Med tog fra Bergen til Oslo

Denne novellen er vist 21155 ganger.

Denne opplevelsen hadde jeg da jeg var i begynnelsen av tyveårene. Jeg og Cecilie, som jeg var sammen med på den tiden, skulle til Oslo med toget. Toget var fullt, så vi måtte kjøpe 1. klassebilletter for å komme med. Jaja, litt luksus må man jo unne seg! Vi fant kupeen og håpet at vi fikk ha den for oss selv. Det lovet derfor bra at vi forlot Bergen like etter uten at vi hadde fått selskap. Jeg var nesten falt i søvn, mens Cecilie satt og leste da vi stoppet på Voss. Plutselig la jeg merke til to skikkelser som kom gjennom gangen. Det var en gutt og en jente i tyveårene. Det så ut som om de lette etter plassene sine. De stoppet utenfor kupeen vår og sjekket billettene. De ble stående en stund før de til slutt fant ut at de skulle sitte i vår kupe.

Både jeg og Cecilie smilte til dem som en gjør av høflighet og piken smilte tilbake uten å si noe. Cecilie sank ned i boken sin igjen etter en stund forsvant hun ut av kupeen for å gå på toalettet. Jeg la meg godt bakover og trakk jakken min over ansiktet. Det ble både mørkere og jeg fikk stengt mer av omverdenen ute.

Jeg må ha sovnet for jeg ble vekket av et høyt stønn fra et menneske. Det var ikke til å ta feil hvor det kom fra, men jeg turte ikke flytte på jakken for å se hva som skjedde. Jeg skimtet Cecilie ved siden av meg. Hun lå der med halvåpne øyne. Det var tydeligvis noe hun fulgte med på. Jeg flyttet blikket og de to vi delte kupe med i speilbildet fra vindusglasset gjennom en glipe i jakken. Slik at der satt jeg tilsynelatende godt gjemt bak jakken og riktig overvåket de to via vinduet. Og for et syn. Det hisset dem tydeligvis opp at vi kunne våkne og ta dem på fersken. Det satte en skikkelig støkk i meg da jeg fikk se at hun hadde åpnet blusen sin fullstendig og han lekte med brystene hennes frem og tilbake. Jeg så han kløp henne i noen store mørkebrune deilige brystvorter. Det var fra henne stønnene kom, og flere fulgte. Hun akte seg ned i setet og begge la seteryggene så langt bak de kunne komme.

Jeg var virkelig blitt våken der jeg lurte bak jakken min og jeg kunne se Cecilie også var blitt svært nysgjerrig. Hun kunne imidlertid ikke se like mye som meg, da hun ikke hadde en jakke å skjule seg bak. Hvordan kunne de ta denne sjansen med oss så nærme, jeg kunne jo bøyd meg fram og tatt på dem. Etter hennes stønn å dømme het den unge gutten tydeligvis Shaun, han var nå begynt å slikke de store brystene hennes og han fomlet med skjørtet hennes for å få det opp. Han trakk skjørtet nærmere og nærmere skrittet hennes, det virket som om han prøvde å gjøre det ubemerket eller var det et «show» for oss – visste de at vi så på? Jeg fikk litt panikk, og lukket øynene fort, men nysgjerrigheten og den stigende kåtheten fikk meg til å få opp øynene igjen.

Nå hadde han fått skjørtet hennes helt opp over magen og den glatte silkeaktige hvite tangatrusen glinset selv i den dempede belysningen. Kåtheten hadde visselig tatt tak i meg nå og et lydløst stønn unnslapp mine lepper. Jeg synes nesten synd på Cecilie som satt helt urørlig ved siden av og så på. Hun var nemlig en av de virkelig sensuelle kvinnene som trengte et langt forspill og elsket berøring.

Gutten vippet elegant den smale truse-fronten til side og begynte å gni kjønnet hennes. Jeg ble overrasket over at hun hadde mye kullsvart hår som dekket kjønnsleppene hennes. Hennes stønn ble bare høyere og kraftigere ettersom fitta hennes fikk denne behandlingen. Med et sa han noe til henne mens han pekte i min retning. Jeg hørte hun svarte ham med å be ham å legge en jakke over fanget sitt.

Med et så jeg at konduktøren komme gående nedover den smale gangen utenfor kupeen fra den andre siden. Cecilie hadde oppdaget det sammen og hun reiste seg rolig og sa til de to:

”The conductor is coming!”

Selv dro jeg av meg jakken idet de to nesten ble grepet av panikk. Konduktøren var nå kommet til døren i midten av toget og de to foran meg så skrekkslagne på meg. Raske som lynet trakk de opp jakken til halsen hennes og lot som de sov. Jeg og Cecilie nikket og smilte til konduktøren i det han forsvant videre uten en mine.

”Shit that was close”, sa jenten der hun dukket frem fra jakken de hadde kastet over seg.
”We allmost got caught” sa kjæresten.
”Ha, You are allready caught” sa Cecilie raskt.
”Yes”, sa svarte ham. ”But we wanted to get caught by You two, not him..”.

Piken smilte nå bredere en noensinne og da hun senket jakken og blottla brystene sine for andre gang og sa:

«Don’t You fancy a bit of fun together with us?”

Selv om både Cecilie og jeg anså oss som relativt frilynte mennesker når det gjaldt sex, var jeg en smule sjokkert. Det tror jeg Cecilie var også. Hun gjentok kikket over mot Cecilie og sa:

«Come on, you have a great body. I’ve been looking at you while you where sleeping”

I øyekroken så jeg Cecilie, som jeg trodde var litt i tvil, allerede hadde begynt å kneppe opp blusen sin. Vortene hennes var nå stivere enn jeg kunne de noensinne hadde vært tidligere. Jenta satte seg ned på gulvet foran Cecilie og hjalp henne med de siste knappene. Selv begynte jeg å kle av meg jeg også, mens jeg lurte på om vettet mitt hadde tatt kvelden, noe slik hadde jeg aldri vært med på. Jeg hadde riktignok sett på en kamerat elske med kjæresten sin på deres oppfordring, men det som nå var i ferd med å skje, med vilt fremmede mennesker et i en togkupé midt på natten, overgikk min villeste fantasi. Der og da var jeg også usikker på hva som gikk gjennom hodet til Cecilie, men jeg var temmelig sikker på at hun heller ikke hadde opplevd noe i nærheten tidligere.

Cecilies bryster var nå nakne og piken gav inntrykk av hun likte det hun så. Hun løftet dem opp en etter en og slikket dem etter tur. Plutselig stoppet hun behandlingen av brystene og presenterte seg med et smil. Hun het Nicole og han het, som i alle fall jeg tidligere hadde oppfattet, Shaun. Plutselig sto han ved hennes side med buksene rundt anklene og med en stor ivrig ståpikk i hånden. Han grep forsiktig Nicole i håret og snudde hodet hennes slik at hun fikk den herlige ståpikken i munnen. Hun sugde ivrig på pikken hans mens hun fremdeles ikke slapp brystene til Cecilie. Han stønnet i vellyst og jeg trodde han ville komme med en gang slik han vred seg på gulvet. Nicole slapp pikken hans ut av munnen og nærmest rakte den over til Cecilie som startet ivrig å suge ham. Nicole flyttet seg over til meg og tok resolutt pikken min i munnen. Her forsvant vel siste rest av det vettet jag måtte ha hatt. Med en fremmed pike mellom mine lår, slikkende på min steinharde pikk og rett ved siden av, hennes mannlige venn med pikken sin langt inne i Cecilies munn. Shaun var tydeligvis på bristepunktet nå. Han trakk pikken ut av Cecilies munn og gjorde deretter noen seige runketak mot brystene hennes. Øynene trillet rundt i hodet på ham idet han sprøytet sæden ut over de nakne brystene til Cecilie. Tykk klebrig sæd lå nå i klaser utover ansiktet og brystene hennes, og Shaun gav seg til å tørke opp med en t-skjorte han fisket fram.

Synet av at Shaun sprutet på Cecilie kombinert med stadig mer intens munnbehandling fra Nicole, gjorde at jeg også raskt kjente det begynte å ulme i pungen og oppover i korsryggen. Nicole var utrolig flink til å suge pikk der hun vekselvis sugde og runket pikken min i dype drag. Jeg satt tilbakelent og lot henne holde på. Jeg kom som en foss etter en liten stund. Sæden bare kom veltende fra langt nede i pungen og sprutet utover Nicoles ansikt i rikt monn. Hun slikket og svelget unna det hun kunne, men jeg så at det hadde dryppet noen dråper nedover halsen hennes også. Disse fanget hun opp med fingrene og slurpet dem i seg tilslutt.

Shaun satte seg på setet og trakk buksene opp med et dumt smil rundt munnen og kikket bort på meg som nettopp hadde levert en mange store spruter i munnen og i ansiktet på kjæresten hans.

«Well girls, now it’s your turn”.

Nicole satte seg tilbake i setet sitt og dro opp skjørtet sitt igjen. Med en rask bevegelse dro hun tangatrusene ned til føttene og trakk dem av den ene foten. Hun dro knærne fra hverandre så mye som setet tillot henne og startet en ivrig gnidning av musa si. Hun lot pekefingeren rulle i luften for den måten å fortelle at hun ville Cecilie skulle gjøre det samme. Cecilie fikk skjørtet opp i en viss fart og trusene forsvant. Slik ble de sittende med Shaun og meg som ivrige tilskuere. Snakker om tur med Norges Statsbaner. Det virket som Nicole var i ferd med å komme og ropte ut noen uforståelige ord. Det eneste jeg fikk med meg var at hun ville at Cecilie skulle komme samtidig som henne. De to deilige jentene var litt av et syn der de satt andpustne med knærne på vidt gap og hendene jobbene frenetisk mot orgasmen. Jeg vet ikke om det var Cecilie som kom først. Som hun pleier hylte og bar hun seg samtidig som hun slang hodet fra side til side. Synet av dette fikk antakelig Nicole over kanten også. Hun kom i hvert fall i en intens orgasme med rallende halslyder.

Etterpå ble vi sittende å se på hverandre alle fire uten å si noe som helst. De smilte begge to og etter at klærne var sånn noenlunde på plass tror jeg alle følte for å sove. I alle fall sovnet jeg tungt. Da vi kom frem til Oslo morgenen etter, spanderte vi frokost på dem. Vi satt lenge og pratet og ble enige om å møtes igjen dagen etter…..

Legg igjen en kommentar