Min første gang

Denne novellen er vist 8263 ganger.

Det var bare 2 uker igjen til sommerferien og stemningen hos studentene på lesesalen var til å ta og føle på. De fleste var lei av å lese og varmen som hadde komt de siste dagene var uutholdelig. Dette medførte likevel ikke bare komplikasjoner, for de fleste av jentene på lesesalen hadde mindre klær på seg og dette fikk blodet til å bruse. Jeg hadde aldri hatt sex med en jente før og hadde lenge tenkt på hvor deilig det ville ha vært å knulla en av jentene på pultene rundt om kring i rommet. Ofte så jeg for meg hvordan jeg tok en av jentene hardt og godt oppover veggen.

En av jentene på lesesalen som jeg desidert likte best, satt rett over meg. Det var bare en skillevegg i mellom oss. Og en kveld det var bare jeg og Marie igjen på lesesalen kjente jeg lysten spre seg nedover beina. Av og til brukte jeg å bøye meg ned for å se på beina hennes under pulten. Hun var 19 år, rålekker, slank og gikk alltid med trange Miss Sixty dongeribukser.

I dag hadde hun derimot på seg skjørt og en svært dristig topp. Åhh jeg stønnet nesten bare av tanken av hva jeg kunne gjøre med henne. Jeg tok så en titt under pulten og der så jeg de nydelige bena hennes. Skjørtet som var ganske kort lå fint rundt låra og bena hennes lå i kryss. Jeg drømte meg raskt vekk.
Plutselig flyttet hun beina sine slik at jeg nesten fikk et glimt av henne. Fytti grisen hvor opphisset jeg ble. Jeg kjente hvor pikken vokste og jeg var fristet til å ta den fram. Så tok hun handen sin og flyttet skjørtet vekk. Himmel og hav! Hun hadde ikke truse på seg og hun var barbert. Hun hadde det vakreste kjønnet jeg noen gang hadde drømt om. Om hun bare kunne flytte litt på bena.
Som en drøm som gikk i oppfyllelse satt hun seg bedre til rette og førte en finger sakte over kjønnet. Jeg så at hun rykket til der hun satt. Jeg lurte veldi på om hun visste at jeg følgte med henne. Jeg hadde lyst til å krype bort til henne og slikke til meg kjønnet, men var altfor redd. Slik satt hun i noen minutter før hun brått sluttet med herligheten.
I ren forfjamselse trakk jeg til meg hodet og drylte det inn i bordplaten med et brak og landet på gulvet.Jeg kjente tårene i øyekroken og ville bare hyle høgt, men mannet meg opp.
-Hjelpe meg, gikk det bra med deg? Marie hadde reist seg opp og stod nå rett over meg.
Jeg så de solbrune føttene hennes kranse seg oppover mot nytelsens senter.
-Ja, det gikk bra ja. Jeg har visst lest lenge nok i dag, svarte jeg. Smerten var forferdelig og jeg tok meg til hodet.
-Oj!, du har en kjempekul i hodet!. Marie kjente på hodet mitt og jeg kjente sitringer i kroppen da hun tok på meg. Hadde det bare vært det andre hodet hun tok på, tenkte jeg i det hun gikk bort til vasken for å hente litt kaldt vatn til meg.
-Takk skal du ha, svarte jeg og hun smilte. Jeg lå ennå på gulvet og hun satt på kne ved siden av meg.
Jeg lurte på om jeg skulle si til henne at jeg likte henne og bestemte meg for å fortelle.
-Du Marie, det er en ting jeg tenkte jeg skulle si, men… Ja, nei.
-Hva er det? Fortell da!
Jeg liker deg Marie, tror jeg er forelsket i deg!
Hun rødmet der hun satt på kne ved siden av meg og jeg kjente at jeg følte meg utroli dum der jeg satt.
-Takk for det, jeg liker deg også, men er nok ikke forelsket i deg. Men du er en veldi søt og sexy gutt.
Så gav hun meg ett kyss på pannen og jeg kjente pikken vokste. Jeg tror hun la merke til det med en gang for brått flyttet hun seg nærmere meg og begynnte å beføle meg på overkroppen.
-Har du noen gang hatt sex før? Spurte Marie. –Nei, jeg er jomfru og må vel si at jeg er svært uerfaren, svare jeg.
-Har du lyst på meg da, spurte Marie.
-Klart jeg har det!!
Jeg greidde nesten ikke styre begeistringen min og ville bare hive meg over henne.
Men hun ville bestemme.
Hun satte seg skrevs over meg og fortalte at hun skulle lære meg.
-Slikk meg!
Jeg visste ikke helt hvordan det skulle gjøres, men prøvde så godt jeg kunne.
Hun stønnet og vrikket seg og det så virkelig ut til at hun hadde det deilig og det hadde jeg også.
Hun smakte helt topp og jeg var så kåt som jeg aldri hadde vært før. Fitta hennes var liten og barbert og jeg drømte meg vekk. Så kjente jeg brått en hånd som befølte pikken min.
Hun ville knulle!
Ta meg nå! Ropte Marie. Hun knepte opp buksa mi og lemmet spratt opp. Hun betraktet det bare noen sekunder før hun smatt opp på meg i et jafs. Det gikk ikke lenge før jeg kom og jeg fyllte henne opp.
Og hun kom like etterpå i en forrykende orgasme. Hun hylte av begeistring og sank sammen opp på meg.

Etterpå fortalte hun meg at hun elsker å gjøre det med jomfru gutter. Det er hennes fetish, så da jeg spurte om vi kunne møtes igjen svarte hun nei.
-Det blir kun en gang, vennen min.

Dagen etter var hun ikke på skolen. Og jeg så henne aldri mere.
Fremdeles lurer jeg på om jeg kommer til å se henne igjen, for etter dette møtet har jeg aldri hatt sex. Var det hele bare en drøm?

Legg igjen en kommentar