Mannen fra Kiel turen

Denne novellen er vist 35042 ganger.

(Les tidligere novelle, «Realisert på Kiel-tur»)

Etter vårt møte med Joakim, tok vårt sexliv seg betraktelig opp. I hvert fall for en periode. Joakims gjennompuling av min kone på Kiel-båten ble flittig brukt og diskutert, og virket som skikkelig tenning på oss begge.
Men etter hvert som tiden gikk, så mistet også dette noe av sin interesse. Det er jo begrenset hvor mange ganger du kan gjenta det samme med lik virkning.

Kona har fremdeles ingen idé om at møtet med Joakim på Kiel-båten var arrangert. Hun er fremdeles i den tro at alt som skjedde var tilfeldig, og at hun for en gangs skyld hadde latt seg rive med.
Frem til nå har hun heller ikke ymtet frempå om å møte ham igjen, eller latt seg friste til å invitere andre med i sengen. Selv har jeg ved flere anledninger antydet at jeg kunne tenke meg en reprise. Ikke nødvendig vis med Joakim, men gjerne med en annen mann. Men hun mener at det som skjedde tilfeldig får bli tilfeldig. Kona ønsker ikke å planlegge med flere og andre menn i sengehalmen.

En dag min kone kom hjem fra byen etter middag med arbeidsvenninner, så var hun uvanlig stille. Normalt forteller hun om venninnetreffet, hva som sto på menyen osv.
Denne dagen satt hun seg ned med en kopp kaffe og slo på TV-en, uten å si annet enn «hei» når hun kom inn. Jeg spurte selvfølgelig om hvordan det hadde vært, og finn svar. Men fraværende virket hun.

«Gjett hvem jeg traff på byen i dag?» spurte hun. Det kunne jo vært hvem som helst, så jeg sa at det er jo vanskelig å gjette på.
«Joakim», sa hun. «Joakim hvem?» spurte jeg. «Han fra Kiel-båten», sa hun.

Jeg ble bra overrasket, og spurte hvor hun traff ham. Hun svarte at han var på samme restaurant som hun og venninnene hadde spist på, og at han satt sammen med en mannlig forretningsforbindelse på nabobordet.

Min kone hadde kjent ham igjen med en gang, men håpet at han ikke skulle gjenkjenne henne. For allerede når hun så ham hadde hun følt rødmen komme opp i ansiktet, og hun var sikker på at venninnene kunne se at det var noe spesielt med ham. Det hadde de ikke gjort, og ingen hadde oppdaget at hun følte seg litt utilpass. Ved enkelte anledninger skulte hun over mot Joakims bord for å se om han hadde lagt merke til henne. Men intet tydet på det.

Etter en stund måtte hun et nødvendig ærend på toalettet. Når hun kom ut fra toalettet sto Joakim der og smilte strålende. Han hadde kjent min kone igjen med en gang hun kom inn i restauranten, men ville ikke gi dette til kjenne i tilfellet hun ville følt det beklemmende.
Joakim var jo klar over at hun ikke var klar over at det som skjedde på Kiel-turen var arrangert. Så for min kone var det jo noe som skjedde tilfeldig og impulsivt.

Joakim hadde takket for sist, og fortalt at han hadde hatt det fantastisk kjekt sist de møttes. Og han håpet hun ikke hadde negative følelser rundt dette.
Min kone hadde takket hjertelig for sist hun også, og svart at hun også hadde hatt det flott uten noen form for anger eller negative tanker i ettertid. Joakim hadde sagt at han mer enn gjerne ville treffe oss igjen, og spurte om vi fremdeles hadde hans telefonnummer. Det svarte hun bekreftende på. «Slå på tråden hvis dere har lyst til å møte meg igjen», sa han. Min kone lovet å gjøre det hvis det falt seg sånn.
Etter deres lille møte utenfor toalettet gikk de tilbake til hvert sitt selskap. Joakim og hans forretningspartner forlot restauranten etter en stund uten at han kastet så mye som et blikk over mot min kones bord.

Jeg spurte min kone om hvordan hun reagerte når hun så ham, og når hun snakket med Joakim.
Hun innrømmet at hun ganske så raskt fikk tankene inn på det som skjedde på Kiel-båten, og at hun kjente at hun ble påvirket både at tanken og det faktum at han sto rett foran henne. De hadde ikke hatt noen form for fysisk kontakt, ikke engang en klem.

«Hvilke tanker har du nå?» spurte jeg. «Har du lyst å treffe Joakim igjen?»
Hun svarte at mens de sto og snakket, så hadde hun det. På T-banen hjem hadde hun tenkt at det som en gang skjedde, hadde skjedd, og det var det.
Nå når hun satt hjemme og snakket med meg, så var hun usikker. Hun var vel sikker på at hun hadde lyst, derimot usikker på om hun ville at de skulle møtes igjen. Jeg sa at det fikk hun tenke på, men at jeg egentlig var klar, og ville støtte henne uansett hva hun falt ned på.

Jeg var klar over at mas fra min side ikke ville vært av det smarte. Min kone måtte selv ta initiativet hvis hun bestemte seg for å ringe Joakim og invitere ham hjem til oss.
Så det gikk vel et par uker før hun ved middagsbordet spurte meg om jeg syntes vi burde ta en telefon til Joakim og høre om han ville komme på besøk. Jeg så selvfølgelig ja til det, og hun innrømmet at det var vanskelig å få ham ut av hodet etter deres møte. Jeg spurte om hva hun ville hvis han kom. Om det bare var besøk og god drikke og spise. Eller om det var annet også. Til det svarte hun at hvis han kom så ville det bli som det ble der og da.

Det var selvfølgelig jeg som måtte ta en telefonsamtale med Joakim. Jeg ringte ham dagen etter, takket for sist, og han forsto med en gang at min kone hadde fortalt om deres siste møte. Han sa også at han hadde håp om at vi ville ta kontakt, for han hadde fått fornyet tenning på min kone der utenfor toalettdøren.
Han hadde frihelg kommende helg, så han var mer enn åpen for en invitasjon. Jeg inviterte han over til oss på kommende fredag. Med mulighet for overnatting og besøk hos oss helgen igjennom.
Dette var han med på, og vi avtalte at han skulle komme til oss den førstkommende fredag, ca kl 1800.

Etter at avtalen var gjort fortalte jeg min kone om dette. Hun ble litt forfjamset, litt rød og litt kortpustet, og utbrøt «Nå til fredag allerede?»
Hun hadde håpet å få bedre tid til å forberede seg, sa hun. Men jeg sa at det var kommende helg Joakim hadde frihelg på ganske på lang tid.

Uken frem mot fredagen gikk fort. Det var planlegging av mat og drikke, frisørtime, fotterapeut, ansiktsmaske og andre ting som jeg helt sikkert ikke var klar over ble gjort. For hver dag som gikk, og til nærmere fredagen det ble, så bli min kone mer småstresset og usikker på om vi hadde gjort et smart trekk ved å invitere ham.
Jeg trøstet henne med at det eneste som helt sikkert ble servert var mat og drikke. Alt annet var det hun, og hun alene, som bestemte skulle skje.

Fredagen kom, og bordet var dekket. Jeg sto for middagen som besto av okse indrefilet, bakte poteter og Creme Brulee til dessert. Og selv følgelig rødvin til middagen. Kaffe og Cognac var også på plass.
Min kone hadde mer enn nok med å klargjøre det hun skulle med valg av tøy, sminke og alt annet som følger med. Og for å roe nervøsiteten en smule så tryllet jeg i henne litt rødvin på forhånd.
Sengetøy var skiftet, også på gjesterommene. Slik at det var klart til hvilket nattlig utfall som helst.

Nøyaktig klokken 1800 ringte det på døren, og jeg lukket opp. Og der sto Joakim akkurat slik jeg husket ham fra forrige gang. Høy, mørk, smilende og blid. Jeg ønsket ham velkommen, og sa at det var hyggelig at han hadde anledning til å avlegge oss et besøk.
Vi gikk inn i stuen hvor min kone var, og hun hilste litt rødmende på Joakim. De ga hverandre en klem på begge kinn, og også hun ønsket ham hjertelig velkommen.
Etter en liten «ice breaker», så satt vi oss til bords. Praten gikk lett om alt og allting, også om vårt forrige møte uten at detaljer ble fremhevet. Mer hvor koselig og spennende møtet hadde vært.

Etter middag tok vi kaffe og cognac i sofaen. Min kone og Joakim satt i sofaen, jeg satt i lenestolen. Etter en stund startet jeg med å rydde ut middagsoppvasken fra spisebordet og ut på kjøkken. Dette ga min kone og Joakim anledning til å friske opp sine minner. Og jeg brukte god til på rydding og å starte oppvaskmaskinen.
Drikke og snaks sto på bordet i stuen slik at de kunne forsyne seg mens jeg holdt på med mitt.

Når jeg kom tilbake til dem så og hørte jeg at praten gikk ledig og lett. Og at de hadde flyttet seg noe nærmere hverandre. Jeg så at Joakim hadde lagt en hånd på min kones kne og småmasserte mens de snakket.
Jeg så også at de hadde forsynt seg greit av drikkevarene. Min kone blir som andre noe lettere og ledigere når hun har litt under vesten.

Nå fant jeg frem god dansemusikk, og satt volumet på noe dempet. Jeg er ikke så veldig glad i å danse, så jeg sa at de fikk stå for danse, så skal jeg stå for musikken.

Etter litt tid så spurte Joakim om min kone ville danse. Det ville hun. Jeg skrudde opp volumet slik at rytmen i dansen ble lettere å finne.
Den første dansen var egentlig pyntelig. De holdt rundt hverandre uten å gjøre andre ting.
I den neste dansen begynte Joakim å la den ene hånden vandre over ryggen til min kone, og ned på rumpe. Der lot han den ligge, og gjorde småsirkler samtidig som han småkløp litt. Jeg så at dette hadde virkning på min kone. Hun trykket seg nærmere ham, og lukket øynene.
Etterpå gikk de tilbake til sofaen, og satt seg tett inntil hverandre.

Joakim hold en arm rundt skuldrene hennes, og en hånd på låret. Armen rundt skuldrene la seg over det ene brystet, og mens de småsnakket og nøt en drink, masserte han brystet hennes lett. Gjennom tøyet var det lett å se at brystvorten var hard og stiv.
Hånden på låret beveget seg oppover, og under skjørtet. Jeg måtte en tur på toalettet, og tenkte at de hadde godt av litt tid for seg selv. Når jeg kom listende inn i stuen igjen så satt de fremdeles i sofaen. Men de var i et heftig kyss, samtidig som jeg så at Joakims ene hånd var godt opp under skjørtet. Av min kones hoftebevegelser forsto jeg at han strøk henne over fitta. Når min kone oppdaget at jeg var kommet tilbake til stua rettet hun seg opp, og dro ned skjørtet. Samtidig var hun litt rød i ansiktet, og så ned. For å ta brodden av eventuelle misforståelse så sa jeg at hun bare måtte fortsette, og gå så langt hun ville og hadde lyst til.

Igjen gikk de ut på gulvet og danset til rolig musikk. Joakim la på ny hånden på hennes rumpe. Han masserte med små lette sirkler samtidig som han dro skjøret oppover. Når skjørtet var dradd opp et stykke så jeg min kones bare rumpe. Hun hadde ikke på seg truse. Joakim holdt rundt henne, holdt skjøret oppe med den ene hånden, og strøk henne over den nakne rumpen med den andre. Min kone småstønnet, hun var god og kåt. Hånden vandret nedover mot skrittet, og Joakim befølte henne på fitta bakfra. Hun stønnet, og trykket seg mot ham og på denne måten fikk hun god føling med hans stive pikk. Han beveget seg rundt min kone slik at han nå sto bak henne. Stadig med skjøret oppe, og naken rumpe. Han trykket skrittet sitt mot henne slik at hun virkelig fikk kjenne pikken mot rumpen.
Hendene hans vandret nå foran på hennes kropp. Den ene strøk og masserte hennes bryst, den andre fant veien inn mellom hennes ben.
Måten min kone nå oppførte seg på, med hoftebevegelser, lukkede øyne og stønning viste at han hadde funnet frem og sirkulerte rundt clitoris.
Pikken trukket mot rumpen, massering av bryst og behandling av clitoris ble mer enn hun tålte. Plutselig ropte hun ut – Å, DET GÅÅR. Min kone fikk en kjempeorgasme, og et øyeblikk sviktet hun i knærne.
Hun snudde seg rundt, og sugde seg fast i Joakim i et liderlig tungekyss.
«Herre gud hvor jeg gleder med til å bli gjennompult av deg, Joakim», sa hun. Slike ord er det ikke vanlig å høre fra min kones munn.

Min kone foreslo at hun og Joakim skulle ta seg en tur inn på soverommet. Jeg kunne selvfølgelig bli med hvis jeg ville. Gå i forveien dere, sa jeg. Jeg kommer etter hvert.

De lot soveromsdøren stå åpen, så jeg hørte godt aktiviteten der inne. Etter lydene å dømme så var Joakim i full gang med å slikke min kone mellom bena. Jeg gikk bort og tittet inn. Hun la naken på sengen med bena godt trukket opp, og med Joakim mellom bena. Han sugde og slikket henne slik at hun småstønnet og småropte. Joakim hadde kledd av seg alt bortsett fra trusen.
«Nå er det rett før det går for meg igjen», sa min kone. Da stoppet Joakim og sa at nå var det hans tur å bli oppvartet. Han la seg på ryggen, og dro av seg trusen. Og igjen åpenbarte han sin kjempepikk for min kone. Og som forrige gang utbrøt min kone «For en pikk», når den viste seg i all sin prakt. Lengden på 24,5 cm er jo imponerende, men skaftes omkrets på 19,5 cm, med et enda større hode, er jo utrolig.
Ikke skjønte jeg at den kunne entre min kones fitte.
Hun satte seg på kne i sengen, med rumpen mot meg, tok tak i pikken, og begynte å slikke opp og ned på skaftet. Jeg hadde fullt innsyn til hennes fitte. Den var halvåpen, glatt og våt. Hennes safter rant nedover på innsiden av hennes lår.
Deretter begynte hun å slikke og suge på pikkhodet. Hun prøvde å gape over det, men måtte nøye seg med å få inn ca halve hode. Samtidig som hun sugde begynte hun å bevege hodet opp og ned, og på denne måten småpulte hun pikken med munnen.

«Har du lyst på pikk nå», spurte Joakim etter en stund. Det var ikke nei i min kones munn. Hun ba ham likevel ta det rolig i starten slik at hun kunne venne seg til kjempepikken.
Hun la seg på rygg, trakk opp bena, og skrevde ut. Joakim kom over henne, hektet armen bak hennes knehaser, og løftet bena høyere opp. Nå lå fitta helt utspendt, åpen, klar og våt. Han la seg over henne, og startet et tungekyss samtidig som han la pikkhodet til rette i åpningen. Joakim småjukket mot henne for å samle væske slik at han kunne gli lettere inn. Han presset litt på, og med en liten plopplyd forsvant pikkhodet inn i fitta. Min kone holdt pusten, liksom for å kjenne etter hvordan dette gikk. Pikken gled noenlunde lett videre innover, og hun begynte å puste litt stakkato. Hev liksom etter pusten. Han dro seg ut igjen, og presset seg inn på nå. Nå gled pikken enda lettere inn, og gikk inn så langt som mulig.
Joakim la helt i ro, samtidig som min kone jukket mot ham. Så begynte han å støte inn i henne, først sakte, deretter ble tempoet økt. Hun begynte å stønne, rope, og var egentlig ikke helt bevist på omgivelsen.
Helse tiden var det tydelig smaskelyder når pikken gikk ut og inn. Min kone begynte å puste raskere og raskere, og ropte ut at «Nå går det igjen». Og hun fikk på ny en kjempeorgasme. Joakim stoppet opp, men stadig med pikken inne i fitta. Min kone lå og smårykket, før hun smilende åpnet øynene, og sa, «Herlig. Jeg vil ha mer».
Joakim var klar. Det hadde ikke godt for ham. Min kone ville snu seg rundt og ha ham inn bakfra. Hundestillingen er noe hun elsker. Hun snudde seg rundt, og han gikk på kne bak henne og trykket pikken på ny inn i fitta. Igjen satte han opp et forrykende tempo, og hun prøvde å jokke i mot så godt hun kunne. Hun fikk kontinuerlige småorgasmer, og lå og puset og peste med ansiktet ned i puten.
Hun løftet ansiktet fra puten og spurte om han kunne komme mer enn en gang. Det ble bekreftet. «Jeg vil ha sæd både i munnen og fitta», sa min kone. Dette tente Joakim enda mer, for han sa at det nå var rett før det gikk for ham.
Han trakk seg ut, og min kone la seg på ryggen. Hun sugde på kjempepikken så godt det lot seg gjøre, og plutselig gikk det for ham. Han stønnet, og tømte seg inn i munnen hennes. Min kone svelget det meste. Det som rant ut samlet hun opp med fingrene og stappet inn i munnen.
«Herlig», sa hun. Nå ville hun sitte oppå og ri Joakim.
Pikken sto like herlig etter hans orgasme. Hun skrevet over ham, med ryggen mot hans hode, men med front mot meg. «Koser du deg, vennen min? spurte hun meg. «Nå skal du se når jeg trer meg ned på en slik kjempepikk og skal ri den til jeg får en ny orgasme. Kos deg med synet, du også», sa hun. Og dermed tok hun tak i pikken, rettet den opp, satt den mot fitthullet, og presset seg nedover. Hele holdningen hennes viste at hun storkoste seg. Hun startet et utrolig ritt. Høy tempo og stor utholdenhet. Etter hvert var det klart at hun var klar for en ny orgasme, og det så det ut til at Joakim også var. Hun økte tempoet enda mer, og plutselig kom hun i en ny orgasme. Samtidig tømte Joakim seg langt inne i hennes indre.

Hun gikk av ham, og de la seg ned ved siden av hverandre og pustet ut. «Fy flate for en fantastisk elsker du er, Joakim», sa min kone. «Du er aldeles herlig å knulle med, du også», sa Joakim.

Forrige gang, på båten, sa min kone, så ble det med en elskovsstund. Nå er det fredag, og jeg vil du skal være her hele helgen. Jeg vil knulles så ofte som mulig, både lørdag og søndag.

Slite og tilfredse tok de seg en dusj, kledde seg lett, og tok en liten godnattdrink.

Siden vår dobbeltseng ikke er av det største slaget, og Joakim var gjest, så ble de han som la seg ved siden av min kone.
Jeg la meg i gjesteværelse ved siden av vårt soverom. Det er lytt nok til at lyden trenger gjennom veggen.
Før jeg sovnet registrert jeg jevn pusting fra soveværelset. De sov.
Jeg våknet først, og det var stille fra soveværelset. Jeg antok at de begge sov, og tittet inn. Der så jeg at de lå i skje. Joakim bak min kone. Jeg så også at det var en rytmisk bevegelse under dynen, og skjønte vel at han lå med pikken godt begravd i min kones fitte.
Jeg hørte også ujevn pusting fra min kone, og stønning som viste at hun fikk orgasme.
Joakim fortsatte å trykke seg rolig mot henne, og litt etter hennes orgasme tømte han seg i min kone igjen.

Joakim ble hele helgen. Og han og min kone knullet atskillige ganger denne helgen. Hun kunne liksom ikke få nok av hans stjernepikk.
Og jeg, som en gang satte i gang dette, jeg var også fornøyd. Å se sin kone nyte slik hun gjorde denne helgen er utrolig heftig.
Når Joakim dro på søndagen så avtalte vi at vi nok måtte treffes igjen. Vi har hans telefonnummer, og jeg tror det blir utrolig lett å overtale min kone til på ny å invitere ham på weeekendovernatting.

Legg igjen en kommentar