Mannen i armani-dress

Denne novellen er vist 5360 ganger.

Jeg hadde sett ham en gang før nede i sentrum. Han stod og prøvde en dyr Armani dress, og så forbasket lekker ut i den. Det kom som en overraskelse da han plutselig stod foran meg på bussen. Hvorfor en mann som ham tok bussen forundret meg litt, men jeg tenkte ikke noe særlig mer over det etter hvert som øynene mine ble mer og mer limt fast på den deilige bakenden hans. Jeg lot blikket mitt gli over kroppen hans. Mørkt, nesten svart hår, en innbydende nakke, brede maskuline skuldre – og den uforglemmelige rumpen. Denne gangen hadde han ikke dress på seg, men han var likevel velkledd. Jeg prøvde å få med meg så mye jeg kunne av den fine utsikten uten at han merket det. Jeg kjente at det knøt seg lett i underlivet i det jeg lot fantasien ta over hjernen. Det hele var litt absurd der jeg stod på bussen og fantaserte om en vilt fremmed mann. Jeg pleier stort sett å være ganske jordnær. Mannen foran meg var sikkert 100% heterofil og slettes ikke tilgjengelig for meg. Likevel greide jeg ikke rive meg helt løs fra det deilige synet. Til slutt måtte jeg ta meg kraftig sammen og lukke øynene et lite øyeblikk for å komme ned på jorden. Da jeg åpnet øynene igjen var han forsvunnet.

Det skulle gå flere uker før jeg traff ham igjen. Jeg stod nok en gang på bussen. Det var ganske fullt, og folk stod tett. Plutselig kjenner jeg noe stryke meg på ryggen. – Sikkert bare innbilning, tenker jeg for meg selv og ser ut vinduet. Ute er det helt blå himmel og varmt. Solen steker litt for hett i grunn. Jeg føler meg klam og svett og prøver å få litt bedre plass foran meg for å puste. – Der var det igjen! En hånd som stryker meg over ryggen. Denne gangen hele veien ned til enden av rumpen min. Jeg snur meg raskt og ser rett inn i øynene til den sexy mannen jeg fantaserte om sist gang. Han smiler lurt til meg før jeg får snudd meg frem igjen rød som en tomat. Han må ha skjønt det sist gang. Han må ha oppdaget at jeg så på han. Jeg kjenner jeg får reisning nede i buksen og blir lettere irritert på meg selv. Jeg trekker i snoren for å få bussen til å stoppe. Jeg må av før jeg kveles av varmen. Dessuten så står denne mannen bak meg og leker med meg – erter meg. Jeg liker ikke å bli ertet. Det er jeg som pleier å ha styringen. Jeg hopper av bussen på neste stopp. Jeg snur meg for å se etter bussen, men blikket mitt blir fanget lenge før det når bussen. Han følger etter meg! – Vel, tenker jeg. Hvis han vil leke så skal han få leke. Jeg lar ham gå først, og slentrer etter ham. Jeg vil se hvor han har tenkt seg. Slik går vi en stund til vi kommer til en bakgate. Plutselig snur han seg og dytter meg inn i bakgaten. – Det var det jeg visste. Du ville ha meg, sier han med en heshet i stemmen som tydelig viser at han er opphisset. Jeg bare smiler til ham og ler før jeg lar pekefingeren gli over leppene hans. Han tar fingeren inn i munnen og suger den langsomt. Jeg kjenner reisningen komme tilbake i det han starter å leke med tungen sin rundt tuppen av fingeren min. Han merker dette og lar ene hånden så vidt streife kuken min utenpå buksen. Jeg rykker lett til i det han tar et godt tak i ene rumpeballen min og trekker meg mot seg. Vi kysser vilt og uhemmet, og den deilige tungen hans får meg enda mer opphisset. Jeg kjenner at han føler det på samme måte. – Kom, sier han og drar meg med gjennom bakgaten. I enden er det en trapp som leder opp til en leilighet. Han viser meg vei opp og låser opp døren. I det vi er innenfor river han av meg alle klærne – og jeg gjør det samme med ham. Foran meg står en deilig kuk med glinsende hode. Jeg må bare prøvesmake litt. Jeg setter meg ned og tar den i munnen. Jeg smiler når han legger hodet bakover og slipper ut et stønn. Etter en stund geleider han meg inn på et soverom og ber meg stille meg på alle fire. Jeg gjør som han sier og stiller meg villig opp. En deilig tunge glir over rumpehullet mitt og jeg kjenner jeg er hardere enn noen gang før. Jeg kjenner at tungen blir mer og mer krevende. Den går rundt og rundt og prøver å presse seg vei inn. Samtidig runker jeg meg selv fort og hardt. Det er ikke lenge til jeg kan slippe meg løs, men jeg prøver å hale det litt ut. Trossalt ble ikke han ferdig i sted da jeg sugde ham. Plutselig kjenner jeg en finger bak der. Han har tydeligvis hatt stående en tube glidemiddel i nærheten, for fingeren er glatt og deilig. Den går inn og ut av meg i samme rytme som jeg runker meg selv. Det bygger seg opp inne i meg, og jeg må konsentrere meg hardt for å ikke komme. Han øker etter hvert med antall fingre inne i meg, og det er bare himmelsk deilig. – Kom med kuken din nå. Jeg vil kjenne at du knuller meg hardt, stønner jeg. Han trenger ikke bli bedt to ganger. Etter at han har smurt kuken sin inn med mer glidemiddel glir han inn i meg. Etter to jukk kjenner jeg at jeg ikke greier å holde meg mer. Jeg spruter uendelig med sperm utover hodeputene, og kjenner at han også kommer selv etter så kort tid. Vi faller over hverandre i en eneste stor bylt av orgasme, og jeg kan ikke annet enn å smile over den fremmede mannen som ligger ved siden av meg.
– Hei. Jeg heter Arne, sier han og smiler tilbake.

Legg igjen en kommentar