Min fantasi jeg endelig fikk oppleve

Denne novellen er vist 40580 ganger.

Det var lørdagskveld, og jeg satt inne i leiligheten alene. Denne dagen hadde vært ganske dyster, og jeg var innesluttet. Dagen i forveien hadde jeg fortalt typen min, Alex om min fantasi. Nå som forholdet hadde vart i 4 måneder, tenkte jeg at det ville gå greit å fortelle ham det. Men den gang ei. Jeg fortalte han at jeg likte tanken av å ha trekant med to menn. Jeg fortalte han også at jeg ville at han skulle bruke makt mot meg, vise at han er sterkere enn meg. Det å være hjelpesløs, tente meg. Han reagerte uventet rart. Han så på meg med avsky, og snakket ikke til meg resten av kvelden. Det skuffet meg at jeg mest sannsynlig ikke ville oppleve min fantasi sammen med han.

Et par timer senere hørte jeg at døren smalt. Jeg hørte stemmen til typen min, og en til. Rart han tok med seg besøk hjem så sent, tenkte jeg. Det var en fremmed mann jeg aldri hadde sett før. Han var høy, muskuløs, i midten av 20-årene og hadde mørkt, rufsete hår som nesten dekket de grønne øynene hans.
– Hei, sa han forsiktig. Erik heter jeg.
Jeg rakte frem hånden min, og hilste.
– Cecilie.
Alex så på meg, og smilte litt. Han strøk meg på kinnet, med de glatte, store hendene sine.
– Ikke se så sur ut. Bare glem den episoden vi hadde i går, jeg overreagerte.
Alex så meg dypt i øynene, før han kysset meg forsiktig på munnen. Humøret mitt ble straks bedre.
– Jeg håper det er greit jeg tok med Erik hjem, jeg vet det er sent, men…
Han sa ikke mer. Alex så usikkert på meg. Jeg sa det var greit, og dro ut på kjøkkenet. Jeg kom tilbake med tre pils. Vi satte oss ned i stuen, og begynte å prate. Vi hadde det egentlig ganske koselig, og stemningen var på topp. Erik var en humørspreder, og det var lett å prate med ham.

Etter en stund, hørte jeg mobiltelefonen pipe. Jeg gikk inn på soverommet for å hente den. Idet jeg tok opp mobilen som lå på nattbordet, kjente jeg to hender komme bak meg, strøk meg langs midjen under genseren. Alex sine sterke hender kjentes gode og varme.
– Jeg er kåt, hvisket han meg i øret. Jeg vil ha deg nå.
Jeg så rart på han, jeg lo litt.
– Alex, vi kan da ikke gjøre noe nå, Erik sitter jo i stuen!
– Ikke bry deg om han, han kommer ikke merke noe.
Alex så på meg med et lekende blikk. Så lot han hendene sine fare under genseren min igjen, og strøk meg over brystene. Stemningen gjorde meg kåt. Det gjorde vel ikke noe om vi tok en kjapp en her og nå? Erik ville ikke merke noe. Men så tenkte jeg meg om. Tenk om han kommer inn?
– Nei, vi venter heller til Erik drar, sa jeg, med et lurt smil om munnen.
Jeg gledet meg allerede.
– Nei, Erik kommer nok ikke til å dra.
Jeg så forundret på han.
– Hva mener du?
Alex sa ingenting. Han bare kysset meg ømt på halsen. Plutselig grep han tak om meg, og slengte meg ned på sengen. Han holdt hendene mine fast, det verket. Jeg ble ganske forundret. Hva holder han på med? Jeg tenkte straks på dagen i forveien. Den dagen jeg hadde fortalt han om min fantasi. Jeg klarte og skjule et smil, bak et forskrekket uttrykk.
– Erik, kom inn hit litt! Alex ropte med høy og bestemt stemme.
Erik kom løpende inn døren, smilte lurt. Det ante meg at Alex hadde fortalt han om fantasien min. Jeg sa ikke noe.
– Hva har du tenkt at vi skal gjøre med henne? spurte Erik. Han gned seg i hendene.
Alex så på ham med et frekt blikk.
– Vent og se.
Hendene mine begynte å bli såre av det faste grepet Alex holdt meg i. Plutselig slapp han, og så på meg.
– Kle av deg! beordret han.
Jeg adlydet, og begynte først å ta av meg genseren. Den sitrende følelsen mellom beina ble sterkere og sterkere, men likevel kunne jeg kjente rødmen stige opp i ansiktet mitt. Jeg likte ikke å vise kroppen min for fremmede. Alex kneppet opp bhen min, og de passe store brystene ble frie. Jeg skulle til å dekke dem med hendene mine, men før jeg rakk det, tok Alex tak i dem, og holdt dem fast igjen. Jeg kunne kjenne Eriks blikk gli over brystene mine.
– Så deilig du er, sa han med rolig stemme.
Han tok av seg på overkroppen, og en muskuløs brystkasse kom til syne. Like etter tok han av seg buksa. Jeg kunne se en bulk stikke ut av bokseren. Det var tydelig at han var opphisset. Hendene mine ble frie igjen, og da jeg så opp på Alex, hadde han allerede rukket å kle av seg. Han kneppet opp buksa mi, og dro den av meg, samtidig som tangaen ble med. Gud, så ydmykende, tenkte jeg. Her lå jeg helt blottlagt foran en fremmed mann.

Erik bøyde seg ned mot meg, kysset meg på halsen. Våte kyss. Kyssene hans gikk lengre og lengre ned. Jeg kjente tungen hans streife den stive brystvorta mi. Tungen hans beveget seg i sirkler over den, små bet litt samtidig som han masserte den andre mellom pekefingeren og tommelen sin. Jeg ga fra meg et svakt stønn. Jeg kjente jeg ble varm mellom beina.
– Så du liker dette, hva? Alex så på meg.
– Nå tenkte jeg du skulle få vise Erik hvor god du er til å suge, sa han lurt.
Et stikk av usikkerhet steg opp i meg. Men det var mest pirrende. Erik tok av seg bokseren, og blottla lemmet sitt, som nå hadde vokst seg større. Jeg ble overrasket over hvor stor kuk han hadde. Alex tok tak i hodet mitt, og førte det mot skrittet til Erik, han hadde nå stilt seg opp rett foran meg. Jeg kjente det lugge i håret mitt. Alex var bestemt.

Jeg lot tungen min gli over pikkhodet til Erik, rundt og rundt. Etter hvert gapte jeg over det store lemmet hans. Hodet hans kjentes glatt og deilig i munnen min. Jeg kunne kjenne den allerede stive kuken bli stivere. Jeg holdt et fast grep rundt skaftet hans, og runket det sakte samtidig som jeg kysset og sugde på pikkhodet. Pusten hans ble tyngre og tyngre. Alex satt fortsatt i sengen og holdt fast hodet mitt, og betraktet det hele.
– Er det deilig? spurte han Erik.
– Aah, ja! Pusten hans begynte å bli enda tyngre.
Alex slapp hodet mitt, og beordret meg til å slutte å suge. Strengt.
– Nå er det min tur! Han nærmest gliste av forventninger.
– Still deg på alle fire, sa han, og satte seg på knær foran meg.

Jeg gjorde som han sa, og ventet på flere instrukser.
– Nå, du vet hva du har å gjøre. Alex begynte å bli utålmodig.
Jeg førte hånda mi ned til pikken hans, og runket den sakte, men sikkert. Gradvis raskere. Jeg visste akkurat hvordan han likte det. Idet jeg bøyde meg ned for å slikke pikkhodet hans, kjente jeg to hender holde tak i hoftene mine. Jeg skjønte hva jeg hadde i vente. Jeg kunne kjenne de varme saftene mine renne nedover lårene. Erik trengte kuken sin inn i den fuktige fitta mi. Fylte meg opp. Forsiktig førte han kuken sin inn og ut.
– Aah, hardere, sa jeg med en bedende stemme, mens jeg runket Alex hardt og fort.
Ansiktet hans var forvridd av nytelse. Jeg strøk han over den stramme strengen på undersiden av kuken hans.
– Aah, jeg klarer ikke holde ut mer! stønnet han.
Jeg økte tempoet litt. Runket han heftig.
Alex kunne kjenne han var i ferd med å komme. Med et høyt stønn, kom han, og sprutet meg over hele ansiktet. Han sank sammen av nytelse, og sukket. Jeg slikket meg om munnen. Jeg elsket at spruten kom i ansiktet mitt.

Erik holdt på lengre. Han trengte ut og inn i meg med harde støt, raske bevegelser. Deilig. Det var nok ikke lenge til han kom også.
– Åååh, åååh! Han stønnet høyt. Han tok tak i kuken sin, og gjorde slik at spruten kom oppover ryggen min. Han sank sammen av utmattelse. Alex betraktet meg.
– Nå er det din tur til å få en deilig orgasme.
Jeg la meg på rygg. Hendene hans strøk meg over brystene, beveget fingeren sin i en sirkel rundt navlen. Det kriblet av forventninger i magen min. Alex førte hånda si ned til skrittet mitt. Fingeren hans masserte de ytre kjønnsleppene mine. Klitten min banket. Den skrek etter berøring. Jeg stønnet svakt. Til slutt bøyde han hodet sitt ned mot skrittet mitt, plasserte lårene mine fra hverandre. Han slikket i seg saftene mine og berørte klitten min intenst.
– Aaah, mer! skrek jeg.
Erik kviknet til. Han og Alex byttet på å slikke meg. Orgasmen var på vei.
– Aaah ja! Skrek jeg ut i det orgasmen kom. Sammentrekningene kom rytmiske. Kroppen min vridde seg av ren tilfredsstillelse. En varm følelse bredte seg over hele kroppen. Jeg var helt svett.
Erik og Alex smilte til hverandre, og var fornøyde. Vi la oss tett under dynen, alle tre. Alex kysset meg lett på pannen, og slukket lyset. Erik var allerede i ferd med å sovne.
– God natt, hvisket Alex, og lukket øynene.
Jeg lå der, midt mellom dem, og smilte. Min fantasi hadde blitt til virkelighet.

Legg igjen en kommentar