var i ferd med å komme. Jeg forsatte på samme måten. Hendene hennes begynte å klemme på lårene mine. Hun var over kanten. Jeg forsatte fremdeles på samme måten. Lot hånden gli over kjønnsleppene, med langfingen inn mellom dem. Hun gispet etter luften, det sitret kraftig i kroppen hennes.

Orgasmen hennes forsatte og forsatte, ikke kraftig, men lenge. Det var som om den ikke ville slippe tak i henne.
Omsider ble Beate helt slapp. Hendene mine strøk over kroppen hennes, den flate nydelige magen hennes, de faste fyldige ungjente brystene.

Jeg kunne lagt slik lenge, men Beate hadde andre planer. Plutselig spratt hun opp, snudde seg og ble sittende på kne foran meg.
«Nå er det min tur» sa hun mens hun fylte hendene med såpe. Jeg rettet meg opp slik at jeg også satt på kne. Hun la hendene over brystene mine og masserte såpen utover. Det var deilig å kjenne hendene hennes gli over meg. Jeg la mine egne hender på brystene hennes, men hun flyttet dem vekk samtidig som hun sa «Gi deg, nå er det meg som holder på».
Helt greit for meg, jeg hadde ingen problemer med det. Hendene hennes strøk hastig over kroppen min. Det ene øyeblikket var de på magen, så på rumpen, for så å massere brystene.

Med ett flyttet hun den ene hånden raskt ned mot skrittet mitt. Jeg satte beina så langt fra hverandre så jeg klarte og kjente den såpeglatte hånden henne gli over kjønnet mitt og helt bak til rumpen. To fingre ble presset inn i sprekken før hun trakk hånden fremover igjen. Fingrene gled nydelig over mellomkjøttet, over skamleppene og på hver side av klitoris. Uten mulighet til å holde igjen slapp et sukk ut av meg. Fingrene hennes jobbet nå iherdig og intenst i kjønnet mitt. Masserte klitten. Forsvant inn i det våte og såpeglatte hullet mitt, for så raskt bli trukket ut igjen.

Med ett forsvant hånden hennes. Hun snudde seg og tok tak i dusjen samtidig som hun satte på vannet.
«Sett deg der» kommanderte hun og pekte på den brede kanten av badekaret mot veggen. Hun bøyde seg ned foran meg og plasserte hånden på kjønnet mitt igjen. Hun presset beina mine fra hverandre slik at jeg var helt åpen foran hennes. Fingrene hennes gikk nå om et stempel inn og ut av meg. Hun rettet dusjstrålen mot kjønnet mitt. En tynn vannstråle ble rettet mot klitoris. Den intense følelsen var som et knivstikk. Et knivstikk jeg ville ha masse av.
«Liker du det?» spurte hun.
«JAA-AAA-AAA !!» hikstet jeg.

Orgasmen eksploderte i meg. Vannstrålen på klitten ble for mye, jeg hadde ingen mulighet til å holde igjen. I ren refleks klasket beina sammen få å unngå vannet. Kroppen ristet og jeg hadde store problemer med å holde meg fast der jeg satt. Hånden og fingrene hennes var fremdeles på kjønnet mitt, men hun hadde ikke mye plass å jobbe på.

Orgasmen slapp taket nesten like fort som den kom. Jeg skled ned i karet igjen. Jeg åpnet øynene. Hun satt fremdeles foran meg. Hun smilte fra øre til øre. «Det var voldsomt» fniste hun.
Et fornøyd «mmm-mmm» var det eneste jeg klarte å svare.

Vi kom oss etter hvert ut av badekaret, og frotterte hverandre grundig. Jeg fikk henne til å sette seg ned på en krakk foran meg så jeg kunne hjelpe henne med det nydelige fyldige håret hennes. Jeg fønet det omhyggelig og formet det slik at det flommet luftig ned over de nydelige skuldrene hennes.
Jeg hentet to korte morgenkåper, og tok på henne den ene. Morgenkåpen rakk henne like under rumpen. Jeg strammet beltet rundt livet, og ordnet slagene på kåpen slik at mellomrommet mellom dem rakk helt ned til belte. Stoffet innhyllet brystene hennes prefekt. Beate var rå-sexy der hun sto foran meg. Tror nok hun følte seg sexy også, for det nærmest strålte av henne.

Resten av dagen ble tilbrakt i kun morgenkåpene. Til stadighet var hender på oppdagelses ferd rundt på hverandres kropper. Vi tirret hverandre hele tiden, men inngikk en «avtale» om at vi skulle «spare oss» til kvelden. Etter hvert ble vi enig om at kvelden begynte kl 8, da skulle vi til sengs.
Flere ganger stilte hun seg opp bak meg, særlig når jeg holdt på med noe annet, for eksempel laget mat. Hendene hennes strøk over kroppen min. Hun løsnet beltet, masserte brystene mine, brukte fingrene mellom kjønnsleppene og på klitoris. Holdt på slik helt til jeg var på kanten til å komme. For så å gi seg. Hver gang tryglet jeg henne om å forsette, men hun lo og sa «husk avtalen». Hun var sterkere en meg der. Hadde det vært opp til meg hadde avtalen vært brutt allerede kl 2.

Jeg fortalte henne at jeg hadde en overraskelse til henne, en gave. Hun var nysgjerrig og ville at jeg skulle fortelle hva det var, men jeg svarte henne «Siden du ikke lar meg komme, får du ikke vite hva det er før etter 8»

Det var fint å være sammen med henne. Jeg følte meg veldig bekvem med henne. Vi pratet om alt mulig. Vi var som to gamle venninner.

Jeg funderte mye på hvordan jeg skulle overrekke gaven. Den lå pent innpakket i nattbordskuffen min. Utover ettermiddagen ble jeg enig med meg selv. Det var alle hennes frekke tilnærminger som avgjorde saken. Jeg gikk inn på soverommet og gjorde klart for overrekkelsen.

På slaget 8 løsnet Beate beltet på morgenkåpen, og lot den gli av og ned på gulvet. Jeg fulgte hennes eksempel. Hun små løp inn på soverommet og slengte seg opp i sengen. Hun lå rett ut på ryggen i sengen med sprikende armer og bein, når jeg kom inn.

Jeg la meg ned over henne. Kjente brystene hennes presse mot mine, venusberget hennes presse mot mitt, leppene hennes presse mot mine og tungene i vill dans i hverandres munn.

Jeg reise meg litt opp. La hendene mine over håndleddene hennes og støttet meg på dem. Jeg så på henne med et liksom-strengt blikk og spurte «Er du med på noe litt kinky?»
Hun så litt forskrekket ut «Hva da?».
«Ja eller nei?» jeg smilte og kysset henne mens jeg fremdeles holdt hendene hennes.
«OK … men ikke noe vondt sant?» svarte hun.
Jeg smilte lurt for så å riste lett på hode.

Fremdeles liggende over henne fisket jeg frem to silkeskjerf som jeg tidligere hadde festet i sengen. Jeg knøt dem løst rundt håndleddene henne. Så løst at hun faktisk ikke ville ha noe problem med å få hendene løs. Hun var med på leken. Hun grep tak i skjerfene, slet litt i dem og latet som om hun var litt redd. Tilslutt fant jeg et mørkt skjerf som jeg la over øynene hennes knøt det fast.

Jeg flyttet meg litt til side og ble sittende å nyte synet av henne. Jeg begynte å kjærtegne henne, men bare med en finger. Lot den gli over kroppen hennes fra foten og helt opp på pannen. Tegnet figurer på henne. Sirkulerte rundt brystene i stadig mindre sirkler. Nærmere og nærmere vortene. De knopet seg. Lot fingen gli slik over henne lenge. Hun lå fremdeles med sprikene bein. Jeg strøk fingen nedover magen. På innsiden av lårene, over kjønnsleppene. Mange ganger. Jeg la merke til at det glinset mellom skamleppene. Lot fingen gli langt inni henne for så å trekke den ut igjen. Strøk den oppover magen. Den etterlot jeg en fuktig stripe.
Var nede og hentet mer fuktighet som jeg strøk utover brystvortene hennes. Bøyde meg ned og slikket vortene rene. Blåste litt på dem. De strammet seg enda litt til av kulden.

Var nede og hentet enda mer fuktighet. Denne gangen fordelte jeg fuktigheten utover munnen hennes. Stakk fingen inn mellom leppene hennes. Hun smattet villig på den. Jeg bøyde meg ned og lot tungen vaske munne hennes ren. Kjente den syrlige smaken av henne. Nok en gang var jeg nede og hentet fuktighet, samtidig som jeg med den andre hånden fuktet fingrene i meg selv.
Denne gangen lot jeg fingeren med min fuktighet bli fordelt utover munnen og leppene hennes. Fant tungen hennes med fingeren. Hun smattet på fingeren. Jeg lot være å slikke henne ren denne gangen.

Jeg fisket frem vibratoren jeg hadde kjøpt. Jeg hadde allerede pakket den ut og gjort den klar til bruk. Lot tuppen på vibratoren overta fingeren sin rolle. Strøk den over helle kroppen hennes, uten å la den vibrere. Lot tuppen gli ned mellom kjønnsleppene hennes og over klitoris noen ganger. Lot den smette så vidt inn forbi skamleppene. Lot den fuktige tuppen gli frem og tilbake på begge sider av klitoris.

Jeg la tuppen mot åpningen hennes igjen. Lot den gli så vidt inn forbi, men litt lengre denne gangen. Trakk den ut igjen, for så å presse dem mot åpningen igjen. Denne gangen presset jeg den videre innover. Den gled mykt og motstandløst inn. Beate gispet, men lå helt stille. Jeg trakk den ut og presset den inn igjen. Gjentok dette noen ganger. Hver gang den gled inn gispet Beate.

Jeg trakk den helt ut og lot tuppen hvile på klitoris. Jeg vred forsiktig på knappen. Vibreringen startet helt svakt. Beate kvapp til og utbrøt et kort «iiiii !!!» etterfulgt av latter. Jeg skrudde opp vibreringen. Latteren hennes stilnet og ble erstattet med tung pust og lave stønn, som tiltok i styrke. Jeg lot vibratoren gli fra klitoris mot åpningen hennes. Førte så staven inn i henne og skrudde enda litt opp på styrken. Beate stønnet høyt og vred seg i sengen. Jeg førte staven inn og ut av henne noen ganger før jeg på nytt lot vibreringen ramme klitoris. Et tidels sekund etter tuppen på vibratoren møtte Beates klitoris, kom hun med et skrik. Jeg fjernet vibratoren og bøyde meg ned og erstattet den med tungen min. Beate vred seg kraftig, rev og slet i sjalene. Jeg forsatte å behandle klitten og åpningen hennes med tungen.

Jeg var nå helt vanvittig kåt av denne oppvisningen i nytelse. «Nå er det min tur» tenke jeg med meg selv. Beate lå avslappet nå. Jeg løsnet hendene hennes, og trakk henne litt lenger ned i sengen. Jeg satte meg over henne og senket kjønnet mitt ned mot munnen hennes. Jeg «kysset» henne. Jeg var litt usikker på hvordan hun ville reagere. Til min lettelse kjente jeg hendene hennes på baken min. Hun presset meg mot seg. Jeg ble møtt av tungen hennes. Hun lot den gli over klitten noen ganger før hun presset den inn i meg. Det føltes som tungen hennes roterte inne i meg. Hun var et naturtalent. Tungen hennes danset rundt på meg. Noen ganger på kjønnsleppene, none ganger inne i meg og mye rundt og over klitoris. Hun sugde klitten inn i munnen mens tungen spilte på den.
Jeg nærmet meg raskt et helt annet sted. I syvende himmel… og forbi. Jeg var totalt hengiven til denne jenten. Jeg kom som en foss. Orgasmen bølget rundt i meg. Beate forsatte, holdt meg fast mot munnen sin. Jeg kjente orgasmen begynte å slippe taket. Beate forsatte. Klitten min var overfølsomt. Jeg ville vri meg vekk, men hun hold meg fast. Med et brast det i meg igjen, ikke så voldsomt som første gang, men desto mer overraskende.

Hun roet ned tempoet og gav seg. Jeg seg ned ved siden av henne. Vi lå tett inntil hverandre, og sovnet.

Jeg drømte deilige drømmer om Beate, om å bli slikket, om å bli knullet. Jeg viste ikke om jeg var våken eller sov.
Plutselig ble jeg revet ut av søvnen, hele underlivet vibrerte. Beate lå fremdeles ved siden av meg. Hun smilte. Vibratoren hadde hun presset helt inn i meg, og det virket som hun hadde skrudd den på full styrke. Det var nesten for mye av det gode. Hun beveget det litt ut og inn. Med ett strøk hun over et punkt inne i meg. Nytelsen var total og vanvittig.
«JAAA DEEER !!» utbrøt jeg, så sikkert hele nabolaget hærte det.

Jeg kjente det begynte å knyte seg i underlivet. Jeg var i ferd med å komme. Det bygget seg mer og mer opp. Jeg ventet bare på å tippe over kanten. Det skjedde ikke. Det forsatte bare å gå oppover og oppover. Jeg pustet i stakkato. Gispet etter luft. Alle musklene i kroppen var i helspenn. Jeg hadde ikke kontroll. Jeg klarte kun å utbryte et kort «JA!» hver gang jeg pustet ut, for å forsikre meg om at hun ikke sluttet.
Med ett ble jeg kastet over kanten. Det var som å falle kast i kast nedover en fjellside, uten å slå seg. Tilslutt havnet jeg pladask på rygg i sengen, totalt tom.

Beate la seg tett inntil meg igjen. Hun strøk over meg med hånden. Jeg sovnet igjen.

Legg igjen en kommentar