Min første gang

Denne novellen er vist 11856 ganger.

Mitt navn er Morten, og jeg vil fortelle dere om noe som skjedde meg sist sommer. Det var nemlig da jeg gikk fra å være ung gutt til mann..

"Morten, kom her da!" Sunniva ropte på meg fra soverommet. Jeg stod foran speilet på badet, og kikket på den passe muskuløse kroppen min. Det var dette øyeblikket jeg hadde trent til. Endelig skulle den perfekte kroppen min bli en menneskelig elskovsmaskin. "Morten!!" ropte Sunniva enda en gang. Denne gangen litt mer utålmodig. "Ja, jeg kommer!" svarte jeg, men ble fortsatt stående. Jeg tenkte tilbake på alt jeg hadde gjort for å komme hit: En het kveld med Sunniva.
Jeg presset brystkassen frem, og gikk ut til den ventende vulvaen som lå våt og klar på sengen.

Sunniva var kun iført en liten, leken nattkjole laget av gjennomsiktig stoff. Den passet perfekt til hennes velformede pærekropp. Store hofter, bred rumpe, smal midje og nesten ikke bryster. Akkurat s lik jeg liker det.
Jeg tok av meg den lille Speedo-badetrusen jeg hadde på meg, og slang den elegant i veggen. "Dette er utstyret mitt. Can you handle it?" sa jeg på en macho måte, og spankulerte mot sengen. Sunniva spriket pirrende med beina, og jeg så at hun ikke hadde noen slags form for undertøy på.
Det eneste som skjulte den lille blomsten hennes var den tykke manken av lokket kjønnshår. Det var et lite rødskjær i den sorte pelsen. "Jeg har mensen, men det gjør vel ikke noe?" sa Sunniva, og strøk de små pølsefingrene sine gjennom det seige kjønnshåret. "Selvfølgelig ikke. Men kan jeg få lov til å kalle deg Bloody Mary? Jeg finner det navnet så opphissende!" sa jeg med mørk og sexy stemme. "Ja!" skrek hun, og holdt ut armene sine. Jeg tok sats, og hoppet oppi til henne. Hun pustet fort, og begynte å klå meg under armene. Jeg kjente en intens smerte, og plutselig fant jeg ut at smerten kom fra armhulen min. Hun dro meg i armhulehåret. "Hva gjør du?" spurte jeg, mens
jeg prøvde å finne fram til det lille hullet som den store busken skjulte. "Jeg elsker svett armhulehår!" stønnet hun. "OK," sa jeg, og fortsatte med hull-letingen.
"Hva er dette?" sa jeg, og dro fram en liten, seig klump fra underlivshåret hennes. Hun kikket nysgjerrig på den, før hun svarte likegyldig:"Bare en liten mensenklump. Ingenting å bry seg om.." Plutselig følte jeg en sterk trang. Trangen til å smake. Smake på hennes selvproduserte klumper.
Jeg tok fingrene som holdt den lille klumpen opp til munnen, og strakte ut tungen. Det smakte rart. En blanding av blod og sur-søt saus. Men på en måte likte jeg det. Likte den deilige smaken av det naturlige. Jeg puttet hele klumpen i munnen, og fortsatte med å rote rundt i den hårete beveren. Så kjente jeg det! Et lite, vått hull. "Jeg fant det!" ropte
jeg opphisset, og begynte å stikke fingrene forsiktig inn i det. Utifra stønningen hennes merket jeg at hun ble kåtere og kåtere. Hun fomlet litt før hun tok tak i den stive staken min. Hun strøk den forsiktig på glans, før hun kastet seg over den med munnen sin. "Hva gjør du?" spurte jeg fortumlet. Hun stoppet opp med hva enn det var hun gjorde, og forklarte at hun ville gi meg en "blow-job". "Nei.." svarte jeg, "..det er bedre hvis jeg penetrerer din væskende penisslire. Hun inntok en liggende stilling, og jeg kjørte mine mange centimetre opp i den trange skjeden hennes. "Au!" skrek hun. Plutselig rant det blod ut på lakenet, og jeg forsto at jeg hadde gjort henne om til en kvinne.
Jeg, Morten Spruten-Vold, hadde gjort Sunniva Hansen om til en vordende sexgudinne…

Legg igjen en kommentar