Med en luksusboms i Wien

Denne novellen er vist 5667 ganger.

Det var den sommeren jeg var på interail med studentgruppa mi. Vi stoppet ved Wien for en natt, og var ganske trøtte etter mange dager med reising, festing og døgning. Etter at vi hadde hengt litt rundt i bygatene, bestemte resten av følget mitt for å ta opp til hotellet. Det var over midnatt, og vi måtte rekke toget neste morgen.
Jeg har nok alltid vært eventyrlysten av meg; søkende etter nye impulser og opplevelser, ivrig og årvåken. – Jeg går litt rundt i byen på egenhånd, sa jeg.
Romkameraten min Jason så på meg: – Er du gæærn? I det antrekket?
Jeg hadde på meg en kort, hvit kjole som buet seg etter formene, man kunne så vidt se konturene av brystvortene mine, og den gikk så vidt over rompa. Håret mitt var hengende, og skoene røde og høyhelte.
Jason lente seg mot meg og hvisket inn i øret mitt så de andre ikke skulle høre det: – Hvis man studerer deg, kan man faktisk se at fitta di er barbert. Den kunnskapen stammet fra en fuktig natt i en togkupé noen dager før, sammen med ham og en venninne av oss.
Jeg merket at jeg måtte smile. En kjølig sommerbris blåste liksom inn mellom lårene mine og lekte med fitta mi, den strøk over den som en fingerferdig hånd. – Ja, sa jeg, – i dette antrekket.
– Lykke til, sa Jason og praiet en drosje sammen med de andre.

Jeg lyttet til klakkingen fra skoene mine mens jeg gikk nedover bygatene. Jeg la merke til at både kvinner og menn sendte meg lange blikk mens jeg gikk bortover, og jeg nøt oppmerksomheten. Ved et par anledningen var jeg redd for at sommervinden skulle blåse opp kjolen min og vise alt som var under, men det var alltid bare like før.
Det dunkle lyset gjorde menneskene rundt meg vakre, og det luktet sigarettrøyk, parfyme og…sex. Jeg hørte på stemmene rundt meg; menn som skrålte, kvinner som lo. Jeg så på folk jeg passerte og lurte på hva slags undertøy de hadde på seg, hvor mange av dem som ikke hadde noe i det hele tatt, hvem av dem som hadde lesbiske forhold og hvem som likte gruppesex, hvem som tente på korte skjørt og hvem som likte nonnedrakter. Det var deilig å vite at ingen kunne se hva jeg tenkte på.
Vinden strøk meg oppover lårene og fikk huden til å nuppe seg, jeg kjente den stryke meg lett over rompa. Brystvortene mine var stive og jeg kjente at de presset mot stoffet; jeg lurte på hvor mange som kunne se det.

Jeg gikk forbi en elv, og så ned i det møkkete vannet som bare var opplyst av en enslig lyktestolpe, det ga et gyllent gjennskinn på overflaten. I en liten båt ved elvekanten lå en ung mann lett henslengt og røykte. Han var pen i tøyet med dress, men ansiktet var magert og blikket fandeninvoldsk. Han vinket meg bort til ham.
– Beautiful woman, sa han og slapp sigarettrøyken langsomt ut mellom tennene. Blikket var isblått og hjørnetennene sylskarpe. Han hadde en slags rufsete, mørk todagers og håret var halvlangt. – Vil du være med på en…avtale?
Jeg kjente hvordan blikket hans gled over meg, fra leggene til opp mellom lårene, så fitta, før de stanset ved brystvortene mine. Han smilte anerkjennende. Jeg kastet på håret. – Hva slags avtale?
Han smilte skjevt. – Du sier et ord til meg, et hvilket som helst ord. Så skriver jeg et dikt rundt det ordet. Hvis du liker diktet, hvis det slår deg som umiddelbart og penetrerende, kan du kjøpe det av meg.
Hvorfor ikke? Jeg nikket og tenkte meg om. – Skriv rundt ordet «fitte» sa jeg og kjente brystvortene knoppe seg ekstra.
– Fitte? spurte han og tente seg en ny sigarett, smakte liksom på ordet. – Fitte, hvorfor ikke. Da venter du her mens jeg skriver. Du kommer til å like det.

Jeg sto og ventet noen minutter, så kom han opp til meg. Han var høy og bredskuldret, håret landet ved kragen på dressen og han smilte kritthvitt i mørket. – Diktet ditt, bella.
Han skulle til å gi meg det, men jeg ristet på hodet. – Kan ikke du lese det for meg?
– Veel, sa han og la en hånd mot murveggen jeg sto lent mot. – Jeg kan vel det.
Han holdt diktet nonchalant foran seg og leste med en hes, sulten stemme. Øynene hans var vidåpne og de så nesten ikke på papiret, bare på meg, mens han fremsa diktet rundt «fitte» som om det skulle være dne største selvfølgelighet.
Han luktet sterkt av mann og etterbarberingsvann. Plutselig veltet noe veldig varmt seg opp i fitta mi og en iling gikk gjennom kroppen min. Brystvortene var så stive at det gjorde vondt, det brant mellom lårene, og jeg ville at han bare skulle rive av meg klærne og knulle meg, knulle meg, knulle meg, rett mot murveggen. Jeg prøvde å puste normalt.
– Hva koster det? spurte jeg. Han var ferdig og sto og målte meg med blikket; han hadde nok lagt merke til reaksjonen min.
– Vel, sa han og la hånda brått og uventet midt mellom lårene mine, den var sikker og varm. – Et knull med deg.
Den ene hånda hans dyttet seg ned under utringningen min og begynte å leke med brystene mine, han presset og kløyp og rullet og strøk. Kjolen min gled ned på livet.
– Vi må ned i båten, sa jeg fort og han dro meg over mot elvebredden.

Jeg stilte meg på alle fire i båten hans, vel vitende om at det var folk som gikk forbi. Han dyttet litt på rompa mi så jeg gled ned med magen over et møkkete bildekk. Det var papir, blyanter og halvskrevne dikt overalt.
Han dyttet hendene sine mellom de sprikende beina mine, før fingrene møtte den våte fitta mi. Så dro han dem sakte frem og tilbake mellom kjønnsleppene mine mens han pustet tungt. De lekte rundt klitoris med fjærlette bevegelser, jeg kjente at den var stiv og glatt. Han to fingre dypt, dypt inn i meg, det rykket brått og jeg kvalte et gisp.
Jeg hørte at han fiklet med glidelåsen på buksa si, og jeg spredde beina enda mer. Bortsett fra kjolen som var presset sammen til en ring rundt livet var jeg naken, og fitta var så våt som en bekk. Herregud, så kåt jeg var.
Han holdt den ene hånda på rompa mi og den andre på låret, så trengte han inn i meg i raske, harde støt. Kukken som hadde trengt seg inni meg fylte meg som jeg aldri har blitt fylt før. Han kjørte den fort fram og tilbake mens han grep hånda hardere og hardere mot rompa mi. – Helvete, som du er deilig, hviska han mellom de tunge åndedragene.
Jeg kunne høre at noen gikk forbi oss på veien, og presset hodet mot båtgulvet for å være stille. Jeg…måtte…holde…igjen. Det ilte i meg, presset, dunket og skalv. Orgasmen bygget seg opp, den var like ved og…der!
Jeg klarte ikke å dy meg og stønnet høyt. De som gikk forbi snudde seg mot oss og han dro meg over på siden så vi begge ble liggende viklet i hverandre på båtgulvet. Han knullet meg videre fra den stillingen mens båten gynget under oss. Orgasmen bygget seg opp i meg nok en gang, og denne gangen var det umulig å være stille, deiligheten var for suggererende, for rå, for intens. Jeg lukket øynene og skrek høyt.

– Hva skjer her?
Jeg så opp. En kvinne sto ved veikanten og stirret på oss. Hun var pen på en veldig klassisk måte; håret var mørkt og oppsatt og hun hadde på seg et flortynt skjørt som viste en imponerende kurvet kropp. Aksenten var tydelig fransk.
– Åh, unnskyld, sa jeg og prøvde å dra kjolen over de rette stedene på kroppen. Han lukket igjen buksesmekken og rettet på det bustete håret. – Vi lot oss bare rive med, vi skal…
– Her kan dere ikke være, sa kvinnen bestemt.
– Nei, jeg vet det, sa jeg og kjente skammen bre seg over kroppen min og gjorde meg glovarm. – Vi skal flytte oss, det var bare…
Hun åpnet opp vesken sin og trakk fram et nøkkelknippe. – Dere får bli med hjem til meg.

Jeg måtte sende en melding til Jason og si at jeg fikk møte dem direkte på togstasjonen neste morgen…

Legg igjen en kommentar