Min første opplevelse med BDSM

Denne novellen er vist 57099 ganger.

Det var fredag kveld, jeg hadde nettopp åpnet en flaske rødvin. Jag satt og nippet til glasset da det ringte på døren. Litt forundret gikk jeg får å åpne, jeg var ikke vant til uanmeldt besøk. På trappa stod Mia, en god venninne av meg og i armene hadde  hun en stor eske. Jeg kikket litt forundret på henne, og bad henne inn på litt vin. Hun forklarte raskt at hun ikke hadde tid til det. Hun hadde nylig flyttet sammen med en ny type, og denne helgen måtte hun være ute av den leiligheten hun hadde leid de siste årene. I esken hun hadde med var en del utstyr som hun ikke ville skremme typen med, ikke enda i alle fall. Og derfor lurte på om hun kunne oppbevare esken her hos meg så lenge. Klart det, svarte jeg, og fikk esken dyttet opp i hendene. Med det samme Mia snudde seg og gikk blunket hun til meg, og så – Bare prøv utstyret hvis du har lyst. Jeg kjente jeg ble litt rød i ansiktet, men da var hun allerede langt av gårde.
   
Vel oppe i sofaen med rødvinsglasset innen rekkeviddet og esken på gulvet ved siden av sofaen ble jeg sittende å tenke på Mia. Vi hadde kjent hverandre i mange år, men det var først i de siste årene hun hadde fortalt litt om hva hun likte å holde på med på soverommet. Det hadde startet litt forsiktig, men lekehåndjern og en liten pisk, hadde hun sak. De hadde likt det begge to, og investert i stadig mer utstyr og tilbehør. Den forrige kjæresten hadde etter hvert blitt heltent på dette,  og ville leve i et MS forhold på heltid. Dette passet ikke Mia, spesielt siden hun likte å være både S og M, og mest som rollespill ved bestemte anledninger. Derfor ville hun ikke ta med alt utstyret sitt når hun flyttet inn med den nye typen, men innføre litt etter hvert hvis han likte denne slaks leik på soverommet.

Jeg for min del hadde aldri helt skjønt dette med pisk og håndjern, jeg var vel av den mer romantiske typen. Jeg hadde bodd alene i ca 6 mnd, så sex hadde jeg nesten glemt hva var. Etter hvert ble jeg så nysgjerrig at jeg åpnet esken. Jeg ble litt fascinert av alt jeg så, en del viste jeg ikke hva var, eller enda mindre hvordan det skulle brukes. Jeg fant noen mansjetter i ulike størrelser, en del tau og kjetting. Det var dildoer og vibratorer i alle størrelser og fasonger. Det var pisker og klyper og en del andre ting jeg aldri hadde sett før. Da jeg hadde sett over alt innholdet var jeg blitt så nysgjerrig, at jeg satte meg foran dataen for å se hva jeg kunne finn der. Ganske raskt kom jeg inn på Erotiknett og på BDSM sidene fikk jeg forklaring på hva alt var, og hvordan det brukes. Ble sittende og lese noveller hele den kvelden.

Da jeg hadde lest til jeg ble både kåt og våt tok jeg esken med på soverommet. Der lekte jeg litt med tanken på å være fast bundet til sengen, festet en kjetting i hver av sengestolpene, og testet mansjettene på beina, og den ene armen. Rykket noen ganger, og ble litt skremt da jeg kjente hvor fast jeg satt. La meg i en X slik så mange slaver i novellene hadde ligget, og fantaserte om hvordan det hadde vært å ha en hersker. Jeg fant en av vibratorenen og førte den ned mellom beina. Der fant jeg klitoris, hoven og følsom. Orgasmen kom som en bølge etter kort tid, den var kort og intens. Da krampetrekningen gav seg kjentes jeg litt tom ut. Jeg løsnet meg fra mansjetten, og sovnet etter en stund.

Plutselig var jeg våken, hadde jeg hørt noe? Nei, alt virket stille. Men jeg måtte på do, typisk. Jeg gikk i halvsøvne ut på badet. Da jeg var ferdig der slo jeg av lyset igjen og begynte å gå tilbake til soverommet. Plutselig kjente jeg en arm over munnen og en rundt overkroppen som holdt begge armene mine ned langs kroppen min. Jeg kunne ikke røre meg. Jeg var skrekkslagen, blodet bruste i ørene, tror personen som holdt meg sa noe, men  jeg hørte bare blodet pumpe. Etter hver oppfattet jeg noen beroligende ord, han skulle slippe meg hvis jeg lovet å ikke hyle. Det var en mann, det hørte jeg på stemmen, og når jeg fikk roet meg litt kjente jeg det også på de muskuløse armene og den faste brystkassa som ryggen min ble presset mot. Jeg nikket som svar, og han løsnet forsiktig armen som holdt over munnen min. Jeg snappet etter puste. Han holdt meg fortsatt fast inntill kroppen sin. Øynene hadde begynt å vent seg til det dunkle lyset. Det var ikke mye av han jeg så, men jeg la merke til armene og fingrene hans, og uten at jeg ville det, kjente jeg kroppen min reagerte på å stå så nær en mann. Den armen han hadde over munnen min hadde han lagt på brystet mitt, han kjente raskt over hele kroppen min, og slo fast at jeg var helt naken der jeg sto. Ett stønn slapp ut da han så vidt rørte det ene låret mit.

– Hva har vi her da, sa han. – En kåt liten tøs som ønsker besøk av en innbruddstyv så mye at hun ikke låser døren når hun legger seg en gang.  Det hadde jeg helt glemt pga den spennende esken jeg fikk av Mia. Mens han sa dette hadde han fortsatt å stryke kroppen min. Han masserte det ene brystet, kleip litt i brystvorta. Det var så deilig, å kjenne en mann gjøre dette med kroppen min. Men ordene han sa fikk meg til å skjule de stønnene som presset seg på. Han var en innbruddstyv, han fikk ikke gjøre slikt med kroppen min. Ulempen for meg var at kroppen min ønsket det. Jeg kjente det rant på innsiden av lårene nå, jeg hadde aldri vært så opphisset før. Jeg håpet han ikke skulle oppdage det, men –hva i alle dager, du er kliss våt jo!!! Jeg kan ikke forlate deg i denne tilstanden. Sa han mens han dyttet meg i retning soverommet. Jeg forsøkte å stritte i mot, men han var en sterk mann. Han kastet meg på ryggen oppe i senga, før jeg rakk og sette meg opp var han over meg. Etter ett kortvarig basketak hadde han fanget begge armene mine over hodet mitt, og holdt dem fast med en arm. Med ett sjokk registrerte jeg at nå kommer jeg til å bli voldtatt! I min egen seng! Og det var ikke noe annet jeg heller ville, enn at han skulle fylle hele meg, fylt tomrommet som hadde vært der så lenge.

Han brukte sine bein til å skille minne, nå lå jeg igjen nesten som en X i sengen. Jeg følte meg blottlagt, fryktelig naken og sårbar. Og jeg tente på det. Igjen banket blodet i ørene, i brystene, men mest mellom beina. Han begynte å suge på brystene, nå greide jeg ikke å holde igjen stønnene lenger. Med den frie hånden masserte han klitoris, jeg kjente stråler av vellyst strømme gjennom kroppen. Jeg ønsket bare at han skulle ta meg, rått og brutalt. Fylle meg til randen og sprute inni meg. Det var like før jeg ba han om det, men satte tannene i leppa, og fikk stoppet de ydmykende ordene før han hørte dem. Han begynte å puste litt tyngre, jeg kjente en hard bule i boksa hans. Han begynte å ta av seg buksen, fortsatt mens han holdt meg fast. Da han, endelig, trengte inn i min våte gråtte var det like før orgasmen tok meg. Jeg greide å holde igjen, litt. Han vår stor, nesen så det gjorde vondt. Men det vår så vått, at han skled hele veien til bunns. Han fylte meg til randen. Etter noen flere dype støt ble det får mye for meg. Det startet i brystet og bølget utover til brystene og klitoris og tilbake igjen. Jeg hadde aldri kjent en så sterk orgasme før. Han fortsatte med faste bestemte støt under hele orgasmen. Det kjentes ut som den aldri sluttet. Da jeg begynte å komme til hektene igjen hadde han lukket øynene.  Han hadde løftet opp begge knærne min, så armene var fri. Han hadde rene trekk i ansiktet, og en fantastisk kropp. Jeg greide ikke annet enn å stryke over brystkassa hans med fingrene. Kjente musklene på ryggen jobbet under huden for hvert støt. Han hadde økt takten litt igjen nå. Jeg kjente det begynte å bygge seg opp til en ny orgasme, men nå hadde jeg litt mer kontroll.

Jeg spurte om jeg kunne sitte på toppen, – Jeg er så glad i å ri, sa jeg til han mens jeg kikket blygt ned. Han ble litt overrasket, men var helt med på ideen. Da jeg sakte tredde meg ned på han store stive kuk kunne jeg ikke tro hvor heldig jeg hadde vært. Og jeg hadde ingen planer om å slippe han riktig enda. Han stønnet lett da jeg begynte å bearbeide han med musklene og ri han sakte og nytelsesfullt. Han grep tak i rumpa mi, forsøkte å øke takten, men nå var jeg på toppen. Jeg tok hendene han i et bestemt grep og lå dem over hodet hans. Og fortsatte i det samme rolige tempoet. Jeg merket at det var like før han kom nå, så jeg økte tempoet litt, mens jeg bet han lett i brystvorta. Han stønnet høyere nå. I det samme jeg merket han fikk utløsning var jeg rask med å få festet begge mansjettene på armene hans. Jeg ble sittende å melke han til han ble helt ferdig. Samtidig som jeg lente meg bakover og fikk festet føttene på samme vis som armene. Jeg fortsatte å stryke og kysse hele kroppen hans. Unngikk å røre kuk og baller, men likevel ble kuken større og større, til den sto stiv og klar igjen. Da ville jeg prøve noe av det andre som var i esken. Fant en penisring, den var trang til han, men jeg fikk den på.

Da prøvde han å røre på seg, og oppdaget at han satt fast. Han rykket noen ganger i lenkene, bannet litt og truet. Men han kom ikke løs. Jeg brydde meg ikke om han, men fortsatte som før, strøk og smakte på hele kroppen hans. Etter hvert roet han seg ned, ble liggende å nyte behandlingen han fikk. Da fant jeg en flaske med massasjeolje og masserte hele fremsiden av kroppen hans. Han forsøkte å vri kroppen slik at jeg skulle berøre penisen , men jeg ville pine han litt. Uten å slippe han løs fikk jeg festet mansjettene på anklene  på en beinspreder, og festet den med en kjetting til en krok i taket. Heiste beina hans høyt. Da begynte han med høylytte protester igjen. –Vær stille din hund, nå skal du få straff fordi du kom hit og tok deg friheter med meg i natt. Jo bedre du tar straffen, jo bedre blir det for deg. Dette hjalp ingenting, han bannet og truet fortsatt. Da fant jeg frem ett munnbind, hadde flere å velge i, men valgte en med en dildo på. Fikk montert på det, da ble han litt stillere. Hørte ikke alle truslene tydelig lenger. Nå var det tid for rumpebahandling. –Skal vi si du fortjener 15 piskeslag? Det blir en fin start på straffen din. Da jeg snudde meg fra esken med ett spanskrør i hendene begynte jeg å se litt redsel i øynene hans. Men han var fortsatt stiv som en påle. Det første slaget var litt forsiktig, var litt redd jeg skulle gå over streken. Ble ikke noe rødt merke etter slaget en gang. Slag nr to var litt hardere. Men ikke noe lyd fra han. Slag nummer tre ga en fin rød stripe over begge rumpeballene, ett stønn unnslapp han. Fikk fordelt resten av slagene over hele rumpen, og noen på øvre del av lårene. Etter 15 slag var han varm og rødstripete. Nede i esken igjen fant jeg noen klyper, dem festet jeg på brystvortene hans. De var vist smertefulle, han vred på kroppen og ynket seg, men jeg lot han ikke slippe unna. Det var tross alt straff han skulle få.
Nå begynte jeg å massere rumpen med olje, nærmet meg sakte men sikkert den røde rosen han. Helte på litt ekstra olje slik at det rant over åpningen, merket at han rykket til litt da. Strøk over rumpehullet med en finger, han forsøkte å vri rumpen bort fra fingeren min. Ga han en rapp på rumpa med flathånden. Da ble han roligere. Kjørte forsiktig inn en finger i rumpa han, kjente hvordan han strammet musklene rundt fingeren min. med all oljen gled den lett inn og ut noen ganger, før jeg økte til to fingre. Fant en ikke så veldig stor vibrator i esken og smurte den godt inn med olje. Han fulgte meg med øynene hele tiden, ristet kraftig på hodet da jeg runket vibratoren. Jeg bare smilte til han. Dette var virkelig moro. Jeg var kjempe kåt igjen. Det var deilig å se han ligge der og grue får hva som skulle skje, samtidig som han har en rød sprengt kuk, som vipper svakt for hvert pulsslag. Så begynte jeg å pule han forsiktig med vibratoren. Lot han få litt tid til å venne seg til følelsen av å ha noe i rumpa, tror ikke han har hatt det før. Økte tempoet etter hvert, samtidig som jeg satte på vibreringen. Etter kort tid begynte han å støte mot vibratoren. Raskere og raskere. Så kunne jeg se ballene begynte å trekke seg sammen, og uten stimulering på kuken fikk han utløsning igjen.

Lot vibratoren stå igjen der bak, mens jeg bøyde meg frem og begynte å suge og slikke på kuken. Igjen ble han stiv ganske raskt. Nå var jeg fryktelig kåt igjen, og ville prøveri han igjen. Jeg hentet et stearinlys og en lighter   Senket føttene hans, slik at jeg kunne klatre opp. For en utrolig deilig følelse det var da jeg senket meg ned på hans stive kuk igjen. Mens jeg satt der dro jeg litt i brystklemmene, han rykket i hele kroppen. Jeg kjente hvor musklene rundt kuken gjorde at den beveget seg inne i meg. Deilig. Tente lyset, og dryppet talg på brystet hans. Hver gang en talgdråpe traff huden hans rykket han i hele kroppen. Var veldig deilig å sitte på han da. Masserte ballene hans, kjente jeg var nær en orgasme nå, men det var han også. Da skiftet jeg kuk, satte meg over ansiktet og gled ned på dildoen han hadde festet over munnen. Dette gav han fritt innsyn. Og han kikket! Føltes ut som klitorisen ble stimulert av blikket hans. Jeg red han så hardt, at det var bra jeg ikke knakk noen tenner på han! Da det gikk for meg hadde jeg min første orgasme hvor jeg sprutet. Det kjentes ut som jeg tisset, men for en deilig følelse. Var ett øyeblikk redd jeg skulle drukne han i kroppsvæsker. Da orgasmen hadde gitt seg, ramlet jeg sammen over han. Kjente hvor deilig det var å ligge ved siden av en varm og god mann.  

Forresten god, det viste jeg vel ikke så mye om. Når jeg oppsummerte hva jeg viste om denne mannen var det ikke mye. Han var innbruddstyv  og voldtektsmann. Hvordan ville han reagere når jeg slapp han fri? For alt jeg viste kunne han drepe meg for det jeg hadde gjort. Hadde jeg gapt over for mye?

Når jeg så nedover kroppen hans, og så den blodrøde kuken stå som en påle fortsatt, måtte jeg smake litt til. Hvis dette gikk rett vest, ville jeg ha mest mulig av han først. Jeg løsnet munnbindet, så leppa hans hadde sprukket litt etter den harde behandlingen ansiktet hans fikk litt tidligere. Tørket bort bloddråpen og kysset han på munnen, litt prøvende for å se hvor jeg hadde han. Det ble ett langt tungekyss. Jeg kysset og slikket meg videre nedover kroppen hans. Fjernet den trange penisringen, og gav han en skikkelig blowjobb mens jeg forandret vibreringa på vibratoren hele tiden.  Etter hans tredje utløsning denne natta slikket jeg han halt ren og la meg med hode på brystet hans. Da jeg hørte at hjerte hans var tilbake i normalt tempo reiste jeg meg opp på albuene, så han inn i øynene, og spurte: – Hva gjør du når jeg slipper deg fri?

Legg igjen en kommentar