Min hevn, del 2

Denne novellen er vist 6335 ganger.

Jeg lukket opp øynene mine og kikket litt forfjamset rundt. Jeg er ikke vandt til å sove her inne i stuen. En trenger tydligvis ikke drikke så mye før en får den velkjente «hamsteren» i munnen. Rett og slett hår på tennene. Jeg gikk på kjøkkenet for å drikke litt vann og kanskje en tyggi om vi hadde det da. Klokken viste 09:14. Jeg kunne med sikkerhet tenke meg at Line ikke hadde våknet enda, men jeg sjekket innom henne for sikkerhetskyld. Der lå hun. Helt i en annen verden. Hun så fredfull ut. Pustet litt tungt kanskje, men hun var tross alt på byen i gårkveld. Så røyken hadde nok fått fatt i lungene hennes. Pluss at hun hadde på seg en ganske stram stvangstrøye. Så den strittet litt imot når hun pustet. Vel, jeg lot henne ligge. Vekket jeg henne, må jeg helt sikkert krangle og true for å få henne rolig. Så jeg lot henne ligge og sove litt til. Imens kunne jeg forberede noen småting.

Line er helt sikkert sulten når hun våkner. Men jeg har litt problemer med hvilken rekkefølge jeg skal gjøre dette i. Hun må ha mat, og så må hun vaskes. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre først. Hun skal nemlig ikke få gjøre en dritt selv. Jeg skal følge med på alt som har med daglig vedlikehold å gjøre. Jeg vil ha henne bundet til enhver tid. Så imens jeg tenker på hvordan jeg skal gjøre dette, lager jeg litt easyfood. For meg er easyfood noen doble brødskiver, smeltet ost og en sneie med servelat eller skinke.
Til den store gru hørte jeg lyder fra soverommet mens jeg satt i mine egne tanker. «Faen» tenkte jeg.»Har hun våknet opp allerede?» Jeg gikk forsiktig over gulvet bort til soveromsdøren, og kikket inn gjennom dørglipa. Line lå i sengen med store øyne. Tydligvis våken, og prøvde nytteløst å komme seg løs. Jeg stod i døren uten at hun så meg, og nøt synet av hennes hjelpesløshet. Hun er min nå. Hun vet det bare ikke enda.

«Jaså. Her koser vi oss, ser jeg.» Line skvatt til da hun hørte stemme min. Hun så letter fortomlet ut. «Hva i helvete er det du holder på med? Slipp meg løs. Faen» Hun var meget sur. Nesten på gråten der hun lå. Men jeg hadde allerede på forhånd bestemt meg for at jeg ikke skulle vike unna for trusler. «Du kan bare ligge der en stund.» Jeg prøvde å være mild i stemmen når jeg snakket til henne. «Jeg er en smule forbannet på deg. Og nå kan du ligge der en stund og tenke på hva du har gjort» Hun løftet på hodet og så betenkt ut. «Men jeg ha…» Jeg avbrøt henne ved å lukke døren etter meg, og gikk ut på kjøkkenet for å fortsette med maten og tankegangen min. Jeg måtte jo finne ut hva jeg skulle gjøre med henne. Jeg kunne liksom ikke bare slippe henne ut nå. Det blir for lett.

Line lå og vridde seg da jeg kom inn på rommet med et fat med easyfood til henne. «Hei baby.» Hun stoppet brått opp med forsøkene sine og kikket opp. Jeg visste at hun ikke likte det kjælenavnet. Derfor en god grunn til å kalle henne det. «Vet du hva som skal skje i dag?» Hun var forvirret og ristet på hodet. «Bra» tenkte jeg høyt. Jeg løsnet på fotsprederen og heiste henne opp i sittende stilling slik at jeg kunne gi henne mat. «Sulten» Hun ristet på hodet og så ned i fanget sitt. «Gap opp.» Jeg prøvde å treffe munnen henne uten hell. Hun vridde seg unna hver gang jeg nærmet meg med skiven. «Det er best du spiser. Neste måltid her ikke før middag. Og det er over 6 timer til. Og i de 6 timene skal du få kjørt deg. Så du trenger litt mat i maven.»Hun så opp på meg. «Hva faen er det jeg har gjort deg. Hva er det du er så sur for. Og hvorfor har jeg tvanstrøyen på meg?» Sant grunnen min var ganske tynn. Å bli kastet ut p.g.a e jentefest er vel kanskje noe som mange andre må finne seg i. Jeg hadde med andre ord gravd ganske dypt for å finne på noe som jeg kunne straffe henne for. «Banner du? Vet du hva? For hvergang du banner setter jeg et kryss i «Straffeboken.» Et kryss tilsvarer 10 dask på rumpa. Forstått?» Hun så forskrekket ut og så ned i fanget sitt igjen. «Sånn. Gap opp. Du skal i dysjen etterpå» Jeg var betydelig strenger i stemmen nå. Jeg ville ikke at hun skulle tro at jeg var bløt. Etter denne skjennepreken fikk hun i seg noe få biter av skiven.

Som sagt var tanken min at hun ikke skulle får gjøre noenting selv. Dette gjaldt også å dysje. Jeg hentet et sett med håndjern og geleidet henne inn på badet. Så kledde jeg selv av meg klærna.Jeg kunne jo ikke bli våt selv. Deretter tok jeg av henne tvangstrøyen. Her var jeg meget redd for at hun skulle gjøre motstand. Og jeg tok ikke feil heller. Men hun hadde såpass bivirkninger fra gårkvelden at det ble ikke noe problem å få hendene hennes over hodet slik at jeg kunne feste dem i bøylen som holdt dysjhodet oppe. «Slik. Nå skal vi få vasket av deg all dritten fra i går» Jeg skrudde på varmtvannet. Men som dere kanskje alle vet, så tar det litt tid før det varme vannet kommer. Line satt ikke så veldig mye pris på dette, og satte i et hyl. «Våken nå?» spurte jeg henne med et lurt smil om munnen. «Faen ta deg, din jævla pikk!!» Hun tenkte seg ikke riktig om før hun sa den setningen og begynte å rikse i håndjernet da hun så at jeg telte til 30 med 3 fingre. «Fy da. Nå må du passe munnen din. Jeg husker jeg vet du. Så straffen din får vi ta etter vi har vasket deg. Greit?» Line svarte med å mumle et eller annet som jeg ikke fikk med meg.

Resten av vaskebehandlig som jeg gav Line satt hun mer pris på. Jeg var grundig under armene og mellom lårene. Jeg var grundig overalt faktisk, og Line fikk ut en stønnelyd da jeg vasket henne grundig i underlivet. Jeg ville ha det rent der. Hadde tenkt meg en tur innom senere. Hun var ikke sen med å spre bena sine når jeg holdt på der nede. Men jeg ville ikke at hun skulle ha det for godt, og flytte meg bort til ryggen heller. Som sagt. Alt skulle være rent.Da jeg var ferdig med Line sin kropp, vasket jeg min egen mens hun hang der etter håndjernene. Jeg ville jo være ren jeg også. Da jeg var ferdig med meg selv hentet jeg nøklene til håndjernet og låste opp den ene armen. Men bare for å igjen låse begge armene bak på ryggene hennes. «Må du på do?» Line nikket på hodet. «Bimmelim eller bommelom?» Line snudde seg rundt og kikket meg inn i øynene. «Jeg må drite ja, Og det skal jeg gjøre alene. Så du har det med å låse opp håndjernet.» Jeg ristet på hodet og nektet uten å si noe. «Faen ta deg. Jeg skal drite og du vet at jeg har doangst.» Før jeg svarte, talte jeg med den 4. fingen min som fikk henne til å minnes på det 4. krysset. «Det er greit, men døren skal ikke låses og du får ikke ta av håndjernet. Greit?» Jeg synest litt synd på Line. Det er faktisk sant. Hun har en sinnsyk doangst. Kan huske før jeg kjente henne så godt, og hun var over natten hos meg, brukte hun nesten en hel dorull ned i toalettskålen bare for å unngå skvulpet. Jeg hørte et litt kvalt «takk» da jeg lukket dodøren på gløtt etter meg, og satte meg ned for å vente på henne i gangen. Her kunne jeg følge med når hun var ferdig.

«Jeg er ferdig» Line ropte. Men da jeg kom ut til badet satt hun enda på doskålen. «du må låse opp håndjerna. Jeg må jo kunne tørke meg?» «Tull» sa jeg. «Kan tørke deg jeg vel?» Hun så litt komisk ut der hun satt. Hun kunne ikke tørke seg selv bak, noen hun ikke hadde tenkt på før hun satte igang. «Ikke fa….uhhmm…..Jeg kan….hmm…altså….du får ikke gjøre det. Jeg vil gjøre det selv.» Hun så stresset ut der hun satt. Tydligvis et følsomt emne det der. «Altså, Jeg kan godt tørke deg jeg. Jeg tørker tross alt ræva mi. Den er mye styggere en den herlige rumpa di. Kom her» Jeg fikk henne til å reise seg og tok plassen hennes på do skålen. «Se her. Legg deg over på knærna min» Jeg måtte passe på at hun ikke veltet over. Med hendene på ryggen kunne hun ikke ta seg selv for. Så jeg holdt henne over brystet hennes med den ene hånden og tørket henne bak med den andre. «Sånn. Nå er du som ny her bak» Line sa ingenting. Tydlig var hun meget flau over dette. «Er det første gangen noen andre enn deg gjør dette med deg?» Jeg prøvde å holde en naturlig atmosfære mens Line satt over fanget mitt med rumpen rett mot taket. «Etter min mor er nok du den første ja. Kan du reise meg opp nå?» Jeg satt der med Line på fanget og kom til å tenke på en ting. «Siden vi er her i denne stilling så kan vi kanskje redusere litt på straffen din. Du kan få et valg. Vi kan ta 25 slag her og nå. Så blir det ikke så mye til senere? Ditt valg. Straffen får du uansett» I den andre enden kunne jeg nesten høre hvordan tenkingen pågikk. «Er du seriøs med dette daskegreiene?» «Selfølgelig er jeg seriøs. tror du jeg tuller med deg?» Hun hadde et dilemma der hun lå. «Kan jeg få prøve noen slag først? Kjenne hvordan det er?» hun var litt usikker der hun lå. Var ikke helt sikker på meg kanskje? «Enten tar du 25 slag nå, eller 50 senere. Ditt valg. Men slik som du snakke kan det enda vokse på med mer.» Line svarte ikke og lagde noen som kunne minne om en tenkelyd. «Dveler du på tiden min? Jeg kan like så godt ta valget for deg. Vi tar 25 slag nå.» Hun ble straks urolig under meg. «Ånei. Kan vi ikke lage en avtale heller?» «Hvilken avtale da?» Hun lagde disse tenkelydene igjen. Og før hun fikk frem forslaget sitt skjøt jeg inn. «Jeg har et forslag til deg Line. Om vi tar 10 slag nå, så glemmer vi de resterene slagene mot at jeg kan få gjøre hva jeg vil med deg i dag? Hva sier du til det?» Hun tenkte noen kjappe sekunder. «Hva du vil. Jeg er ikke helt sikker på det.»»Greit. ta tar vi 25 slag nå og 25 senere.» Jeg lot henne tenke litt så jeg var helt sikker på om det var det hun ville. «Ok……Jeg går med på avtalen din. Men jeg ville vært snill med meg var jeg deg. En annen gang er det kanskje du som kommer grisefull hjem en kveld.» Hun var tøff der hun lå og. Og jeg begynte å bli nummen i foten av vekten hennes. «Greit. Da tar vi 10 slag. Klar?» Hun spente rumpemusklene mens hun sa et usikkert «Jaa.» De 4-5 første slagene var bare for å varme opp og få igang blodsirkulasjonen litt. Line hadde ikke hylt eller noen ting. Noe som plaget meg litt. Etter det 5. slaget slo jeg litt hardere og Line ynket seg. «Gjør det vondt?» Det var vel et dumt spørsmål, men jeg ville prøve å få en reaksjon. «Nei da. jævla deilig skal jeg si deg.» hun la ikke merke til hva hun hadde sagt. Rappkjeftet som hun var har hun fått 10 slag ekstra i straffeboken. «Gjør du det med vilje? Liker du å få ris?» Jeg klasket henne enda litt hardere og hun brølte enda et stygt ord ut i luften. De 2 siste slagene tok jeg kort prosess på og reiste henne opp. «Nå har du 20 slag til en senere anledning. Jeg kommer ikke til å gå med på noen avtaler fra nå av.» Jeg tok henne litt hardt i armen og førte henne inn til soverommet.

«Sett deg ned i sengen» Jeg hadde en streng stemme og Line adlydet med en gang. Jeg gikk bort til skapet og hentet ut et bissel med ball istedenfor pinnen. Er mer behagelig med ball. «Se her. Dette er til ditt eget beste. Gap opp» Hun gapte opp og lot meg feste remmene rundt hodet hennes og festet det slik at det ikke kunne falle av. Nå som vi har fått et stort fremskritt innen doangsten din kan vi vel like gjerne ta et skritt til?» Jeg fant frem et tørkle som jeg bandt foran øynene hennes. Så skubbet jeg henne ned i liggende stilling. I skapet hadde jeg likedanne mansjetter til håndleddene. Disse er mye mer behagelige å ha på en de harde håndjernene. Jeg festet håndleddene til hver sin sengestolpe, og hentet en fjernstyrt butterfly med heeeelt nye, sterke batterier som jeg strappet fast på underlivet. Jeg måtte passe på at klitten var i skikkelig kontakt med butterflyen. Deretter festet jeg bensrederen igjen. «Her kan du ligge en stund og kose deg. Jeg vil gå og slappe av i stuen en stund. Tror ikke du kommer til å kjede deg.» Hun prøvde å formidle noe som ble dempet av ballen som hun hadde i munnen. Jeg trykte på fjernkontrollen til butterflyen for å teste om den fungerte. En svak summe lyd tredde frem fra underlivet hennes, og hun begynte å ynke seg bak ballen. «Sånn ja. Du får kose deg så lenge. Jeg skal passe på å trykke på denne knappen med jevne mellomrom. Snakkes.»
Før jeg gikk ut av rommet gikk jeg bort og kysset Line forsiktig på pannen. Hun var så nydelig og igjen så forsvarsløs der hun lå. Jeg gikk inn i stuen og hentet en gammel film som jeg har sett tusen ganger før. Den varte i ca 1 time og 30 min derav jeg holdt knappen inne 1-2 min om gangen med 10 min. mellomrom.

Dagen er enda ung, og jeg gleder meg til det som skal skje;)

Legg igjen en kommentar