Min historie…

Denne novellen er vist 5226 ganger.

Jeg var i farlig dårlig humør da jeg låste meg inn etter en usedvanlig slitsom dag på jobben. Hadde noen spurt meg ville jeg uten å blunke hevdet at sjefen var en skikkelig ”hæstkuk” og en mannssjåvinist uten sidestykke i min bransje. Nåja, det er sjelden jeg tyr til dialektuttrykk, men i mine øyne var det akkurat den beskrivelsen som passet ham best etter å ha latterliggjort mine siste måneders arbeidsinnsats. Etter å ha slengt fra meg kåpe, veske og bilnøkler i nevnte rekkefølge og etterlatt disse på lite egnete steder, jumpet jeg med et dramatisk sukk ned på sofaen. Jeg hadde like mye adrenalin i kroppen som en viss kronprinsesse og var så spent i kjevemuskulatur og nakke at jeg med vanskeligheter forestilte meg en relaksasjonens time før mann og barn ville sette urokkelige krav til dagens andre arbeidsinnsats for hjem og fedreland.
Det ringte fra ett-eller-annet-sted da jeg brått våknet og grep automatisk etter mobilen. Det var i stedet dørklokka og jeg stønnet over den korte stunden for meg selv som jeg ikke hadde klart å utnytte. På trammen sto en smilende unggutt i dress som jeg umiddelbart antok var mormoner eller av annen religiøs overbevisning. Jeg jamret i mitt stille sinn over min manglende energi til å avvise vedkommende før han med ett satt i sofaen og jeg sto med ei hånd på dørhåndtaket og den andre ved bluselinningen som av en eller annen grunn var gått opp fra halsen og helt ned mot magen. ”La den pent være og sett deg” oppfordret den nyankomne. ”Jeg er ikke interessert i …” begynte jeg og avsluttet setningen med halvveis å segne om i en lenestol. ”Du trenger et knull” sa han og jeg sperret øynene opp. Kroppen gjorde seg klar til å følge sinnets tanke om å kaste denne fyren ut øyeblikkelig. ”Hva behager! Hvem er du som – som –som” som vet akkurat hva jeg trenger, tenkte jeg. Jeg sa det garantert ikke høyt. Det hele gikk så forrykende fort at jeg vanskelig kan huske detaljer nå i ettertid. Han var maskulint bygget, over 1.90 og veltrent. Det eneste ansiktstrekket jeg egentlig la merke til var et skjelmsk smil. Han bøyde seg fram og la ei sterk hånd på mitt venstre kne. Derfra førte han de velpleide neglene oppover og under skjørtekanten, sakte og følende. Jeg hev etter pusten for første gang. Hvordan kunne jeg tillate dette? Jeg stoppet hånda hans i det han sa ”jeg vet akkurat hva du trenger”. Da han satte seg på gulvet foran meg og med nennsom hånd kneppet blusen min helt opp ante det meg at det dramaet som skulle utspille seg lå utenfor min viljekraft. Før jeg visste ordet av det lot jeg ham kna brystene mine utenpå brystholderen og stønnet høylydt da han åpnet den og tok til å slikke brystvortene etter tur. Tungen hans var spiss, tørr og roterte med en fanatisk kraft. Jeg tok meg i å fantasere over hvor ellers den kunne komme til nytte og kunne ikke unngå den varme rødmen som steg oppover brystet og la seg som en rouge over begge kinn. Som om han hadde hørt tankene mine senket han arbeidsredskapet ned mot og forbi navleområdet. Jeg lirket meg ut av skjørtet og beholdt med en viss forlegenhet trusa på. Med sitt hode mellom knærne mine så han opp på meg med nærmest bedende øyne og jeg visste at jeg ville la ham slikke meg. Bare tanken gjorde meg så våt at jeg automatisk tok hånda mot mitt eget skritt for å kjenne etter. Han fanget hånda mi og slikket og suget på den glinsende pekefingeren. Jeg løsnet hårstrikken og de hemninger jeg måtte ha igjen. Så ga jeg meg hen til det mest vidunderlige tungearbeid. Klitorisen min knudret seg stolt og tok imot all oppmerksomhet den kunne få. Saftene sivet og han boret tunga så langt inn at nesa hans ga rosenknoppen en massasje både den og jeg stillferdig takket for. Små klynk og hyl var alt jeg kunne bidra med inntil det rykket til i både lår og underliv og kroppen spente seg i en orgasme som kom så plutselig at jeg spratt forover og grep ham i håret. ”Klar for litt pikk?” spurte han i et toneleie som om det var den naturligste sak i verden. Han tolket mitt fravær av svar som et klarsignal til å åpne buret og slippe kjønnet sitt løs. Pikken formelig spratt ut av de trange dressbuksene og jeg vurderte å gi ham et skikkelig sug helt til han overrumplet meg ved å elegant omplassere meg fra lenestol til sofa i en enkel håndvending. Han krøp oppå meg og lekte med pikkhodet mot det delvis barberte underlivet mitt og kilte seg ned mot den magiske knotten som igjen våknet til liv. ”Vil du at jeg skal kjøre pikken i fitta di?” spurte han grovt og visste allerede at jeg ikke ville sette meg til motmæle. Et kort nikk ga klarsignal til at han, etter å ha lekt rundt en etter hvert klissen huleinngang, fylte meg med hele sitt lem. Inn og ut og inn igjen pumpet han fram enda et høydepunkt mens han masserte de dissende brystene mine og brummet rytmisk. Jeg formelig druknet i orgasmer og intens kjønnslukt. Kroppen var på samme tid spent og så uendelig, deilig avslappet. Det var ikke før jeg hørte en nøkkel i låsen at jeg våknet opp med venstrehånda under skjørtet, intenst opptatt med å gni klitorisen. At jeg var klissen i skrittet og rød i kinnene kunne mannen min tolke som han ville – det eneste jeg var sikker på var at her skulle det knulles både en og to ganger før barna kom hjem.

Legg igjen en kommentar