Lærervikaren

Denne novellen er vist 18859 ganger.

Det er mandag morra og jeg kjenner hele kroppen fortsatt verke etter helgen. Våkner brått av at telefonen står og kimer, helvete heller tenker jeg, har jo fri i dag så hvem faen tør å ringe meg så tidlig. Strekker hånden bort og snøfter inn i røret. «Ja hei det er Reidar fra Lambertseter videregående som ringer, jeg lurte bare på om du kunne komme inn og ta fotoklassen i dag da den Henning har blitt syk». Faen tenker jeg høyt inni meg, men det er en ganske kul klasse og noen av jentene der er jo griselekre, selv om jeg er 12 år eldre enn dem. Så jeg takker ja og får slengt meg ut av senga.
Selv om jeg tjener bra nok så det holder så synes jeg det er jævlig kult å ta på meg noen vakter på fotolinja på Lambertseter. Elevene er jo så lærevillige og det er ikke til å se bortifra at en mann som meg liker den ekstra oppmerksomheten jeg får fra noen av jentene der.

Vel ute av dusjen og med frokosten halvveis nedi magen er jeg fortsatt litt usikker på hvor smart dette var, tror faen ikke jeg er edru nok til å kjøre bil engang, men pytt pytt, jobber mye bedre når man har litt hangover, eller som i mitt tilfelle en JÆVLIG en.

Det verste med denne jobben er å møte alle disse tafatte lærerne på kontoret, men heldigvis er jeg her bare ett par ganger i måneden, og noen av dem er jo litt kule. Men mange burde vel ha gått av med pensjon for lenge siden. Og den helvetes stanken på pauserommet er ikke akkurat dagens fryd det heller. Seriøst hva skjedde med å dusje om morran?

Gleden er større når jeg rusler nedover gangen og ser at ett par av jentene i 3dje klasse gir meg noen hete blikk, det er jo ikke til å legge under en stol at noen av disse damene sikkert digger at en av vikarlærerne på skolen er en av Norges mest profilerte fotografer og har vært med på TopModel på TV3 2 år på rad. Hyggelig som jeg er stopper jeg alltid opp og prater litt med dem før jeg rusler videre, snur meg rundt en siste gang og ser at blikket dems sitter fast på bakenden min, så møter dem blikket mitt, fniser og snur seg bort.

Herregud tenker jeg i det jeg ser Linda komme inn hoveddøren. Skolens desidert mest populære jente, 1ste klassing går medier og kommunikasjon og jeg kan knapt vente til neste år hvis hun begynner på fotolinja. Dama har full respekt blant alle og guttene flokker seg rundt henne, jentene vil være venninna hennes, t.o.m. russejentene digger denne dame. Selvtilliten stråler av henne, men det beste er jo at hun har stått modell for meg flere ganger. «Hei Thomas» roper hun ut før hun kommer løpende bort til meg og gir meg ett vennskapelig kyss på munnen. Jeg fortalte henne nemlig engang at det var helt normalt i bransjen og at hun burde lære seg det først som sist. Faen så sleip jeg er. Selv om det faktisk er helt normalt i visse deler av verden. Hun er overbegeistret og klager over at hun ikke har sett meg på lenge, sier at jeg må ringe henne for en jobb snart og at hun trenger nye bilder til portefolien. «Såklart vi skal ordne det» sier jeg og ber henne ringe meg i slutten av uka. Ser at flere av guttene gir meg ett lite hatblikk i det jeg rusler inn mot fotolabben. Er nok flere av dem som har sine tanker rundt hva jeg gjør med modeller, men fakta er det at jeg aldri, unntatt ett par ganger har blandet jobb og pleasure.
Vel inne på fotolabben er det bare å sette opp dagens plan. Tenkte at klassen skulle få en time ute og ta noen portretter av folk på gata, som vi skulle bruke de neste 2 timene på å behandle og skrive ut. Tema for dagen skal være «flørt» og sånn blir det. Det ringer inn og de 11 flittige elevene er nesten på plass alt før jeg kommer inn døren. «God morgen Thomas klinger det i rommet» og jeg smiler ett god morgen tilbake til samtlige. Første 1o minuttene går jo som alltid bare bort til tulleprat og alle skal vite om jeg har gjort noen store shoots i det siste eller festet med noen celebre folk. Nå har det seg sånn at jeg hater celebre folk og holder meg stort sett unna de festene. Er liksom dritt lei av å møte Pia Haraldsen på byen hvorpå hun neste dag står frem i en eller annen dårlig avis og forteller om planene vi har. Dama lever i sin egen verden vettu.
Anyhow, jeg briefer klassen om dagens aktivitet og sier dem har 60 minutter på klokken før dem skal være tilbake. 60 minutter jeg skal bruke i sofaen i studio.
Det er ett forbanna høl av ett studio denne skolen har spandert på fotoklassen dems, men den har i det minste en god sofa som jeg liker å sove i når elevene er ute og tar bilder.
Tar ikke lange tida før jeg slokner, men sørger for å sette på alarmen 45 minutter fra da slik at jeg ikke driter meg ut før dem kommer tilbake.

Har så vidt rukket å komme i drømmeland da jeg våkner av at en hånd kiler gjennom håret mitt, jeg skvetter til noe jævlig og holder på å ramle ut av sofaen, men ramle ut av sofaen det gjør piken med hånden. «Helvete» roper jeg ut. «Sorry» sier hun idet jeg ser at det er Linda som ligger på gulvet der. «Har ikke du time da unge frøken» sier jeg hvorpå hun sier at hun ikke begynner før etter storefri. Hva skjedde med gode gamle dager da vi var på skolen fra 9-16 tenker jeg. Jeg ser hun er blitt fryktelig flau og reiser seg opp og nærmest løper ut av studio. «Nei nei, vent da» sier jeg, hun stopper opp som om hun ventet på akkurat de ordene. «Hva var det du lurte på da?». Hun bare ser på meg, og med de lekreste øynene du kan tenke deg. «Jooooo» sier hun, «Du skjønner jeg tenkte kanskje du kunne…. nei glem det» Herregud tenker jeg si det nå bare da. Jeg ser på henne med ett bestemt blikk, og hun får lirka ut av seg at hun ville jeg skulle ta noen bilder av henne nå. For hun kjedet seg sånn. Men det er da ikke noe kult å ta bilder her kommenterer jeg. Og hun er enig i det, men så tar hun plutselig av seg klærne og sier at hun vil jeg skal ta bilder av henne i det nye undertøyet hennes. Og tror du faen ikke jenta har vært og kjøpt seg ett sett fra Agent Provocateur. Kjenner igjen det på milevis avstand. Jeg blir egentlig helt satt ut nå og klarer bare å stirre på den unge herlige kroppen hennes, er jo ikke første gang jeg ser den så vet ikke hvorfor jeg stirrer så jævlig, men situasjonen er litt annerledes da. Jeg ser hun blir brydd og begynner å fomle etter klærne sine igjen. «Beklager altså Linda, jeg ble bare litt satt ut her, såklart jeg kan ta bilder av deg, men så sexy undertøy og så sexy jenter fortjener litt bedre setting enn denne hvite veggen her» sier jeg. Eneste hun hører er at jeg synes hun er sexy så hun spør meg likesågodt om jeg virkelig synes hun er sexy. «Hadde jeg vært ca 10 år yngre Linda, så hadde jeg gjort alt for å kapre deg» Hun smiler virkelig fra øre til øre nå, setter hodet litt på skakk og inntar faen meg en posering. «Men Thomas, nå har det seg sånn at jeg liker menn, og ikke gutter» sier hun og ser på meg med det jeg tolker som ett kåt blikk. Plutselig beveger hun seg mot meg, strekker ut hånden og beveger en finger over leppene mine, hun lar fingeren gli rundt engang, før hun stopper på midten putter den litt inn og lar meg suge på den. Begge ser på hverandre med hete blikk og jeg kjenner junior vokser seg til senior i løpet av ett brøkdelssekund.
«Faen heller Linda, jeg kan miste jobben for dette» sier jeg, hvorpå hun bare svarer » som om du bryr deg om denne jobben, det eneste du liker her er alle de kåte jentene som vil ha deg, og tro meg, det er flere av oss»
Den kommentaren får virkelig junior til å bli senior, og nå tror jeg faen meg han går litt på steroider og. Jeg suger henne til meg og setter henne på fanget mitt slik at hun kjenner jeg er hard og klar. «Jasså så du sier det er flere som vil ha meg?» «Ja f. eks alle jentene på media og kommunikasjon» sier hun. Jeg begynner å flire litt, «men du vil ha meg mest er det så?» «Det kan du banne på sier hun» Plutselig ligger vi der tett omslynget og kliner, herregud tenker jeg, 16 år gammel, en kropp som man virkelig ikke kan annet enn å forgude og på toppen av det så kliner hun som om hun aldri hadde gjort noe annet. Greit at jeg har fantasert om en yngre jente en stund nå, men har alltid tenkt at de kan ikke en dritt, men her tror jeg at jeg tok feil.
Hun er både ivrig og kjælen, bruker hendene flittig til å stryke rundt på kroppen min, og hun tar litt kommandoen. Hun skyver meg på plass i sofaen, står på knærne i sofaen og begynner sakte å dra av meg t-skjorta. Hun hiver den ned på gulvet og bøyer seg frem og legger munnen rundt brystvortene mine, tungen leker med de spisse tuppene og hun slikker meg rundt på brystet på en deilig og sensuell måte før hun småbiter litt i brystene mine. Det kiler deilig i hele kroppen og jeg begynner å bli skikkelig kåt nå. Hun bruker god tid på meg, kysser meg oppover halsen og ned på brystene igjen, nå og da gir hun meg ett heftig kyss på munnen og. Jeg ligger bare der og tar imot.
Hun er mer kåt i blikket nå og begynner å kysse meg nedover magen. Vel nede ved jeansen tar hun ett tak på utsiden av kuken min og gnir rundt mens hun med munnen begynner å kneppe opp knappene. Hvor i all verden har hun lært det tenker jeg og bare nyter det. Tar ikke lange tiden før buksa mi ligger slengt på gulvet, og når hun ser at jeg ikke har på noe undertøy ser hun bare på meg med ett kåt blikk og sier «you naughty boy.» Jeg må bare smile, dama er ung og i mine øyne bør hun være rimelig uerfaren, men hun er frekk som faen. Hun tar tak i kuken min, studerer den nøye med blikket sitt og begynner å ronke den mens hun ser meg inn i øynene, hun smiler lurt til meg før hun putter kuken inn i munnen og begynner å suge den. Først ganske rolig og mye tunge rundt kukhodet, deretter går hun mer ivrig til verks og suger helt til bunn av kukskaftet, hun trekker kuken ut av munnen fortsetter å ronke den mens hun suger på ballene mine, så putter hun den inn i munn igjen og suger meg skikkelig hardt og deilig, nesten som hun aldri har smakt pikk før. Jeg blir helt våt i øynene og blir helt imponert over sugeegenskapene hennes. Men nå føler jeg det er min tur, så jeg løfter henne opp i sofaen, dama kan jo ikke veie mer enn 55kg og jeg legger henne på plass pent før jeg begynner å beføle rundt på kroppen hennes. Brystene hennes strutter mot meg og jeg kan nesten lukte at fitta hennes er klissvåt. Jeg knepper sakte opp Bhen hennes og ut strutter to perfekte pupper mot meg, med deilige brystvorter plassert midt på, hadde sett for meg litt mer ungpikebryst, men denne dama kunne lurt meg om hun sa hun var 23. Jeg må ned å smake på herligheten og jeg kjenner smaken av pur ung glede idet munnen min treffer brystene hennes. Niplene hennes blir harde som stein nærmest når jeg suger og biter på dem, og dama sukker ganske høyt. Jeg setter meg litt tilbake og lar hendene få kjenne godt på brystene hennes, fingrene tar tak i niplene, klyper til litt og jeg ser henne inn i øynene. Kan se at hun er helt blank i øynene og klar for å knulles. Jeg beveger meg ned mot herligheten hennes og løfter av henne trusa med bare munnen, innenfor ligger det en klissvåt og glattvokset ungmus. Dette er ikke barbering, her er det dratt ut med rot og alt. Helvete tror ikke jeg har sett noe sånt siden jeg var på rundt hennes alder selv. Fitta hennes smaker av de kåteste saftene, normal pleier så våte damer å smake litt surt, men dette smaker bare nydelig. Er nok alle de hormonene hennes som gjør henne så forbanna våt. Jeg setter meg litt opp igjen og tar tak i fitteleppene hennes mellom tommel og pekefinger, klemmer litt til og kommenterer hvor deilig og fast fitta hennes er, hun ser på meg smiler lurt og spør om jeg synes den er sexy. Noe jeg absolutt ikke kan betvile. Jeg legger hodet mellom bena hennes igjen og slikker i meg mer av de deilige saftene, lar også tungen treffe analen hennes, noe hun ikke ser ut til å ha noe imot. Kuken min er så hard nå og jeg er virkelig klar for å kjenne hvordan fitta hennes strammer seg rundt kuken min. Jeg setter meg på kne i sofaen, løfter hoftene hennes opp og lar kuken sakte men sikkert gli inn i den våte musa. Det er litt stramt til å begynne med, så jeg antar hun ikke har pult så altfor mye, sikkert bare sugd en bunsj, men siden hun er så våt sklir den fort på plass. Hun stønner ganske høyt nå når jeg pumper henne i knestående, kuken sklir fort inn og ut av henne og på hvert 5te drag drar jeg den helt i bunn så langt jeg kommer. Da stønner hun virkelig til. Når jeg står sånn og puler henne kommer plutselig hånda hennes ned og hun masserer seg selv på klitten, men jeg vil ikke hun skal komme for tidlig så jeg styrer den vekk etter litt. Elsker å bli sugd etter at kuken er dynka i fittesaft, så jeg setter meg over henne og løfter kuken inn i munnen hennes, hun suger i seg sine egne safter, samtidig som jeg fører hånden hennes ned til fitta og lar henne fingre seg selv mens jeg bare kan stå der og nyte.
Etter at hun har sugd meg litt er det på tide å knulle henne igjen, så jeg setter henne på knær med rompa vendende mot meg. Det er ett deilig skue, en perfekt glattvokset bollemus som bare strutter i mot meg med en perfekt skinke plassert på toppen av det hele. Jeg skyver kuken inn i henne, tar tak i håret hennes og knuller henne rimelig fast og hardt bakfra. Hun stønner ukontrollert nå og må flere ganger bite seg fast i sofaryggen. Det er en deilig lyd som kommer fra fitta hennes når jeg knuller henne, en lyd av våt fitte som en hard og stiv kuk trekker seg inn og ut av. Blir fantastisk kåt av hele situasjonen, men vil nå se hva hun er god for. Så jeg trekker meg ut, setter meg ned i sofaen og ber henne sette seg oppå meg. Hun tar ett fast og godt tak i kuken min før hun lar fitta skli nedover skaftet, hun griper tak i pungen min og masserer meg samtidig som hun sakte og rolig løfter seg opp og ned, men tar ikke lange tiden før hun må slippe pungen min og heller konsentrere seg om å ri meg skikkelig. Dama pumper seg opp og ned på kuken min og jeg forstår fort at hun trener mye rumpe og lår. Innimellom slepper hun seg hardt og bestemt ned på kuken min som om hun prøver å få meg til å bånne henne. Følelsen av den fortsatt våte fitta som dunker ned på kuken min og synet av de stramme brystene hennes som rister litt opp og ned gjør at jeg nesten mister besinnelsen. Hun svetter fra panna nå og jeg ser hun virkelig sliter med å ikke komme. Hun må flere ganger ta det litt roligere og lener seg inntil meg og hviler litt. Men jeg er kåt og pumper henne når hun ikke orker ri selv. Jeg reiser meg opp igjen, stiller henne inn mot veggen og putter kuken inn bakfra. Hun står med spredde bein og armene plassert fast på veggen, jeg pumper henne skikkelig bakfra og hun skriker ut at det kjennes ut som fitta hennes revner, jeg fortsetter å pumpe på og plutselig kjenner jeg hele kroppen hennes riste, hun skriker ut, ikke noe stønning men skikkelig skrik, hele kroppen hennes skjelver og jeg fortsetter å knulle henne. Hun klarer så vidt å holde seg på bena, men jeg støtter henne opp mens jeg fortsetter å knulle henne, ikke lenge igjen nå så kommer jeg og, Fitta hennes er fortsatt stram, men jeg kjenner tydelig at hun har en erfaring mer i livet sitt nå. Jeg pumper på henne bakfra og kjenner kuken er klar for å sprute utover, så jeg trekker meg ut av henne, legger henne nedpå sofaen mens jeg står og ronker det siste stykker over ansiktet hennes. Nå kjenner jeg at jeg kommer og jeg legger kuken over munnen hennes, hun gaper villig og spruten står inn i munnen hennes, noe treffer også på utsiden, men 9av 10 går rett der det skal. Hun tar tak i kuken min og suger den helt tom, hun svelger unna alt og suger kuken min enda mer. Hun vil at jeg skal være ren kjennes det ut som og suger den til jeg rett og slett bare må trekke meg ut. Jeg går ett par skritt tilbake og nyter synet av den nypulte ungjenta som ligger der med det største gliset om munnen. Hun tar på seg klærne mens jeg står der og ser på henne, hun har ikke hastverk og gjør det på en virkelig sexy måte. Når hun er fullt påkledd kommer hun bort til meg og gir meg ett deilig kyss. «Ringer deg til helgen da» sier hun idet hun går ut av rommet. Jeg står der helt apatisk og kan egentlig ikke skjønne hva som har skjedd. Og i det samme kimer telefonen min, det er alarmen og 10 minutter til klassen skal være tilbake.
Om elevene fikk så mye fornuftig ut av meg resten av den dagen er vel noe annet, gikk stort sett bare rundt og sa «Det var jævlig bra» Noe det var og, eller kanskje ikke akkurat det da…..

Legg igjen en kommentar