Min Australske villmann

Denne novellen er vist 6158 ganger.

Jeg kom til australia som backpacker. og fant straks ut at jeg er ganske mislykket til det. Startet i Sydney og kom ikke lenger enn til Brisbane. Her møtte jeg min livskjærlighet, mann med stor M. Thomas er en muskuløs kar fra landet som pga jobben sin havnet i en by. Man kan se på han at han er en røffing. Nesa hans har vert knekt 3 ganger og han har titanium i kjeven gunnet brudd. Denne karen har sloss og vært i trøbbel siden han var guttunge. Ikke akkurat noe pingle. Hele sitt voksne liv har han bokset freestyle, der alt er lov og abso;utt ingen regler trengs overholdes. Som norsk 26 åring fra Tromsø var jeg ikke vant til karer som Thomas. Jeg var vant til å date“pretty boys” og de var som regel yngre enn meg selv. I begynnelsen var jeg ikke sikker på hva jeg skulle tru om Thomas, synes han var litt for røff. Han viste stor interresse for meg og selv om jeg avviste han, gav han ikke opp. I ukesvis kjempet han for å få meg på gli. Karen var forelsket og siden han er som en åpen bok, la han ikke skjul pa sine følelser. Litt etter litt lurte han seg under huden min, og tilslutt måtte jeg gi opp å sloss mot følelsene mine. Han var det barskeste jeg noengang hadde møtt og han tente meg som en rakett. Hver gang jeg hører han prate med den australske aksenten sin, blir jeg noe helt vannvittig våt i trusa. Tilslutt fikk han meg til sengs og den seksuelle spenningen som haddet bygget seg opp mellom oss, fikk endelig utløp. Thomas er 32 år gammel og har vært ute en kald vinternatt før, for å si det slik. Han er en ekstremt fysisk person som elsker berøring og å utforske fantasier. En av mine fantasier er å bli bundet opp og i går gikk min drøm i oppfyllelse. Thomas kom sent hjem fra jobb grunnet kveldsskift. Jeg sto på kjøkkenet og laget te da han kom inn døren. Varsomt gav han meg et kyss pa kinnet, sa ingenting, hadde bare et lurt glimt i øyet. Vi sa på hverandre over kjøkkenbenken. Pratet om løst og fast mens vi drakk hver vår kopp te. Uttrykket han hadde i øyet avslørte at han hadde noe i gjerde. Den kraftige kroppen hans lente seg over til meg og han begynte å kysse meg på halsen. Skjeggstubbene hans kilte meg og jeg vred meg lattermildt unna. Klarte ikke å holde meg alvorlig. Thomas på sin side ignorerte fnisingen min og grep tak i meg for å kysse meg igjen. Han satt seg ned på en stol og tvang meg ned på fanget sitt.Fitta mi var kliss våt som alltid når jeg er i samme rom som Thomas, noe han er fullstendig klar over. Selvsikker begynte han å kneppe opp buksa mi. – No dont, ertet jeg. Han så på meg mens han stakk handa ned i trusa mi og med grådige fingre begynte han å massere underlivet mitt. Pusten hans var tung. Andsiktet var forvandlet, han var alvorlig og så ut som han var truende til å finne på hva som helst.. Med et fast tak i buksa mi rev han den av. Trusa mi fulgte etter. Deretter tok han av min topp. Jeg hadde ingen bh på meg og han begynte a suge og slikke puppene mine. Hele tiden mens han fingret meg. Jeg klynket, kjente jeg ville ha kuk. Kuken til Thomas er tykk og ofte hard som stein. Han bærte meg inn pa soverommet og la meg på rygg i sengen. Ingen av oss sa noe. Jeg følte meg litt forlegen der jeg lå naken mens han studerte kroppen min. Kroppen min er mager og brystene mine ganske små. Med min glattbarberte mus har jeg en ganske barnslig kropp. Thomas vrengte av seg klærne og kuken hans avslørte at han absolutt ikke hadde noe imot min spede figur. Han tok fram tau og bandt armene og bena mine fast i sengryggene. Deretter bandt han en av skjortene sine over øynene mine så jeg ikke kunne se. Han begynte å kysse meg over hele kroppen. Jeg vet at Thomas elsker å slikke fitte og det tok han ikke lenge før han hadde hodet sitt mellom bena mine. Hendene hans knep om rompeballene mine og han borret andsiktet sitt i fitta mi mens han bet, sugde og slikket om hverandre. Jeg klynket hjelpesløst. Han hadde kontrollen og uansett hvor mye kroppen min verket etter kuk, var det Thomas som bestemte. Hendene hans beveget seg oppover kroppen min. De befølte de små og struttende brystene mine med faste tak, og jeg kjente kroppen hans la seg over min. Munnen hans sugde på brystvortene mine og pusten hans var tung. Sakte begynte han å stange meg. Med knærne spredde han bena mine så langt fra hverandre han kunne. Pusten hans ble tyngre og tyngre. Med hes stemme sa han at han ville knulle meg dypt i fitta. Thomas vet jeg elsker at han snakker dirty. Blir så vannvittig kåt av det. Han begynte å stange meg raskere og hardere og jeg stønnet høyt. Stønningen min hisset han opp bare mer og stangingen gikk raskere og raskere. Plutselig trakk han seg ut. Saftene mine rant nedover lårene mine. Trur aldri jeg har vært så våt før. Thomas løsnet den ene foten min og la den over skuldra si. På denne måten kunne han stange dypere inn i meg. Han stønnet høyt mens han hardt og med et vannvittig tempo knullet meg i fitta. Handflata hans knadde klitta mi og jeg kjente orgasmen nærme seg. Da jeg kom spente jeg kroppen i en bue og Thomas stanget dypere enn noen gang. Han løftet meg over på siden og knullet meg bakfra. Hele tiden holdt han meg i den posisjonen han ville med de sterke armene sine. Stønningen hans var nå høylytt og jeg visste han var nær med å komme. – Come in my mouth, ba jeg. Thomas trakk pikken ut og mastruberte hardt foran andsiket mitt. I det han kom stakk han den steinharde kuken i munnen min og jeg sugde til alt jeg klarte. Thomas brølte som et vilt dyr. Han kom i tonnesvis. Jeg svelget unna alt jeg klarte, men mye av sæden rant nedover haken min. Etterpå så jeg opp på han og smilte. Han ristet pa hodet mens han smilte tilbake. Tauene ble knytt opp og han tok meg i armene sine. Hjelp som jeg elsker den karen, mann med stor M!!!

Legg igjen en kommentar