Massasje

Denne novellen er vist 7013 ganger.

Jeg vil møte deg i døren når du kommer med en god klem en kjapp tungspiss bak det ene øret og et frekt klyp i baken din.
Jeg har på forhånd lagt ut massasje platen med en god madrass og kled den med store varme blå håndklær.
Rommet er godt og varmt slik at det er ingen problem å kle av seg. Jeg erter deg ved din nakenhet og «jager» deg inn i dusjen .
Mens du dusjer i dusjkabinen tar jeg meg den frihet å stå på toalettskålen å se ned på deg mens du dusjer. Jeg sier ingen ting om at jeg er der, jeg bare beskuer deg – og opp-tatt som du er med å bli ren legger du ikke merke til meg der oppe.
Jeg ser på ivrige hender som forventningsfullt farer med såpe over en glatt og våt kropp. Jeg får lyst til å strekke hånden ut å ta på deg. Men er livredd for å ødelegge stemningen ved å skremme deg. Slik blir jeg stående og se deg vaske brystene med stor ivrighet, de er fulle av såpe og vortene har knoppet seg. Også skrittet får en herlig omgang og jeg tenker i mitt stille sin at var der nede jeg skulle vært.
Du avslutter dusjingen og gjør deg klar til å stige ut. Jeg er som en vind nede på gulvet og når du kommer ut i stuen er jeg godt plassert i godstolen. Det er bare bulen i buksene mine som kan avsløre min kikking.

Du må levere fra deg håndkledet og er litt tilgjort sjenert men det kler deg. Jeg får deg til å legge deg på magen på madrassen, som er i min magehøyde. Med tre store blå badehåndklær.på tvers ruller jeg deg nå inn med et over beina, et over ryggen og et over skuldrene dine.

Jeg setter på et kassett som er innspilt for anledningen med en blanding av Boyzone og Joe Cocker… Her skal det roes helt ned.

Jeg gnir deg utenpå det myke håndkledet for å forsikre meg om at du er varm og god. Deretter åpner jeg ryggseksjonen på håndkledet og begynner å gni ryggen din med lange lette og flate hender. Jeg har nå blandet en iolje med basisolje og furunål og lavendel, du skal roes ned .

Etter hvert som aromaen siver fram til nesen din går jeg litt hardere til verks på ryggraden, skulderbaldene og nakken din. Jeg avslutter ryggen med lange tak i vifteform over ryggen din før jeg igjen dekker ryggen.
Bena avdekkes og får først samme lange glidene bevegelsen for deretter å legge presse på muskler og lymfeområder. Lymfene gnis mot hjerte for å hjelpe til å drenere dem. Aremene får samme behandling før du skal snu deg.
Fremdeles godt innpakket i store håndklær åpner jeg opp og lar framsiden av lårene få behandling, deretter armene.
Hodet ditt i form av panne og kinnbenene får også en roterende myk behandling. Før det er magens tur…

Magen inneholder mange viktige innvoller slik at her går vi yderst varsomt fram.. Sirkel og stjernebevegelsen i klokkeretningen gjør under verker…
Du er nå så trett at når jeg lar deg få lov til å rulle rundt på magen igjen sovnet du momentant.
Jeg vekker deg med en rolig gnidende bevegelse utpå håndklærne for samtidig å fjerne overskytende olje. som ikke har kommet seg inn i huden.
Langt om leng kommer du til bake til denne verden om mumler litt usammenhengende.

Jeg blottlegger din herlige nakke og begynner å slikke deg i nakke regionen og rundt ørene. Jeg biter deg lett og forteller deg at du både lukter og smaker godt.
Nå er oljen byttet ut med en olje som inneholder varmende elementer, samt et avkjølende.
De to varme elementene varmer og hisser huden din opp der den får kontakt . Men jeg sparer den litt ennå. Det er dine erogene soner som skal ha glede av denne oljen. De to varmende oljene overvinner fullstendig dan kalde. Det eneste den kalde bidrar til – er en prikkende / murrende følelse i huden der det gjør best. …

Jeg lar tungen gli sakte nedover ryggraden din til jeg når rumpa di. Jeg tar meg den frihet å la min våte tunge gli opp og ned i rumpe sprekken din. Jeg trekker rumpeballene litt fra hverandre for å komme bedre til og det kan høres ut som du setter pris på behandlingen.

Fort begir jeg meg nedover til føttene og tar din tær i min unn en etter en for å suge å dra litt i dem.

Jeg ber deg snu deg etter at har gnidd begge rumpeballene kraftig med begge hender og den varmende oljen.

Vel over på ruggen tar jeg først brystene din i mine hender
Jeg gjør det med en følelse av at de var ventet fordi vortene dine står rett til vers akkurat nå.
Etter å ha eltet dem frem og tilbake i sirkler tar jeg vortene under spesialbehandling.
Jeg starter med en varm tungspiss først på den ene, og så på den andre. Fortsetter med hele vorten inne i munnen.
Jeg tar etter tur så mye av brystet som jeg klarer inn i munnen og drar ut fra kroppen din. Slipper først når jeg kjenner et svak blodsmak fra egen munn. Jeg tror det gjør godt.

Jeg lister frem oljen og gjør bare vortene dybløte av den velgjørende oljen. Det glinser i dem og vortene er om mulig enda større.
Når vortene har fått godtgjordt seg en stund gnir jeg hele brystet inn med den heftige oljen. Og beveger meg neover mot det aller helligste.

Rett forfra sprer jeg dine ben og får se din fitte på nært hold. Jeg sprer knærne din godt og begynner å slikk e fra det ene kneet og oppover.
Når jeg så nærmer meg din nyvaskete mus hopper jeg elegant over den og begir meg videre til det endre kneet.
Etter å hå gjort dette noen ganger og jeg hører et svakt ønske om å slikke selve fitta. Jeg løfter knærne din enda litt høyere opp og ut til siden. Gjør litt trutmunn og napper bare lett i kjønnsleppene dine på begge sider. Brått dekker jeg så mye musa di som mulig og kjører tungen så langt opp i deg som jeg kan komme.
Før du riktig skjønte hva som skjedde har jeg igjen trukket den ut og nå gå den på oppdagelsesferd i de ytre deler av fitta di.
Med to hender hjelper jeg til å dra de oppsvulmede ytre leppen fra hverandre slik at jeg kan legge tungen direkte på din klitoris. Forsiktig gir jeg den noen raske sveip med tungespissen, før jeg legger den flate oversiden av tungen på klitten og varmer den skikkelig.
Etter en stund tar jeg tak i de ytre fitteleppene dine med munnen og drar i vekselvis den ene og den andre, samt begge. Jeg suger dem langt inn i munnen og smaker på dem.
Fra min posisjon flytter jeg meg over til din ene side for lettere å kunne både slikk deg og fingerpule deg samtidig.
Stikker en finger og to fingre inn i deg og lurer på hvor mange det er plass til før jeg slår tanken fra meg og tenker på de grove fingrene sikkert ikke er de beste knulleredskapene…
Fra denne posisjonen tar jeg fram oljen igjen og fyller fitta di med livgivende olje. Du kjenner varmen og den prikkende følelsen. Jeg fingerpuler deg lett med min venstre hånd, mens den høyre er ivrig opptatt med å gni øverst på fitteleppene dine samt klitoris. Ganske lett og ubetydelig til å begynne med. Etter hver øker trykket og farten på begge hendene. Når du etter hvert bukter deg på madrassen og orgasmen presser deg opp i bro.
Etter en avslutning med frenetisk fingerpulig og en høyrehånd som verker etter å få hvile, har jeg klart å får deg til himmels og tilbake. Da kan jeg rolig la to fingre bli lengst inne i deg og legge høyre hånden flatt og rolig over venusberget ditt.
Jeg kysser munnen din og lar deg hvile ut en stund før jeg spanderer kaffe og søte småkaker.

Ha en frydfull aften.

Legg igjen en kommentar