Å lure myggen

Denne novellen er vist 5321 ganger.

Vi var på fjelltur, du og jeg. Vandret i fjellheimen med sekker på ryggen, solide turstøvler og soveposer pluss telt. Og myggremedier. Masse. Myggspray, myggkrem, myggservietter, myggolje, myggnetting… Vi elsket friluft men hatet mygg. En dårlig kombinasjon når man vil vandre i den norske fjellheimen. I alle fall når man ønsket å gjøre mer enn å vandre… Men vi visste råd!

Vi fant oss vanligvis et bra sted å sette opp teltet, tente bål og smurte oss inn med remediene vi hadde med oss, lagde mat og koste oss, passet på at myggnettingen var godt lukket da vi la oss og elsket normalt før vi kroet oss i soveposene og sovnet. Deretter våknet vi av sola – hvis ikke tåka lå tett eller skyene lurte oss for førstnevnte. Etter en uke begynte det å bli en vane, noe vi koste oss med. Men så begynte jeg å føle behov for litt forandring.

Det var midt på dagen, sola var oppe, det var varmt og vi hadde tatt av oss så mye som myggen tillot. Himmelen var safirblå. Det grønne fjellgresset vaiet i en svak bris, en bris som ikke var nok til å få vekk svermene med insekter. Småvokst fjellbjørk raslet lekent med bladene og naturen viste seg på sitt vakreste, nesten så det gjorde vondt. Jeg så på deg der du gikk med kepsen bak-fram. Skjorta var brettet opp til like under albuene. Buksa også, til like under knærne og det som fantes av bar hud var smurt inn med tjukke lag myggkrem. Klærne var sprayet med myggspray og jeg tenker at myggen var ganske forbanna for at den ikke fikk slippe til. Jeg hadde alltid hatt en fantasi om å elske i friluft på ”Norges tak”, eller i alle fall på høyfjellet, i pakt med naturen milevis fra folk.

– Ta fram raperen, sa jeg plutselig. Du så på meg.
– Jeg må ikke pisse.
– Det var ikke tanken, heller, smilte jeg. – Jeg lover, jeg skal være kjapp med å gape over, så myggen ikke rekker å suge deg før jeg gjør det.

Gutta er så heldige. De trenger ikke å flekke så mye hud for å få fram utstyret. Du dro ut bare en liten del av en voksende pikk, som jeg lukket leppene rundt og sugde meg fast på. Ikke en hudflik var tilgjengelig for den grådige myggen, for jeg boret ansiktet inn i gylfen din.

Sola skinte, insektene summet muntert og jeg sugde pikk på høyfjellet mens trusa ble våt i kilen. Jeg kunne tenkt meg litt kos selv.
– Legg deg ned, mumlet jeg. – Så kan du kjæle med meg mens jeg suger.

Det var bra at du hadde to hender. Vi la oss i den tørre lyngen, så å si i 69 men isteden for å sno tunga di mellom bena mine, var det en hånd som smøg seg innunder belter og linninger og strikk. Den andre hånden pakket genseren min tett rundt, så ikke myggen slapp til i trusa mi. Bare fingrene dine, og de fant fram dit de skulle. Jeg stønnet inni gylfen da du begynte å gni klitorisen mellom to fingre. Sødmefylte, hvite stråler sprutet rundt i underlivet mitt, fikk bena til å skjelve og rykke svakt for hver gang du beveget fingrene. Av og til gled en finger inn og gned g-punktet før den gled ut igjen og fortsatte den deilige torturen av kjønnet. Etter hvert som jeg steg, sugde jeg også litt mer ivrig og til slutt ble det litt for mye for deg.

Jeg tok kremen i munnen mens du lot ditt dyriske rop ljome over vidda og fingrene glemte å være særlig effektive mellom bena mine. Men da jeg trakk meg unna og la kremen fra meg i lyngen, fortsatte du med ny iver og styrke. Jeg husket å lukke gylfen da raperen var på plass. Men så ble det min tur til å ljome. Fingrene dine ble for effektive og varmen for intens. Ilingene tok overhånd og jeg fikk min første orgasme på Norges tak!

Vi gjentok dette senere og ble stadig flinkere til å kjæle med hverandre uten å la myggen komme til. Klarte til og med et bakstikk! Det eneste vi fant vanskelig, var at du slikket meg. Men til neste år, min kjære, da skal vi sy om turklærne.

Tenk å dra på fjelltur med fransk åpning og borrelås! Da er det snakk om å lure myggen!

Legg igjen en kommentar