Min første wet sommer

Denne novellen er vist 52471 ganger.

Hele hagen deres var (og er) veldig skjult og privat, har jeg har tatt av toppen et par ganger alene også, når ingen var rundt, men ikke foran noen andre.
Jeg var der en del fra jeg var 10 kan man si.

Hun ønsket meg uti toppløs også uti, og jeg bare «hvorfor ikke», tok av toppen, slang den i stolen og hoppa i, det føles så utrolig å svømme naken eller toppløs. Hun kommenterte puppa mine, hvordan de struttet og spisse brystene mine og brystvortene var blitt. Etter en stund tok hun av seg badedrakt bunnen og kastet den til stolen, og svømte litt mer, hun spurte om jeg noen gang svømte helt naken før, og Ja, det gjorde jeg et par ganger alt av meg selv i bassenget deres, hun var så interessert da jeg fortalte henne at jeg gjorde, og ville at jeg skulle ta av meg bunnen også, så til slutt gjorde jeg og vi snakket og svømte for en stund, så vi fikk ut og hoppet inn i badestamp, som begge nakne , det føltes rart at hun så meg naken, akkurat nå. Faktisk hadde hun sett meg naken siden jeg ble født, hun pleide å skifte mine bleier og gi meg bad, hele tiden da jeg vokste opp, men dette var første gang hun så meg naken siden jeg var blitt stor, og jeg hadde aldri sett henne naken heller, vel kanskje et par ganger, men ikke rett foran meg, men hun fortsatte å si hvor søte og vokst opp jeg var blitt.
Hun så nærmere på museområdet og sa sa det var så sexy sexy, med naken barberbert mus. Jeg senket ned i det varme vannet som i stampen og kroppen ble så avslappet og kilen over alt. Jeg elsket (og elsker fortsatt) de sterke vannstrålene som skyter ut rundt hele kanten av den , Hennes bryster var så perfekt og sexy og jeg , jeg ønsket mine ville skynde seg og vokse sånn, hennes vare en D cup,, og hennes rumpe er bare perfekt størrelse også. Hun var over 45 da, men , men wow, men fortsatt sexy, og da jeg så hennes barberte glatte mus på nært hold, jeg kunne ikke tro det, men jeg prøvde ikke å se på det. Vannet følte såååå bra på kroppen min.
Helt naken beveget hun seg rundt til forskjellige steder i hottubben og sa OMG, Dette er deilig.
Er hva? sa jeg – hva?
Hun sa det beste stedet å være i, og sa kom her, kom så skal jeg vise deg.
Hun holdt meg og snudde meg rundt for å kjenne den siden , og holdt meg bakfra, holdt hele kroppen min mot sin, holdt magen og puppa,. Det føltes så varmt, jeg hadde aldri følt slik før, da som hun holdt, Hun nådde rundt og spredde beina mine og åpnet slik at vannstrålen siktet rett på meg,, OMG, hun satte meg så vannjetten på full styrke rett på min kosetapp, jeggynte å trekke bort i starten, men hun holdt meg fast der, det føltes så fantastisk, så når jeg følte fingrene hennes skli inn musa og
Rumpehull så hadde jeg aldri sånn herlig stimulering så kroppen min begynte å riste og rykke rykke og jeg hadde den beste orgasmen noensinne, til da. Tante holdt meg fast og knadde og befølte meg mens det stod på. Vi klinte ltt en liten stund førvi gikk inn på badet for å dusje. Tante støttet meg in for jeg var fremdeles sjelven i lårene.
I dusjen hjelp Tante Karen med å vaske meg, hun såpet opp opp vaskeklut og
Vasket meg grundig og det føltes så bra også, spesielt når hun vasket hele rumpa rumpe og musestredet, mens hun stakk fingre inni meg et par ganger, og deretter ga meg vaskeklut og ønsket meg å vaske henne og, så jeg gjorde,.
Brystene hennes var så myke og glatte enda hun var så gammel, hun var vakker, hun holdt min hånd ned til hennes fitte og sa at dette må vaskes nå, . Daæven og så. Hennes fitte så fantastisk, og føltes så glatt også, jeg vasket henne under hennes rumpe og rundt henne søkk våt og glatte mus , som var slik herlig, og lot skli en finger inn Min tantes fitte, OMG, jeg trodde aldri jeg skulle gjøre dette,, Hun stønnet litt og sa oh yes fortsette med det, jeg var fortsatt så våt mellom beina siden den fantastiske orgasmen jeg nettopp hadde i hottubben, så jeg holdt henne og fingret henne, samtidig som hun kom med sin hånd og ble fingret meg, Hun stønnet og rykket kroppen hennes og skrek litt og hennes fitte sprutet skikkelig kommesprut som jeg fikk rett inn i min hånd, og på mine føtter og ben, OMG, så villt dette var. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle fingre en tante (selv om det var filletante) før, og ikke til orgasme og hvertfall ikke til jentesprut.
Akurat når jeg trodde det var over, hun sto der foran ansiktet mitt og ga slipp på en varme sprut av tiss , over mine føtter og ben og min hånd. Hun holdt hånda mi til underlivet slik at jeg kunne føle det, og cupped hånda mi over fitta si, mens hun tisset ferdig, det var utrolig,,
Hennes tiss var så varm da den sprutet ut mellom hennes naknestore barberte fittelepper.Wow! Jeg hadde alltid vært nysgjerrig og litt spent når jeg ser eller hører jenter tisser, helt siden jeg var veldig ung,
Vi pleide å dra på campingturer da jeg vokste opp, og hun og onkel tok meg ofte med på campingtur om sommerne, for at jeg skulle få fri fra mamma. Dette skjedde organisert i en forening jeg ikke skal nevne navnet på her, hver sommer , et eller et annet sted i Sverige, Danmark eller Schleswig, og det meste av tiden måtte vi gå på provisoriske latriner utenfor, Jentene bak ett tre og gutter på den andre siden LOL! Vi ville alle titte på hverandre da vi skulle tisse, jeg var nysgjerrig på hvordan en gutt kunne bare stå der og en strøm bare skjøt ut av pikken, og guttene kikket alltid på oss jenter også, Jeg brydde meg ikke seg ikke, det var slags spennende å bli sett antar jeg, så det var sikket kanskje defor at da tante tissa på meg at jeg syntes det var så spennende å kjenne og føle.

Hun så at jeg likte det, og hun ville ha meg til å tisse på henne nå,, wow, dette var så sexy og hot, men litt rart, men jeg måtte tisse skikkelig MYE nå uansett, hun la ned i badekaret,
– Kom igjen, jeg vil se at stramme nakne fitta di pisse meg ned, hele meg vil ha tisset ditt.
Jeg skrevde over henne , og satte meg litt på huk og ga slipp på min egen fulle blære over henne, hun flyttet seg litt så ble jeg tisset på munnen hennes, og hun smakte og drakk en del og tok tak i rumpa mi og trakk seg nærmere, og begynte å gni kosetappen mens jeg tisset på henne, det var en helt fantastisk følelse, det var så varmt, å føle min egen varme tiss sprute over hele meg og henne, så når hun dro meg ned for å sitte på hennes ansikt, mens jeg fortsatt tisse, og å føle tungen slikker inni meg selv var såååå varmt og kåtende
Jeg hadde aldri hatt en tunge inni tissehullet før, men ville det hele tiden nå ,, Wow !, Hun slikket og sugde, svelget og deretter bet og tygget lett på klitoris min, og samtidig fingrene hennes var over meg i begge mine hull,, OMG, utrolig, det føltes så bra, jeg kom til en annen orgasme i munnen hennes og sprutet fittejuice hardt denne gangen, det var den beste dagen jeg hadde hatt i hele mitt mitt liv, så langt, og vi fortsatte hele natten også, det var så utrolig, men jeg ble helt gåen, fullstendig utslitt og ønsket å gå legge ned, og hun sa ja jeg vet kjæresten, jeg trenger en også, så vi la oss i hennes brede seng sammen, nakne og hun la ved siden av meg , men da jeg la meg og begynte å bikke over i drømmeland, eller hadde jeg alt sovet, merket jeg at hun slikka meg igjen, hun sa hun ikke kunne hjelpe det, at jeg smakte så bra, og hun aldri hadde smakt litt søt ung glatt fittesom min.
Ikke sånn ung som min som smaker så bra? Jeg har tenkt på det litt, Tydelig at tante hadde slikka ung mus før? Men vi sovnet omsider.

Neste dag fikk vi telefon fra sjukehuset om at jeg slapp å se mamma mer i live. Jeg var egentlig bare nte var det en del sammen. Selv om jeg var mye med venner den sommeren og, så var det alltid tid for litt lek med tante.

Legg igjen en kommentar