Min Kjærestes fantasi elsker.

Denne novellen er vist 22049 ganger.

Min Kjæreste er 49 og jeg er 52.

Hun har verdens vakreste øyne, er ca 160 cm høy og har runde fine faste former, latino stuss og faste fine bryster med struttende velformede store brystvorter. Huden hennes er silkemyk og har perfekt naturlig farve året rundt. Slanke pene bein, og noen   søte føtter med rød neglelakk. Holdningen hennes når hun går i høye sko er spenstig og sexy. Hun er min drømme dame, og jeg elsker henne. Å se henne kose seg er det beste jeg vet. Det beste hun vet er å ligge å lese erotikk mens jeg koser med henne. Det å se henne bygge seg opp til orgasme er utrolig deilig. Da eksploderer alltid hele meg i en voldsom orgasme. Jeg forguder henne (-:

Hun er ærlig som en åpen bok, og skjønner ikke helt at hun er veldig sexy og hvorfor menn ofte tenner på henne. Hun liker ikke tull, og er nok litt gammeldags og mener bestemt at 2 som er glad i hverandre ikke skal rote med andre. Men det pirrer meg at andre menn ser med lange kåte blikk på henne. Hun er min, tenker jeg stolt. Og jeg skal aldri rote bort min kjærlighet til henne. Derfor føler jeg meg så utrolig trygg og glad sammen med henne. Men en fantasi elsker det kan hun nok få av meg og muligens tillater hun det. Derfor skal jeg nå lage en erotisk fantasi til henne som hun kan lese mens jeg koser med henne.

Her er fantasi novellen.
    Vi tar en tur til Gøteborg på en varm sommerdag. På hotellet har vi bestilt bryllups suiten. Den har jacuzzi, ba-stu, massasjebenk og en kjempeseng. Spisebords gruppe og en deilig sofa gruppe. Hotellet har også dans på fredag og lørdags kveldene. Vi gleder oss over luksusen og gjør oss i stand for kvelden. Hun har kjøpt seg en ny fin kjole og noen sexy høyhælte sko. Hun tar seg et kaldt glass hvitvin mens hun lakkerer neglene knall røde. Hun er bare iført en søt liten stringtanga og de sexy skoene mens hun sitter i sofaen og nipper til vinen sin. Jeg har tatt meg en kald øl og beundrer min vakre kjæreste. Hun føler seg vakker og sensuell, og når hun tar på seg kjolen lar hun bh´n ligge. Skal du ikke ha på deg bh i dag? sier jeg spørrende. Nei sier hun, i dag skal jeg være litt rampete å sexy smiler hun med et rampete blikk og en klingene sexy latter. I dag skal vi kose oss, og du kan glede deg til natten, for da skal du få kose deg med hele meg smiler hun. Jeg kjenner det strammer til i skrittet og er allerede tent. Jeg bøyer meg mot henne å får et varmt kjærlig kyss på munnen. Vi smiler og ler. Det er helt klart at det blir en het aften. Min kjæreste liker å danse. Vi hadde inntatt en bedre middag og hadde gått og satt oss i baren. Etter en stund bød jeg opp min kjæreste til dans. Vi danset flere danser sammen. Når vi kom tilbake til bordet, hadde det satt seg en mann på bordet vårt. Han spurte uskyldene om det var plass til han på bordet vårt, da han var ute på byen alene. Vi så på hverandre å nikket ok. Han presenterte seg som Peter, var nyskilt og 42 år. Han hadde mørkt rufsete hår, og var omtrent samme høyde som meg. Han var fra ED i Sverige. Vi smilte, og fortalte at der hadde vi vært mange ganger. Ja da skjønner dere hvorfor jeg har tatt en tur til Gøteborg. For i Ed er det ikke mye som skjer. Praten gikk livlig og Peter viste seg å være en hyggelig kar.
Vi danset et par rolige danser på tampen av kvelden, å roet ned tempoet. Kjæresten min synes litt synd på Peter som satt der alene og passet bordet vårt. Han var nok litt for sjenert til å by opp noen til dans. Vi danset tett og intimt. Jeg kjenner kjæresten min, og kunne kjenne at hun begynte å bli litt kåt. En deilig følelse, som hun merket på bulen i buksen min. «Nei men fy da»sier hun og stryker meg raskt over bulen. Jeg smilte og hun lo med den smittende sexy latteren sin. Nå skulle hun virkelig erte meg. Vi danset tett og hun visket sexy rampete setninger i øre mitt om hvor kåt hun var, og at hun kunne hun tenke seg og bli knullet hardt og hemningsløst. Vi gikk tilbake til bordet og jeg skjøv henne foran meg så ingen skulle se bulen i buksa. Jeg måtte spørre Peter om han kunne overta, da jeg måtte ha en kald øl etter all dansingen.     Etter ett par rolige danser med ham kom hun bort til meg rød-blusset i ansiktet og fortalte at hun hadde kjent lemmet hans gjennom buksen. Han hadde fått reisning når de danset tett sammen. Hun hadde også merket at han var stor. Og du da sa jeg, litt kåt? Hun rødmet og nikket. Brystene hennes struttet under den tynne blusen hennes. Han kom tilbake til bordet med kald drikke til oss alle tre. Jeg så at smugtittet på struttende brystene hennes. Hun hadde fin frisk farve i kinne sine,   Den smittende latteren og smilet med Dådyr øynene sjarmerte oss i senk.
Vi skravlet og koste oss, det var en hyggelig og flørtende stemning i lufta. Han skrøt av kjæresten min, hun følte seg smigret og takket høflig og flørtene for komplimentene.

Da skjønte jeg at han hadde lyst til å by henne opp til den siste dansen. Han lurte på om det var greit for meg og jeg nikket. Jeg strøk henne på innsiden av låret og smilte til henne i det hun reiste seg fra stolen. De danset tett sammen og nesten umerkelig gned de seg mot hverandre og jeg kan tenke meg hva som foregikk nede i hver sin truse. Hun var nok plask våt i trusa og han stiv som en stokk. Jeg merket jo godt hva som begynte å skje i trusa mi.
    Dansen var slutt å de kom bort til meg. Vi bestemte oss for å ta en tur ut i sommer natten           trekke litt frisk luft. Vel tilbake på hotellet hadde vi tenkt å gå vært til vårt. Vi takket for en hyggelig kveld og utvekslet telefon numre. Jeg skjønte at han hadde lyst til å slå følge med oss på rommet, men det var jeg usikker på om kjæresten min var interessert i det. Hun så på meg med et spørrende deilig blikk, kanskje han vil være med på rommet å ta et glass før vi sier god natt. Han så på meg, jeg nikket svakt og han takket ja og vi begynte å bevege oss mot heisen.
Tredje etasje innerst i gangen. Var i grunn beleilig. Jeg sakket farten når vi gikk og hun ble gående ett stykke foran oss. Fin kropp sa jeg. Han ble vel litt paff men summet seg og nikket. Var jo nesten umulig å unngå å se at dere fant hverandre på dansegulvet sa jeg. Du har lyst på henne sa jeg mens jeg så på han. Han rødmet og ble smule ustø. Hun har definitivt lyst på deg sa jeg. Og det er helt greit for meg. Han ble roligere og måtte innrømme at han hadde likt henne helt fra første stund, og han synes hun var veldig søt. Når hun er. kåt,,, er det ingen som kan være så erotisk og så deilig som henne.
    Hun hadde allerede kommet frem til rommet og gått inn. Når vi kom inn hørte jeg at hun var på badet.
Jeg åpnet en flaske vin og helte i tre glass, ga det ene til ham og ba han å slå seg ned. Siden jeg også trengte å gå på badet banket jeg på og hun åpnet og slapp meg inn. Hun sa hun måtte bytte truse. Det var nok nødvendig ja, sa jeg. Den du hadde på deg var vel ikke akkurat tørr. Hun smilte. Er du litt kåt? Hun nikket, veldig klar og veldig kåt. Det sitrer i hele kroppen. Nå så jeg brystvortene hennes var stive. Jeg befølte de og hun ble ustø av ren kåthet. Vi kysset, og jeg har aldri kjent munnen hennes så varm og myk. Jeg smilte Gå ut å ta for deg nå sa jeg. Kos deg, vær sexy å søt. Han har kjempelyst på deg, forfør han.
    Jeg slapp henne ut og lukket døren igjen. Måtte finne trusa hun hadde hatt på seg. Der, på badekarkanten. Tok den opp til ansiktet å kjente kåtheten stige. Våt, plask-våt. Jeg smakte på den. Fittesaft på tunga. Jeg trodde jeg skulle sprenges. Jeg gjorde meg ferdig og gikk ut. Han satt i den ene stolen med henne på fanget. Hun hadde bena oppe i den andre, var skikkelig sexy. Kledd i helt svart. Svart tynn kjole. Under viste jeg at hun hadde svart gjennomsiktig bh og ditto truse. og høy helede sko gjorde henne ikke mindre sexy. De var fordypet i ett skikkelig tungekyss mens han hadde handa si høyt oppe på låret hennes. Hendene hennes holdt rundt hodet å håret hans og tungene lekte med hverandre. Jeg løftet opp bena hennes og satte ned med bena hennes på fanget.b Jeg hadde skikkelig ståpikk i buksa og gned bena hennes mot buksa mi. Tok av henne skoa og lot foten hennes gni seg inntil pikken min.
    Han flyttet handa si opp til det ene brystet og befølte det. Kyssinga ble intens. Han kneppet opp blusen hennes og masserte brystet hennes. Hun tok ned det ene benet og skrevet ut og plasserte handa hans rett på venusberget sitt. Jeg så den nye trusa var våt også. Han brukte fingrene flittig og hun bøyde seg tilbake og stønnet. Da benyttet han anledningen til å kysse og suge på brystene hennes. Han løftet henne opp og satte henne i stolen. Tok av seg buksa og dro frem en stor tykk stiv pikk. Han var virkelig stor. Hun stønnet og tok rundt den, små runket den til den ble enda stivere. Hun laget trutmunn og satt kukken mot leppene sine og presset den sakte inn i munnen. Forhuden fulgte med bakover og jeg skjønte at hun lekte med penis hodet hans med tunga. Han begynte å stønne stille. Hun sugde og å masserte ballene hans,,ååååå mmmmm deilig. Jeg elsker å suge kukk mens kjæresten min ser på stønner hun,. Jeg satt å runket å koste meg, å nøyt min erotiske kjære. Jeg greide ikke holde meg lenger. Jeg la meg ned og slikket den våte trusa hennes. Det var så vått. Jeg dro den til side og stakk tunga så langt inn jeg bare kunne. Hun sugde, stønnet og nøt alt sammen. Hun tok pikken ut av munnen og så på den. Stor, stiv og litt oppover bøyd. Jeg må ha den i fitta mi nå. Jeg må ha kukken hans i fitta mi nå gjentok hun å så på meg. Uten å vente på noe bekreftelse eller nikk dro hun av seg trusa og stilte seg på kne i den store dobbelt senga, skrevet godt ut så vi så all herligheten hennes. Den runde sexy latino baken hennes struttet mot oss. De rødlakkerte neglene strøk over baken, hun smilte sexy til oss, og sa delvis stønnede»kom å ta meg da» Hun var kåt, våt og ville ha pikk. Han var ikke sen om å rive av seg alle klærne han heller. Gikk opp i senga og stilte seg bak henne. Lot det glinsende hode skli opp og ned i musesprekken hennes. Han fant det han lette etter og skjøv den sakte inn. Sakte korte jokk og han var helt inne. Tok ett godt tak i hoftene hennes og begynte å knulle henne bakfra. Nå knullet de taktfast en stund. Hun nøt hvert støtt og små klynket i takt med knullinga. Om litt stønnet hun høyere og høyere. Han økte takten betraktelig og de kom begge to høylytt og skjelvende. Han dro seg ut og pikken hans var våt av sæd og fitte saft. Jeg hadde akkurat latt det gå i trusa hennes. Det var så opphissende å se henne få pikk. Hun segnet utmattet om, rett ut i senga. Jeg fikk umiddelbart reisning igjen når jeg så det rant sed ut mellom kjønnsleppene hennes. Du tømte deg skikkelig nå sa jeg. Han hadde kommet og satt seg i stolen igjen. Ja, alt jeg hadde. Hun er utrolig god, sa han. Vi nippet litt til vin og hun gikk på badet for å stelle seg. Etter en stund kom hun ut fra badet og han tok over badet etter henne. Hun hadde tatt på seg en sort neglisje som ikke skjulte særlig mye. Kom bort å ga meg ett kyss. Takk skal du ha, det var utrolig deilig. Pikken hans er helt rå. Tok på meg denne jeg. Fin? Ja sa jeg, kjempe sexy.   Ja du ser vel at jeg liker det sa jeg. Pikken begynte å lette igjen. Ja jeg ser det. men jeg kunne tenke meg litt mer av pikken hans. Du kan få hver dag hvis du vil. Jada helt greit for meg, ta for deg. Tror ikke han er ferdig med deg ennå. Hun smilte, jeg er i hvertfall ikke ferdig med ham. Hun skjenket seg ett glass vin og satte seg på senga.
Han kom ut av badet og hadde nesten ereksjon igjen. Du må ikke legge fra deg trusa så tilgjengelig sa han. Se hva det gjør med han. Hun reiste seg og stilte seg helt inntil han, lo og grep etter pikken hans, De ble stående og kysse kjærlig, men hendene hans strøk over den faste og deilige stussen hennes. Hun strøk og masserte pikken hans forsiktig. Den vokste i den magiske hånden hennes og han stønnet, å du er skjønn. Nå var forhuden trukket tilbake og hodet var stort og glinsende. Hun kysset ham   på halsen og begynte å utforske kroppen hans. Kysset brystkassen hans, små beit han i brystvortene og kysset seg videre nedover magen. Han sto og nøt vært sekund. Satte seg på kne foran han. Kysset på penis hodet og små runket ham. Klar igjen ser jeg, sa hun. Ja, klar til å knulle den herlige fitta di. Hun smilte, smøg seg helt inntil han bakfra, brystene hennes kilte han på ryggen og hun runket kukken hans forsiktig bakfra. Hun skjøv han inn på sengen så han ble stående på alle fire i sengen, strøk og kysset over baken hans, mens hendene hennes lekte med ballene og kukken hans. Det var et utrolig syn og se henne så sexy og forførende. Hun satte seg på kne på senge enden og begynte å suge og kysse han bakfra.. Han stønnet høylytt i ekstase. Hun masserte og kilte han rundt anus mens hun sugde og kysset den store kukken og ballene hans, mmmm , mmm deilig kukk stønnet hun mens slikket og sugde han begjærlig. Unødvendig å si at jeg hadde fått en hard en igjen, tenker jeg. Satt å små runket mens hun la seg tilbake i senga og skrevet ut med bena rett til værs. Han la seg over henne og lot pikken gli inn. Hun lukket øynene og nøt. Han begynte å knulle henne. Hun lå og nøt og koste seg. De kysset, knullet og stønnet i takt. Det var utrolig opphissende å se de slanke beina svevde i takt med rompa hans som gikk opp og ned og skjøv pikken hans ut og inn mellom fitte leppene hennes. Hun fikk orgasme igjen og igjen. Han trakk seg ut av henne, kukken hans glinset av saftene henne. Nå kunne ikke jeg dy meg. Jeg krøp opp til henne. Hun satte seg skrevs over ansiktet mitt. Jeg slikket den glattbarberte fitta hennes begjærlig. Peter stod i sengen foran henne og ble begjærlig sugd runket og kysset mens hun red på ansiktet mitt med den våte musa si.   Hun likte det og koste seg. Jeg lå på rygg å onanerte mens jeg så at Peter nærmet seg seg orgasme. Hun slikket sugde og runket han, og når hun trykket og kilte han rundt anus eksploderte han i en voldsom orgasme. Han sprutet hemningsløst mye over hele   bryste hennes. Hun gnidde de siste orgasme takene med musa si over ansiktet mitt og stønnet høylytt av vellyst i det jeg kjente skjelvingene hennes i hele kroppen, Det synet ble for mye for meg , og jeg fikk en fantastisk orgasme.
Nå var vi trøtte og slitne alle tre. Klokka var blitt mye og vi rigget oss til i dobbelt senga og sovnet. Nå var ikke dette slutten på helga. Det var bare fredag og det skjedde mye lørdag også.


        

Jeg våknet først på morgenen Kjæresten min og Peter sov som noen steiner. Jeg ringte resepsjonen og bestilte frokost på rommet. Gikk i dusjen og fikk barbert og ordnet meg. Tok på meg en av de hvite fine morgenkåpene som hang klare for oss. Gikk ut av badet i det det banket svakt på døren. Jeg åpnet døren, og her kom frokosten på et rullebord. Jeg dekket på bordet for 3. De to sov fortsatt. Jeg måtte bare nyte det sexy synet som lå i sengen. Kjæresten min sov på ryggen og Peter holdt rundt henne med den ene armen. Jeg kjente det begynte å skje noe mellom bena mine igjen.

Hallo sier jeg lavt, nå er det frokost. Begge to tittet opp fra dynen og bort på meg. Å så herlig sier kjæresten min, frokost på rommet. Peter smilte også. Kom dere i dusjen så spiser vi etterpå. Dere sier kjæresten min? og ser på meg med et spørrende blikk. Ja jeg vil være med å se på når dere dusjer sammen. Å så spennende da sier kjæresten min å ser på Peter som bare nikker. Hun reiser seg fra sengen bøyer seg over Peter og tar tak i Kukken hans, kysser han lett på munnen, kom da sier hun ertene. Hun leier han etter Kukken inn på badet og starter dusjen. Jeg setter meg på badekar kanten, mens de to begynner å såpe hverandre inn. Peter har allerede fått reisning og hun såper inn hele han. Han står bare å nyter de deilige hendene hennes som sensuelt såpe masserer hel kroppen

hans. Hun mmmer seg å skyller av han såpen. Nå er det min tur sier hun frekt og bøyer seg ned og gir kukken hans et lett kyss. Han begynner å såpe henne inn, stryker over brystene hennes og masserer såpen over over hele kroppen hennes. Han steller seg bak henne å vender henne mot meg, løfter armene hennes, og legger de bak på nakken sin. Et vidunderlig syn å se henne med oppstrakte armer og de faste fine brystene struttende mot meg, mens han såpe masserte brystene, skrittet og den deilige latino stussen hennes. Hun stønner og mmmeer seg av behandlingen. Mens han står bak henne. vrikker hun den deilige baken sin mot kukken hans, Han skylte av henne, tok henne ut av dusjen og frotterte henne tørr. Hun gjorde det samme med han. Og når hun var ferdig

Sier hun takk, strekker se på tå mot munnen hans, kysser han lett på munnen og gir den halv slappe kukken hans et par lekne runke tak. De smiler og får på morgen kåpene begge to, og vi setter oss til frokost bordet alle tre..

Det er en trivelig og hyggelig tone rundt bordet, samtalen dreier seg mest om gårsdagen, Peter skryter av kjæresten min, og forteller at det var så spennende og sexy å ha meg som tilskuer og medhjelper.

Kjæresten min hadde aldri trudd hun skulle bli så kåt av at jeg satt å runket mens hun knullet å koste seg. Jeg kjenner at jeg blir kåt igjen bare ved tanken forteller hun litt rødmende. Vi har hele helgen på oss, så jeg har en del sexy planer for oss. Husk at dette er mye bedre enn både pornofilm og annen erotikk. Ja smiler Peter som sitter ved siden av meg. Kjæresten min sitter mitt i mot oss.

begge to. Alle 3 ny dusjet i vær vår morgen kåpe. Frokosten er nydelig og gir masse ny energi.

Fra Rulle bordet som frokosten kom med har jeg en overraskelse. Champagne, jordbær og krem.

Vi skåler og forsyner oss, Champagnen er en magnum flaske på 2,5 liter, plassert i en stor cooler.

Vi prater og koser oss, det er som hele verden har stoppet opp. Avslappende, opphissende og romantisk. Stemningen stiger og jeg kan se at kjæresten min er kåt igjen. Jeg tror hun ben flørter med Peter under bordet. Joda, som jeg tenkte. De søte rødlakkerte tærne dukker opp i mellom beina til Peter. Og masserer kukken hans utenpå morgenkåpen. Peter stønner svakt, og behandlingen kan tydelig synes. Hun kniser og smiler sexy, finner ett stort jordbær som hun dypper i kremen. Fører det mot munnen, og den sexy tungen hennes begynner å leke med jordbæret som om det skulle være et stort kukkhode. De vakre føttene hennes har klart å lirke frem kukken til Peter. Han er helt betatt av den erotiske senen som hun fremfører for oss. Hun løsner på morgen kåpen sin som sklir ned på gulvet.

Helt splitter naken sitter hun mitt imot oss og gjør oss vanvittig kåte Hun lar litt av den kalle Champagnen renne over brystene sine mens hun masserer musa si med et jordbær, tar en isbit å leker med brystene sine. De blir kjempestore av den kalle isbiten, hun nyter mmmer seg stønner å knar kukkene våre med vær sin fot. Vi stønner å tør ikke røre oss, bare nyter den det deilige erotiske forspillet foran oss. Å det skal bli deilig kjenne fire manne hender på kroppen min, og to struttende kukker som kan knulle meg i timevis. Hun flytter begge føttene over på Peters store kukk. Hun har knust et jordbær mot ballene hans, og masserer det ut over kukken hans..Å kom hit så jeg får smake på den store kukken din. Han reiser seg å lar morgen kåpen fall til gulvet. Hun legger de søte føttene sine som glinser av jordbær på bordet og skrever ut å blottlegger den deilige våte fitta si som er skinner av jordbær, krem og champagne. Peter stiller seg ved siden av henne. Hun leker og smårunker kukken hans, gnir den inn mer jordbær og krem, Kukken hans blir jordbær rød og glinsende.. Hun starter med å slikke ballene hans, tungen er på oppdagelses ferd oppover den stein harde kukken hans, han stønner og hun tar hele den store kukken hans i munn, utrolig tenker jeg. Hun har hele den store kukken hans ner i halsen. Hun mmmer og koser seg , suger å slikker han helt ren.. Jeg runker og nyter synet av at min kjæreste som masserer seg selv og suger kukk samtidig. Fitte hennes ser ut som en søt ut springende rose. Fingrene hennes sklir lett mellom dem, og gjør de søte fingrene hennes våte å sexy. De Nyter og koser hverandre i sakte deilige bevegelser. Jeg vil se mer av dette, så jeg starter videre på mine planer. Jeg har sneket med meg en oppblåsbar plast madrass . Legger den på bade gulvet og tar frem de erotiske oljene som jeg har kjøpt.

Når jeg kommer tilbake fra badet, har Peter løftet henne opp på spise bordet, hun ligger med hele sin fine nakne kropp og blir massert av en mann med pikken sin i giv akt! Nå er hun kåt å dirigerer han rundt seg. Nå er det hun som bestemmer. Hun smiler til meg, med et rampete blikk. Det du nå kommer til å se sier hun, er mye bedre enn enn du noen gang har sett på pornofilm.

Hun har tydeligvis forberedt seg og skjønt at dette var planen min for svenske turen..

Kjæresten min er tøff, hun kan gå inn i «kondomeriet» å spørre etter den varen hun vil ha. Spørre hvordan det virker. Og sette krav til at sånn skal det være. Det passer meg, sier hun. Betjeningen blir naturlig positive og imponerte,til den enkle å naturlige måte hun sier det på.

Joda, Peter har fått på seg hals bånd, og hun ligger på rygg på spisebordet med en pisk i hånden, som hun gir han forsiktige styrende klask med. Hun har han i band. Han masserer å kysser henne over hele kroppen på hennes kommando. Jordbær krem og champagne blir fordelt over kroppen hennes og slikket reint på kommando. Hun dirigerer han til hode sitt på enden av bordet. Hele kroppen hennes glinser av champagne, jordbær og krem. Hun ligger skrevende på rygg på spise bordet, han med halsbåndet adlyder hennes kommandoer. Hun legger hodet på utsiden bordet og ber han knulle munnen og halsen hennes. Kjæresten min har en veldig fin side profil, og vakker munn og tunge. Hun slikker skaftet og ballene hans, samtidig som de søte smale fingrene hennes leker med baken å staken hans. Han fører kukken mot munnen hennes, og i den stillingen kan hun lett få inn hele den store kukken hans. Hodet hennes ligger ut over kanten og han begynner å knulle henne i munnen. Han har den ene hånden på brystet hennes, og den andre dypt begravd i den våte glinsende fitta hennes. Hun stønner mmmer seg å suger han med rå kraft, Jeg kjenner henne, og vet at nå nærmer høydepunktet seg for en kjempe orgasme. Jeg sitter rolig å onanerer, nyter senen foran meg.

Han knuller henne taktfast i munnen, stønner og masserer kroppen hennes, jeg ser at han begynner å riste i orgasme. Prøver å trekke seg ut av munnen hennes, men hun holder seg fast., og svelger hele ladningen ned i halsen. Hun går opp i bue på spisebordet, får en kjempe orgasme, når han bøyer seg over henne og rå suger den plask våte fitta hennes. Hun skriker ut rundt den store kukken hans, ååå ja mere , hele kroppen hennes skjelver i 1 minutt. Det er en nytelse nå se min vakre kjæreste få en sånn orgasme. Jeg holder igjen min egen orgasme i siste sekund.. fortsettelse følger.

Etter den voldsomme akten er begge to helt utkjørt. Ustø på beina, smilende og svette reiser de seg fra stuebordet og ser på meg. Jeg vinker de inn på badet, der har jeg startet jacuzzien, og begge sklir ned i det boblende friske vannet. Å herlig kjæresten min sier hun til meg, snakk om luksus. Peter bare nikker, og de legger hodene på nakke støttene, og slapper helt av. Jeg er kelner og tjener , og serverer dem et is kalt glass Sider. Dette er det mest fantastiske som jeg noen gang har opplevd sier Peter. Å ja dette skjønt, sånn skal livet være sier kjæresten min med et sexy smil.

Sånn er å være i fantasiverden. Smiler jeg. Begge to nyter boblebadet og slapper av en stund.

Jeg rigger opp en oppblåsbar plast madrass og legger på gulvet. Henter den orientalske massasje oljen å henter den deilige kjæresten min opp fra boblebadet. Peter skjønner tegninga og blir sittende i boble badet å beskue oss. Jeg frotterer henne tørr, og legger henne med ansiktet ned på madrassen. Nå skal du få en avslappende og deilig massasje. Jeg heller den varmeoljen spredt utover kroppen hennes. Hun ligger med baken og musa si vent mot Peter .Kjæresten smiler over sin skulder, å dette skal bli skjønt. Jeg har tent stearinlys og demper tak lyset noe. Fin utsikt sier Peter som har full oversikt over oss fra boble badet. Den runde fine baken hennes glinser mot oss av blank massasje olje. Jeg sprer beina hennes litt . Begynner å bearbeide oljen utover den fine huden hennes. Begynner og massere skuldre å nakke. Kjenner at spenningene hennes slipper i nakken, Hun ligger å nyter massasjen. Masserer ryggen hennes ,,,å jobber meg sensuelt nedover mot bakenden hennes. Smører inn latino stussen hennes. Hun skinner vakkert av den blanke oljen. Smører inn de slanke beina hennes. Hele kroppens bakside skinner sensuelt i lyset, Peter sitter i boblebadet å nyter synet av henne. Jeg masserer meg sakte helt fra tærne hennes og oppover bena hennes….hun ligger å nyter hele massasjen. Jeg lar hånden min nærme seg den deilige musa hennes bakfra,,,kiler og leker med den deilige musa og baken hennes bakfra. Hun stønner svakt, og beveger musa si mot hånden min i sakte bevegelser. Hun begynner å bli kåt igjen,,,,deilig å se henne sånn. Jeg snur henne på ryggen å smører inn hele den sexy kroppen hennes. Å se de stuttende brystene bli blanke av oljen er pirrende, jeg masserer hele den deilige kroppen hennes,,,og hun nyter. Jeg varmer opp musa hennes igjen med svak kiling og massasje. Hun stønner svakt og Peter begynner å onanere i boble badet. Nå kan du ta over Peter,,, og gi han olje massasje på madrassen med hele den deilige kroppen din. Peter reiser seg fra boble badet.. Han tørker seg og kommer over til madrassen hvor hun ligger. Jeg setter på litt sensuell musikk og setter meg i kurvstolen for nyte deres massasje og elskov..Peter legger seg på maven, Kjæresten min heller den oppvarmede oljen over kroppen hans. Jeg kan se at hun er kjempe kåt, Legger seg oppå kroppen hans bakfra og bruker hender og hele den deilige kroppen sin til å massere kroppen hans, Setter seg med musa si mot bakhode hans, og masserer ryggen og baken hans, Han stønner av vellyst. Hun masserer kukken og ballene hans bakfra. Begge to skinner ev den erotiske oljen. Hun snur han rundt på ryggen,, heller mer av den varme oljen og masserer maven og kukken han, med de struttende brystene sine. De blir liggende i en 69 stilling og suge å slikke hverandre. De slikker suger og gnir de glatte rene kroppene sine mot hverandre. Hele kukken til Peter forsvinner helt når hun suger seg fast helt ned til kuk-roten hans. Han rå-slikker musa og baken hennes. Begge to stønner høylytt, hun runker slikker å suger den steinharde kukken hans. Hun reiser seg opp på ansiktet hans og gnir hele rumpesprekken og plaskvåte fitta si over ansiktet hans. Hun begynner å skjelve å stønne av orgasme,,,,, og han onanerer til den kraftige kukken spruter ut i en voldsom orgasme. De faller sammen over hverandre,,,og klarer ikke å røre seg på mange sekunder. Jeg smiler,,,, det er noe av den råeste sex jeg noen gang har sett. Erotisk fantasi….Slutt.


[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar