Min hevn, del 1

Denne novellen er vist 7749 ganger.

Jeg var lettere irritert da jeg gikk gatelangs ute i det kalde og våte været. Det var lørdag, og ingen av kameratene mine var hjemme i byen. Slik er det når det er høstferie for skolene.alle reiser hjem. Hjemme skulle Line ha «jentefest», og jeg fikk av en eller annen grunn ikke lov til være til stede da dette foregikk. Med andre ord. Jeg måtta ta bena fatt, og finne på noe annet å gjøre. Pub kanskje? Nja. Det er ikke så koselig lenger når en er alene. Men jeg bestemte meg for å ta meg en tur alikevell. Jeg valgte meg en rolig plass. En pub der jeg kunne lese en avis eller snakke litt med bartenderen.

Jo da. Bartendere er lure folk. Merkelig at så høyt utdannede mennesker velger å jobbe i en brun luguber bar som dette. Uansett så gikk prate. Jeg hadde meg noen halvlitere, men passet på å ikke drikke så mye at jeg mistet dømmekraften. Jeg hadde noe i bakhodet. En liten smekk over Line side fingrer. Du ser. Jeg liker ikke å bli kastet ut på denne måten. Ingen plass å gå, ingen å være med. Er jo ikke derfor en skal ha kjæreste? Slik at hun kan kaste meg med en gang noen bedre kommer? Så jeg følte meg litt bitter denne kvelden, og bestemte meg for å ta litt igjen når gjestene hennes hadde tatt døren. Får håpe hun er full og. Da blir allting så mye enklere.

Jeg satt her på pubben og funderte litt over hva som skulle skje senere da plutselig lysene dimmet seg på full styrke. «Herregud. Klokken er jo snart halv to?» Tankene mine ble brutt av med en gang, og jeg måtte ta på meg jakken og forlate pubben. «Ja ja» Tenkte jeg. «Kanskje besøket til Line har gått hjem, eller kanskje de har godt til byen og. Ikke vet jeg» Jeg bestemte meg for å gå hjem og se hvordan tilstanden var.

Da jeg kom inn i stuen, var stuebordet bombet med veltede rusbrusflakser og overfylte askebeger. Ja. Denne lukten kommer til å ligge lenge i luften. Tydligvis hadde noen kastet opp på badet og. De hadde i det minste prøvd å treffen toalettet. Jeg startet i en ende, og ryddet bort alt faenskapet. Line hadde enda ikke kommet hjem, og nå er det bare nattklubbene som har åpen ute. Så hun kommer nok ikke hjem med det første. Jeg tok meg god tid til å rydde. Gadd ikke å stresse. Jeg skrudde på dumboksen der hvor Rickie Lake har det med å skubbe allslags folk på scenen. Dette er tydligvis det eneste som går om kveldene i helgene. Jeg hadde festet øynene mine på denne bizzare mannen med kattetattiser og fulle ansiktet i værhår da jeg hørte skritt utenfor døren. Showtime. Line står i døren.

Hun var full. Meget full. Hun lukket døren med heimlichmetoden, noen som resulterte med et sattans smell som gjynget over hele leiligheten. Som sagt. Meget full, og litt slutty kledd. Ganske så kort skjørt og en stram sort topp. Hmm. Hun er deilig og. hun står foran døren der, og aner ikke hva som kommer til å skje. Øynene er halvåpne, liksom slørete. Og blir glad som en hund som treffer herren sin etter laaange timer når hun ser meg. Hun tar springfart, og hopper rett i armene på meg. «Hallo!!!» Roper jeg til henne. «Du skal rett til sengs. Forstått?» Hun var i en tilstand der hun gav faen i alt. Hun bare hang der over meg og slappet av. Da jeg ristet litt i henne fant jeg ut at hun likesågreit sov. Stående. I armene mine. «Ja ja. får bare håpe at hun ikke blir dårlig i natt da» tenkte jeg.

Jeg løftet henne opp og bar hene ut til soverommet. «Nå gjør du det jævli enkelt for meg.» gliste jeg da jeg la henne forsiktig i sengen. Nå skal jeg ha det litt gøy med henne. Får bare håpe at hun ikke er for dårlig og at hun er motakelig for dette i morgentidlig.

Alle klærna hennes måtte av. Sant, slik hun hadde kledd seg, tok ikke dette så lang tid. Toppen var lett å få av, og bh brukte hun tydligvis ikke i kveld. Skjørtet som hun brukte var kort og stramt og lot lite falle til fantasien. Strømpene kunne hun ha på seg. Jeg synes det er så søtt med lårhøye strømper. Særlig når de er sorte. Foxy;) Hun lå der i sengen. Naken, og hadde ikke merket noe særlig til denne avkledningsscenen. Så jeg gikk i skapet og hentet den nye tvangsjakken vår. Vi hadde ikke fått tid til å leke med den enda. Men siden det er søndag i morgen, så….hvorfor ikke?

Å få på henne denne uten å vekke henne kunne bli en utfordring. Jeg måtte bruke tid. Mye tid. Først måtte jeg ha henne på ryggen, for å få armene inni i jakken. Da de var på plass, stramte jeg bare til mansjettene rundt armene slik at de ikke gled ut igjen. Etterpå snudde jeg henne rundt på magen slik at jeg kunne feste resten av festeanordningen på jakken. Bak på ryggen var der 5 remmer som måtte strammes. Pluss en remme rundt halsen. Etterpå festet jeg de to remmene som går gjennom skrittet. Disse strammet jeg ikke så mye. samt at jeg festet armene på ryggen. Disse remmene hadde jeg på det utterste hullet slik at blod fikk fri gjennomgang. Skikkelig tvangstrøye var det. Vi hadde ikke spart på pengene på den. Solid i sort skinn med høy hals og masse spenne. Slik jeg liker det:)

Jeg fikk henne på ryggen igjen, og hentet en benspreder. Slik hun lå nå, kunne hun dette ut av sengen. Det kunne vi ikke ha noenting av. legg merke til at mansjettene jeg brukte er av den myke sorten. Teddyfor på innsiden, men ellers solide saker. Til slutt festet jeg bensprederen til sengekanten med et slapt tau bare for sikkerhetsskyld.

I natt skulle jeg sove på benken. Bra jeg hadde ryddet der ute i stuen. Kunne ellers blitt en hard natt.

Hard natt ble det uansett. Jeg fikk ikke sovet så mye. Tenkte mer på søtnosen min så lå der ute. Fastspent, og klar til i morgen.

Legg igjen en kommentar