MC med massasje

Denne novellen er vist 29294 ganger.

Jeg hadde bommet grovt på hvor drøy turen ville bli. Innen jeg var nådd fram til MC-treffet var det blitt sein kveld. Ryggen var støl og armer og skuldre verket. Jeg brydde meg ikke om å sjekke om det var noen kjente å se, bare fant en plass til sykkelen og det vesle teltet mitt, fikk opp teltet og trasket i vei mot ølteltet som jeg hadde lengtet intenst til de siste par timene.

 

Ah, endelig! Jeg får meg en iskald pils. På en scene ved siden av ølteltet er et band i gang. Jeg åler meg inn i den tette klynga av folk foran scenen. Et bluesband, jeg kjenner bassen dirre i hele kroppen, og den etterlengtede pilsen kjøle liflig.

 

Folk skubber stadig borti hverandre i trengselen foran scenen, men nå kjenner jeg en hånd som blir liggende på skuldra mi. Hånda begynner å kna nakken min forsiktig, akkurat der det kjennes deiligst etter alt for mange mil med fartsvinden rett i kroppen. Jeg tar en liten kikk bakover, og ser at hånda tilhører en høy mann i MC-dress bak meg.

 

Det er vanskelig å skjule at jeg nyter dette. – Det var deilig etter 30 mil på veien, sier jeg. Han kommer tettere inn på meg, fortsetter å kna nakken min med et par deilig harde hender. Han fortsetter med skuldrene, rundt brystkassa, fortsetter langsmed kroppen og rundt baken min før han vender tilbake til nakken.

 

Nå kommer han inntil meg med hele kroppen. Og nå kjenner jeg det. Inne i skinndressen har han en fullvoksen ereksjon. Jeg skal til å trekke meg unna, men det frister ikke å gjøre noe som får ham til å avslutte den deilige knaingen av nakken min. Og selv om sex med andre menn vanligvis ikke er min greie, kjenner jeg at dette pirrer meg. Ståpikken hans, skinndressene våre tett sammen mitt i vrimmelen. En lukt av lær og aftershave. Nå begynner hendene hans å vandre nedover meg på nytt. Nå er de på framsiden, og litt mot min vilje kjenner jeg at underlivet mitt ønsker hånda hans velkommen. Når han når fram til pikken min, har den allerede vokst seg stor og stiv.

 

Kåtskapen og tvilen konkurrerer intenst noen sekunder. Men OK, av og til må man bare kaste seg ut i ting. Jeg lar den ledige hånda mi gli ned langs baken min, og finner fram til pikken hans, som sprenger mot glidelåsen. Han roterer den mot hånda mi, mens han maler som en stor katt.

 

         Kom, vi går til teltet mitt, sier jeg. Han blir med, og jeg tenker at dette er galskap, jeg er da slett ikke homofil, og nå forsøker jeg å forføre en mann!

 

Jeg setter meg på huk og krabber inn i teltet. Han følger etter, og nå tar han kommandoen. Han legger seg ned over meg, og presser meg ned med et intenst, vått kyss. Vi lar hendene vandre over hverandres lærkledde kropper, jeg vipper han av meg og får ham over på rygg. Med skjelvende hender drar jeg ned glidelåsen på kjøredressen hans. En knallhard ståpikk spretter opp av trusa. Og nå kjenner jeg at kåtskapen styrer meg fullstendig. Jeg holder på å rive ned det vesle tomannsteltet, men får manøvrert oss  så jeg når fram til penishodet hans med leppene. Han tar tak i nakken min, og gir den enda en omgang med den deilige massasjen.

 

         Av med buksene og opp på knærne, kommanderer han. Jeg er ikke så tung å be, men det en ikke så lett i det trange teltet, når ståpikken min samtidig hekter seg bort i alt mulig. Men jeg gjør som han sier, og kjenner de faste hendene hans vandrer over baken min. Den høyre hånda glir ned mellom rumpeballene mine og tar tak i pungen. Den venstre kommer rundt på framsida og runker meg. Så kommer den høyre tilbake og begynner å massere området rundt anus.

 

Jeg rekker ut en arm og får åpnet bagen hvor jeg har toalettmappa. Finner det jeg leter etter, og rekker det bakover til ham. Et lite brev med glidemiddel og et kondom. Et øyeblikk forsvinner begge hendene før de kommer tilbake. Et deilig lite kuldegrøss idet fingrene med glidemiddel bekrefter at invitasjonen er tatt i mot. Nå kommer hendene hans tilbake, den venstre til pikken min, med et hardere grep nå, og den høyre litt prøvende inn i baken min. Så forsvinner den, og så kommer det jeg venter på: Den deilige, pulserende pikken hans som trenger inn i meg.

 

Jeg hører han hiver etter pusten mens han støter inn i meg. Dette kan umulig bli noe langt knull. Nei, slett ikke, for nå vokser han inne i meg, Venstrehånda hans rundt pikken min strammer seg til et jerngrep, og høyrehånda hans gir med et solid klaps over høyre rumpeball i et han kommer med et brøl.

 

Så er han ute av meg igjen. – På rygg, kommanderer han. Så er munnen hans nede over meg. Han har den langt inn, så nesten ut igjen, og lar leppene bearbeide penishodet. Jeg kjenner utløsningen nærme seg, og han forsetter å suge meg i det jeg kommer. I noen endeløse sekunder spruter jeg meg tom inn i munnen hans.

 

Han forsøker å legge seg ned ved siden av meg, men teltet er et totalt kaos av bagasje og kjøredresser. I stedet setter han seg opp, og får på seg klærne igjen. – Hyggelig å hilse på deg. Nå må vi gå og få oss en øl!

Legg igjen en kommentar