Med beina i taket

Denne novellen er vist 30779 ganger.

Han slikker henne forsiktig nedover magen. Slikker henne forsiktig med tungen rundt den våte fitten hennes, hun liker ikke å bli lekt med på denne måten. Hun kjenner at hele kroppen skriker etter å få den store penisen min inn i seg. Hun elsker å få det hardt og raskt, helst så lenge som mulig. Denne jenta tåler alt, og da mener jeg virkelig alt. Slenge henne på ryggen og kjøre kuken inn, uansett hvor stor kuk du har går den helt inn, den passer perfekt. Desto hardere jo bedre, her er det ingen stopp. Sexen blir bedre å bedre for hver eneste dag. Det har aldri vært en dag jeg har syntes sexen har bare vært «ok»

Dagen begynner som alle andre dager, jeg våkner med den hardeste penisen noen gang. Når jeg sier som alle andre dager mener jeg det. Uansett, hver eneste morgen er penisen hard som et fjell. Da kan man ikke klage, når man har tidenes kåteste jente liggende i sengen. Er jeg heldig våkner jeg mens hun er under dynen med hele penisen min i munnen sin. Om jeg ikke er så heldig, er det jeg som ligger under dynen før hun våkner med tungen min presset hardt inn mot leppene hennes. Og det er bare begynnelsen. Rolig halvsovende forspill bygger raskt opp til ekstrem morgen trening. Om du har kjæreste, bruk det for det det er verdt. Ha sex overalt når som helst. Om du lei av at han eller hun alltid skal på treningsstudioet. Ta med deg treningsstudioet inn i leiligheten. 

Her sitter jeg å skriver novellen min en stille morgen i desember, det er kaldt ute og snøen har lagt seg på vinduet. Som jeg skrev tidligere er jeg konstant kåt. Jeg kan ikke huske sist jeg våknet uten at jeg må onanere minst to ganger før jeg i det hele tatt tenker på å stå opp av sengen for å starte dagen. I det jeg har skrevet så langt blir jeg hardere og hardere, og selvfølgelig ligger jenta i sengen. Naken. Jenter er aldri så altfor pene når de sover, men denne jenta var det. Man har lyst til å presse kuken inn i munnen hennes i det hun våkner, mange jenter hadde kanskje blitt fly forbannet om man hadde gjort noe slikt. Men ikke hun, her var alt lov. Jeg går sakte bort til sengen med hånden rundt den altfor store penisen min, å begynner å runke. Jeg legger meg forsiktig oppå henne og starter å kysse henne på hennes store og runde pupper som passer perfekt i håndflaten min. I det hun begynner å våkne er jeg allerede nede ved hoftene hennes med munnen min. Når jeg hører henne våkne legger jeg tungen min på klitorisen hennes. Hun er allerede like kåt som meg og begynner med en gang å stønne.

Jeg forsetter å bruke hele tungen, hardt og bestemt for å gi henne den beste morgenen, eller som jeg sa tidligere «en helt vanlig morgen». Hun vrir seg vekk i det det blir for mye, da tar jeg hendene mine rundt lårene hennes og låser dem fast. Hun kommer seg ingen vei. Hun begynner å stønne like mye som man hører de kvinnelige tennisspillerne gjør. Jeg slikker deretter på fingeren min og lar den gli sakte inn, jeg merker at musklene hennes strammer seg, jeg presser så inn en finger til i det hun griper seg etter det som er mulig å gripe seg i fordi hun kjenner at nytelsen tar overhånd. Der ligger vi, i drøye fem minutter etter 10 timer søvn. Med to av fingrene mine dypt inne i henne mens tungen min går raskt frem og tilbake over klitorisen. I det hun holder på få en av tidenes morgenorgasmer stopper jeg. Hun ser alvorlig på meg, HVORFOR STOPPER DU. Jeg reiser meg på kne og tar beina hennes over skuldrene mine, hun begynner å rødme, hun vet akkurat hva som venter henne. Jeg ser på henne med et stort men frekt smil. Hvordan ansiktet hennes og kroppen hennes forandrer seg desto dypere jeg presser den inn. Sakte men sikkert glir den inn, her trengs det ingen glidemiddel. Den passer perfekt i den varme fitten.

I det jeg trekker sakte ut igjen ser jeg at hun puster forsiktig ut av munnen. Før hun rekker å trekke inn igjen, kjører jeg penisen inn virkelig hardt mens jeg forsetter å presse benene hennes bak hodet for å komme dypere inn. Det går fortere og fortere, hun skriker høyere og høyere. KNULL MEG, KNULL MEG HARDERE, sengen begynner å slå i veggen, men vi er så inne i sexen at det kunne vi virkelig ikke brydd oss mindre om. Hun dytter meg vekk, legger meg ned på ryggen og tar et fast grep rundt penisen min som er hardere enn aldri før. Hun suger virkelig rask og prøver å presse den så dypt hun klarer inn i munnen. Jeg tar rumpen hennes og løfter henne over i en 69, låser det ene låret mitt over hodet hennes og presser hodet hennes mot kuken min. I det jeg tar foten vekk slår jeg henne hardt på rumpen med håndflaten, hun stønner av smerte, men smerten blir fort til nytelse. 

Jeg presser rumpen hennes ned mot hodet og den varme tungen min. Jeg slikker henne så hardt, og over hele den våte fitten hennes at hun ikke klarer å fokusere å suge meg lenger. Hun begynner å riste, når jeg skjønner at hun holder på å komme igjen stopper jeg. Hun blir enda surere enn sist. Jeg legger henne ned på magen mens jeg legger meg oppå henne og kjører kuken hardt inn i henne. Jeg tar beina mine rundt hennes, låser de fast mens jeg visker henne lavt i øret. ”Prøv å kom deg løs.” Da holder jeg armene hennes nede og legger vekten min oppå mens jeg kjører på. Bruker hele kroppen min og drar i alle ledd for å komme så hardt, fort og dypt inni henne som mulig.  Dette er trening på sitte ytterste. Jeg forsetter hardere og hardere til jeg nesten får vondt av skrikingene hennes. Til slutt kommer jeg og jeg presser den dypere enn tidligere, helt inn i henne. Og spruter inn i henne. Vi ligger bare der, i den stillingen uten å si noe. Så ser vi på hverandre å kysser. ”God morgen”, med et stort smil rundt munnen. Og slik går dagene. En helt vanlig morgen

Legg igjen en kommentar