Massasjen for min kone

Denne novellen er vist 50732 ganger.

Vi er et ektepar i 40 årene, liker å kose oss og la fantasiene få leke litt fritt. Vi har ofte fantasert om å la en ekstra person få være med i leken, det tenner oss begge men har frem til dette kun vært fantasier. Dette hadde jeg et stort ønske om å gjøre noe med. Lekte endel med tanken og en liten plan lagde seg i hodet mitt.

Planen hadde jobbet litt i hodet, og jeg hadde kommet i kontakt med en på en nettside som likte ideen min og gjerne ville bli med å utføre den slik jeg ønsket. Han var litt eldre enn oss, nærmet seg 45 og en veltrent, hyggelig og sånn min kone kaller kjekk mann.

Avtalen mellom arild( navnet hans) og meg var gjordt og jeg gikk å gru gledet meg til helgen som vi hadde avtalt. Jeg var veldig usikker på hvordan min kone ville reagere, for hun viste selvfølgelig ikke noe om hva jeg hadde planlagt.

Helgen kom og vi pakket bagger, leverte ungene til deres far, kjøpte inn mat for helgen og kjørte opp på hytta. Kona var litt sliten etter en lang uke men i veldig godt humør. Jeg sa at kanskje det ville være godt med en god og grundig oljemassasje i løpet av kvelden. Hun svarte at det ville være deilig, men først ville hun ha en god lang dusj. Vel fremme pakket vi ut av bilen og kom oss inn på hytta. Etter en liten stund gikk min kone i dusjen og jeg startet med å lage en god middag, mens jeg drev på sendte jeg en sms til Arild og sa at han skulle komme om ca 1 time, fikk svar tilbake at han rakk det. Smilte litt for meg selv og fikk sommerfugler i magen med tanken på hva kvelden ville bringe og på hvordan kona ville reagere. Men fant ut at fikk stå til prøve.

Jeg hørte at vannet hadde stoppet å renne og regnet med at kona straks var ferdig med dusjen, hun kom ut og fønet håret og jeg måtte bare stoppe opp litt og la øynene vile på den nydelig nakne kroppen hennes. Når hun var ferdig tok hun på seg en enkel kort sommerkjole og så utrolig nydelig ut. Jeg hadde imens gjordt ferdig maten og dekket på til oss 2. Vi satt oss ned og spiste og småpratet litt, hun fortalte at den massasjen hørtes egentlig veldig godt ut og lurte på om jeg ville massere henne etter at vi hadde spist, noe jeg sa at jeg mer enn gjerne ville gjøre. Vi spiste  oss ferdig og ryddet av. Vi satt oss i sofaen og tok en røyk og slappet litt av. Etter litt reiste jeg meg opp og gikk og hentet massasjebenken vi har på hytta og satt den opp på kjøkkenet, frakk for gardinene og tente noen stearinlys, det hadde blitt litt utpå kvelden og mørkere ute. La på et håndkle på massasjebenken og gikk ut igjen i stuen til min kone. Tok en liten røyk og sa at nå er det klart, kona smilte og sa at hun gledet seg og at det ville bli deilig å bli massert. Jeg smilte tilbake og tenkte: du skulle bare vist. Men sa selvfølgelig ikke om hva som kom til å skje. Jeg ba henne gå på kjøkkenet og legge seg godt til rette, for hun skulle få en deilig og pirrende massasje, hun smilte til meg og reiste seg opp og gikk på kjøkkenet, jeg kunne høre at hun likte hvordan det så ut med massasjebenken og stearinlysene på kjøkkenet for hun flira litt lett og sa inn til meg at dette skulle bli godt. Jeg smilte igjen for meg selv og tenkte mitt. Jeg sendte en ny sms til Arild : 15 min, og med en gang tikket det inn svar: er klar

Jeg gikk ut på kjøkkenet og der lå min kone helt naken og på magen, jeg stoppet litt opp for å nyte synet. Hun er nydelig tenkte jeg. Jeg gikk inn på kjøkkenet etter at jeg hadde tatt av meg alle klærne mine men latt bokseren være på. Tok opp babyoljeflaska og tok en god mengde på hendene og startet med å massere skuldrene og ryggen, først litt lett så litt hardere, kikket på klokken på veggen og så at det hadde alt gått 5 min. Jeg fortsatt nedover ryggen og ned til toppen av rumpa, masserte godt og grundig ved livet og toppen av rumpa. Merket at kona koste seg nå, for det kom små stønn og hun lå litt urolig. Tok mere olje på hendene og startet på beina, først leggene og så oppover forbi baksiden av knærne og oppover baksiden av lårene. Kikket igjen på klokka og så at det var godt 10 min alt. Kjente jeg fikk litt rar følelse i magen nå, men det pirret utrolig å tenke på hva som kom til å skje snart.

Hendene mine fortsatt oppover lårene og jeg smilte lett når du skilte beina dine mere fra hverandre for at jeg skulle komme bedre til, vi hørte en bil utenfor og du ble litt stiv, jeg sa slapp av, det er sikkert noen som skal til naboen. Du slappet litt av igjen og viste veldig godt at du likte behandlingen. Hendene mine var nå helt oppe mellom beina dine og lekte litt rett ved klitten din, du ga fra deg dype stønn og jeg kunne se at du koste deg skikkelig. Du var litt for opptatt av nytelse nå så du hørte ikke at det kom skritt mot døren vår, jeg hørte det så jeg lot 2 fingre gli godt inn i musa di, du stønnet høyt og det overdøvet at Arild gikk i døren, så du merket ikke at han kom inn. Arild nikket til meg og kledde av seg til bokseren han og. Jeg gikk på siden av massasjebenken og opp langs deg slik at jeg ble stående i hode enden og fortsatte å massere ryggen, rumpa og musa di. Du lå nå helt sprikende og storkoste deg kunne jeg merke for du stønnet og klarte ikke ligge rolig. Arild hadde stilt seg nede ved beina dine men ikke gjordt noe som du merket enda. Jeg ga tegn til han at han skulle overlappe meg oppe ved rumpa og ryggen i håp om at du ikke merket noe enda. Han smilte til meg og la hendene rett over rumpa di, når jeg kom ned til rumpa så løftet jeg hendene så vidt og han tok over massasjen av rumpa di. Var litt redd du skulle merke noe nå som håndflata var andre veien, men du reagerte ikke på det og virket egentlig som du var på en deilig sky.
Jeg ble stående å se litt og ble utrolig tent av synet på fremmede hender på kroppen din. Arild masserte en liten stund, vekselvis på innsiden av lårene dine, på rumpa og inne i musa di, du stønnet og bar deg og koste deg skikkelig. Jeg ga tegn til Arild at nå skulle vi begge, han startet å massere litt lenger ned og jeg la hendene nederst på ryggen din og lot dem gli nedover rumpesprekken din, du ble først helt stiv og knep beina sammen. Men Arild holdt igjen og jeg sa slapp av, denne kvelden er for at du skal nyte. Du slapp opp litt, og like etterpå sprette du beina og stønnet høyt når fingrene mine gled langt inn i musa di. Arild tok tak i beina dine og dro deg nedover massasjebenken slik at beina traff bakken og rumpa di ble stående ut. Du så litt rart på meg, men jeg smilte tilbake. Han lot kukken sin gli langs åpningen litt opp og ned før han satt den mot åpningen og kjørte den hardt inn i deg med hele sin lengde. Øynene dine ble sløre og du stønnet høyt han tok noen harde støt ut og inn og du hylte ut i orgasme. Han fortsatte bare videre i høyt tempo og det tok ikke lang tid for du stønnet i orgasme igjen. Du lå nå sliten på massasjebenken med den fristende rumpa i været. Arild fortsatte til han stønnet som en hest og dro kukken ut og sprutet utover rumpa og ryggen din. Jeg hadde ikke kommet enda så du dro meg ut til senga og dyttet meg ned på ryggen. Satt deg over meg og tredde deg ned på kukken min. Du ble litt sjenert når Arild kom etter med en fortsatt stiv kukk. Du kikket opp på han, smilte til meg og tok kukken hans i munnen mens du runket kukken hans. Etter litt kom du igjen og jeg klarte ikke holde igjen mere og tømte meg langt inni deg, Arild løftet deg opp og mens han sto oppreist tredde han deg nedover kukken sin. Han tok deg hardt og du kom flere ganger. Han stønnet høyt og løftet deg av kukken sin, kommanderte deg ned på knærne for å suge kukken. Du tok kukken i munnen og sugde alt du kunne. Arild stønnet høyt og skrek ut og kom utover ansiktet . Dette ble starten på en lang og spennende helg, vi reise fra hytta samme tid alle 3

Legg igjen en kommentar