Mens du sov

Denne novellen er vist 23331 ganger.

Øynene mine sperres opp av en intens drøm som når et høydepunkt. Jeg gnir meg i øynene og husker kvelden før, kjenner deg ligge mot meg med den ene hånden slapt på brystet mitt. Du lukter så deilig.
Jeg sniker meg forsiktig ut av sengen for ikke å vekke deg og ut på badet. Ser meg i speilet og lurer på hva du ser i meg. Ikke den mest veltrente mannen i verden, men dog….
Jeg tar en kjapp dusj og tørker av meg noen vanndråper før jeg begynner å tusle ut på soverommet mot stua. Jeg stopper opp, bare må beundre deg litt der du ligger med dyna delvis over deg og det ene benet stikkende ut og avslører at du er helt naken under dyna. Jeg kjenner lysten komme over meg igjen. Frokost? Det kan vente, jeg må ha deg…. NÅ!!
Kaster av meg håndkleet og begynner å jobbe meg fram under dyna fra fotenden og oppover, du sover tydeligvis tungt siden du ikke kjenner at jeg legger tyngden på senga.
Jeg ligger over deg som om jeg skal til å la pikken gli inn i deg, men rører deg ikke. Selv om jeg er så hard at jeg er redd for at den skal sprekke. Du driver meg nesten til vanvidd. Holder meg noen millimeter over og bare kjenner duften din. Gir deg et lett kyss på kinnet og du reagerer på instinkt med å kaste på hodet som om en flue hadde landet på deg. Noe som bare får meg til å kysse det andre. Du våkner ikke, men mumler littegrann. Hjernen din registrerer at noe foregår. Jeg gir deg et lett kyss på munnen og bestemmer meg for å begynne. Akkurat nå er det ingenting som betyr noe annet enn din nytelse. Å gi deg en slik behandling gjør meg så utrolig kåt.
Jeg begynner med et lett kyss på halsen, rett ovenfor halsgropen din og du stønner svakt i halvsøvne. Du har allerede begynt å våkne tydeligvis, men det er ingen hindring for meg nå. Jeg er for opphisset til å prøve å tenke på det.
En serie små, dunlette kyss dekker hele brystkassen din over brystene samtidig som den høyre hånden min forsiktig masserer den venstre siden av magen din og beveger seg smidig over hoften din. Det er noe av det som er så herlig med deg, du har kurver. Ingen bein som stikker ut på unødige plasser, muskler og fett å massere.
Nå har jeg nådd brystene dine, og jeg legger bare hendene mine rundt de. Ingen knaing, ingen massering ingenting. Bare kjenner på de, å gud….brystene din er så utrolig perfekte og jeg klarer ikke å la være stønne en smule da jeg kjenner brystvortene dine stivne til på grunn av berøringen min. Jeg bøyer meg ned og smaker, suger forsiktig inn den venstre brystvorten din og kjenner den stivne litt til i munnen min. Jeg slipper den så og ser at den selvfølgelig er litt våt så jeg blåser lett og friskt på den og du kvekker til med et kjapt pust. Det er et under at du ennå ikke er våken.
Nå som brystene har fått litt oppmerksomhet er det på tide å fortsette. Jeg begynner litt over brystpartiet og kysser med korte mellomrom nedover brystet ditt. Kysser ekstra dypt midt mellom brystene dine og du vrir deg lett under meg, og jeg må bare stryke over lårene dine.
Den deilige magen din står for tur. Å herregud du er så deilig. Jeg kysser nedover mot navlen din og når jeg når den fukter jeg tungen og sirkler rundt den tre-fire ganger før jeg «tungekysser» den. Noe som er litt vanskelig siden du puster så tungt, men det er verdt det. Det er jeg sikker på. Du fortjener det beste.
Og nå gjelder det, bokstavelig talt, å holde tunga rett i munnen. Jeg har nådd reisens mål, på en måte. Jeg har ikke helt lyst til å kaste deg inn i total ekstase helt ennå. Jeg vet at jo lenger jeg holder deg på bristepunktet jo kraftigere og mer intenst kommer du for meg. Så når jeg når forbi venusberget ditt «bommer» jeg på kjønnet ditt og fortsetter. Jeg legger meg ned på magen og overøser det venstre låret ditt med kyss. Våte kyss, lette kyss og lette berøringer med tungen. Og så nære kjønnet ditt kan jeg lukte hvor opphisset du er. Din kvinnelighet slår ut i full blomst og jeg nyter synet og duften. Men du får ikke lov til å gi deg hen helt enda. Jeg bytter lår og det høyre får tilsvarende behandling som det venstre. Jeg slurver ikke fordi grundig forarbeid gjør sluttresultatet så enormt mye bedre.
Etter å ha dekorert underlivet ditt med kyss og ømhet uten å nå musa di klarer jeg ikke vente lenger. Jeg kysser meg vei opp fra det høyre kneet ditt og opp til spalten din. Tar et dypt drag av duftene dine, duften av kvinne, og begynner å suge på den ene kjønnsleppen din. Og du er våt, så utrolig våt. Du er ikke bevisst enda, men det er kroppen din; og den forbereder seg på en enorm uttømming av krefter.
Strekker tungen ut og smaker på deg. Lar tungen gå opp og ned i spalten din, sakte men sikkert. Jeg lar tungen min gli litt inn i deg for å smake ordentlig, og det er herlig. At du er så våt bare på grunn av meg tar jeg med stolthet. Ikke noe får meg til å føle meg så mandig som at du (eller i det minste kroppen din) har lyst på meg.
Jeg sirkler rundt kjønnet ditt en siste gang med kyss før jeg ikke klarer å motstå fristelse lenger og gaper over klitten din. Du slår øynene opp med et gisp og brøler av en kåtskap som får nakkehårene mine til å reise seg. Du ser meg dypt inn i øynene samtidig som du hiver etter pusten og hiver så hodet bakover mot puten så håret flagrer. Hehe, du liker visst dette i bevisst tilstand også.
Klitten din er jo allerede ganske oppsvulmet, men jeg kan kjenne den stivne i munnen min. Gud jeg holder nesten på å komme selv bare av å føle nærværet av kåtskapen din.
Jeg klamrer meg fast til klitten din og suger det jeg er kar. Du har vært ganske lagt borte en stund nå og noe sier meg at det ikke er lenge til du kommer hardt og brutalt.
Jeg kjenner at du spenner deg og jeg tar hintet. Fører sakte og pinefullt en finger inn i deg; for så å føre inn en til, men jeg slipper ikke taket på klitten din med munnen. Du klarer nå ikke ligge stille og når jeg lett og forsiktig masserer framveggen inni deg stivner du helt mens du knytter nevene i sengetøyet, buer ryggen og klemmer lårene dine rundt hodet mitt i vill kåtskap.
Det tar et lite minutt eller to før du begynner å slippe taket om meg. Og jeg masserer stadig kjønnet ditt, om enn forsiktig for jeg vet du er følsom, med tungen min og leppene.
Jeg ser opp på deg mellom bena dine og ser det fornøyde smilet på fjeset ditt. Jeg er sliten, men det var verdt det. Elsker å se deg sånn, avslappet og tilfredsstilt.
«God morgen», sier du lavmælt til meg, «Det var kjempedeilig. Jeg ser du er litt sliten så kom hit og få belønningen din.» Jeg kryper oppover mot deg under dyna og synker ned på deg og hviler oppå deg. Den enorme ereksjonen jeg har pådratt meg hviler pulserende mot magen din og du ser meg dypt inn i øynene og kysser meg dypt. Jeg klarer ikke puste regelmessig lenger, opphisselsen er alt for enorm til å roe ned.
«Jeg vil kjenne deg inni meg. Vil du skal tømme deg dypt inni meg og fylle meg opp.» Ansiktet ditt lyser opp og du tar forsiktig tak i den nå enormt sensitive pikken min. Jeg løfter meg litt opp og lar deg føre penishodet til spalten din. Jeg presser meg sakte inn i den dryppende våte musa di og kjenner deg stramme rundt meg. Du passer meg så perfekt. Den stramme, våte varmen din stråler ut i kroppen min og du legger armene dine bak hodet mitt. Jeg støter forsiktig og i lange drag. Det er så enormt deilig og jeg er så nær ved å komme og du vet det. Men jeg vil la dette vare en stund.
Du legger bena din rundt midjen min og plasserer hendene dine på siden av brystkassen min for så å trekke meg inntil deg. Inntil den varme, myke kroppen din og legger hendene dine ved bakhodet mitt, rufser meg lett i håret og hvisker i øret mitt: «Det er så deilig å kjenne deg inni meg. Den stive pikken din som fyller meg opp. Kan du kjenne jeg strammer rundt deg? Det er fordi jeg vil du skal komme. Det er så deilig å kjenne deg tømme deg i meg.» Det er dråpen. Du kjenner det på meg at jeg er nær og omfavner meg med armer og ben når jeg krummer ryggen og spruter dypt inni deg.
Jeg faller nesten litt slapt sammen. Og du omfavner meg stadig og kysser meg forsiktig og kjærlig på kinnet, under øret mens du lar fingrene gli sakte gjennom håret mitt.
Jeg løfter blikket og ser deg inn i øynene. «Jeg elsker deg! Jeg elsker det du gjør med meg!» Jeg skal akkurat til å trekke meg ut da du hvisker forsiktig til meg: «Nei, ikke gjør det.. La oss bare sovne sånn.» Jeg ser på deg, smiler og sier: «Jeg regner med frokosten kan vente noen timer til.»

Slutt

Legg igjen en kommentar