Min første orgasme

Denne novellen er vist 15686 ganger.

Jeg var 17 år og hadde pult mange ganger, men faket alltid. Gutta kom jo før jeg rakk å tenke. Jeg hadde vært på kondomeriet og kjøpt meg en passe stor rosa dildo. Det var langt over midnatt og jeg fant ut at jeg skulle prøve den. Jeg hadde hatt jentekveld hjemme hos meg, men alle hadde dratt.. det var litt deilig å tenke på at jeg hadde hele huset for meg selv.

Tidligere på kvelden hadde jeg og ei venninne (Line) sitti og snakka om det å nå klimaks. Vi snakka alltid om alt og fortalt hverandre dype detaljer.

Nå lå jeg alene i senga mi og begynte å masere meg selv. Plutselig hørte jeg en stemme. Det var Robert, storebroren til Line. Han forklarte det at Line var litt småbrisen og det hadde bare plumpa ut av munnen hennes alt jeg hadde sagt. Jeg var litt flau der jeg lå. Men jeg hadde jo dyna over meg så han så ingenting ennå. Jeg hadde alltid hatt et øye på Robert. Han var veltrent og siden vi trente sammen på helsestudio fikk jeg ofte se musklene hans. Nå sto han to meter unna meg og ville hjelpe meg med å få orgasme. Jeg var livredd, men samtidig veldig spent og ga tegn til at han fikk komme bort til meg. Jeg dro på meg stringen under dyna og reiste meg opp. Jeg hadde en hvit t-skjorte på meg også. Brystvortene hadde blitt helt stive, og de syntes veldig godt.

Han kom bare bort og ga meg en klem først. Han tok av seg jakka og genseren. Vi snakka litt og han kom nærmere og nærmere meg. Plutselig lå handa hans i skrittet mitt. Jeg hadde ikke en gang lagt merke til at den hadde havna der. Han bare holdt den der helt rolig først. Han kyssa meg leeenge. Og jeg kyssa tilbake. Han legger meg på rygg i senga mi. Han legger seg over meg og jeg kjenner en bul mot magen. Vi lå og klinte litt. Han tok av seg buksa og t-skjorta. Nå sto han der i bare en veldig stram bjørn borg bokser. Han dro t-skjorta forsiktig av meg. Nå lå jeg der i bare stringen. Han begynte å kysse meg nedover halsen, videre på begge puppene. Han forsatte å masere dem mens han kyssa videre nedover. Det var så deilig. Når han nådde sprekken stoppa han. Han tok frem dildoen min, og begynte å leke med den mens han forsatte nedover sprekken. Han sleika og sugde. Jeg kjente det dunke i underlivet. Han begynte å ta meg hardt med dildoen. Det var godt, men jeg ville ha pikk. Jeg reiste meg opp så jeg fikk tak i pikken. Ronka og sugde så best jeg kunne. Han var litt hard hendt en gang, han tok hele pikken inn i munnen min. jeg kjente jeg begynte å brekke meg, men da trakk han seg fort ut. Han la meg ned på ryggen igjen. Han begynte å fingre og sleike meg igjen. Det dunka rasker der nå en i ste. Akkurat når orgasmen kom tok han pikken helt inn i meg, for første gang. Jeg rista og skalv. Noe så deilig. Jeg kom flere ganger. Etter hvert kjente jeg det sprute opp i meg. Det var så deilig.

Det verken jeg eller han tenkte på var prevensjon. Så nå har vi en sønn på 8 måneder som heter Sondre. Vi har holdt sammen og er veldig glad i hverandre. Og Tante Line får passe Sondre så ofte hun vil 😉

Legg igjen en kommentar