Min kone får en fantasi oppfylt

Denne novellen er vist 47298 ganger.

Det hadde vært en deilig sommer dag, med nydelig vær og deilig varm temperatur. Vi hadde vært en romantisk tur langs vannet og var satt i bilen på veien hjem. Hele dagen hadde vi kost oss ved stranden, og siden det var så fint vær hadde du tatt på deg en kort sommerkjole som viste dine deilige bein og flotte figur på en deilig sexy måte. Jeg hadde så ofte jeg fikk mulighet klådd på kroppen din og nærmest siklet etter deg hele dagen. Vi er forresten et ektepar i midten av 30 årene. Nå satt vi som sagt i bilen på vei hjemover. Vi kjørte på en lite trafikkert vei og gledet oss begge til å komme hjem til oss selv, og leke videre på det vi hadde egget oss opp til hele dagen. Plutselig hørte vi rare lyder fra motoren og fant ut at vi måtte stoppe langs veien å kikke etter hva det kunne være.
Vi stoppet på første mulighet langs veien og åpnet panseret og fant ingen grunn til ulyder fra motoren. Kona mi hadde funnet seg en stubbe litt oppe i kanten som hun hadde satt seg på og jeg gikk opp til henne og vi satt og undret på hva vi skulle gjøre.
Plutselig stoppet det en brannbil og ut kom en brannmann som var litt yngre enn oss, kanskje ca. 30 år, Jeg gikk ned til han og han undret på om vi trengte litt hjelp. Jeg la merke til at han var ganske veltrent som di fleste brannmenn er og fortalte som sant var at bilen hadde kommet med rare lyder. Han kikket ned i motoren, tuklet litt nedi der og reiste seg opp igjen, jeg la merke til at han kikket ofte over på min kone, og jeg smilte for meg selv. Må jo innrømme at det er deilig å kjenne at andre synes min kone er flott å se på. Jeg la merke til at det satt en til i brannbilen men tenkte ikke noe særlig mer på det.
Brannmannen ba meg prøve å starte bilen igjen og da startet den og motoren hørtes helt normal ut. Han forslo at di kunne kjøre bak oss hjem slik at di kunne hjelpe oss hvis det ble mer problemer. Vi takket selvfølgelig ja til tilbudet og startet turen hjemover.

Mens vi kjørte hjemover kunne jeg ikke holde øynene unna beina til min kone nå som kjolen hadde glidd oppover lårene hennes siden hun satt seg ned i bilen, jeg la en hand på låret hennes og kjente varmen fra henne. Jeg fortalte at jeg hadde lagt merke til at brannmannen hadde kikket ofte opp til henne der hun satt på stubben. Hun fortalte at hun hadde lagt merke til at han kikket opp til henne der hun satt i sin egen verden og bare slappet av. Hun hadde blitt litt forlegen og forfjamset når hun hadde lagt merke til at hun satt med beina litt fra hverandre og hadde gitt brannmannen full innsikt mellom beina sine før hun hadde rukket og ta dem kledelig sammen igjen. Jeg kunne se at hun smilte litt for seg selv. Hun hadde også sett at det var en brannmann til som hadde sittet i brannbilen mens han andre hadde vært å hjulpet oss med bilen.

Når vi stoppet utenfor huset vårt gikk vi ut av bilen og nå kom begge brannmennene ut av bilen. Han andre brannmannen var eldre enn oss, kanskje 40-45 år og enda mer breiskuldret enn han første. Di spurte om det hadde gått bra og vi fortalte at det ikke hadde kommet noen flere lyder fra motoren. Vi foreslo at di kunne bli med inn på kaffe som takk for hjelpen og di takket ja og ble med inn.

Når vi kom inn gikk vi i stuen og satt oss ned i sofaen, Brannmennene fortalte at det var en rolig dag og at di hadde vært på en øvelse den dagen derfor hadde di hatt tid til å hjelpe oss som dem hadde gjordt. Min kone gikk ut på kjøkkenet for å lage til kaffe og vi ble sittende å prate litt. Den yngste brannmannen lurte på hvor toalettet var og jeg fortalte han veien og han gikk ut på badet. Min kone kom inn igjen og lurte på om det var noen som ville ha litt å bite på. Vi svarte som sant var at vi gjerne kunne tenke oss det. Den eldste brannmannen og jeg ble sittende å snakke, og glemte tiden litt. Han fortalte om øvelsen di hadde vært på og vi hadde det riktig hyggelig. Jeg begynte å undre litt på hvor det ble av den andre for jeg syntes det hadde tatt litt lang tid. Det var stille fra kjøkkenet og jeg må jo innrømme at fantasien til min kone lekte friskt i hodet mitt. Nå hørte vi svake lyder fra kjøkkenet og det var ikke fra matlaging. Den andre brannmannen hadde også hørt det og vi gikk stille ut på kjøkkenet, vi stoppet i døren og ble litt stumme av synet. Der satt min kone på huk foran brannmannen med hele utstyret hans i munnen, hun så ut til å stor kose seg og var helt oppslukt i det hun gjorde.
Vi ble stående å se litt og di la ikke merke til oss. Vi hørte stønnene tin brannmannen ble høyere og jeg kunne se at min kone hadde hånd på kukken hans og den andre hardt jobbende mellom beina sine. Stønnene hans ble høyere nå og vi skjønte at han  var nære ved å komme. Jeg ble skikkelig tent av å stå der å se og jeg var spent på om hun ville ta hele satsen i munnen eller om hun ville stoppe rett før. Av stønnene å dømme så var han helt på bristepunktet og jeg la merke til at det sivet litt hvit veske ut i munnvikene til min kone og jeg skjønte at hun hadde tatt hele satsen i munnen. Di pustet litt ut og hadde fortsatt ikke lagt merke til oss.
Jeg kremtet og di skvatt til, min kone ble litt forlegen ,men så at jeg smilte til henne og jeg spurte om di var ferdige eller om vi kunne få være med.
Jeg ventet ikke på svar, så bare at min kone smilte lurt og gikk bort til henne og dro av henne kjolen, la merke til at trusen var borte og så den lå på gulvet på kjøkkenet.
Tok tak i livet hennes og snudde henne rundt og vendte henne mot kjøkken bordet. La overkroppen hennes over bordet slik at rumpa ble stående rett mot oss. Lot en finger gli over klitten hennes og kjente at hun var skikkelig våt. Det var ikke noe sæd der så han ene brannmannen hadde ikke rukket å kjenne på den deilige musa med kukken sin ende.
Den andre brannmannen hadde fått av seg klærne og stod naken midt på gulvet, så min kone kikke bort på han og la merke til at hun skvatt litt til når hun så utstyret hans. Den var ganske grov og lang, utstyret til den andre brannmannen hadde vært litt under gjennomsnittet, men skikkelig grov. Jeg lot tungen leke litt med klitten og min kone stønnet høyt og jeg merket at hun var skikkelig kåt. Jeg reiste meg opp og vinket den eldste brannmannen bort til meg og ga han plass. Han tok tak i livet hennes og førte kukken inn mellom beina hennes, lot den leke litt rundt åpningen og min kone lot rumpa følge kukkens bevegelser og var helt i transe. Så lot han kukken gli sakte inn i musa og da ga kona mi fra seg et dypt stønn og jeg kunne se at beina hennes sviktet litt men hun ble holdt oppe av den stive kukken som nå hadde glid helt til bunns i musa hennes. Hun tok tak i bordkantene og støtet i mot så godt hun kunne og di satt opp et rasende tempo. Di stønnet i kor og stønnene ble høyere og høyere. Den andre brannmannen hadde satt seg oppå bordet og satt og koste med brystene til min kone, hun åpnet munnen og lot kukken hans på ny gli inn i munnen sin. Jeg kunne se at hun storkoste seg og var helt vill i blikket. Jeg sto ved siden av og hadde funnet frem et kamera og gikk litt rundt og tok noen bilder. Tenkte at disse kunne vi kose oss med seinere. Han som ble sugd ga fra seg høyere og høyere stønn, og han som sto bak hadde fått opp et utrolig tempo der han kjørte kukken inn og ut med en enorm kraft. Min kone var helt fra seg nå og prøvde for harde livet å tre rumpa lengst mulig ned på den harde kukken, hun stønnet febrilsk og falt om oppå bordet i utmattelse når orgasmen red gjennom henne. Han som stod bak var ikke helt fornøyd enda så han tok tak i henne og la seg på ryggen på et teppe på gulvet og førte henne oppå seg og sa at hun skulle ri han. Min kone stilte seg med et bein på hver side av han og senket seg ned på han, hun stoppet litt opp når hun kjente kukkhodet ved åpningen sin, og han la hendene sine på livet hennes og førte henne ned på kukken. Han hadde nok litt dårlig tid for han hadde enda ikke fått en utløsning. Di startet i et rolig tempo og han andre lot fingrene leke rundt åpningen til rumpe hullet hennes. Jeg hentet litt glidekrem og ga han det og han smurte inn kukken sin og lot den gli lekent rundt åpningen. Min kone ble først litt stiv men slappet fort av og var helt i sin egen verden når han lot den gli forsiktig inn i rumpa. Jeg fortsatte med å ta noen bilder mens min kone ble fylt i begge hull samtidig. Di la ikke merke til meg og var helt oppslukt i det di drev med. Jeg kunne høre på stønnene at di nærmet seg alle tre og jeg kunne se på min kone at hun var helt i himmelen. Begge brannmennene kom samtidig og min kone hylte ut i orgasme mens di pumpet henne full i begge hullene samtidig. Di falt om på gulvet i utmattelse og ble liggende litt.

Brannmennene reiste seg opp og fortalte at di måtte komme seg tilbake før di ble etterlyst.
Du takket for det di hadde opplevd og ga min kone hver sin klem, kledde på seg og gikk ut til bilen sin. Min kone var helt utslitt og tok seg en dusj. Når hun kom ut så kom hun bort til meg og kikket litt ned og sa at jeg var utrolig som lot henne få oppleve sin fantasi. Vi gikk så inn på soverommet. Vi la oss ned på sengen, og resten kan vi ta senere

Legg igjen en kommentar