Togturen

Denne novellen er vist 2726 ganger.

Du følger meg med blikket der jeg går gjennom togvogna. Jeg kjenner pulsen øke i det jeg nærmer meg deg. Prøver å unngå blikket ditt, men klarer ikke la være å se raskt på deg. Bekreftelsen på at du fortsatt ser på meg varmer, og pulsen øker enda litt. Jeg er på jobb, og til vanlig interesserer jeg meg lite for passasjerene, utover at jeg setter pris på et vennlig blikk. Menn som stirrer gjør meg egentlig provosert, noen ganger litt redd. Men det er noe med deg. Noe med øynene dine. Du stirrer liksom ikke, bare følger meg med et varmt, åpent og nysgjerrig blikk. Som om du bare venter på at jeg skal stoppe ved deg og snakke til deg. Jeg har allerede sjekket billetten din, så det er ikke det du venter på.

Det er tredje gang jeg passerer deg nå. Hjertet slår litt hardere for hver gang. Det er nesten ikke mennesker på toget. Jeg har sjekket alles billett og er på vei til avlukket mitt for en pause. Jeg vet ikke hva som skjer, men når jeg er på siden av deg greier jeg ikke å dy meg, ser ned på deg og smiler, møter det varme blikket og verdens nydeligste smil. Det føles som om blodet rusher gjennom kroppen min. Du tar tak i hånda mi mens øynene våre utforsker hverandres. Varme, store fingre stryker over mine kalde, slanke hender. Vi sier ikke mye, det bare skjer. Du reiser deg, fortsatt hånd i hånd, og jeg leder deg med meg inn i avlukket mitt. Før døra har lukket å rekke seg tar du tak rundt livet mitt, drar meg inntil deg og kysser meg. Det føles som om bena svikter under meg og at det bare er de sterke armene dine som holder meg oppe. Kyssene dine er magiske, og det kribler i hele kroppen. Lysten har for lengst tatt overhånd. Jeg har mistet alle hemninger.

Jeg får deg til å sette deg ned på stolen, tar av meg uniformsjakka, løsner på slipset og setter meg på fanget ditt. Munnen min møter din mens jeg fikler med skjorteknappene dine. Brystkassa er akkurat så deilig som jeg har sett for meg. Jeg drar inn den berusende lukt av mann, med en eim av krydret parfyme, mens jeg kysser deg grådig på halsen. Den ene hånda di stryker meg utenpå skjorta med faste, varme bevegelser. Den andre knepper opp skjorta, knapp for knapp. Jeg er fortsatt litt kald og kjenner gåsehuden spre seg når den kalde lufta treffer overkroppen min. Jeg kan både se og høre at du liker det du ser når du stønner i det du borer ansiktet ditt inn mellom puppene mine. Du kysser meg minst like grådig som jeg nettopp kysset deg. Plutselig retter du deg opp og vrenger av deg skjorta di, og jeg gjør det samme. Du åpner BH-en min og ser på meg med grådige, kåte øyne.

Alt går så fort, så ukontrollert, så oppslukende. Jeg tar meg i et lite øyeblikk å se bort på klokka, men blir beroliget av at det er lenge til neste stasjon og blir fullstendig oppslukt i deg igjen. Vi er i bare undertøyet nå, fortsatt deg sittende på stolen med meg oppå. Vi sitter tett omslynget og kliner og jeg nyter varmen din, lukten din, følelsen av de sterke armene dine rundt meg og hendene som stryker grådig over kroppen min. Følelsen av pikken din mot underlivet mitt får meg nesten til å gråte i ren desperasjon, jeg lengter så ubeskrivelig intenst etter å få deg inni meg. Men jeg merker på hele deg at du er minst så utålmodig som meg, så jeg vil terge deg så lenge jeg greier.

Jeg setter meg ned på kne mellom bena dine og trekker boksershortsen din over pikken, som spretter fram og legger seg mot magen din. Du stønner høyt i det jeg legger hånda mi mot ballene dine og slikker pikken oppover undersiden. Jeg masserer ballene dine med lette, rolige tak, mens jeg erter deg med tunga, tar små pauser og kysser deg oppover magen. Jeg vet at jeg har deg på pinebenken og nyter det, samtidig som jeg er fullstendig desperat selv. Jeg tar deg i munnen. Følelsen av den steinharde, store pikken i munnen er ubeskrivelig. Suger deg med våte, rolige bevegelser og blir enda mer tent for hvert stønn som forlater munnen din. Jeg ser opp på deg og møter et panisk blikk, skjønner at du har vanskelig for å holde deg.

Jeg må stoppe et sekund ved synet av deg sittende lett tilbakelent på den enkle kontorstolen, med verdens mest innbydende pikk struttende oppover magen. Jeg har aldri vært så kåt og forstår ikke hva som skjer. Bryr meg ikke om noe annet enn deg og oss, enser ikke klokka lengre. Vil bare ha deg. Du tar tak i hånda mi og drar meg mot deg, viser at du vil ha meg oppå deg. Jeg liker at du lar meg lede, uten å være passiv. Følelsen av å senke meg ned på deg er helt ubeskrivelig, som om alle biter i nytelsens puslespill bare faller på plass. Jeg er ferdig med å pine deg nå, hengir meg til instinktene og rir deg akkurat som jeg føler for og lar orgasmen ta meg.

Kroppen min svikter i armene dine. Jeg vet ikke om jeg skriker eller er stille, jeg er bare helt borte, helt oppslukt i deg. Du holder hardt rundt meg når jeg kommer til meg selv, pikken din fortsatt dypt inni meg. Så løfter du meg av deg, reiser deg og snur meg rundt med ansiktet mot døra. Du kommer bestemt inn i meg bakfra og knuller meg hardt fra første takk. Mørke stønn og tung pust mot øret mitt mens du pumper inn i meg med harde, men langsomme tak. Jeg hengir meg fullstendig og stønner høyt når du retter deg opp og øker tempoet, gir faen i at klaskingen mot rumpa og dunkingen mot døra må høres i hele vogna. Orgasmen tar meg enda en gang, og denne gangen kommer du også.

Vi rekker så vidt å se på hverandre før beskjeden om at vi nærmer oss neste stasjon spraker over høyttaleranlegget. Jeg får samlet meg og kler raskt på meg, du gjør det samme. Ferdig påkledd ser du på meg med det same varme blikket som ute i vogna i stad, kysser meg igjen og gir meg nummeret ditt. Jeg sender deg ut først og lar døra være lukket et lite minutt før jeg også går ut i vogna. Jeg trekkes mot deg, men tvinger meg til å gå i motsatt retning. Alt jeg tenker på er å få treffe deg igjen.