Min Adonis

Denne novellen er vist 4254 ganger.

Jeg sitter i stua og ser på fjernsynet. De sender en film, men oppmerksomheten min er rettet mot dusjelydene fra badet.
Du står der inne og lar det varme vannet kjærtegne kroppen din. Jeg har satt meg i godstolen med strikketøyet i fanget, men hendene har lyst til å gjøre noe annet enn å strikke. De har lyst til å kjærtegne deg.
Jeg lengter etter å gå inn i dusjen sammen med deg. Lengter etter å stå under strålen tett inntil deg, kjenne det blanke vannet renne over huden min, kjenne væten omslutte kroppen min og gjøre den varm. Vil kjenne hender som stryker og kropper som tennes.
Jeg legger strikketøyet fra meg, reiser meg og går bort til badet. Så trekker jeg dusjforhenget stille til side og ser på deg. Nyter synet av deg uten at du vet at jeg er der.
Jeg elsker å se på kroppen din. Du er så vakker. Som en Adonis står du i dusjen med ryggen til meg. Like vakker som den greske fruktbarhetsguden sikkert var. Adonis, ynglingen som kjærlighetsgudinnen Afrodite var betatt av. Og om du er min Adonis, så er vel jeg din Afrodite.
Den unge huden din er myk og brun, kroppen muskulløs og spenstig. Da du ba meg opp til dans den første gangen, trodde jeg ikke mine egne ører. Men jeg takket ja, selv om du så ut som du var dobbelt så ung som meg. Jeg så noe i øynene dine, trodde det var innbildning men vet nå at det jeg så var ekte.
Begjær. Du begjærte meg fra det første øyeblikk du så meg. Slik du tente mitt begjær da du tok hånden min og ledet meg ut på dansegulvet. Vi danset tett sammen, holdt oss til hverandre resten av kvelden. Til slutt ble du med meg hjem, hvor vi elsket som gale til solen sto opp.
Aldri har jeg opplevd noe lignende. Aldri har jeg hatt en bedre elsker. Du gjør meg til et annet menneske, fortrenger de årene jeg har flere enn deg. Siden vi ble sammen har jeg ikke blitt gamlere, ikke et sekund. For i elskovens lek er vi like gamle, du og jeg. Både speilbildet mitt og selvfølelsen er forandret. Venninnene mine sier jeg ser yngre ut og er behagelig overrasket over at jeg gidder å sminke meg også til hverdags nå. Ikke slik som før, at sminkesakene ble tatt fram når jeg en sjelden gang skulle på byen. Det er du som har forvandlet meg, gjort meg yngre og attraktiv ved å vise meg ditt begjær og gi av din ungdommelighet.
Jeg nyter synet av deg, smiler når du snur deg og smiler overrasket tilbake.
«Jeg syns det trakk litt kaldt, ja,» ler du. «Står du og lurtitter?» Du griper såpestykket og begynner å såpe inn overkroppen. Jeg sier ingenting, kjenner bare lysten komme tilbake, lysten og ønsket om å gå inn i dusjen. Jeg vil kjenne blikket ditt når jeg kommer inn i dusjen, vil se begjæret i øynene dine. Jeg vil ta dusjhodet, la vannet flomme ned over brystene mine, vil se og føle brystvortene stivne når jeg fjerner dusjen for en kort stund og du puster kald luft på den våte, varme knoppen. Vil se den stivne i iver, trekke seg sammen av kulden og slappe av igjen når vannet varmer den. Den lever. Hele kroppen min lever. For du har fått den til å leve på en helt ny måte.
Jeg slipper dusjforhenget, flerrer klærne av meg og går inn i dusjen. Inn til deg, inn til min Adonis. Til dine ventende armer og deilige, varme kropp. Jeg bærer spor etter to fødsler, men ikke en eneste gang har du sett på kroppen min med avsky. Aldri har du hatt annet enn kjærlighet eller lyst i øynene dine når du ser på meg. Du har kysset strekkmerkene, strøket dem, latt tungen gli over lårene og lagd fuktige stier over de sprengte blodårene som vises her og der. Brystene mine er fremdeles fine og du elsker å kjærtegne dem, kysse dem.
Du setter deg på huk mens du ser opp på meg, får meg til å skreve litt og setter vannstrålen opp mellom bena mine. Du beveger dusjhodet og klitoris reagerer sitrende for hver ørlille vannstråle som treffer. Jeg bryr meg ikke om å holde tilbake et lite stønn av begjær. Det er godt, det er deilig å kjenne vannet på det kåte kjønnet mitt. Og du har fått meg så fri, så deilig fri. Jeg kan stønne hvis jeg vil, jeg kan si grove ord om det hisser meg opp, kan skrike i orgasme om jeg ønsker det. Du har fått meg til å gi slipp på så mange hemninger som fortiden hadde bygd opp i meg.
Du reiser deg opp, setter dusjhodet på plass og legger hendene på baksiden av lårene mine. Stryker. Sender deilige jag av gåsehud over huden, den nupper seg og jeg grøsser av fryd og velvære.
«Skal jeg ta deg?»
«Nå?» gisper jeg. «Her? I dusjen?» Spenningen dukker opp som en søtt støt i kroppen, mellom bena. Det er varmt i åpningen, saftene har begynt å piple ut. Kroppen gjør seg rede for deg.
«Mens vannet strømmer over de elskende kroppene våre,» hvisker du i øret mitt og jeg legger armene rundt halsen din og tar imot kysset du gir meg, presser kroppen mot din. Brystene blir klemt mot den kraftige brystkassen din og når du løfter meg opp, sprer jeg bena og klemmer dem rundt hoftene dine. Lemmet ditt blir liggende perfekt mellom kjønnsleppene og når du roterer på hoftene, gnir du den stive staken mot klitorisen min, som allerede er bankende kåt og full av sitrende strømninger. Lemmet er hardt, ivrig, blodfylt og rede til å elske. Rede til å ta meg, til å presses inn i meg, bli omsluttet av kjønnet mitt og pumpe i varmen min. Gli ut og inn mens vannet strømmer over oss.
Jeg lukker øynene når du trenger inn, stønner, lener meg litt bakover, inntil veggen. Den kjennes kald ut fordi ryggen min er varm etter vannet. De muskulløse lårene dine holder oss begge oppe uten at det anfekter deg det minste. Du presser meg inn mot veggen og tar meg som et vilt dyr. Pusten din går i kåte hiv og stønn, hoftene jobber som besatt. Jeg åpner øynene, vil se på deg mens du tar meg. Pikken din jager ut og inn og brystene mine disser, for jeg rir virkelig på deg, hopper opp og ned på de sterke armene dine mens bena mine omslutter underlivet ditt og bølgene sitrer i kroppen.
Vannet fra dusjen treffer deg midt i ansiktet. Du står med øynene lukket og nytelsen er meislet i de vakre, glatte trekkene dine. Det kortklipte håret ligger flatt under vannstrålen og munnen er halvåpen i nytelse, slik som min. Vi stiger, stiger, høyere og høyere opp inntil stormen raser gjennom oss begge. Jeg et lite øyeblikk før deg og du mens de siste spastiske rykningene slipper taket i kroppen min. Jeg blir redd for at du skal miste styrken i bena av den voldsomme orgasmen, for du stønner gurglende og borer ansiktet inn i halsgropen min. Men du er sterk, så deilig og sterk. Bena holder. Til slutt slipper du taket i lårene mine, de har vel blåmerker på baksiden etter hendene dine, men det gjør ingenting.
Mens vi kysser hverandre og lar pulsen falle til roligere tempo, kjenner jeg sæden din renne ut av meg og nedover innsiden av lårene. Livets saft. Du har fylt meg godt. Til randen, slik du fyller meg med kjærlighet.
Jeg smiler og kjenner brystet fylles av ømme følelser når jeg ser på deg. Du smiler tilbake, griper såpestykket og begynner med varsomme, sirklende bevegelser å såpe inn kroppen min. Det aner meg at vi snart vil være i gang igjen. Ikke i dusjen denne gangen. I stua, kanskje. Eller i den store senga vår på soverommet. Men uansett hvordan omgivelsene er, så vil begjæret være det samme. Det begjæret som du har tent i meg, og som jeg tror aldri vil slukke så lenge du blir hos meg og holder meg ung. Jeg elsker deg, begjærer deg. Trenger deg.
Min Adonis.

Legg igjen en kommentar