Lunsj i august

Denne novellen er vist 4693 ganger.

De siste månedene hadde bydd på en varme som hadde vært kjærkommen etter en lang vinter.
Sommeren var snart på hell og det var allerede merkbart på omgivelsene.
Måkene hylte ikke lengre de intense, kåte og sultne skrikene. Vinden stresset ikke forbi de våte ørene, etter bading i det salte sjøvannet.
Nå i august hørtes knapt ekkoet fra det dramatiske sommerlivet. Skjærgården var så å si tømt for turister, våte badehåndklær og luksuriøse nistekurver. Båtene hadde ankret opp, bare en og annen fritidsbåt kunne ses imellom fiskesjektene.

For de fleste var tilbake til den virkelige hverdagen og noen av fuglene hadde allerede fløyet med resultatet etter sommerens hete oppgaver.
Nå var sommeren snart et avsluttet kapittel, men varmen og stillheten her var deilig.
Stillhet som ikke havgapet kunne by på. Ingen impulsive vindkast. For det var langt til havet her hun satt nå, langt inne i skogen et sted i innlandet.
Det var stille nok til å høre pusten hans når de ikke fant på noe å snakke om. Vannet sildret i behagelig tempo videre ned elva. Det hadde vært lenge siden det hadde regnet på disse kanter.
Hun kjente seg ikke helt fortrolig med skogen. Hun likte ikke den innestengte følelsen den ga henne.

Hun likte ikke elvevannet heller. Det føltes fremmed tatt i betraktning det friske sjøvannet hun var vant til. Dessuten var hun ikke kjent med livet i ferskvann. Men hadde det ikke vært for at en uventet blygsel kom snikende over henne, virket vannet likevel forlokkende. Hun kjente varmen ble plagsom ettersom hun hadde kledd seg i jeans og singlet.

Hun kastet stjålne blikk på ham der hun satt og myste mot solen. De solbrune bena hans, som videre oppover ble skjult av boksershortsen hans. Hun kledde av ham med blikket, og sukket da hun forestilte seg at han lå helt naken. Fra navlen og ned preget kledelige mørke hår som krøp videre under bokseren.
Rundt halsen hadde han en gullenke, som glitret i solen. Hun la merke til de fine maskuline trekkene i ansiktet.
Øyenbrynene var tette, og de mørke øyevippene gjorde øynene hans markerte og intense blå. Det krøllete håret var kortklipt, og hun innså at hun tente på de grå hårene han hadde fått på ved tinningene.

– En lunsj i det fri, som han hadde kalt det, da han hadde ringt dagen før. De hadde avtalt å møtes ved kjøpesenteret og hun kjente det bruset i blodet da han overraskende kysset henne på parkeringsplassen.
Han sa han visste om et fint sted og de satte seg i hver sin bil igjen.
Hun hadde fulgt bilen hans til han endelig kjørte av hovedveien, og tok inn den smale grusveien. Og hun hadde vært nær ved å ombestemme seg. Men hun var altfor svak til å lytte til fornuften.
Det var langt inn i et hytteområde, og han hadde forsikret henne om at det var nesten tomt på hyttene i ukedagene så sent på sommeren.
Egentlig var det lenge siden hun hadde skjønt at han hadde henne i sin hule hånd. Han var flere år eldre enn henne og han hadde en virkning på henne hun ikke hadde kjent før.
Kanskje hun bare var en leke som økte hans selvtillit, og tok tilbake noe av ungdommen hans?
Han hadde dessverre klart det. Han hadde klart og få henne tent.
Han viste henne oppmerksomhet og hun falt for hans smiger.
– Du er fin, sa han, mens han festet håret bak øret hennes.
– Har du tenkt noe på sist?
Som om det var til å unngå! En forbudt og het natt på et hotell. Etter seminaret som ble etterfulgt av en fuktig kveld på byen. Hun måtte innrømme, tross hennes anger, at det hadde vært herlig. Skamfullt, og noe som minnet om en oppbrukt klisjé, hadde hun blitt forført av en kollega som fikk henne dit han hadde ønsket.
Men det var annerledes her. I en skog borte fra larmen av trafikk og folk.

Hun ble var på dette insektet som så ut som et helikopter i miniatyr. Det fløy tungt, men lekende
over vannskorpa. Enda en kom, og de jagde hverandre rundt i lufta. De landet like ved før den ene satt oppe på den andre.

Han var fin der han lå. Usjenert med bar hud.
Midt i dette sollyset som sendte noen av sine siste varme stråler, som for å minne om at de burde utnyttes. Denne varme dagen i midten av august.
Hun så på brystet hans mens han snakket, like avslappet som elven gled bedagelig forbi, hevet og senket den seg mens hun iakttok brystene hans.
Tross den brune huden, var håret hans mørkt og mandig.
Hun hadde egentlig aldri likt menn med mye kroppshår, men hele han gjorde at alt ble så gjennomført og deilig.
Det var fristende å stryke brystkassen slik han lå i solbadet.
Den hevet seg enda litt høyere og senket seg igjen. Hun trædde fingrende i hårene hans på brystet, og lot de kile henne mellom fingrene.

Da han spurte om hun ikke var varm nok til å ta et bad, snakket hun det bare bort.
Men han visste at om han reiste seg og gikk sent uten å snu seg, ville hun kle av seg og være naken innen han kom ned til vannet.

Og enda hun visste at han regnet med det, adlydte hun hans tause ordre.
Blondetrusen ville tørke raskt på fjellet, så med litt blyghet i behold valgte hun å beholde den på.

Skuldrene var skjærgårdsbrune, men brystene hennes var nærmest vinterhvite.
Da hun kom ned til vannskorpen, satte hun seg ned på det varme fjellet. Han hadde lagt på svøm nå, og hun dukket nølende ned i det våte elementet. Hun sto med vannet sildrende rundt midjen og brystvortene ble små og harde.

Det var så pirrende kaldt mot den varme huden, at pusten hennes hørtes nesten ut som små hikst. Hun la seg på svøm og befant seg midt i kulpen da han kom svømmende mot henne.
Det var få steder hun klarte å nå bunnen, men etter litt fant hun en stor stein, slik at vannet rakk henne til kragebenet. Her ble hun stående mens hun betraktet denne forbudte mannen som kom mot henne. Innen han rakk frem snudde hun seg fra solen, og fikk den svake elvestrømmen bak seg. Hun kunne se håret hennes flyte rundt, som om det ikke fikk bestemt seg for hvilken retning det skulle ta.

Han kom bakfra og tok den ene armen rundt livet hennes og dro ryggen inntil magen hans, den andre hånden la han på hoften hennes. Hun nøt å høre pusten hans.
– Det var godt du kom, sa han hest. Jeg håpet du skulle det.

Vannet gikk fra å være kaldt til å bli deilig svalt.
Han strøk henne opp langs midjen og nedover hoften igjen.
Det var deilig å bli befølt i vannet. Huden kjentes mer følsom på en måte.
De sa ingenting nå.
Hun ble andpusten da han sirklet rundt brystene. Han klemte svakt til.
Kløp henne forsiktig på de harde brystvortene. Hun snudde seg litt og lente hodet litt bakover slik at hun nådde munnen hans.
De lot tungene sirkle litt rundt hverandres. Først bare lekende og utforskende.

Det ilte som skudd av varme i underlivet når han trykket hånda, mot den mest optimale erogene sonen som er å finne på en kvinnekropp. Hun snudde seg helt mot han, og kysset ble herlig intens. Hun strammet bena rundt livet og låste dem bak ryggen hans.
Hun kjente pikken hans presse mellom dem.
Hun løsnet bena og slapp litt av taket da han dro i trusa, og hun hjalp villig til. Han førte henne foran seg inn mot grunnere vann.
Han la henne forsiktig mot fjellet der de fortsatte å kjærtegne hverandre.
Hun slynget bena rundt låret, mens hun holdt begge hendene bak nakken hans. De pustet begge tungt etter den intense kyssingen.
Skjeggstubbene hans var stive og det prikket sårt, men godt rundt munnen hennes.

Hun kjente hånden hans stryke varsomt mellom bena hennes før han førte en finger opp i henne.
Pulsen steg da han sirklet rundt inni henne og innså at hun snart ville gi slipp på de få hemningene hun hadde igjen.
Da hun lot den ene hånda stryke han nedover brystet, holdt hun blikket fast i hans. Det føltes som et lite snev av makt å se øynene hans ble tilsløret av kåthet.
Hun likte det. Et lite, men sterkt møte med en manns svakeste stund. En stund ute av hans programmerte og kontrollerte blikk.
Han viste seg svak og nydelig.

Hun tok tak i pikken hans. Han lot fingeren gli ut og tok hånden opp igjen og strøk fingeren over munnen hennes, før han kysset henne. Hun lengtet etter å kjenne han inni seg.
Hun småsugde i underleppen hans når han førte den inn, hun trædde seg rundt den og strammet musklene.
Han sindret seg og gjorde ingen bevegelser når hun masserte det stive lemmet hans. Hun knep musklene sammen mens hun dro seg nesten av, før hun lot pikken nå helt inn i henne igjen.
Han pustet høyt og opphisset, til han mistet det siste snev av beherskelse.
Han la henne inntil fjellet som skrånet ned mot bunnen, før han begynte å støte inn i henne, først sent og kontrollert.
Hun hadde barbert seg i morges, og det gjorde huden hennes så følsom at kjønnshårene hans kilte deilig inntil henne.
Med det svale vannet føltes det ekstra pirrende blandet med varmen inni henne.
Hun la hendene bak rumpen hans og lot ham bestemme tempoet.
Han støtte inn i henne med intervaller av lange og harde støt. Lengselen ble tilfredstilt i en rus av natur og en hinsides befrielse.
Så økte han tempoet gradvis til korte, harde og rytmiske støt. Hun stønnet mens hun så ham inn i øynene, blottet for at noen kunne oppdage dem.
Bare med en tanke og et mål: knulle henne til hun kom.
De lagde nye krusninger og strømninger i kulpen, og det slo henne hvor vakkert elskovslyder hørtes ut i naturen.

Hun kjente de himmelske ilingene av vibrerende varme nedentil, og det ga deilige gysninger i hele kroppen.

Den stive pikken som pumpet henne med lidenskap, blandet med det svale vannet gjorde henne til hans underlegne. Det var herlig og slippe kontrollen for bare å gi seg helt hen blant natur, nakenhet og et etterlengtet klimaks.
Hun var snart høyere enn himmelen og da hun støtte hendene bak seg, lot hun ham ri henne dit.
Han støtte helt inn i henne når han kom, og hun kjente de siste rykningene ebbe ut. Hun tok i mot saftene han fylte henne med, og ble liggende urørlig inntil steinen med beina rundt ham.
Brystene hennes hevet og dyppet seg i vannskorpen til pusten etter hvert ble roligere.
Det dunket så hardt i underlivet at det var smertelig godt.
De ble liggende slik en stund. Da hjerteslagene ble normalisert ble også lydene rundt klare igjen. Fuglenes sang og sildringen av vannet kom tilbake.
Da hun åpnet øynene ble hun var det sterke sollyset.
Ansiktet hans skygget for henne, og han la lippene inntil kinnet hennes.
Slik lå de og strøk på hverandre igjen, før de omsider gikk opp av vannet.

Etterpå lå han der i solen igjen.
Hun bøyde seg over ham og kysset han lett uten å fjerne munnen fra hans.
De lekte med tungene, mens solen tørket huden.
Huden hans var enda våt. Det glinset i hårene på brystet hans, som hun strøk forsiktig gjennom før hun takket ham for en herlig lunsj.

Legg igjen en kommentar