Min kone overrasker

Denne novellen er vist 3006 ganger.

-Åh herregud, så deilig! Jeg har så sinnsykt lyst til å bli fylt opp av den deilige pikken i fitta mi. Det var kona jeg hørte rope da jeg kom hjem litt tidligere fra jobb enn det hun hadde tekt. Samtidig hørte jeg den velkjente duren fra Womanizeren som var blitt hennes nye favorittleketøy. –Mmm ja, du gjør meg kåt. Elsker de deilige puppene dine. Har sååå lyst til å kose med de og den våte fitta di. Tenk at jeg slikker deg nå! Det var en velkjent stemme jeg hørte, nemlig Henrik fra turen vi hadde til Oslo for et par uker siden. Var han her? Hva skjer? Jeg listet meg forsiktig inn i den andre enden av stua. Synet som møter meg var sjokkerende. Der ser jeg kona mi liggende naken på sofaen mens hun tilfredsstiller seg selv, og med Henrik på Face-time. –Skulle så gjerne ha kjørt kuken din inn i den våte fitta di, Ida. Har du lyst til det eller? Hører jeg Henrik si med en kåt stemme. –Åh ja, jeg vil ha kuken din, kom å ta meg bakfra, Henrik, vær så snill! Jeg kommer snart. Og jeg vil se at du spruter! Det var tydelig å høre at Henrik runka den store pikken sin, og stønningen hans ble mer og mer intens. –Ja, nå kommer jeg, hører jeg Henrik si i det han kommer i et brøl. –Så deilig en sprut, jeg kommer også, ohhhh jaaaa, hører jeg Ida si i det hun rister i en intens orgasme.

Her kommer altså jeg litt tidlig hjem fra jobben, og det som møter meg er kona som onanerer sammen med en annen. Lydene og stønnene har gjort meg utrolig kåt, og jeg må bare dra smekken ned for å frigjøre den stive pikken min. Jeg drar den noen tak i det jeg går bort til kona mi. –Hei kjære har du tjuvstartet uten meg? –Åhhh, kom med pikken din og la meg suge deg. Jeg er fortsatt vanvittig kåt! Hun nærmest sluker kuken min og starter med å suge meg dypt og deilig, samtidig som hun veksler på å runke og slikke kukhodet. Telefonen er fortsatt på, så Henrik kan følge med på det som skjer. –Ohhh, jeg kommer, roper jeg og spruter i munnen på Ida. Hun svelger noe, og resten drypper ned på puppene hennes. Hun slikker meg ren samtidig som hun gnir de siste sædrestene mine på puppene sine. –Oj, det var utrolig sexy å se på, kommer det fra Henrik på telefonen. –Så deilig å se deg suge, Ida. Pikken er hard og stiv igjen, Ok at jeg runker sammen med dere? –Ja, gjerne, utbryter Ida. Samtidig legger jeg meg ned og slikker den våte fitta til kona mi. Både hun og Henrik stønner om jamrer seg, og det tar ikke lang tid før de begge kommer. Ida mot tunga mi, og Henrik med en sprut som treffer kameralinsa så sædflekkene ligger klistret i bildet.

Ida og Henrik hadde hatt kontakt på Snap, og de hadde snakket om opplevelsen vi hadde i Oslo. Henrik hadde sagt at ble kåt når han tenkte på henne, og at han var kåt nå. –Få se da, hadde Ida ertet, og straks hadde han sendt en snap med den store, erigerte pikken sin. –Mmmm, så deilig den er, skulle gjerne kjent den inni meg, hadde Ida sagt. –Det hadde jeg gjerne vært med på, er det ok om jeg runker mens jeg tenker på deg? –Selvsagt, men kan vi Face-time sånn at jeg kan se på? Hadde Ida sagt. –Mmmm gjerne, men da må du også være naken og onanere sammen med meg, vil du det? Sånn hadde det altså gått, og jeg hadde fått sett hele seansen.

Henrik var fortsatt på telefonen, og han skrøt av hvor sexy og deilig kone jeg hadde. –Jeg skal ned på deres kanter neste uke og har en natt på ett av byens hoteller. Er det ok for deg om jeg får låne kona di litt? Jeg lover å behandle henne bra, og jeg kan garantere en deilig stund for henne. –Hmmm, jeg er litt usikker på det. Har du lyst, Ida? –Åhh ja, gjerne, men bare om du tillater det, kjære. –Greit, men på en betingelse. Dere skal sende «live» til meg ved å ha kamera på stativ og overføre til min pc. –Haha, det er en frekk tanke. Jeg er med så lenge jeg får knulle den sexy kona di, sa Henrik. –Mmm ja, så nasty og sexy, repliserte Ida.

Dagen Ida og Henrik skulle møtes kom, og jeg kunne merke på henne at hun var spent. Ida tok først en lang dusj, og hun brukte ekstra lang tid på å stelle seg på badet. –Wow, så deilig du er da, skikkelig sexy, sa jeg. Ida hadde på seg den trange, sexy og veldig utringet skinnkjolen med glidelås forran som hun sist hadde brukt da vi var på Kreta. Og det hadde vært mange av hotellets mannlige gjester som nærmest hadde kledd av henne med blikket. Noe Ida selvsagt ikke hadde noe imot. Håret var velstelt, og hun hadde vært grundig med sminke, parfyme og lebestift. Undet kjolen hadde hun en sort bh med blonder, hofteholdere og høyhælte sko. Truse hadde hun droppet. –Da drar jeg, kjære, sa Ida og ga meg et kyss på munnen. -Kos deg da, så sees vi på nettet. Kåt eller? –Gjett om!, svarte hun.

På det avtalte tidspunktet logget jeg meg på min pc, og det var allerede et bilde fra hotellrommet der Henrik kom inn i bilderuten fra badet. Han hadde nylig dusjet, og han hadde bare et håndkle surret rundt hoftene. Det banket på døren, og inn kommer kona mi som omfavner Henrik i et dypt kyss mens hun trykker seg mot han. –Mmmm så deilig og sexy du er, Ida. Henrik stryker henne over kroppen, og Ida gjengjelder med å stryke Henrik over brystkassa og overarmene. Hun fortsetter nedover magen og løsner håndkledet sånn at pikken spretter fram. –Åhh, denne har jeg sett fram til å kjenne igjen, stønner Ida. –Mannen min har en deilig pikk, men denne er favoritten.

De går begge bort til kamera, og Ida stiller seg på kne forran Henrik. –Håper du liker det du ser, kjære, sier Ida i det hun tar den store, erigerte kuken i munnen og starter med å suge. –Herregud, så deilig du er, sier Henrik. Og her ligger jeg i sofaen hjemme mens jeg ser min kone suge en annens kuk. Jeg er så kåt nå at jeg tar fram pikken og begynner å runke. Ida runker, slikker og suger, og Henrik er på bristepunktet. -Jeg kommer, roper Henrik, og sender sædstråler inn i Idas munn. Hun Slikket pikken hans rein og ga han et dypt og vått kyss. –Jeg er så sinsykt kåt, sier Ida og tekker glidelåsen ned på kjolen. Hun blotter de store puppene sine som sprenger mot bh’en og den barberte fitta.

–Kjenn, sier hun med kåt stemme til Henrik. Han tar hånda si ned på den glattbarberte fitta og lar et par fingre gli inn i den søkkvåte fitta. –Mm ja, så deilig, sier Ida. Hun rygger bort til senga og setter seg ned samtidig som hun frigjør seg fra kjolen. Kun iført sort bh, hofteholdere og stømper nesten ligger hun på senga med sprikende bein. Den åpne fitta skriker nærmest mot oss, og Henrik starter med å slikke henne grundig. –Oooahh jaaa, fortsett, nesten roper Ida. Henrik bruker tunga ivrig på klitten hennes samtidig som han putter et par fingre inn i henne. –Herregud, jaaaa, jaaa, jeg kommer, roper Ida i det hele kroppen hennes rister. Jeg er dødskåt av det jeg ser, og jeg runker ivrig videre og kommer med et brøl.

Etter dette legger Ida og Henrik seg på den store senga. De stryker på hverandre og småkysser, forteller hverandre hvor deilig det var å treffes hverandre. Henrik sier at han har tenkt mye på Ida og gledet seg til å knulle henne igjen. –Håper du er klar for mer snart, sier Ida mens hun stryker Henrik nedover magen og ned til den halverigerte pikken. –Åja, jeg er ikke ferdig med deg, Ida, sier Henrik med et smil. Ida tar kuken hans i munnen igjen, og det tar ikke lang tid før den står som påle igjen.

–Knull meg, Henrik, ber Ida og legger seg på ryggen. Henrik legger seg over henne og fører den store pikken sin inn i fitta hennes. –Åhhh så deilig, elsker å bli knulla, jamrer Ida. Han støter pikken til bunns og kjører den rytmisk inn og ut. Det kommer masse godlyder fra Ida, det er tydelig at hun har det godt. –Mmm ja, du fyller meg så godt. Du er så stor og deilig. Fortsett, jeg kommer snart. Jaaaa, jeg kommer, skriker Ida.

Henrik trekker seg ut og beveger seg opp til brystene hennes, fremdeles med stor og erigert pikk. Han knepper opp bh’en og masserer de store puppene, suger på de harde brystvortene og småbiter litt. Det er tydelig at Ida liker det Henrik gjør med henne. Har stryker henne over kroppen og sier hun er deilig. Beveger hånda si ned mot den hovne fitta hennes og spør om hun er klar. –Ja, ta meg bakfra. Det elsker jeg. Og mannen min må jo også få sett. Hun stiller seg på alle fire i enden av senga, og jeg ser rett inn i den åpne fitta.

–Kom å ta meg, Henrik. La mannen min se når du tar meg med den deilige kuken din. Han stiller seg bak Ida og kjører pikken sin inn i fitta hennes med et hardt støt. –Ja, ta meg hardt, vær så snill, roper Ida. Henrik kjører på, og jeg ser de faste rumpeballene hans jobbe rytmisk mot Idas rumpe. –Oooaaah så deilig, sier Henrik og gir Ida et par klask på rumpa hennes. –Jeg kommer snart, roper Henrik. –Jaaaa, fortsett, roper Ida. Henrik kommer med et brøl og spruter inn i Idas fitte. -Jaaa, jeg kommer, roper Ida. Henrik trekker seg ut av fitta til Ida, og det renner sæd ut av den.

De legger seg utmattet på senga og puster ut. –Så utrolig deilig dette var, sier Ida. –Mm ja, helt enig, synes ikke du også det da? Sier Henrik mot meg. Ja, dette var noe av det råeste jeg har vært med på. Sinnsykt opphissende å se min kone bli tatt av en annen. –Nå kommer jeg hjem, kjære. Jeg vet at du drømmer om å ta meg når jeg er nypult. Og det skal du få nå, sier Ida. –Og Henrik, neste gang må du gjerne ta med deg en kompis, sier Ida i det hun gir han et dypt og deilig kyss.

Skrevet av: William