Lykkelig søndag

Denne novellen er vist 10059 ganger.

Før han åpnet øynene tok han innover seg omgivelsene. Det var vamt og godt, han følte seg uthvilt og lykkelig. Han luktet parfymen fra kjæresten som lå tett inntil han. Han smilte og åpnet øynene. Kjæresten hans gjennom et snaue år snorket litt der han lå ved siden av han. Han elsket denne mannen og visste det var denne personen han ville tilbringe resten av livet sammen med.

Han merket at kjæresten begynte å våkne og han lå helt stille. Kjæresten sparket av seg dynen sin og la seg på ryggen. Han kunne se morgenbrødet pulsere og kjente han umiddelbart ble tent. Kjæresten åpnet øynene og smilte mot han. ” Våken så tidlig? ” Han nikket og strøk han ømt over håret. At man kunne føle så mye kjærlighet for ett eneste menneske var helt rart, og uvant. Før han møtte kjæresten bestod livet av jobb og festing. Han hadde sex med både kvinner og menn, men merket at han ble mer og mer dratt mot menn. Ikke de feminine guttene, men ordentlige menn. Og kjæresten var absolutt en skikkelig manne-mann med sine 1.92 cm over bakken og sin veltrente kropp. Jobben som it-konsulent hadde ikke satt sine spor på kroppen han. Hans egen kropp var derimot ikke like veltrent. Han hadde også en stor kjærlighet for mat, og kanskje ikke en like stor kjærlighet for trening. Men han holdt seg bra takket være sin jobb som sykepleier.

Kjæresten begynte å våkne skikkelig nå, og ble mer observant på morgenbrødet sitt. Han lo litt og strøk seg over kjønnet. ” Tror jeg har drømt noe uskikkelig,” sa han med et glimt i øyet og smilte. Kjæresten la også merket til at han ikke var helt uberørt heller, og begynte å stryke han over brystkassa. Alt var bare perfekt, og han slappet helt av mens han ble hardere og hardere. De sa ingenting, bare strøk på hverandres kropper. Over brystkasser, mager, rygg, lår og rumper. Myk hud og flørtende blikk. De begynte å kysse, mykt på leppene, mens de fremdeles strøk på hverandre. Han stønnet høyt da kjæresten klemte litt på ballene hans og han kjente hånda hans rundt kjønnet hans.

Kjæresten ble mer grådig i kyssene sine, og begynte å kysse han nedover halsen og mot magen. Det føltes så godt og han ville ha mer. Kjæresten kysset nedover til han kom til kjønnet hans. Der stoppet han plutselig opp, og han hevet hodet og så på kjæresten som studerte kjønnet hans. ” Hva er det?” spurte han og møtte blikket til kjæresten. ” Jeg bare elsker deg, og jeg virkelig elsker pikken din, ” svarte kjæresten og gapte over den. Den varme munnen føltes ut som himmelen, og kjæresten kunne virkelig suge. Han begynte forsiktig og kilte penishodet med tungen samtidig som han sugde. Kjæresten varierte med å suge forsiktig og litt hardere, fortere og saktere. Han kjente fort at han kom til å komme, og stønnet høyt mens han så på kjæresten med kjønnet hans i munnen sin.

”Åh, ikke slutt” sa han og presset underlivet oppover. Kjæresten derimot ville ikke ha en kjappis. Han sluttet å suge og smilte ertende til han.

” Neinei, nå er det faktisk jeg som bestemmer her”

Han runket forsiktig og gapte over staken igjen, og igjen kjentes det ut som om han var i himmelen. Denne gangen var kjæresten mer bestemt, han runket og sugde mer intenst, brukte tungen og sluttet rett før han kom til å komme. Dette fortsatte han med flere ganger til han rett og slett ikke klarte å vente lengre.

Han reiste seg opp, tok tak i kjæresten og slengte han på ryggen i senga.

” Kjære deg, du vet at det er jeg som bestemmer til slutt” sa han og kjæresten så på han med forventing i blikket. Han grep glidemiddelet som stod på nattbordet og tok en dråpe på fingeren. Han begynte så sakte å smøre inn rumpehullet til kjæresten. Kjæresten var virkelig hard, og penishodet glinset mens han vred seg av nytelse. Han brukte flere runder med glidemiddel til han var fornøyd, og stakk inn en finger.

”ÅH” stønnet han høyt og sprikte beina enda mer.

” Mer, kom igjen, mer, jeg vil ha deg inni meg” ba kjæresten. Han smilte og runket kjæresten samtidig som han fingret han i rumpa, først med en finger også en til. Han var hard og myk på samme tid, og han kjente at kjæresten var nærme. Nå begynte han å bli sprekkferdig selv, og bestemte seg for å komme inn i kjærestens varme.

” Åja! ” stønnet kjæresten høyt og grep tak med begge hender i dyna som lå under han. Ansiktet lyste av nytelse og han presset seg lenger og lenger inn.

Det var så godt, og han tok et godt tak i hoftene til kjæresten og begynte å knulle på i seige tak.

” Åh, guuud, ” ropte kjæresten og begynte samtidig å runke seg selv. Å se han tilfredstille seg selv samtidig som han tok kjæresten i rumpa var utrolig opphissende og han kjørte på enda fortere og hardere. Han merket han kom til å komme, og roet farten. Kjæresten lå med øynene lukket og halvåpen munn. Han fjernet hånden fra kjønnet til kjæresten så han ikke skulle komme.

” Åh, du er så jævlig deilig” stønnet han og kjæresten begynte å jokke mot han.

” Kom igjen, jeg vil at du skal sprute meg i rompa” sa han og begynte å runke seg selv igjen. Det sprengte i hele han og han lot det bære eller briste. Han dro seg nesten helt ut før han presset alt han kunne inn igjen. Svetten rant av han, og klaskene fra støtene, kombinert med synet av kjæresten som nøt og runket ble for mye.

Han stønnet og ropte at han kom til å komme. Kjæresten runket, stønnet og ropte omhverandre, og de kom nesten samtidig. Svett og tilfredstilte stoppet de i samme stilling, kjæresten med sæd på magen og brystet og han inne i kjæresten. De så på hverandre og smilte lykkelig. Hele han pulserte av orgasmen og kjærligheten til den denne mannen, og kjærligheten lyste tilbake. ÅHre runder med glidemiddel til finger.

det glinset mens han vred seg av nytelse. Han brukte flere runder med glidemiddel til

Legg igjen en kommentar