Min første natt med Erik

Denne novellen er vist 5482 ganger.

Vi hadde funnet hverandre kvelden før, på et diskotek nede i byen. Av en eller annen grunn hadde jeg tatt han med meg hjem. Enda han var temmelig full da vi dro derfra. Han hadde vel drukket alt for mye. Jeg viste med meg selv da vi satt i drosjen på vei hit, at jeg ikke kom til og få noen glede av han. Pokker, hvorfor skulle han plutselig bli så full? Jeg hadde angret på hele greia der der i drosjen, men så hadde jeg stablet han på beina og støttet han opp trappene og fått han i sang. Hvor han sovnet momentant, som antatt. Jeg hadde satt meg alene på balkongen og røykte og små hutret i mai natten. under meg lå byen vakker og mørk,med sine funklende perlekjeder og krystaller, og inne i senga mi lå Erik, 21 år fra Oslo og sov. Selv var jeg ½ år yngre. Jeg grøsset og fant ut at det var på tide å krype til sengs og så for meg den pinlige situasjonen som ville oppstå i morgen tidlig.
Om morgenen hadde jeg stått tidlig opp, tatt en dusj og begynt på oppvasken da jeg instinktivt følte et par øyne i nakken. Jeg snudde meg rundt, og der sto han i døråpningen og strakte seg. Kun iført en lyseblå stram bokser og et stort smil. Han kom bort til meg og tok omkring meg. Før jeg fikk summet meg hadde han funnet ut at jeg var naken under den store skjorten. Han strøk litt over meg før han sa: «Du, jeg er trøtt.» «mm de er jeg også. Vi går og tar oss en lur hva?» inne i stuen stoppet han. «Vi sover her» han pekte på det langhårete hyrdeteppe jeg hadde liggende mitt på gulvet. «Her?» «Ja, her. Legg deg ned» kommanderte han. Jeg la meg ned og han satte seg ned ved siden av meg. «Bare lukk øynene og slapp av.» Jeg kjente hendene hans begynte og tegne midjen og hoftene mine. Langsomt og forsiktig. «Bare slapp helt av.» Jeg gjorde det. Det var deilig. Nå strøk han hoftebena med tomlene, man masserte magen lett med flat hånd. Han fortsatte nedover på utsende av lårene og opp igjen på innsiden. Den elastiske skjorten ble skjøvet opp over brystene mine, og han kjærtegnet siden og ribbeina med åpne hender og fordypningen mellom dem med tommelen. «Godt?» «Ja» stønnet jeg. Det kjentes både avslappende og opphissende på samme tid, men jeg hadde ikke helt bestemt meg for hvilken retning dette sulle ta. Foreløpig ville jeg ikke vise han noen reaksjon annet enn at jeg synes det var godt. Så jeg smilte tilbake, strakte meg, lukket øyene og bare nøt. Nå la han armene mine opp langs hodet mitt og kjærtegnet armhulene og innsiden av overarmen. Fingertuppene hans lekte nedover igjen og tomlene streifet brystvortene på vei ned i fordypningen mellom ribbeina. Det sitret i brystvortene, jeg kjente hvordan de trakk seg sammen og ble harde. Kjærtegnene hans ble fastere, og endte ved linningen av dongeribuksen. Han åpnet knappene,trakk glidelåsen rolig ned og fortsatte med et fast grep nedover langs hoftene.etter at jeg hadde dusjet hadde jeg ikke bryd meg noe om og ta på meg truse, jeg tenkte jeg skulle gjøre det senere. Kjønnet mitt begynte og svulme nå,og jeg kjente den var glatt og varm. Pusten min gikk tyngre. Jeg åpnet øynene igjen, men uten å smile denne gangen. Jeg bare så på han og han så tilbake mens han skjøv buksen ned om hoftene mine og trakk den videre helt av. «Lukk øynene!» «Nei, jeg vil se på deg» jeg prøvde og si han imot.. «Lukk dem!» Han satt på kne mellom de spredte bena mine. Han rørte meg ikke. Jeg lukket øynene. Han fortsatte kjærtegnene fra i sta, men nå direkte på den varme huden min. Fast og rolig over hofter, ribben, bryster, ribben igjen, hofter og lår.nedover lårene med håndflaten på utsiden og oppover med tomlene på innsiden. Jeg vred meg under kjærtegnene hans og var dryppende kåt nå. Der, endelig kjente jeg en finger gli inn mellom kjønnsleppene mine. Den pløyde seg sakt dypere og gled til slutt i faste rolige bevegelser i område mellom klitoris og selve åpningen. Rundt og rundt, opp og ned. Jeg presset hoftene opp mot han og ville ha den inn. «Ligg stille.» han var morsk nå. «Jammen jeg må…» «Det må du ikke, Ligg helt i ro» han hørtes irritert ut nå. Herregud, det var som og være bastet og bundet uten og være det. Når jeg beveget meg, sluttet han og kjærtege meg. Så kåt som jeg var nå, måtte jeg bare ha han og for og få han måtte jeg være helt passiv. Det var grusomt, men spennende. Nå trengte fingeren hans inn i meg. Langsomt inn, og langsomt ut igjen. Jeg klemte sammen om den og kjente at jeg var stram og sterk i musklene, men ikke sterk nok til å holde han igjen. Kroppen min ropte etter han, men jeg turte ikke bevege meg. Herregud!måtte han pine meg sånn. Hva holdt han på med nå? Hvorfor rørte han meg ikke? Plutselig kjente jeg en våt finger stryke over leppene mine. Jeg sugde hele fingeren dypt inn i munnen og sugde den begjærlig ren. I det samme kjente jeg det runde, varme, harde penishodet hans skille kjønnsleppene mine. Han lot den gli mellom klitorisen og åpningen. Kroppen min dirret som en spent stålfjær. Han strøk den våte fingeren nesten ut av munnen min og strøk undeleppen min. Jeg kysset den, slikket den, jeg var sanseløs av begjær og da trenkte han inn i meg. Jeg greide ikke og styre meg, jeg måtte presse meg mot og følge rytmen hans. Han trakk seg momentant ut og sa:» Jeg har sagt at du skal ligge stille.» Han presset begge handene mine mot gulvet med den ene handen sin, mens han stakk to fingre inn i kjønnet mitt og trakk de oppover magen min. Han trengte de dypt inn i meg på nytt, trakk de ut og masserte de bristeferdige brystvortene mine før han slikket de rene og deretter lot tungen spille over leppene mine. Til slutt sugde han underleppen min inn i munnen sin og slapp den sakte ut igjen før han hvisket: «Ligg stille du.» så fylte han meg med penisen sin, han tokk meg i langsomme tak mens han sto på strake armer over meg. Jeg åpnet øynene og ble nesten blindet av tårer som spratt og trillet nedover kinnene. Han smilte, vel vitende om at han bestemte nå.

«Har du det godt nå?» «Nei, helt jævelig!!» jeg skrek det ut. «Ja, men godt også?» Han presset seg helt inn og ble der inne i en sakte, roterende bevegelse som masserte kjønnsleppene og klitorisen samtidig. Jeg anstrengte meg av alle krefter for ikke å bevege underlivet. «Ja godt også.» jeg hulket det fram mens tårene rant, halsen smørte seg sammen og penisen hans arbeidet langsomt, dypt inn og nesten ut av kjønnet mitt før den trengte dypt inn og nesten ut av kjønnet før den trengte dypt inn igjen. «Erik du er gal.» Jeg kastet hodet fram og tilbake strammet alle musklene i hoftene og underlivet. Ellers passet jeg på og ikke røre en kroppsdel. Jeg hadde lyst til og skynd en på en orgasmen som jeg kjente bygde seg sakte, sakte opp dypt inne mellom hoftene. Men jeg turte ikke. Svetten rant av han nå. Den dryppet varm og salt ned på brystet mitt og rant vider i en dam på magen. Jeg slet hendene løs og masserte brystene i svetten hans. Han presset armene tilbake over hodet og masserte brystene selv med den ene hånden. Det venstre og det høyre og det venstre igjen, mens han støttet seg på den andre armen. Den glatte berøringen sendte vanvittige ilinger gjennom magen og til kjønnet mitt. Så samlet han bena mine og gjorde det trangt for oss begge. Han senket seg ned på albuene og tokk et fast grep om håret mitt, trakk hodet bakover og slikket halsen min, bak fra øret, ned i halsgropen og langs kragebeinettil han endte opp med å bite meg i skulderen. Jeg skrek høyt. Og kjente orgasmen vokse. Den bare kom. Av seg selv. fra dypt inne i meg et sted. Men herregud så langsomt den kom. Den gled, opp gjennom magen, ut gjennom hoftene, ned mellom lårene. Den bredte seg videre, til knærne og føttene til brystene. Den vokste og vokste seg større og større. Jeg ville skrike, men jeg greide ikke. Den var som en endeløs bølge som dønnet videre og videre mot land, ustoppelig, og langt der nede under overflaten lå kraften som sendte den videre. Stadig videre. Plutselig slo den mot svaberget som kastet den tilbake med voldsom kraft. Det gnistret for øynene som solskinn gjennom sjøsprøyt. Så ble alt svart. Jeg fulgte med bølgen til bunns og fløt sakte til overflaten. Da jeg kom til meg selv gråt jeg. Jeg hulket og tårene rant. Erik holdt meg fremdeles om hodet, men vart og forsiktig. Han strøk håret vekk fra ansiktet mitt, og da jeg slo opp øynene, smilte de blå øynene smilte de blå øynene hans varmt ned i mine. Akkurat da elsket jeg han. Jeg følte en grenseløs ømhet for denne fremmede gutten som nettopp hadde gitt meg den største orgasmen noen sinne. Jeg ville stryke han over håret, men armene kjentes som bly. «Erik» sa jeg og smilte matt til han gjennom tårene som fremdeles glitret i øyevippene: «Men du da?» jeg så på han. «Jeg vil vente. Det var nok for meg og se på deg.» Han smilte og kysset meg på kinnet.

Legg igjen en kommentar