Min kones fantasi 2

Denne novellen er vist 35032 ganger.

Den påfølgende uken etter Roger hadde besøkt oss, var min kone uvanlig kjælen og betrodde meg at hun gledet seg til helgen Roger skulle komme.
Fredagen nærmet seg og vi var begge spent på hva som kom til å hende.
Da fredag kom, ringte Roger og spurte om vi kunne hente han, for han hadde vrikket foten og hadde vanskelig for å gå og han hadde ett stykke å gå til bussen.
Min kone meldte seg med en gang, og avtalte ett tidspunkt hun skulle hente ham på.
Jeg drev på med mitt, men jeg merket at min kone hadde brukt litt tid på badet før hun skulle hente Roger, og hun forklarte at hun måtte stelle seg litt, for det var ikke så godt å vite hva som kunne hende da hun skulle hente ham, sa hun med ett glimt i øyet.
Roger bodde ca en halv time fra oss, og hun reiste så hun skulle ha god tid.

Dette er noe hun fortalte meg i løpet av helgen,og innrømmet at hun hadde hatt en baktanke om å være villig til å hente ham.

Da hun hadde kommet fram, hadde hun god tid og så ikke noen Roger som ventet ute, så hun gikk å ringte på.
Roger hadde åpnet døren og bedt henne komme inn, for han hadde ikke vært helt klar.
Så snart hun hadde kommet innenfor døren ble det het omfavnelse og kyssing og beføling.
Roger hadde virket opphisset og befølte henne på pupper og rumpe og han hadde merket at han kunne ikke kjenne noen trusestrikk. Han hadde da løftet opp kjolen som min kone hadde på seg, og så at hun var truseløs. Han hadde så begynt å stryke på den nakne rumpa og så videre fremover og begynt å fingre med fitta som var blitt bløt allerede, noe min kone sa kom av at hun var blitt opphisset mens hun kjørte og var spent på å møte ham igjen.
Hadde hadde bedt min kone gå inn i stua og han fulgte henne uten å vise tegn på vrikket fot.
Hun hadde så spurt om foten hans, og da hadde han innrømmet at det var en bløff, for han ville gjerne møte henne alene og regnet med at det var hun som kom, siden jeg hadde sagt at jeg hadde begynt på en øl.
Min kone hadde registrert at det var en solid kul på shortsen han hadde på seg, og hadde begynt å beføle ham utenpå shortsen, før hun trakk den ned og gikk ned på kne og tok ham i munnen og begynte å suge. Roger hadde tatt rundt hodet hennes og styrte sugetakten og hadde kuken nesten ned i halsen hennes. Så hadde min kone reist seg opp igjen og snudd seg rundt og løftet opp kjolen og satt frem rumpa, mens hun støttet seg på en stol og bedt Roger ta henne bakfra.
Han hadde ikke vært vanskelig å be, og kuken hans sank lett inn i den bløte fitta hennes, og han hadde tatt godt tak rund hoften hennes og kjørt kuken ut og inn og hadde kommet ganske fort, for han hadde spart seg en hel uke, så det skulle ikke så mye til. Han trakk seg ut og det begynte å renne av fitta han nettopp hadde sprutet full. Han hadde spurt henne om hun ville ha noe å tørke seg med, men hadde fått til svar at hun ville komme hjem til meg med fitta tilsølt av sperm.
Min kone hadde ikke fått orgasme, men som hun sa, så regnet hun med at hun hun kom til å få rikelig denne helgen, og at Roger trengte en utblåsning. På turen tilbake hadde de pratet, og hun hadde spurt om hva Roger likte og hva han fantaserte om. Han hadde svart at han likte vanlig sex og spesielt å slikke fitte, men han innrømmet at han lurte på hvordan det var å suge kuk, noe min kone sa at det kunne han nok finne ut i løpet av helgen, for jeg var ganske fleksibel når det gjaldt å eksperimentere når det kom til sex.

Da de kom hjem spurte jeg om det hadde vært problemer med trafikken, siden det hadde tatt så lang tid.
Da kom min kone bort til meg og løftet opp kjolen og viste meg fitta som var truseløs, og det overrasket meg ikke, og ba meg om å kjenne, noe jeg gjorde, og da kjente jeg at det var plaskvått og det rant av henne, og da forstod jeg hvorfor det hadde tatt så lang tid.
Jeg snudde henne rundt ,og så bak på kjolen hennes at det var en stor flekk ved rumpa hennes, og sa at det er godt det er skinnseter i bilen.
Jeg viste Roger til rommet han skulle bo i denne helgen, selv om jeg visste at det kom ikke til å bli mye brukt. Han satte fra seg den lille bagen han hadde med seg, og vi gikk til kjøkkenet hvor jeg hadde gjort ferdig middagen mens hun hadde hentet ham.
Imens hadde min kone vært en tur på badet og stelt seg litt, for hun kunne ikke gå rundt å lukte som ett horehus som hun sa med ett smil om munnen, og hun regnet med at det kom ikke til å vare så lenge at hun var luktfri.
Vi spiste middag og pratet om løst og fast mens vi spiste, og min kone fortalte litt om det de hadde snakket om i bilen og fortalte meg hva Roger hadde fortalt om hva han likte av sex, og hva han var nysjerrig på.
Jeg svarte at denne helgen har vi god tid, og kan finne ut litt av hvert, for vi hadde nok litt å lære bort til en unggutt.
Jeg sa at jeg skulle rydde bort etter middagen og lage kaffe, så de andre kunne gå inn i stua, så skulle jeg komme når kaffen var ferdig
Jeg gløttet inn i stua etter en liten stund og da så jeg at min kone hadde gått til angrep og satt seg på fanget til Roger, overskrevs med fronten mot ham. Hun nikysset og vred seg på fanget hans og han drev å knadde puppen hennes, for de var lett tilgjengelige for jeg hadde lagt merke til at hun hadde tatt av seg BH`en da hun hadde vært på badet.
Jeg gjorde meg ferdig og tok med meg kaffen inn til dem, og spurte hvordan de hadde det. De avbrøt og satte seg for å drikke kaffe, og da så jeg at det var en solid bul i shortsen til Roger.
Min kone sa at hun hadde det godt og var veldig glad for at jeg hadde fått hjelp til å tilfredstille henne.
Roger hadde gått hele uken og gledet seg til denne helgen, for han hadde aldri opplevd en dame som var så glad i sex. Mens vi satt og pratet så satt de og strøk hverandre på lårene, og siden min kone hadde en vid kjole på seg, så hadde kjolekanten krøpet langt oppover lårene hennes, det var nesten så jeg kunne se fitta hennes fra der jeg satt rett overfor dem. Roger hadde jo på seg en shorts som var ganske vid i benene, og jeg så at kuken lå nedover en låret hans
Etterhvert så jeg at min kone til stadighet førte fingrene opp til munnen og slikket på dem og jeg oppdaget at hun hadde greid å stikke hånden opp i det ene shortsbenet og tatt med seg kuksaften som lekket og det var dette hun smakte på.
Jeg gikk på kjøkkenet for å hente mer kaffe, og da jeg kom inn igjen, sto hun på kne i sofaen og sugde den beinharde kuken som var blitt frigjort fra shortsen, som nå hadde havnet rundt Rogers ankler.
Jeg merket at det jeg hadde fått følge med på, hadde innvirkning på meg og og jeg tenkte også på det som hadde foregått før på dagen. Kuken hadde stivnet, så jeg åpnet buksesmekken og lot den få komme ut, og gikk bak henne i sofaen og stakk den inn i det fuktige fitta hennes og knullet henne hardt mens hun fortsatte å suge kuk. Roger hadde greid å frigjøre puppene og bearbeidet dem etter all kunstens regler. Min kone jukket mot meg og brukte fittemusklene og dette førte til at jeg fikk en herlig orgasme, sprutet alt jeg hadde spart på denne uken langt inn i fitta hennes, og det rant i strie strømmer da jeg dro meg ut. Hun fortsatte å suge litt til, før hun veltet seg over på ryggen og forlangte at Roger skulle slikke henne til orgasme.
Roger lystret, og så ikke til å bry seg om at det rant blandede safter ut av fitta hennes, for han var så opphisset. Han stupte inn mellom lårene, og begynte å slikke og suge på den plaskvåte fitta, mens jeg lente meg over min kone munn å ba henne gjøre ren kuken min som som nå var blitt halvslapp.
Hun sugde den inn og renset den for saftene.
Jeg puttet den inn i buksa igjen, og satte meg i stolen, og nøt synet av ungutten som som jobbet iherdig med fitta som han hadde fått beskjed om. Min kone lå og tok i mot og kom med vellystlyder og trakk benene så langt opp hun kunne, og pirret brystvortene sine samtidig.
Etter en liten stund så jeg de karakteristiske skjelvingene hennes, og hun stønnet og klemte lårene sammen rundt Rogers hode og kom i en voldsom orgasme, for det var hennes første den dagen, etter å ha gått opphisset så lenge.
Etter at skjelvingen hadde gitt seg, trakk hun ungutten over seg og sa hun ville ha en sprut til, og Roger la seg over henne og lot kuken synke inn i den plaskvåte fitta og begynte å jobbe samtidig som han kysset henne, og hun slikket ham rundt munnen for å gjøre han ren for sperm og fittesafter.
Jeg så og hørte at han ble tungpustet og så spente han seg og lot henne få spruten hun hadde bedt om. Han lå rolig på henne en liten stund, og jeg sa til ham at jeg ville se fitta hennes når han trakk seg ut, så jeg flyttet meg bort på sofaen så jeg fikk fritt utsyn.
Han trakk den fortsatt stive kuken ut av fitta, og det begynte å renne sperm og fittesaft i strie strømmer, noe jeg syntes var ett deilig syn.
Jeg ba dem ligge rolig, så skulle jeg gå å finne en vaskeklut så de kunne tørke seg. Jeg var raskt til bake med kluten og tørket først av unguttkuken som fortsatt var pinnestiv, så tørket jeg fitta til min kone som var skikkelig sausa. Sofaen var heldigvis av skinn så den fikk vi rense siden.
Min kone ville så ta seg en tur på badet for å vaske seg skikkelig, og mens hun var borte spurte jeg Roger om det var noe han ønsket å gjøre, og som han var nysjerrig på.
Han svarte at han ønsket å ta min kone i rumpa, for det hadde han aldri gjort og hadde hørt at det var mange jenter som likte det, men det hadde han ikke turt å si til min kone i bilen. For han visste ikke hvordan hun ville reagere.
Jeg svarte at det burde ikke være noe problem, for hun likte å bli pult i anus, som jeg sa.
Min kone kom tilbake helt naken, og kom bort til meg og ga meg ett deilig kyss, og sa at jeg var den beste ektemannen hun kunne ønske seg og som ville dele henne med en slik ung hingst.
Jeg svarte henne at jeg var glad for å få litt hjelp, for jeg var jo ingen ungfole lenger.
Hun spurte om vi ikke skulle ha oss ett glass vin, og det takket jeg ja til mens Roger ville ha en øl.
Hun svinset naken rundt og gikk på kjøkkenet for å hente øl og vin, før hun gikk bort til skapet i stuen hvor vi hadde glassene.
Disse stod i ett lavt skap, og da hun bøyde seg ned, sto hun med strake ben så vi hadde fritt utsyn til den deilige rumpa hennes og fitta som forsatt glippet litt.
Jeg la merke til at Roger stirret lystent på henne og jeg syntes også det var ett deilig syn.
Hun kom med glassene og skjenket opp vin til meg, før hun gikk rundt bordet og stilte seg rett foran Roger og bøyde seg ned litt med rumpa rett foran ham, og sjenket øl.
Jeg merket at hun rykket litt til og regnet med at det var han som befølte fitta hennes, for hun ble stående lenge etter glasset var fullt.
Hun rev seg løs og satte seg ved siden av han igjen og vi skålte for en vellykket helg. Vi satt og pratet litt og hun greide ikke å holde hendene unna kuken til ungutten som forsatt var stiv, og hun drev å smårunket ham hele tiden og jeg så det rant kåtsafter av kuken, og av og til slikket hun av fingrene sine. Hun tok så å kledde av Roger, for hun ville kjæle med hele kroppen hans, så hun lente seg inntil ham og begynte å slikke brystvortene hans, og Roger sa at dette hadde han ikke opplevd før, men at det var deilig. Så reiste hun seg opp i sofaen og lente seg over munnen hans med puppene og holdt dem fram, så han kunne suge på brystvortene, som jeg visste var veldig følsomme.
Jeg så at hånda hans begynte å bearbeide fitta hennes samtidig som han smårunket sin egen kuk.
Etter en stund med litt godlåter satt hun seg på kuken hans og sank ned og begynte å bevege seg, og jeg satt fortsatt fullt påkledd og nøt synet av kuken som gikk ut og inn og som ble glinsende våt. Hun red ham og gned seg så langt ned hun kunne, og dersom det hadde vært mulig så ville hun nok hatt ballen inn også, men de ble utenfor og de var begynt å bli bløte av saftene de produserte.
Jeg gikk bort til dem og begynte å beføle min kone i anus og stakk inn en finger, etter å ha hentet litt smurning fra fitta hennes, samtidig som jeg befølte ballene til Roger som nå var blitt skikkelig klissete.
Ungutten koste seg med puppene han hadde rett foran ansiktet og de begynte å vise tegn på at noe var på gang og det var Roger som kom først og sendte en sprut inn i fitta som hadde skrudd seg helt ned på kuken., men min kone hadde ikke fått orgasmen sin ennå, så hun red på, selv om Roger var litt utslått noen sekunder,
Hun stakk den ene hånd ned, og hjalp til ved å stimulere klitoris, og jeg så og kjente at det rant ut av henne nedover kuken og ballene, før hun stivnet til og kom med noen heftige stønn.
Hun steg så av kuken og det fosset ut av henne, så hun fikk kluten som fortsatt var tilgjengelig og tørket av seg det verste, men hun tørket ikke ungpikken, for den gjorde hun ren med munnen.
De virket som de var fornøyd, og min kone spurte meg om hvorfor jeg ikke ville delta mer, og jeg svarte at jeg nøt å se att hun hadde deilig og fikk oppfylt fantasien sin og at min tid ville nok komme. Jeg så at kuken til Roger hadde begynt å slappe av, og det skulle bare mangle, for han hadde jo hatt tre utløsninger denne ettermiddagen og kvelden. Vi drakk opp vinen og ølet fant ut at det var sengetid, så vi gikk i dusjen alle sammen og hjalp til med å vaske hverandre, kansje litt for grundig for jeg fikk ståkuk og det samme gjorde Roger, utrolig nok.
Min kone tok så tak i begge kukene og runket oss så deilig at hun fikk oss til å sprute begge to.
Vi spurte Roger om han ville dele seng med oss, men han ville helst sove på rommet han hadde fått, for han sa at han trengte å hvile seg litt, og det var ikke sikkert han fikk hvilt seg med ei så kåt dame i samme seng, for han hadde hatt fire utløsninger og dersom han hadde fått en til, så hadde det sikkert kommet bare støv.
Vi sa god natt til hverandre og på gjensyn i morgen.
Min kone og jeg la oss og hun krøp inn på armen min, og takket meg for min generøsitet, og for at hun fikk oppleve slik nytelse på sine gamle dager. Noe jeg kommenterte med at hun ikke var gammel, men i sin beste alder og fortsatt hadde evnen til å hisse opp en mann.
Neste morgen våknet jeg av at solen skinte inn av vinduet og så at min kone hadde stått opp, for i helgene hadde vi en avtale om at hun skulle stå opp og lage kaffe, for jeg likte og ligge å dra meg litt i helgene.
Jeg tok på meg badekåpen og gikk ned på kjøkkenet og oppdaget at kaffen var ferdig, men ingen kone. Jeg tenkte at hun kansje var på badet, så jeg tok meg en kopp kaffe og satt meg ved kjøkkenbordet for å våkne.
Etter noen minutter kom hun ruslende og hun hadde også på seg badekåpen, men jeg så at håret hennes var tørt, så hun hadde ihvertfall ikke hadde vært i dusjen.
Jeg spurte hvordan hun hadde det etter i går kveld, og sa at hun var strålende fornøyd og kom bort til meg og brettet til siden badekåpen og da så jeg at hun var fuktig mellom lårene, så jeg spurte hva hun hadde drevet med.
Og da fortalte hun meg at hun hadde tatt med seg en kopp kaffe og gått for å vekke Roger. Da hun hadde kommet til døra hans, så hun at den bare stod på klem og hun hadde bare dyttet døren forsiktig opp og da så hun ham lå på siden mot døren og dyna hadde glidd av.
Han hadde ligget med ett solid morrabrød, så hun hadde gått rolig bort til senga og hadde begynt å stryke kuken hans, og da hadde han våknet og sagt at det var en deilig måte å bli vekket på.
Hun hadde satt fra seg kaffekoppen på natt bordet, før hun hadde runket han en stund, før hun hadde satt seg på den fristende kuken og begynt å ri ham, samtidig som hun brukte fingrene på klitoris, for hun ville bare ha en kjapp morgenorgasme. Det hadde ikke tatt så lang tid før hun kjente at det knøt seg i underlivet og hun kom i en deilig orgasme.
Roger hadde ikke fått noen orgasme, så han hadde jukket videre men hun bare satt og presset seg ned på kuken, før hun kjente spruten, og han stønnet at dette var en fin måte å begynne dagen på.
Jeg måtte kjenne på henne og jeg forstod at hun fortalte sannheten for det rant av henne ennå.
Hun gikk så på badet for å stelle seg litt, og etter en liten stund kom også Roger, og han hadde bare på seg en tynn badeshorts, for vi hadde avtalt at vi skulle kose oss ved bassenget, dersom været tillot det.
Jeg fant fram litt frokost og min kone kom også, og nå hadde hun skiftet til en liten Bikini som fremhevet de frodige formene hennes, og jeg la merke til at Roger likte det han så, og gjorde jeg også.
Jeg spurte Roger om måten han var blitt vekket på, for jeg fortalte at min kone hadde fortalt meg,og han svarte at han kunne godt tenke seg å bli vekket slik flere ganger.
Vi spiste frokost og satt å pratet en stund før jeg spurte Roger om han kunne hjelpe oss litt i hagen med luking for å slå ihjel litt tidd og få litt sol på kroppen.
Jeg gikk å skiftet til en liten badeshorts, for det ville sikkert bli litt avkjøling i bassenget i løpet av dagen.
Vi tok med oss telefonene og la dem på ett bord ved bassenget, og begynte å luke i blomsterbedene. Når min kone luker, så står hun med strake ben og dtte så jeg Roger hadde lagt merke til, og jeg så at det virket på han for han hadde fått en solid bul i shortsen.
Vi drev på slik en stund, og ved en anledning da min kone stod bøyd rett foran meg at det var en våt flekk i bikinitrusen hennes, så hun hadde tydeligvis ikke fått renset seg skikkelig, for det rant fortsatt av henne.
Nå var det blitt for varmt å jobbe, så jeg gikk inn og fant litt kaldt drikke til oss og gjennom vinduet så jeg at de stod tett omslynget og kysset og strøk på hverandre. Jeg gikk ut med drikke og de avbrøt det de holdt på med, og Roger hadde igjen en solid kul i shortsen sin, da de kom bort til solsengene hvor de satte seg, og sa at nå var det godt med litt kaldt drikke.
Vi la oss på solsengene og bare slappet av og pratet om løst og fast.
Så var det en telefon som ringte, og det var Roger sin, så han gikk og tok den.
Han gikk litt unna oss og pratet en stund, og da han kom tilbake sa han at det var en god venninne som hadde ringt, for hun ville ha ham med på stranda for å bade og at de pleide å dra en plass som var litt usjenert, for hun likte ikke så godt å vise seg frem i badedrakt, for hun var ikke så fornøyd med kroppen sin, noe mange unge jenter ikke er. Han innrømmet at de hadde hatt vennesex noen ganger, og at hun var en litt frodig og deilig jente som var like gammel som han.
Hadde hadde sagt at han var hos ett vennepar, som var gode venner med hans foreldre, og hadde avtalt at han skulle være her denne helgen, og han hadde sagt at han skulle prate med oss og ringe tilbake om noen minutter.
Da kom jeg på en ide og sa til Roger at han kunne ringe tilbake og invitere henne til oss, for her var det helt usjenert og bare han og ett voksent ektepar, for jeg hadde ikke lyst til at han skulle dra ennå.
Dette syntes Roger var en god ide og gikk litt unna igjen og ringte til jenta, og da han var ferdig kom han tilbake og sa at hun ville gjerne komme og da hadde han gitt henne adressen vår, og hun skulle komme om en time.
Roger gikk så en tur på toalettet, og jeg spurte min kone hva hun syntes om ideen min,og fikk til svar at dette kunne bli spennende.
Roger kom tilbake og hoppet ut i bassenget for å avkjøle seg litt og vi andre lå bare og lot oss steke av solen.
Nå er jeg kokt sa min kone, og hoppe ut i bassenget og svømte noen lengder før hun gikk opp igjen rett foran Roger som strøk henne over rumpa og klapset henne litt.
Vi flyttet parasollen litt så det ble litt skygge for oss, så vi ikke skulle bli solbrent.
Etter en stund ringte dørklokken vi hadde på terassen ved bassenget og vi regnet med at det var venninnen til Roger som kom, så han gikk for å åpne.
Han kom tilbake med ei søt lubben jente med lyst kort hår, og med en pen sommerkjole på seg.
Han presenterte henne som Liv og vi presenterte oss som Knut og Lise.
Vi ba henne finne seg en solstol og slenge seg nedpå, og spurte om hun ville ha noe kaldt å drikke, noe hun gjerne ville, for det var så varmt.
Min kone tilbød seg å hente drikke og gikk vrikkende inn, og jeg la merke til at Liv fulgte den fyldige rumpa hennes med øynene.
Min kone spurte Liv etter å ha hentet drikke, om hun ville ha på seg badetøy og hun skulle vise henne hvor hun kunne skifte, og de gikk inn, og min kone kom ut igjen med en gang etter å ha vist henne.
Liv kom så etter en liten stund og da hadde hun på seg hel badedrakt, og da spurte min kone om hun ikke hadde Bikini, og Liv svarte at hun ikke kledde Bikini for hun var litt for rund.
Da sa min kone at det var noe vi ikke brydde oss om, for hun var heller ikke noen sylfide og trivdes med den kroppen hun hadde.
Min kone foreslo at hun kunne få låne en Bikini av henne, så hun fikk solt seg skikkelig, og etter å ha tenkt seg om litt så godtok Liv å låne.
Min kone tok med seg Liv inn og ble inne en stund før de kom ut igjen med Liv i en av min kones Bikinier, og hun så ikke verst ut i mine øyne.
Liv og Roger hoppet i bassenget og koste seg, og da sa min kone til meg at hun hadde hjulpet Liv med å ta på seg Bikinien og fikk sett henne helt naken, og fikke tatt litt på henne da hun hjalp til, og sa videre til meg at hun hadde lyst på henne, noe jeg også innrømmet å ha, for jeg hadde ikke knullet en så ung jente siden jeg var på samme alder selv.
Jeg sa at det var best at hun tok et eventuelt initiativ etter hvert, for jeg ville ikke bli oppfattet som en gammel gris.
Vi fant ut at vi måtte ha oss litt mat men at vi ikke orket å lage mat selv denne dagen og ble enige om å bestille Kinamat som ble tilkjørt. Etter tre kvarter kom maten og jeg spurte hva de ville ha å drikke.
Roger ville som vanlig ha øl, mens Liv, jeg og min kone tok Rødvin. Vi satt og spiste og pratet under parasollene og jeg spurte Liv hva hun drev med, og fikk til svar at hun studerte sosiologi og hadde en deltidsjobb på en kafe enkelte kvelder.
Vi spiste og koste oss og det ble stadig påfyll i glassene og latteren satt løsere og løsere og det ble servert noen vitser både på kanten og over kanten, og det virket som om Liv ikke var særlig snerpete.
Nå begynte det å bli skygge, så vi fant ut at vi skulle trekke inn i stuen, for det begynte å bli litt kjølig.
Vi vi tok med oss glass og flasker inn og satte oss i sofa og stoler og forsatte den løsslupne praten.
Jeg måtte stadig fylle i glassene og hemningene forsvant mer og mer.
Spesielt Liv tødde opp og virket ikke å bry seg om kroppen sin mer og jeg att slik at jeg fikk noen glimt mellom lårene hennes og mistenke at hun var barbert nedentil, og hun hadde noen deilige fyldige pupper og jeg kunne se en anelse av brystvortene gjennom Bikinien.
Liv satt mellom Roger og min kone i sofaen som vi hadde rengjort på formiddagen, og jeg la merke til at min kone stadig strøk på Liv for liksom understreke ett poeng, og etterhvert synes jeg at brystvortene til Liv ble mer synlig og jeg har mistanke om at Roger også hadde en viss innvirkning, for jeg så at han strøk henne på låret av og til
Min kone satte på musikk, for nå var hun i dansehumør og dro med seg Roger ut på gulvet til en sakte dans og danset noenlunde anstendig men ganske tett.
Jeg spurte Liv om jeg kunne få en dans med henne, men hun var litt nølende og sa at hun ikke var noe flink til å danse, men det sa jeg at ikke var noe problem for dette var ingen dansekonkurranse, så hun ble med meg ut på gulvet og vi begynte å danse, og hun var deilig myk å holde rundt.
Mens vi danset, så spurte jeg om det ikke var rart og være sammen med så gamle som oss, men hun svarte at hun ikke brydde seg om alder på den måten.
Jeg så at Liv la merke til at Roger og min kone nå hadde blitt litt tettere i dansestilen og hun også lente seg litt mer mot meg, så jeg kjente kroppen hennes mot min.
Så var dansen slutt og jeg takket for dansen, mens Roger og min kone fortsatte med en til i samme stil, og jeg så at Liv fulgte godt med på det som foregikk på gulvet og det virket som det virket på henne for hun nippet stadig til vinen sin.
Så ga Roger og min kone seg seg, for nå ville de leske strupen litt, og da de gikk for å sette seg, så jeg at Roger hadde en solid kul i shortsen, og Liv registrerte det samme så jeg, men hun lot som ingenting.
Vi satt og pratet og koste oss litt før min kone ville danse mer og dro meg ut på gulvet og begynte en oppvisning i stående samleie og dette ført til at kuken min stivnet enda mer enn den hadde vært da jeg danset med Liv, som jeg ikke vet om hadde kjent den, selv om vi hadde minimalt med klær på oss.
Vi danset ferdig og jeg gikk tilbake til stolen med en solid ståkuk, og alle som var der kunne ikke unngå og se hvordan det sto til med meg, og jeg så at Liv studerte shortsen nøye.
Så sa min kone at nå hadde hun danset med alle unntatt Liv og at det nå var hennes tur.
Liv protesterte litt før hun lot seg overtale og fulgte min kone ut på gulvet, og det var ikke normalt dansegrep min kone tok, for hun la armene godt rundt Liv og klemte henne inntil seg og begynte å bevege seg seg til den rolige musikken, Roger og jeg så interessert på det som skjedde på gulvet og vi så at min kone begynte å bli ganske nærgående ved å stryke hendene nedover ryggen til Liv, og la dem på rumpa hennes og presset henne inntil seg, samtidig som hun la hodet sitt inn mot hodet til Liv og kysset henne på kinnet.
Jeg lente meg over mot Roger og spurte om hva han syntes om det ha så, og fikk til svar at han syntes det var veldig opphissende, noe som ble bekreftet av bulen han hadde i Shortsen.
Bulen i min egen shorts var ikke noe mindre og jeg nøt synet av to frodige damer som danset tett sammen.
Jeg så min kone kysset Liv forsiktig på munne og hun fikk den responsen hun håpet på, for Liv besvarte kysset og klemte seg enda tettere inn til min kone, og jeg så de hadde lårene mellom hverandres lår og gned seg mot hverandre.
Jeg satte meg i sofaen ved siden av Roger og tok fram kuken min og ba Roger gjøre det samme og tok så tak i kuken hans og begynte å runke ham, og det tok ikke mange sekundene før han tok tak i kuken min og gjorde det samme med meg.
Nå hadde damene på gulvet glemt musikken og sto bare å råklinte og befølte hverandre og jeg så de hadde hendene mellom hverandres lår og gned hverandre kraftig, og etterhvert snek fingrene seg under Bikinitrusa og begynte å fingerpule hverandre.
Så fikk de øye på oss som satt i sofaen runket hverandre og min kone visket noe i øret til Liv, og de løsnet grepet om hverandre og kom bort til oss og løftet bort sofabordet litt, og så satte de seg på kne foran oss og begynte å suge kukene våres. Min kone hadde gått løs på Roger og jeg var så heldig å få en 19 år gammel munn rundt pikken min, men jeg merket at Liv ikke var så flink som min kone til å suge kuk, men det var utrolig deilig likevel. Jeg så de kikket på hverandre mens de bearbeidet kukene våre en stund før de fant ut at de skulle bytte og jeg merket forskjellen med en gang.
Jeg så damene hadde stukket hånden ned i trusene sine og koste med fittene, og jeg sa til min kone at jeg ville smake fittesaft og hun tok så fingrene og lot meg suge på dem, og det smakte deilig.
Liv hadde sett hva hun gjorde og lot også Roger få smake hennes fittesaft.
Som på ett signal reiste de seg opp tok av seg Bikiniene så de ble helt nakne og krøp opp på fangene våre og senket seg ned på kukene.
De begynte å ri oss og og husket opp og ned omtrent synkront og vi gutta tok for av de deilige puppene vi hadde rett foran ansiktet.
Så ville Liv bytte plass, for hun sa hun ville ha gammelpikk.
De byttet plass, men før de tredde seg ned på kukene våre igjen, sa min kone at hun ville smake fittesaft, så hun tok kuken til Roger og slikket den helt ren av fittesaften til Liv. Liv lærte stadig noe nytt og gjorde det samme med min pikk.
Nå skulle jeg få ungjentefitte og var veldig spent på hvordan det ville føles mens hun senket seg nedover kuken min.
Jeg merket at hun var trangere enn min kone, så jeg begynte å lure på hvor lenge jeg kom til å holde.
Liv var veldig flink til å bruke fitta si og melket kuken min mens hun beveget seg opp og ned mens jeg sugde på de kjempestore brystvortene hennes. De var mye større enn min kones.
Jeg spurte henne og jeg kunne sprute i henne og hun svarte at hun brukte p-piller og hun elsket å få spruten i fitta, så det tok ikke så lang til før det svartnet for meg, og jeg pumpet alt jeg hadde, langt inn i fitta hennes.
Jeg merket at Roger også hadde fyrt løs i min kones fitte og stønnet og himlet med øynene.
Damene hadde dessverre ikke fått orgasme, men det hadde min kone en løsning på, for hun ba oss gutta om å flytte oss og la seg på rygg på sofaen og hun spurte Liv om hun hadde slikket fitte før, og Liv svarte at hun hadde gjort det en gang før, men ikke ei som var full av sperm, men hun ville prøve, så hun la seg over min min kone i 69 stilling og begynte å slikke og det så ut som hun likte det for hun slurpet i seg det som rant, og i den andre enden var det også ei som koste seg fælt og slikket i seg alt som rant av fitta til Liv.
Hun sa så til Liv at hun ville ha en finger i rumpa og det var ikke noe problem for Liv å la henne få det, for det var vått nok til at den gled lett inn.
De forsatte å slikke og slurpe, og plutselig begynte de å skjelve samtidig og de fikk en kraftig orgasme og jeg så att det kom en liten foss ut av fitta til Liv som min kone slikket i seg og svelget.
Vi gutta hadde sitti og fulgt med på det damen gjorde og det er ikke ofte jeg får ståkuk igjen så fort etter en utløsning, men nå satt jeg med en beinhard kuk, som ønsket mer.
Damene satt seg opp i sofaen og tok seg litt drikke, og min kone minnet Roger på det de hadde snakket om i bilen som hun også hadde fortalt til meg, så nå kunne han finne ut av nysjerrigheten sin og prøve å suge kuk.
Jeg reiste meg opp og stilte meg foran ham og bød han kuken min, og han tok tak i den beinharde kuken min og smakte forsiktig på den, før han bgynte og suge meg litt forsiktig før han tok den langt inn i munnen og sugde meg slik han sannsynligvis ville ha det selv.
Jeg så damene fulgte godt med, og det virket som de likte synet, for de begynte å kose med sin egen fitte mens de så på.
Jeg lot han suge litt, før jeg trakk meg vekk og spurte om hvordan det hadde vært å suge kuken til en annen mann, og han svarte at det hadde vært uvant, men ikke skremmende, og han lurte på om jeg kunne gjøre gjengjeld, så han hadde fått oppleve det også. og det sa jeg at jeg gjerne ville for det var ikke nytt for meg.
Vi byttet plass og jeg gapte over kuken hans og begynte å suge og jeg merket at han likte at jeg tok den langt inn i munnen og brukte tunga aktivt.
Jeg merket at det begynte å lekke fra kuken hans så jeg avsluttet, og sa at spermen var resevert for damene. Jeg satt meg i stolen min igjen og tok meg litt drikke og spurte Liv om hvordan hun hadde opplevd kvelden, og fikk til svar at dette var noe hun ikke hadde opplevd før og at det gav mersmak.
Min kone fortalte Liv sannheten om hvorfor Roger var her, og om den fredagen vi hadde tatt ham med hjem,og at han hadde fyllt min kone tre ganger og at jeg hadde runket ham til en utløsning.
Liv hørte interessert på hva min kone fortalte, og sa at hun ikke hadde sex så ofte, bare litt vennesex med Roger av og til så dette var mer enn hun var vant til, og at hun hadde lært mye i kveld og hun hadde tidlig merket av stemningen at det var erotikk i luften og at min kone hadde vært veldig hjelpsom da hun fikk låne Bikinien, og da måtte min kone innrømme at hun hadde fått lyst på henne, og at hun hadde fortalt det til meg.
Roger og jeg satt fortsatt med ståkuk og damene satt og småkoste med hverandre, og så tok min kone initiativet igjen og begynte å runke Roger, for som hun sa hun ville ha mere kuk for det var flere spruter igjen, men nå ville hun opp i dobbelsengen, for det var mer behagelig og bedre plass, så hun tok tak i kuken til Roger og dro han med opp trappen til soverommet. Jeg lot Liv gå foran meg opp trappen og da så jeg den deilige runde rumpa foran meg og at det glinset mellom lårene hennes og stakk hånda opp mellom dem, og puttet to fingre inn i den bløte fitta og hjalp henne opp trappen da vi var på toppen fro jeg fingrene ut og slikket av dem, for fittesaft er godt.
Vel oppe på soverommet stilte min kone seg på kne i senga og kommanderte Roger til å ta henne bakfra, og han var ikke vanskelig å be og kuken sank inn i det våte fitta hennes og han kjørte den ut og inn i raskt tempo, til min kone stoppet han å sa at hun ville bli knullet i rumpa, for det hadde jeg betrodd henne at Roger ville prøve. Han dro seg ut av fitta og satte kukhodet mot rosetten og presset forsiktig på og kuken gled sakte inn, for han hadde hatt med seg masse smøring fra fitta hennes. Da han hadde fått den helt inn begynt han å bevege, seg og utbrøt at det var skikkelig trangt, så han kom sannsynligvis ikke til å holde lenge. Liv og jeg hadde sitti å sett på dem ett par minutter og vi hadde fingret,jeg med min egen kuk og hun i fitta si. Sa sa min kone til Liv at hun skulle legge seg foran henne, så hun kunne få slikke henne mens hun ble pult i rumpa og det gjorde Liv og jeg stilte meg ved hodet til Liv så hun kunne suge kuken min samtidig og hun var blitt mye flinkere å suge i løpet av kvelden merket jeg, og hun drev ivrig på mens hun ble slikket og var skikkelig opphisset.
Jeg merket at min andre sprut for kvelden ikke var langt unna og sa fra til Liv, og hun sa, -kom, så jeg slapp løs det jeg hadde i munnen hennes og hun svelget unna alt, så jeg trakk meg litt unna så hun kunne konsentrere seg om å bli slikket, og rett etter spruten min som tydeligvis hadde utløst noe i henne, kom hun i en voldsom orgasme og klemte lårene rundt min kone hode og jamret seg fælt.
Imens hadde Roger greid å holde ut, og han spurte min kone om hun ville ha spruten i rumpa eller på ryggen, og min kone foretrakk ryggen, så han tok noen kraftige støt før han trakk seg ut og tok noen runketak, før han sendte hele spruten oppover ryggen hennes og jeg ble forbauset over mengden han forsatt hadde, for han sprutet så det kom litt helt opp i håret til min kone.
Da så jeg Liv reagerte og begynte å slikke spermen av ryggen, for som hun sa etterpå, så hadde hun fått smaken på sperm i kveld og hun hadde hørt at det var sunt. Min kone var nå den eneste som ikke hadde fått orgasme ennå, og og Liv meldte seg til tjeneste og la seg mellom lårene hennes og begynte å slikke, og jeg merket at hun hadde fått draget på å slikke fitte, for min kone lå å vred og buktet seg og spredde benene så mye hun klarte og hadde føttene nesten opp til ørene, og forlangte tre fingre i fitta mens hun ble sugd på klitten.
Disse fingrene hadde en voldsom effekt på henne, for jeg hadde aldri hørt slike lyder fra henne før da orgasmen kom, og for første gang fikk hun en sprutorgasme og stakkars Liv ble dusjet skikkelig, og hun spurte etterpå hva som hadde skjedd, og jeg forklarte henne at det var ikke tiss som hadde kommet, men en veske som kommer fra noen kjertler som ligger rundt urinrøret. Min kone lå helt utslått etter dem kraftige orgasmen, så jeg gikk og fant ett håndkle så de fikk tørket seg.
Sengeskift fikk vi ta i morgen, for det var noe tørre områder vi kunne ligge på og der det var vått kunne vi legge badehåndklær.
Vi bestemte oss for å legge oss til å sove, for det var plass til alle i King Size sengen vå, og alle var vel fornøyd med kvelden.
Vi gutta lot damene ligge i midten og min kone ville ligge med Roger, og da ble det slik, og jeg var vel fornøyd med sengepartneren min som krøp opp på armen min og begynte neste å male som en katt.
Neste morgen våknet jeg av noen forsiktige lyder og det var damene som lå og koste seg med hverandre.
De kysset og lekte med hverandres fitter og hadde begynt å bli opphisset for de lå og vred på seg, så jeg snudde meg og la en arm over Liv og prøvde å finne en pupp, men de lå tett mot hverandre så det var ikke lett, men så merket jeg at de trakk seg litt vekk så jeg fikk plass, og da fant jeg stive brystvorter, både min kones og Liv sine.
Så kom det en hånd fra den andre siden på jakt etter det samme som meg, og vi delt broderlig, så det var tydelig at Roger også hadde våknet av det samme som meg.
Nå hadde kuken min begynt å reagere så jeg småjukket mot rumpa til Liv, og jeg måtte kjenne på fitta hennes, og min kones hånd fikk selskap.
Jeg stakk to fingre inn i Liv og fingerpulte henne litt mens, min kone lekte med klitten hennes og jeg greide å få lagt kuken min mellom rumpe ballene hennes og da løfte hun det ene benet litt og jeg kjente noe vått mot kukhodet og lot den gli mellom fitteleppene hennes litt før jeg kjente fingrene til min kone som hjalp til, så jeg sank inn i henne bakfra,
Min kone forsatte å stimulere klitten hennes mens jeg lot kuken gli ut og inn.
Jeg merket på bevegelsene at det samme hadde skjedd på den andre siden av sengen og det var nå mye samstemt stønning, og Roger og jeg drev på så godt vi kunne og merket at det nærmet seg utløsning, og jeg fyrte av først og Roger kom rett etter meg, og begge damene fikk orgasme også nesten samtidig.
Nå var det ikke så farlig med søl i senga, for vi hadde håndklær lett tilgjengelig, så jeg og Roger bare veltet oss over på ryggen og lot til damen foreta tørking av spermfyllte fitter.
Det er ikke så ofte jeg har lyst på fitte om morgenen, men i dag var det nok ungjenta som gjorde utslaget, samt hele atmosfæren.
Etter å ha slappet av en stund, gikk vi på badet for vi trengte litt rengjøring på her og der, og damene fikk gå først for det var de som hadde størst behov sa de.
Roger og jeg gikk nakne ned på kjøkkenet og lagde kaffe og forberedte litt frokost, og etter en stund kom damene i samme antrekk som oss og vi overtok badet.
Roger foreslo at vi kunne gå nakne, for det var jo ingen som kunne se oss, for hele hagen var også avskjermet, så vi gjorde oss ferdig på badet og gikk ned til damene som hadde gjort ferdig frokosten og jeg la fram forslaget til Roger og damene var helt enig, for da fikk de sol på hele kroppen og ingen skiller.
Vi gjorde oss ferdig med frokosten og tok med oss kaffekoppene ut og slanget oss i solstolene og småpratet og koste oss.
Det virket som om Liv ikke var så usikker på kroppen sin lenger, i hvertfall ikke sammen med oss, så hun lå avslappet og viste fram alt på den frodige kroppen sin.
Så sa min kone at nå måtte hun avkjøle seg litt for hun følte seg gjennomstekt av sola og hoppet i bassenget, og vi andre fulgte etter og lekte oss litt i vannet og med litt beføling av nakne kropper, før min kone satt seg på bassengkanten med bena i vannet og litt adskilte lår, og jeg svømte bort til henne og stakk hodet mitt mellom lårene hennes og kysset fitta hennes og da skrevet hun enda mer og akte seg litt mer fram på kanten, så jeg kunne komme til for å slikke henne skikkelig.
Hun lente seg bakover med albuene i bakken og la bena på skuldrene mine, og nøt tungen som slikket klitoris og sugde fitteleppene og tungeknullet henne.
Jeg så ikke så mye men gløttet til siden og oppdaget at Roger hadde satt seg på kanten ved siden av min kone og Liv sto i vannet og sugde opp en kuk, som snart hadde får full størrelse og hun runket og sugde den knallharde kuken, og hun hadde tydeligvis fått nye kunnskaper om å suge kuk denne helgen, så det tok ikke så lenge før jeg hørte at Roger advarte om at en sprut var på veg, men hun trakk seg ikke unna, og akkurat dette ville jeg se så jeg hadde hevet hodet litt og så og hørte at han fikk orgasme og Sprutet langt inn i munnen til Liv og jeg så på bevegelsene til halsen hennes at hun svelget unna.
Jeg fortsatte å slikke min kone, og etterhvert kom Liv og begynte å kose med puppene hennes, og dette satte fart i henne og hun begynte skjelve og fikk en deilig orgasme etter lydene å dømme.
Nå var det Liv og meg som hadde orgasme tilgode, så vi gikk opp av vannet og Liv la seg på en solseng og ville bli slikket, og jeg var ikke vanskelig å be, så jeg satte i gang med å bearbeide fitta hennes etter all kunsten regler,før hun etter en stund sa at hun ville ha kuk, for hun ville ha en sprut nede også.
Jeg reiste henne opp og fikk hun til å bøye seg og støtte seg på solsenga så jeg kunne ta henne bakfra, og jeg gikk bak henne og så den deilige opphovnede og våte fitta hennes og førte kuken inn helt til roten og tok godt tak i hoftene og begynte å pumpe på, og hun støtte mot og det begynte snart å flimre for øynene mine og jeg sprutet det jeg hadde inn i den deilige ungjentefitta, og da jeg trakk meg ut til tross av at hun ikke hadde fått orgasme, og hun reiste seg opp så jeg det dryppet av henne og rant nedover lårene.
Så sa Liv, litt furten, at hun var den eneste som ikke hadde fått orgasme, og da sa min kone at nå var det vår plikt å sørge for at hun fikk den savnede orgasmen, og ba henne legge seg på solstolen så skulle vi fikse det.
Da hun hadde lagt seg ned, krøp min kone inn mellom lårene hennes og begynte slikke henne og drakk kjente safter, og hun kommanderte oss gutta til å hjelpe til ved å suge pupper og kysse.
Jeg la merke til at min kone også hadde tredd en finger inn i fitta hun slikket, og hørte så at Liv sa at hun ville ha tre fingre og hun begynte å vri seg og stønne og jukket mot fingrene og så kom hun i en voldsom orgasme og jeg så at det kom en liten sprut, så det var tydelig at min kone hadde brukt fingrene på riktig måte.
Min kone løftet hodet og hun var våt i hele ansiktet og krøp opp til Liv og kysset henne og takket for spruten.
Liv spurte om hun også hadde fått spruteorgasme, og da forklarte min kone at hun hadde brukt fingrene på ett spesielt punkt som het G-punktet og det var det som hadde gjort at hun sprutet.
Nå hoppet vi i bassenget for å få skylt av oss det meste av safter, og la oss siden på solsengene for nå vi trengte å få igjen pusten. Jeg var god vert og gikk inn og hentet litt kaldt drikke til oss.
Vi lå og slappet av og pratet om helgen vi hadde vært igjennom og ungdommene var takknemlige for det de hadde fått oppleve og lært og de ville gjerne holde kontakten, og det sa jeg at vi også ville, og fikk ett bekreftende nikk av min kone, så vi måtte få telefonnummeret hennes for vi hadde Roger sitt allerede.
Etter en stund fant ungdommene at de ville reise hjem,for Roger skulle på tidligvakt og Liv skulle på skolen.
Min kone sa til Liv at hun kunne beholde Bikinien hun hadde lånt, for hun hadde flere.
Vi tok farvel og lovet at det skulle ikke bli lenge til vi skulle møtes igjen.
Etter de hadde reist snakket vi litt om hva vi hadde opplevd og jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få meg tenåringsfitte og det hadde heller ikke min kone trodd, og hun sa at når hun og Liv var på badet om morgenen, så hadde liv spurt om hun kunne få møte henne alene og det hadde min kone lovet, og jeg svarte at hun måtte bare forsyne seg av ungjenta.
Liv hadde spurt meg om akkurat det samme, men hun visste ikke at vi fortalte hverandre om alt vi opplever på sexområdet, og jeg fortalte det heller ikke til henne.
Det kom til å bli spennende tider.