Meg og deg

Denne novellen er vist 5186 ganger.

Jeg strekker meg ut på gulvet, ligger på magen med haken på underarmene, studerer TV-skjermen, og konstaterer at du taper. Du ser på meg, lekent fornærmet. Jeg ruller rundt, legger meg på siden med hodet på armen. Hånden hviler over midjen, faller mykt ned på magen. Fingrene krummer seg forsiktig. Toppen, sammensatt av en hvit skjorte med svart bredstroppet singlet over, har sklidd litt opp. Blikket ditt sklir ubevisst nedover til glippen mellom skjørtekanten og toppen, bare for å raskt forflytte seg opp til ansiktet mitt igjen, med en rask stopp ved munnen. Jeg vet at du er tiltrukket av meg, det har jeg fått vite før. Det er sent på kvelden, vi har drukket ganske godt, vi og de få andre som er igjen. De forsvant for en stund siden, om det var for å gi oss fred eller for å leve ut egne fantasier, skal være uvisst. Vi diskuterte spørsmålet leende en stund, før vi fant ut at det ville vi ikke vite. Du innrømte da, at du var tiltrukket av meg. Vanligvis ville det ha skremt meg, jeg er ikke vant til slike innrømmelser. Det er bare nå i det siste at jeg har oppfattet at jeg blir sett på som pen. Innerst inne liker jeg det, selv om jeg ikke våger tro på det. Men her sitter en av de peneste guttene jeg kjenner, og sier han er tiltrukket av meg. Jeg kjenner jeg bli varm, både av glede, og av andre følelser med senter nedenfor navlen. Jeg har vært i lekent humør i hele kveld, godt hjulpet på vei av et par flasker vin. Nå slår en behagelig slapphet inn, kombinert med en svak forventning. Vet at du ikke er den sjenerte typen, og lurer på hva natten vil bringe.
Jeg ser dovent på klokken, ser fort at jeg kan glemme nattbussen. Ikke at det gjør noe. Jeg har det helt fint her. Du foreslår at vi slår ut sovesofaen. Jeg nikker litt med halvlukkede øyne og et svakt smil. Du stryker meg over kinnet med pekefingeren før du begynner. Jeg går ut døren, sier over skulderen at jeg kommer snart. På veien tar jeg med meg vesken, der jeg har det aller nødvendigste. Strømpebuksen, tøyskoene med snøring oppover ankelen, og den hvite skjorten forsvinner. Skjørtet og singleten beholder jeg på. Håret slipper jeg fri fra hestehalen, løse lokker smyger seg mykt rundt ansiktet. Fjerner fort det meste av den diskré sminken, før jeg går inn igjen. Du er akkurat ferdig med sengen, og ser fort opp på meg når jeg kommer inn. Øynene dine sveiper kroppen min, kommenterer ikke klesvalget. Jeg legger meg i sengen, inntil veggen, hviler hodet på puten med hånden ved siden av meg.
Du smiler til meg, og vrir av deg skjorten. Frem kommer en muskuløs overkropp, solbrun og veltrent. En smal stripe hår går fra navlen og nedover. Jeg river blikket bort, akkurat tidsnok. Buksen beholder du på. Du legger deg ved siden av meg, ikke for nær, men ikke langt borte heller. Den varme følelsen blir sterkere. Jeg er ikke ukjent med følelsen, men det er første gang jeg har noen ved siden av meg til å fokusere på. Smiler søvnig til deg, du stryker panneluggen bort fra øynene mine, men fjerner ikke hånden. Den fortsetter å kjærtegne pannen min, følger konturene av ansiktet mitt. Stryker meg over kinnet med utsiden av hånden, langs kjeven mot haken. Streifer mykt leppene, jeg lukker øynene og beveger ansiktet mykt og lett mot fingrene dine, skiller leppene svakt. Du legger hånden mot kinnet, og kysser meg forsiktig. Leppene dine er så myke, jeg kysser deg igjen. Et langt, romantisk kyss. Vi trekker oss langsomt bort fra hverandre, og åpner øynene. Jeg ser på deg gjennom et slør av øyenvipper, smiler svakt og søvnig. God natt, sier du, og stryker meg over kinnet, leker med håret mitt.
Jeg krøller meg sammen, du legger deg nærmere, trekker meg inntil deg, legger armen over meg. Grer håret mitt med fingrene, det flommer nedover ryggen min og ut over puten. Stryker meg på ryggen, sakte og dovent. Den kommer ned til midjen, og du holder den stille over korsryggen. Jeg er liten og nett, så den dekker nesten hele meg. Jeg er intenst klar over hvor nær den er skjørtekanten, og kjenner brystvortene begynner å knoppe seg. De fine hårene på underarmene reiser seg, og jeg får frysninger. Du sier ikke noe, bare trekker meg nærmere, og hånden fortsetter sin stille utforskning. Sakte og forsiktig kjærtegner du korsryggen min, fortsetter opp ryggraden, presser fingrene forsiktig inn i de spente musklene. Jeg maler stille, og beveger meg svakt for å styre bevegelsen. Hånden min begynner å stryke deg i siden, bak i korsryggen, og frem igjen. Leker med hårene på underarmen, trekker en linje opp og ned mot skulderen. Du kysser meg igjen, like mykt og forsiktig. Ingenting blir sagt mellom oss, det som skjer, det skjer. Jeg lar følelsene ta overhånd, stoler på deg. Vet at du ikke vil tvinge meg til noe. Hånden din beveger seg under singleten min, stryker meg, pirrer nervetråder og får begjæret til å stige i meg. Jeg stryker deg lett over hoften, beveger meg opp til brystet. Du skiller leppene dine, tungespissen din følger leppene mine, leker og erter. Tungespissene møtes, og kjærtegner hverandre forsiktig. Jeg lar tungespissen min følge munnviken din, du stønner svakt, trykker meg tett inntil brystet ditt. Jeg vet du kjenner de harde brystvortene mine gjennom stoffet, jeg kjenner dine, lar fingrene mine bevege seg nærmere og nærmere. Jeg er totalt uerfaren, men instinktene leder vei. Du kjærtegner siden av brystene mine, kjenner på varmen og fastheten. De er ikke små, heller ikke store. De passer perfekt i hånden din, og jeg trykker underlivet mitt mot ditt når du leker med den harde vorten. Du legger hånden din over brystet, og gnir det forsiktig. Som en katt gnir jeg meg mot deg, kysser deg mer krevende. Hånden min går mot hoften din, og jeg trekker deg over meg. Du følger villig etter, den andre hånden som har vært uvirksom til nå kommer opp og holder kinnet mitt mens du kysser meg, vi leker med hverandres tungespisser. Du forsetter å kjærtegne brystet mitt, klemmer og stryker. Småkysser meg langs kjeven, suger og blåser lett på øreflippen min, jeg tar tak i håret ditt, den andre hånden bruker jeg til å trykke korsryggen din ned mot meg. Fra øreflippen beveger du deg nedover, overstrør halsen min med kyss, slikker vei nedover. Følger kravebenet med tungen, bruker hendene til å presse bystene sammen, slikker og kysser kløften mellom dem. Jeg puster tungt, krummer ryggen, gnir underlivet mot bulen i buksen din, som ikke lar seg ignorere lenger. Klynker svakt og protesterende når du tar bort hendene for å dra av meg singleten. Jeg strekker armene over hodet for å hjelpe til, du reiser deg litt opp, ser på meg med slørete øyne. Gud, så deilig du er, stønner du mens du hiver bort singleten. Du sitter over underlivet mitt, tar tak i håndleddene mine med et fast grep, og kysser meg dypt, bøyd over meg. Brystvortene strutter rett opp, både av den kjølige luften og av begjær. Du retter deg opp, slipper håndleddene mine og trekker hendene sakte nedover armene mine mot brystene. Jeg ser deg inn i øynene mens du gnir de forsiktig, lukker øynene halvt igjen og skiller leppene mens jeg puster tungt. Du snurrer de mellom fingrene før du tar tak i dynen og drar den med deg over meg, mens du bøyer deg ned igjen. Jeg gisper når du tar den ene i munnen, samtidig som du forsetter å leke med den andre. Du kysser, slikker og suger på den til jeg blir halvgal av forventning, jeg er våt i trusen, gnir meg febrilsk mot deg. Du vet jeg er jomfru, og har tydeligvis tenkt å gi meg et minne for livet, for du enser det ikke. Du vil at dette skal vare, for du roer tempoet litt, bearbeider meg rolig og forsiktig. Skifter brystvorte, blåser forsiktig på den. Slikker den med tungespissen, sender ilinger gjennom meg. Slipper opp med munnen, tar hendene opp til ansiktet mitt, holder hodet mitt mens du kysser meg. Har du det bra, spør du hest, begjæret tydelig i stemmen. Jeg stønner fram et svar, mens hendene mine klemmer rumpeballene dine, klorer deg forsiktig på ryggen. Du legger deg på siden av meg, og stikker hånden din under skjørtet mitt. Kysser meg mykt og deilig, roer meg ned mens du stryker deg oppover låret mitt. Går gradvis innover, jeg sprer beina og gir deg tilgang til den følsomme innsiden. Underlivet mitt er i fullt fyr, og en del av meg vil bare dra deg over meg og kjenne deg inni meg, mens en annen vil trekke det ut så lenge som mulig, bare nyte. Etter noe som føles som en evighet, legger du hånden oppå trusen min, kjenner på musa gjennom det våte stoffet. Jeg gisper mot munnen din, og trykker deg mot meg. Klitten er hoven og følsom, og sender sjokk gjennom kroppen min når du kommer nær den. Du gnir hånden opp og ned, og jeg elsker det. Jeg gnir imot, mer og mer febrilsk ettersom du gnir hardere og mer bestemt. Plutselig er det ikke noe stoff mellom lenger, jeg går nesten i spinn av den nye følelsen av hånd mot mus. Skjørtet ligger rundt livet mitt, trusen er borte, det er ingenting mellom meg og hånden din som jobber så herlig. Du gnir håndflaten over klitten, først mykt, så hardere. Jeg vrir meg, stønner og gisper. Munnen din har forlatt min, den jobber seg nå nedover, mens du taktfast gnir klitten i sirkler, først den ene veien, så den andre. Du slikker deg rundt brystvortene, småbiter i begge etter tur, kysser deg nedover mot navlen, stikker tungen i den, slikker kantene. Hendene mine vikler seg inn i håret ditt, presser deg mot meg. Jeg er gal av begjær, helt i dine hender. Hånden din gnir hoften, og tar et godt grep mens du kysser toppen av kløften min. Tungen kommer ut, og slikker seg nedover. Munnen og fingrene dine ligger nesten oppå hverandre nå, og du flytter hånden for å gi tungen fri tilgang til meg. Jeg gnir mot deg, og meg en fast hånd på magen for å holde meg i ro, slikker du klitten min i en rasende fart, suger den og gnir tommelen over den, manipulerer den slik at jeg balanserer akkurat på knivseggen. Jeg flommer nesten over, er klissvåt av fittesafter, du slikker dem i deg. Hånden kommer tilbake, du er fremme med en finger, som du gnir mot den varme og våte åpningen min. Jeg prøver desperat å støtte imot, vil ha deg inni meg, men du fortsetter uforstyrret. Enda en kommer med på festen, du lirker de så vidt innenfor. Jeg er hinsides all fornuft, gisper og stønner, truer og ber. Endelig gir du det til meg, setter inn et siste angrep på klitten, slikker i et vannvittig tempo, hardt og vilt, mens du stikker to fingre dypt inni meg. Jeg kommer med et langtrukkent stønn, jukker vilt imot, du kjører fingrene inn og ut, slikker klitten min, trekker alt ut av meg, drikker av flommen av safter som kommer ut av meg.
Sakte kommer jeg tilbake. Du har sluttet å slikke, brer dynen over meg og holder meg mot brystet. Jeg ser forvirret på deg, fremdeles i ørsken etter følelsesstormen. Jeg puster tungt, skjelver svakt. Du stryker meg over håret, klemmer meg inntil brystet, hvor jeg sovner, utmattet.

Legg igjen en kommentar