Min fantasi…

Denne novellen er vist 11491 ganger.

Det var helg og våren var i anmarsj. En deilig fønvind fikk til å krible i kroppen, ved tanken på å kunne være helt naken ute
og kjenne vinden kile forbi musa mi. Jeg tenkte på gåsehud og stive brystvorter og en naken, stor og kåt mann til å ta meg. På min vei hjem fra jobben denne dagen møtte jeg flere menn som hastet forbi og jeg studerte lepper, og kroppsbygninger og hender, mens jeg drømte om å bare stoppe en av dem og regelrett spørre om han kunne bli med meg hjem og knulle meg. Vel vitende var jeg om at jeg aldri kunne tørre å gjøre noe slikt. en av disse mennene som gikk forbi hadde et par grove arbeidsnever og det tok ikke lang tid før jeg manet fram en «film» i hodet mitt hvor han utkledt som lege brukte de maskuline fingrene sine til å utforske den våte fitta mi, med en lang finger i rumpa mi. Den nedte som gikk forbi hadde skjegg og bart og så ikke ut i det hele tatt, men alt jeg kunne tenke på var hvor deilig det måtte være å sette seg mot munnen hans å bli sugd, mens tunga fant veien inn mellom de store kjønnsleppene og overleppa klitten, og alt av skjegg og bart kilte de følsomme områdene rundt. Innen jeg satte nøkkelen i låsen hjemme var jeg våt og klar som et egg. Samboeren min ventet jeg ikke hjem på noen timer, så jeg la meg rett ned og tenkte at jeg skulle fylle meg selv opp med agurken jeg hadde kjøpt på veien hjem. Jeg førte den inn uten problem. Den var deilig og stor og kald og jeg knullet meg selv med den med den ene hånden mens den andre hånden beveget seg raskt over klitten. Det var like før jeg nådde et deilig høydepunkt da det gikk i døra og inn kom samboeren min og kameraten hans. Jeg trodde jeg skulle dø av flauhet, men ble overasket av kameratens «Fy faen, for ei rådeilig dame du har»-kommentar. Kjæresten min ble stående litt lamslått noen sekunder før han kikket bort på kameraten sin og spurte om han ville hjelpe til å knulle meg. Før jeg visste ordet av det hadde de tatt tak i meg. De løftet meg sammen og bar meg mot soverommet. Liggende i senga så jeg hvor det bulte i de to buksene som var på vei av. Jeg fikk raskt av meg resten av klærne mine. Det tok ikke lang tid etter at jeg hadde fått av meg BH-en før guttene hadde tatt hvert sitt bryst som de sugde og bet lett i. Jeg kjente hvordan det sendte ilinger langt inn i den kjempekåte musa mi som bare lengtet etter å bli knullet av to store flotte pikker. Mens de lå slik og sugde på hver sin brystvorte, kom de også også med hver sin hånd mot skrittet mitt. Noen fingre begynte å skyte inn og ut av meg mens noen andre fingre masserte den svulmende klitten min. Jeg grep fatt i en pikk med hver hånd og begynte å runke. Vi slapp alle fra oss små stønn som vi ikke klarte å holde inne, og jeg beordret kameraten til å slikke meg, mens han fortsatte å fingre meg. Imens klinte jeg lenge med kjæresten min og fikk ham til å knulle munnen min. Det var ubeskrivelig deilig. Blodet bruste og hjertet banket og de kunne ikke slutte å stønne og fortelle meg hvor deilig fitta mi var. Jeg kjente at noen små dråper piplet ut av pikkhodet til samboeren min, og jeg skjønte at han kanskje kom til å sprute munnen min full av varm sperm, men jeg avbrøt ham. Jeg hvisket i øret hans at jeg ville kjenne dem begge på en gang. Han var ikke sen om å fiske opp tuben med glidemiddel fra nattbordskuffen og smøre inn den stive staken sin, før han masserte og smurte inn den andre pikken også. Det var tidenes mest opphissende syn. Fitta mi lengtet etter å bli gjennomborret.
Kameraten la seg ned på ryggen og jeg satte meg på pikken hans. Den var stor og varm og litt skjev, og det føltes himmelsk. Jeg lente meg forover og kjente at kjæresten min begynte å smøre inn rumpehullet mitt med de gode hendene sine. Så deilig og forsiktig som bare han kan, førte han pikken sin inn i det bakre hullet mitt, mens han stønnet frem hvor deilig og trangt hullet mitt var. Jeg lå slik, helt i ro, mens guttene knullet underlivet mitt som var fylt til bristepunktet av to store kåte pikker.Fire hender var over alt ellers, og kjærtegnet meg, tok hardt i brystene mine og strøk gjennom håret mitt. Vi var ville alle sammen. Jeg kjente at orgasmen nærmet seg, og jeg hørte på stønnene at guttene ikke var langt unna heller. Med tanken på at guttenes deilige pikker skulle sende all satsen sin inn i meg, kom jeg på en laang bølge av en deilig orgasme. Vi ristet alle sammen og kom visst mer eller mindre samtidig.
Jeg kjente at jeg var tilfredsstillt og lykkelig da de trakk seg forsiktig ut av meg. Kameraten kysset meg på kinnet og sa han måtte gå, mens kjæresten min la seg ned med armene tett rundt meg og fortalte meg at han var verdens heldigste gutt. Men så var jo jeg verdens heldigste jente også….

Legg igjen en kommentar